16062
-
#14630 elég fasza kis model, bár rb4-hez jobban illik mint xrt-hez :) -
#14629 Ja vagy úgy..
Más: ez popec menet. Az autó kasznyi/grafika szuper, akár mehetne az oficiális LFS kiadásba is. Csak a fizikát kellene megcsinálni hozzá, persze itt csak XRT vagy hasonló valami..
-
#14628 igeeee? Énott szoktam néha menni, de nem próbáltam még :D
Ott nekem az a somke mod működött, amitől alapból olyan, mintha el lennének melegedve a gumik, csak én úgy nem tudok driftelni :)
Nálam ott egy gumi 3 kör :)
14626: nekem működik
én így csináltam:
1. elindítom a mod-ot
2. elindítom a játékot
3. pály és kocsi kiválaszt
4. belépek a pályára
5. asztalra le, on megnyom, majd beállítom a nekem megfelelő értéket
6. boxba majd pályára és voalá (nálam alapból 57-en kezd (xrg-hez 71-es beállítást ír az infoba, azzal elég nagy a szög :)), szóval nem biztos, hogy a beállított érték a szög :)) -
#14627 Gondoltam húzom a népet, korábban sokaknak sikerült :) -
#14626 Ezt találtam, de nem tudom működésre bírni. -
#14625 Ehez hogy jutottál hozzá. Ketté vágtál egy burgonyát és oda volt bele írva?
Vagy esetleg látnok vagy? -
#14623 42 Drift Wars szerveren engedélyezve van, ott is működik :) -
#14622 Szerdán jön a Scirocco ^^ -
#14621 Az nem baj, nem multizok. Utánanézek, köszi. -
#14620 azthiszem van ilyen mod, lfsmods.com-on szerintem fent van, de nem tudom milyen néven, és szerintem csak single-be megy -
#14619 Van valami mód arra, hogy XRG és XRT-nél a kormányszög 36ról 45 köré ugorjon? -
#14618 Javítva. (Ezt, hogy nézhettembe ennyre ) -
#14617 Következő KotT Versenynap:
Időpont:
??2008??.08.29. Vasárnap, CEST 20:00 óra. -
#14616 -
#14615 Ide is offolok egy kicsit (macisajt legnagyobb örömére)
Holnap estére szervezek egy kis netKar PRO Demó fun-t, jó lehetőség lesz ez a játék kipróbálására.
Részletek. -
Loco #14614 húzz vissza tdu-zni -
#14613 -
nyomjadnekkiii #14612 de ajátékban nem tudtok? -
Me Ga #14611 Itt: E30-M5 -
#14610 Fájdalmasak ezek a hozzászólások. -
#14609 TE nagyon eltevedtel baratom!!! :) -
nyomjadnekkiii #14608 hi! én eddig tdu-ztam és most kerültem ide! valami baromi kemény e30-ast pl m5 blokkal nem tud valaki? előre is köszi -
#14607 Szívessen -
#14606 Köszönöm szépen ez kielégítő válasz volt! -
#14605 Na, Walaki szépen elmagyarázta, esetleg én még hozzáteszek pár apróságot
Correctly setting up a Logitech Wheel
Car Steering Wheel Lock Angles
Controls settings
És végul az én custom LFS beállításom:
!!! Én szigorúan mindent oficiálisra állítok a LFSbe versenykozbe. Kormány fordulat/szog, H/SEQ-shifter, kuplung, stb.... Semmi sutyizás, minden réalis az oficiális adatok szerint !!! Persze ezeket el lehet sutyizni ha valakinek máskép tetszik.
Esetleg még hozzáteszem hogy ezek a beállítasok sem szentírás. Mert én is belottem az ajánlott legjobbakot, de mindig akadt bizonyos autóknál (mind más és más) hogy valami nempaszolt, túl gyenge FFB, vagy túl eros, már jó pár mindig finom hangolom és miden versenyre máshogy áll jó a beállítás, persze a kormány fordulatokat szigurúan betartva a LFS táblázat szerint. De ami nekem a LFSbe a legjobban nemtetszik az a nagy holtjáték a kozepén, ahol nincs FFB vagy szinte 0, ha felhúzom akkor a végefelé túl eros, ha meg leszedem akkor meg a kozepe 0. Azet végre megcsinálhatnák hogy végis kopptól koppig egyforma FFB legyen (max 10-20% eltérés mint a valóságba), de nem úgy ahogy most van hogy a kozepén 0 FFB van. Amúgy OK. -
#14604 Logitech driveren belül mindent hagyni kell szépen ahogy van, játékban meg úgy állítod ahogy neked tetszik... -
#14603 Üdv.
Hamarosan megjön a g25 öm,és szeretnék megkérni valakit ha ráér lefotózná e nekem a kormány beállításait LFS hez,mint logitech driverem belül mint játékon belül.Előre is köszönöm szépen. -
#14602 hang az gyalazat sajnos, elvben jo meg szep hogy generalt es nem hangmintas de a vegeredmeny egy sokol radioval vetekszik egy samlin:( -
#14601 Élethűbb törések:
- Ezek is befolyásolják a fizikát, például ha leszakad az autóról egy karosszériaelem, akkor az befolyásolja az autó aerodinamikai viselkedését, persze csak akkor ha élethűen van megcsinálva és nem csak grafika szinten.
Napszak változás:
- A napszak változásával változik a hőmérséklet, meg páratartalom meg ilyenek, ha ezt dinamikusan akarják, mármint, hogy futam közben változik akkor ez hatással van a motorteljesítményre, a tapadásra meg én nem tudom, hogy még mire, persze csak ha az élethűség a cél és nem csak a grafikai megjelenítés.
A grafikus motort meg a hangokat nem tudom miért nem fejlesztik, mondjuk én a hangokat tenném előre és csak utána a grafot. -
Timbu #14600 És a grafikus motor fejlesztése? Élethűbb törések? A napszakok változásához nem kell ismerni a fizika motort. -
#14599 Nyeremény: 2000 Euró , a tobbi dumát nem értettem
-
73Zotya #14598 MNASZ -
darkhmz #14597 Hát ez nagyon komoly -
#14596 Hát én azóta kapkodom a levegőt, mióta ezt megláttam. -
#14595 -
#14594 Hogy itt is legyen nyoma. -
GPx8 #14593 Pontosan. -
#14592 Szerintem egy ilyen speciális fizikai motort mint az LFS-é csak egy ember tud átlátni és egyben programozni, ezért nem tud felvenni maga mellé programozókat. Az olyan dolgok amit más is megtud csinálni, azok meg már az évek során elkészültek. -
#14591 de miért nem szól már pár fejelsztőnek, grafikusnak, és pár hónap alatt összelehetne rakni az egészet rendesen
és nem hiszem el, hogy ne lenne rá pénz, max újabb, esetleg olcsóbb licencet kéne venni az s2-söknek aztán kész... -
#14590 Új post Scawentől:
" Originally Posted by LSDBlackWolf View Post
...but what's the point of having super realistic tyre behaviour when many other things haven't been introduced yet? Other things that also interfere with real life racing like weather and night racing. There's also brake failure due to heat, oil leaks, turbos damaged, clutch wear...
That is a fair question and it's probably shared by many people. I agree those changing elements you mention would make racing more interesting.
But... most important in my opinion and many others is to get the cars feeling right and handling right. We would say, what is the point of having things that change your car when it never felt right in the first place?
LFS without the tyre updates is already an approximation of reality, good enough to enjoy, learn something about cars and do plenty of competitive racing. But there are situations where the car doesn't really do the right things. The response to some of the changes in setup and also finer points about what a car does when you turn the steering wheel and apply the throttle. It may sound fussy but these are the things you feel every second while racing. Personally I have found when testing for example an LX car around South City Chicase route, more excitement with the version I have, even got kind of hot and sweaty a few times just driving one car in practice mode as I started to drive several laps for no real reason. Getting hot and sweaty isn't necessarily a good thing in itself... But I took it as a good sign.
Anyway, even at that point, further research into the things I still knew were not finished, showed up more things and that's what brought me onto the more detailed study of carcass deformation. This year and a half of tyre model development really have been one thing leading to another, though as you know there were other things that took some of my time during that year and a half. So the tyre model updates are the results of several months but not as long as some people imagine. "