Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8 jelentkezõ...
Lesz szerver?
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Vagy elõtte bemelegítésnek vedd át te a volánt :) xD
Megmutatod neki hogy mit bír az öreg Ikarus :D
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Ha csüt, akkor beleférhet. Amúgy nem péntek? Vagy az a SCI release day?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Azt hittem többen leszünk...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Az oldalon ennyi van. Vagy nem lett frissítve?
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Tudom hogy lehet a játékban is de azt nem lehet amit én szeretnék:)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Nem a hivatalos fórumban volt "publikálva"
Katt a kép alatti linkre és nézd meg milyen címre irányított át...<#falbav>#falbav>
MSRT practice néven megtalálja.
Vagy Ger1-et online keresni...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Egy srác nyitott 1 topicot ,hogy mikor jön ki a scirocco. ( 29.én nyitotta) és ezt a kommentet/ fórumot linkelte be neki Scawen.
Szóval november óta semmi új info...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu