16062
-
#14426 Lehet 713-an voltak connected (pit+spectate+racing), de abból csak 502 racing. Csak hirtelen ez jutott eszembe, mi más lehetne. -
#14425 Valami nem stimmel. LFS.net és lfsworld.net is azt mondja adott időpontban (tehát 1-2), hogy currently online 713 racers.
Kitallóztam az összes nem üres szervert, mindent opciót bekapcsolva, kivéve az üreseket. Volt 4 host, ami nem válaszol. Az elérhető szerverlista jobb oszlopában szereplő számok ugyebár arra vonatkoznak, hogy hányan vannak az adott szerveren. Ezeket összeadva 502 jött ki nekem. -
#14424 Oficiális licensz kell, vagy legalább demo registráció.
Create a New Account -
feno05 #14423 hali
tudnátok segíteni?
nem tudok online jáccani :'(
mindig azt írja ki hogy "felhasználónév nem található"
SEGÍTSETEK PLS :'(
Msn-nem:---> [email protected]
Előre is Köszi :) (Y)
-
k roy96 #14422 Sziasztok!
Amikor megnyomom az F10 billentyűt verseny közben, akk az UPR LWR TOE röviditések mit jelentenek?
Köszi előre is a segítséget! -
#14421 -
#14420 És tényleg.Bocsi. -
Me Ga #14419 Hmmm, CTRA... régi szép idők. -
#14418 NEMRÉG. -
#14417 Mikor? -
tbundy #14416 sztem még lehet jókat menni, én tavasszal vettem használtam egy S2 licenszt (itt, még1x thx :) ) és bár tényleg nincs sok teli szerver(cruiset, derbyt nem számolom, az nem érdekel), de sosincs olyan problémám, h ne tudjak hol gurulni másokkal. Meg kinek mi az igénye, én nem szeretem pl a 15+ létszámú versenyeket, főleg kisebb pályán. -
#14415 Nagyon sok szerver van, csak mind üres. Szvsz azért nem érdemes licenszet venni, csak hogy publik szervereken mókulj, mert 2 hét alatt megunod. Ha indulsz valami ligában, akkor megéri, de a publik s2 mostanában elég fos. Van 4-5 Cruise szerver, azokon szoktak lenni sokan, de ott csak faszkodni lehet, nem versenyezni. Van egy népszerű destruction derby, ahol ötletes layoutokkal lehet szarrá törni a kocsit, szintén faszkodásra alkalmas. Ezen kívül van 3 szerver: egy GTR, mindig ugyanazzal a pályával, egy FOX szerver, ahol ha nem az első 8ból startolsz, akkor a második kanyart már nem éred meg, és van egy csodás, cargame.nl nevű multiklassz szerver, ami igen szarul van megcsinálva. Ha lassab autóval mész, akkor állandóan a kék zászló nézheted.
Régebben voltak még normálisabb szerverek, pl az LR race center, ahol legalább xfg/xrg-vel lehetett kezdeni, aztán 800 pont után lehetett menni már xrt-vel is. De ez már tök üres, nem kell a parasztnak.
Természetesen mindegyiken a csodálatos Airio Tracker fut.
szvsz a publik S2 2-2,5 éve élte fénykorát, amikor még nem volt ennyi idióta, és volt egy CTRA nevű szerverrendszer kiterjedt statisztikával. Sokaknak ez jelentette magát az LFS-t, de azt megunták felügyelni az adminjaik.
Most már híg fos az egész. -
#14414 ezt a témát már kiveséztük nemrég :) -
#14413 *uzsgyi -
#14412 Ilyesmit akartam írni én is.
Fasza meg minden, de ennyi melóból meg pénzből én inkább felkészítenék egy autót, aztán usgyi:) -
#14411 LFSWorld név marad. Játékon belül tudja csak átírni a nevét. -
#14410 Mehetsz a saját neveddel, van jópár szerver. -
kapoles #14409 Üdv! S2-es licenszel mennyi server van? Lehet jókat menni? Mert demoban egyre kevesebben vannak. És olyat lehet e hogy valakitől megveszem az s2-ét és a saját nevemmel menjek? VAgy akkor már csak az ő nevét használhatom? Köszi a válaszokat. -
#14408 Jól néz ki, de ezekről nekem mindig a guminők jutnak eszembe...:DDD -
#14407 -
#14406 hidd el nem azért játszom én sem az LFS-el mert látványos karambolokat leeső széttörő autókat akarok látni. Nem lenne rossz de nem elsődleges.
Inkább legyen meg a Dinamikus időjárás, ugye eső köd, normál idő és egyéb.. Esetleg néhány új jármű. -
#14405 amúgy de -
#14404 Ja, perszepersze;D
A demo meg érzi a krekket, és azért repked;D -
#14403 Crack-et hasznalsz?!?! Akkor azert:) A #14392-ben a video a liszenszelt verziobol van;D -
#14402 Szerintem az ütközés/sérülés (meg még más is) jelenleg a netKar PRO-ban van megoldva. -
#14401 Az a baj, a crack. Az oficiális verzió szebben viselkedik hálából a licenszért -
#14400 Nekem nemegyszer repült már el az autó pályán, ennyit igazán kijavíthattak volna már, mert ezen simán elmegy egy verseny. Ha meg épített pályán mész, és nekimész a piros-fehér terelőbizbasznak, akkor mindegy hol találod el, jóval erősebben csapódik vissza a kocsi, mint kéne. Legalábbis nekem ez volt még legutóbb. Új patchoz még nem kerestem crack-et, szóval abban nem próbáltam -
#14399 Ebben az esetben valószinuleg nem. Mert az tobnyire akkor torténik meg ha olyan helyen éri ütés az autót ahol még nincs rendessen kidolgozva a physics handling. Az pedig a küszöb kornyékén van laggyakrabban (az ajtók alatt az alvázon), az a legritkább hely ahol normál helyzetben ütés lehet (nem az ajtó, vagy autó oldala, hanem alatta a kuszob kornyéke). Ebben az esetben meg 2 keréken a motorházteton és szélvedon volt az utkozés, az nekem is gyakran megtortént már kanyarba pont úgy, de szinte soha nemrepultem ki mint a rakéta. De ha lassan kanyarodsz ki a boxból és az ajtó alatt a kuszobbel súrolod a falat (sarkat) akkor viszont alapos loketet kapsz és ki vagy love mint az agyú golyó.
Aki játszotta a Drivert (1999), az emléxik hogy ebben nagyon hasonló fizikája volt, szintén sokszor kilottek a levegobe, ha a kuszob kornyékén volt érintkezés. A LFS mindig fejlesztés alatt van, ez reméljuk javítva lesz.
Viszont az iRacing-ba se jobb ha az autó kaszni úgy pattog a pályán mint a gumi labda. Ha nagyobb baleset van és levegobe szaltót csinálsz akkor szinte egyformán pattog az autó fuggetlenul attól hogy a kerekekre esik vagy a tetejére (fejjel lefelé). Az egyik se tokéletes de reméljuk hogy még sokat fejlodnek. -
#14398 Nesze nektek
-
#14397 ha kérdezik, nem tőlem van :D
Amúgy sokkal vadabb benne ülni, mint ahogy a vidin kinéz :D Hogy is mondjam,... űberállat :D -
#14396 működés közbeni videóval nem akarsz minket megajándékozni ?:) -
#14395 -
#14394 Számból vetted ki :D -
#14393 Ez lfs-ben úgy nézett volna ki, hogy felrepül a kocsi 40 méter magasban, miközben megfordul a tengelye körül 96*. -
#14392 Közben lassan de biztossan készul a WV Scirocco új fizikája
-
#14391 GPx8 & Ger1 - köszi persze hogy saját, az én gyermekem
POI - te meg ne grimaszolj, inkább már fejezd be a sajátodot, már ideje tavajtól -
#14390 Én is a 0.04K-val kezdtem az LFS-t még 2002 június-júliusban :)) Aztán már az év ősszel ment a Magyar Bajnokság :D -
#14389 WTCC live stream magyar! -
#14388 nem rossz...
azok saját képek, m m a cockpitről? -