Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akár Suzuki akár egy nagy darab Aston Martin, akár egy kis vagy nagy Formula, akkor még mindig ott a bérleti díj a pályákért. Bárhogyis számolod, ebbol nemlehet olcsón kicurikkolni <#vigyor>#vigyor>
LFS-be pedig csak egy click-be kerul ha egy UF1-et akarok formulára váltani.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Egy bukó kell hozzá a kocsin kívül, a gumit nem fogod szétkoptatni, mert könnyû a kocsi, és a fékek is emiatt épek maradnak.
No de jó van, én benne vagyok, váltsuk valóra a nagy dumát: Van rá egy másik 4500 Euróm, és akkor kezdhetjuk is --- egy igazi versenyautó rendel <#smile>#smile>
(Ja csak úgy megjedzem, most jut eszembe hogy amilyen oszegekrol itt szó van, nem hogy autót nemveszel, de még egy komolyabb versenyautóba való lengés csillapítót se kapsz <#nyes>#nyes> )
Én se roszból mondom, nesértodj meg, de legyunk egy kicsit reálissak. Pár ezer Eurós oszegekért esetleg lehet TV-t vagy PC-t vásárolni, vagy egy kisseb utcai autót, de a reális versenyzés az annál sokkal pikánsabb oszeg, és nemtom menyien vannak akik azt tisztességes havi fizetésbol csinálhatnák.
Azér azzal is tisztába kell lenni hogy mindennek tobb minoségi szintje:
Szimulátorozni lehet pár ezer forinttól (1 low end olcsó PC) egész 15-20-millió Forintért (ami komerc rendelheto és hozzáférheto).
Igazit versenyezni is lehet pár 100-ezer forinttól (egy tropa régi Trabant vagy Zsiga), egész tobb 10 milliós oszegekig.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Amúgy nekem csak a hangja nem tetszik amikor mozog. Na meg az ára. Olcsóbban és halkabban jöhetne.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
cocptinak az az elonye hogy ha megunom kimegyek a konyhaba kajalni:D
Meg nem akarom megserteni azokat akiknek a cocpit a hobbyja, de multkor is neztem egy videot es azon rohogtem hogy ez mert is dol elore vagy fel metert fekezesnel:D lehet repulogepre volt allitva:D
A családi autó az nem varsenyautó, azzal ülhetsz a dugóba a fõvárosba, bár valakinek lehet ez is jó élmény <#vigyor>#vigyor>
A versenyautóknál meg tizen..xx..millió forintba kell gondolkozni, arról már nem is beszélve hogy 1 nap gyakorlás alatt elfogyasztasz gumikat 1000 Euróért, meg a többi üzemeltetési költségröl nem is beszélve <#vigyor>#vigyor>
Gondolod hogy nem igazit vettem volna ha telne rá (10-20millióm nincs rá Forintba), meg ahoz körulmények is kellenek (pálya, stb...)
Ezzel meg ott vagyok ahol akarok, akkor amikor akarok, azzal amivel akarok.
Meg kell nyerni és máris megvan a frex-nek az elsõ részlete. <#vigyor2>#vigyor2><#help>#help><#vigyor2>#vigyor2>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
De ha valaki megteheti, akkor miert ne;)
Aztán azt próbálnád meg azzal az igazival (anyi pénzért) amit ezzel csinálok a szimuba <#nyes>#nyes>
Kulomben ha nemtetszik akkor ott vannak más típusok:
CXC-Simulations = 25 000 - 50 000 DOLLÁR
vagy
Force-dynamics = 32 000 - 70 000 DOLLÁR
Na ehhez mit szólsz?
vagy nyomhatod 1000 Ft-os keyboardon is ha megfelel.
Szabad a pálya, azt választasz ami tetszik.
Én mérlegeltem, és választottam <#smile>#smile>
Ennek egy Frex GP az alapja, de azt még alapossan kibovítettem = Enhanced-Customized (magasság állítás, keréken gurulós, kézifék, dashboard, stb...)
A Frex-tol vásároltam kb 3500 Euróért, plusz kb 1000-ért bovítettem, a G25 meg megvolt elotte (de az se volt igyen <#vigyor3>#vigyor3> )
Csak bátran bele, nagyon jó cuccocska, marha jól viszaadja a G erohatásokat, minnél erosseb kocsi annál reálissab az egész.
Zárt difihez jelen helyzetben pedig külön vezetési stílus kell. A helyzet az, hogy talán a leges legutolsó gondolatom lett volna a zárt difi... De most valahogy megdõlt ez nálam.
Ugyanis ahogy észrevettem, a zárt difi "behúzza" a kocsit a kanyarba. Kanyarba beérkezvén enyhén alulkormányzott (ez hátrány...), de ahogy rálépsz a gázra húzza befele. Nem beszélve arról, hogy zárt difinél szinte maximális nyomatékkal gyorsít ki a kanyarból, nem forog el a belsõ kerék, persze ehhez az is kell, hogy ne tekerd nagyon be a kormányt mert akkor elkezd keresztbe csúszni... Így ha ügyesen csinálod, akkor elég hamar gyorsíthatsz ki, nem csúszol le az ívrõl és ha utána hosszú egyenes rész jön, a korai kigyorsítással nyersz pár km/h sebességtöbbletet.
Amúgy kábé 5 kört mentem és utolsónak jött össze ez az 1:34:9-es idõ. Szóval jó set ez, 1:34 alatt lehet még nekem is összejönne. 1:33 elejéhez meg lehet már kellett némi szerencse is...
Mielõtt leszarozunk egy set-et, azt le kell szögezni, hogy ez egyénfüggõ... Egy embernek tuti k*rva jó egy set, mert a maga stílusához igazítja. Lehet te azért mentél vele 1:38-at, mert nem a te stílusodhoz illett. :-) Egy set-nek ez a szépsége...
Élõ példa, amikor a gyõzelemesélyes Massa Ferrari-jába beült Fisico a dobogó esélyes Force India-ból és utolsóként kullogott...
Thank God, I\'m a Lada owner!
Thank God, I\'m a Lada owner!
köszi
De csak a nyári isi szünet kezdõdik?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Valami köze lenne az új
Blackwood pit kijárathoz ?
Itt megy róla vita, csak hogy képbe legyetek...
Barátok-barátnõ-motor stb :)
Borzalmas h nem jut idõ LFS-re <#falbav>#falbav>
Emiatt talán még várom is a szeptembert ...<#email>#email>
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Én még mindig aktívan nyomom a LFS-t, csakis a munkaidöm szól bele, de 2000 kör akkor se jön ösze. Azt nagyon kéményen nyomnom kellene, még melóba se járhatnák. Most gyakorlom a FBM@FE3 (OLFSL-re) 3 napja, de eddig csak 181 kör.
Pointer: Gyere wazze egy körre, és mutasd mit tudsz <#vigyor>#vigyor> Kifogásokat hogy nincs cockpit, nem fogadok el <#nyes>#nyes>