16062
-
#1515 Addig talán nekem is...:D -
#1514 Eddig ugy volt, hogy 2 evig csinaltak a demot, utana 2 evente adtak ki "resz verziot (S1, S2)", igy talan jovo ev vegere lesz S3, es utana 1 evvel talan kesz lesz a DEvKit, felszabaditjak mitudomen:)) De ha addig beszednek meg egy liszenszet - ha a mostani F1 BMW-t liszensznek lehet hivni:) - akkor elofordulhat, az esetleges MOD-olasi jogi problemak miatt, hogy sosem adjak ki:))))) -
#1513 Nembaj addig legalább lesz pénzem is... :D Amúgy mért olyan sok?? -
#1512 Az meg min. 2 ev ... -
#1511 Ha adnak ki hozzá toolokat akkor én is venni fogok licenset... :D -
#1510 ..... -
#1509 nagyon helyesen tették. -
#1508 tom....:P -
#1507 én nem az unlockerre gondoltam, hanem a játékon belül az unlock gombra.
ahhoz viszont át kell utalni a gonosz Scawenéknek 24 fontot... -
#1506 a 0.5P unlockere
-
#1505 de az S patchel nem megy..... -
#1504 rá kell kattintani az unlock gombra, beírni a neved, jelszavad és már megy is. -
#1503 Dehogy .... Csak nem vok nagy LFS-es, és nem ismerem az oldalakat :)))) -
#1502 Kint van,tök jó,csak hülye Scawenék újvédelmet raktak fel és nem megy az unlocker -
#1501 ittál? :D -
#1500 Ez érdekes.... -
#1499 khmm.
www.liveforspeed.net -
#1498 És hol van kint ? -
#1497 kár hogy szar a pedálom. gáz-fék véletlenszerűen, általában egyszerre megy...akkor is ha csak a gázt nyomom.
:( -
#1496 éééééééés kint van az S patch is.
lehet tölteni
:D :D
27.8 MB -
#1495 kint van a Dedi Host S verzió :D -
#1494 Már most le merném fogadni, hogy Biggie lesz a BMW tulaja :) . Elvégre ő tartja a legtöbb rekordot LFS-ben és ráadásul német a csávó szóval el tud menni egy ilyen rendezvényre ha akar. Természetesen lenne pár magyarnak is esélye, csak ők nem biztos, hogy eljutnak egy német helyszínre olyan egyszerűen. Holnap szerintem simán megdől az egy időben online játékosok száma. -
#1493 istenem, megértük, h végre nem nidforszpid baromsággal versenyezgetnek !
azért az M6 nem semmi fődij :OOOO -
#1492 Vykos írta az LFS fórumon:
Yesterday evening on GIGA the projectmanager announced the Intel Racing Tour. This tour will have events throughout whole germany until Feb. 07.
Main price is a BMW M6. On those events you can play the BF1 in some cockpits and qualify for the final event. The online game on the site is a flash-based game and has nothing to do with the Tour-game, which is LFS.
The projectmanager also said, that there wont be a free copy with the BF1, but it will be in the game and everyone can buy the game and practice at home.
So the bottom line: Intel has a game that needs skill for their Racing Tour, and LFS has the BF1. -
#1491 hmm -
#1490 http://213.202.247.220/index.php?sid=&p=game -
#1489 nah kint vannak újra a video linkek. de tényleg ugyanaz, mint ami kint van flash-ben... -
#1488 igen, megnéztem azt a kis darabot amit lehuzott és "csak" az a forgó bmw lett volna benne, kicsit jobb felbontásban.. -
#1487 hmm, a videobol lejött 2.5mb, utána megszakadt és most 404 hiba van rá... érdekes
szerk.: és már a linkek sincsennek kint a videokhoz...
szerk2.: lehet hogy csak annyi volt a video, mint amit most beraktak flash-ben? -
#1486 már igen kiványcsi vagyok :) -
#1485 Updated CMX Viewer letölthető a BMW Sauber-rel (lehet gyártani a skineket hozzá) és egy video
még 3 nap... -
#1484 Azert is irta - gondolom - hogy: "De kinek kell egy perc Blackwood-on?":))) -
#1483 A jelenlegi WR FO8-al 1:00:53, biggie tartja. Ennél gondolom jobbat lehet menni egy olyan kocsival mint ami a képen van :) . -
#1482 hmm, új verda 1 perces blackwood körrel? vagy mi lehet...?
mondjuk a mostaniak között is mennek annyit... -
#1481 Kaptak BMW licenszet vagy mi ? :))) -
#1480 Mostmár számozás nélkül jönnek a dolgok, remélem mostanában kiadják a patchet, addig is itt van 2 képecske...:
The old blackwood forest guru once said...
But who needs a minute in Blackwood?
és a 3. napi frissítésen is változtattak... -
#1479 DAY 5 -
#1478 így Lamborghini sincs benne :)
de a fizikája mindenért kárpótol az biztos. ;) -
#1477 hát nem egy Need for Speed az biztos :D :D
de abban ne csalódj, hogy a demóban csak 4 pályavariáció van és három verda... -
#1476 Szedem!
Jó game lehet!