16062
  • Tika
    Lehet 713-an voltak connected (pit+spectate+racing), de abból csak 502 racing. Csak hirtelen ez jutott eszembe, mi más lehetne.
  • hezi
    Valami nem stimmel. LFS.net és lfsworld.net is azt mondja adott időpontban (tehát 1-2), hogy currently online 713 racers.
    Kitallóztam az összes nem üres szervert, mindent opciót bekapcsolva, kivéve az üreseket. Volt 4 host, ami nem válaszol. Az elérhető szerverlista jobb oszlopában szereplő számok ugyebár arra vonatkoznak, hogy hányan vannak az adott szerveren. Ezeket összeadva 502 jött ki nekem.
  • Tika
    Oficiális licensz kell, vagy legalább demo registráció.
    Create a New Account
  • feno05
    hali
    tudnátok segíteni?
    nem tudok online jáccani :'(
    mindig azt írja ki hogy "felhasználónév nem található"

SEGÍTSETEK PLS :'(

Msn-nem:---> [email protected]

Előre is Köszi :) (Y)
  • k roy96
    Sziasztok!
    Amikor megnyomom az F10 billentyűt verseny közben, akk az UPR LWR TOE röviditések mit jelentenek?
    Köszi előre is a segítséget!
  • somdav95
  • Csabesz6
    És tényleg.Bocsi.
  • Me Ga
    Hmmm, CTRA... régi szép idők.
  • somdav95
    NEMRÉG.
  • Csabesz6
    Mikor?
  • tbundy
    sztem még lehet jókat menni, én tavasszal vettem használtam egy S2 licenszt (itt, még1x thx :) ) és bár tényleg nincs sok teli szerver(cruiset, derbyt nem számolom, az nem érdekel), de sosincs olyan problémám, h ne tudjak hol gurulni másokkal. Meg kinek mi az igénye, én nem szeretem pl a 15+ létszámú versenyeket, főleg kisebb pályán.
  • hezi
    Nagyon sok szerver van, csak mind üres. Szvsz azért nem érdemes licenszet venni, csak hogy publik szervereken mókulj, mert 2 hét alatt megunod. Ha indulsz valami ligában, akkor megéri, de a publik s2 mostanában elég fos. Van 4-5 Cruise szerver, azokon szoktak lenni sokan, de ott csak faszkodni lehet, nem versenyezni. Van egy népszerű destruction derby, ahol ötletes layoutokkal lehet szarrá törni a kocsit, szintén faszkodásra alkalmas. Ezen kívül van 3 szerver: egy GTR, mindig ugyanazzal a pályával, egy FOX szerver, ahol ha nem az első 8ból startolsz, akkor a második kanyart már nem éred meg, és van egy csodás, cargame.nl nevű multiklassz szerver, ami igen szarul van megcsinálva. Ha lassab autóval mész, akkor állandóan a kék zászló nézheted.
    Régebben voltak még normálisabb szerverek, pl az LR race center, ahol legalább xfg/xrg-vel lehetett kezdeni, aztán 800 pont után lehetett menni már xrt-vel is. De ez már tök üres, nem kell a parasztnak.
    Természetesen mindegyiken a csodálatos Airio Tracker fut.
    szvsz a publik S2 2-2,5 éve élte fénykorát, amikor még nem volt ennyi idióta, és volt egy CTRA nevű szerverrendszer kiterjedt statisztikával. Sokaknak ez jelentette magát az LFS-t, de azt megunták felügyelni az adminjaik.
    Most már híg fos az egész.
  • somdav95
    ezt a témát már kiveséztük nemrég :)
  • Csabesz6
    *uzsgyi
  • Csabesz6
    Ilyesmit akartam írni én is.
    Fasza meg minden, de ennyi melóból meg pénzből én inkább felkészítenék egy autót, aztán usgyi:)
  • r4f1
    LFSWorld név marad. Játékon belül tudja csak átírni a nevét.
  • kifli
    Mehetsz a saját neveddel, van jópár szerver.
  • kapoles
    Üdv! S2-es licenszel mennyi server van? Lehet jókat menni? Mert demoban egyre kevesebben vannak. És olyat lehet e hogy valakitől megveszem az s2-ét és a saját nevemmel menjek? VAgy akkor már csak az ő nevét használhatom? Köszi a válaszokat.
  • R0zs0máK
    Jól néz ki, de ezekről nekem mindig a guminők jutnak eszembe...:DDD
  • csige791
  • Misi az ezredes
    hidd el nem azért játszom én sem az LFS-el mert látványos karambolokat leeső széttörő autókat akarok látni. Nem lenne rossz de nem elsődleges.

Inkább legyen meg a Dinamikus időjárás, ugye eső köd, normál idő és egyéb.. Esetleg néhány új jármű.
  • kifli
    amúgy de
  • bardocz
    Ja, perszepersze;D
    A demo meg érzi a krekket, és azért repked;D
  • Alexease
    Crack-et hasznalsz?!?! Akkor azert:) A #14392-ben a video a liszenszelt verziobol van;D
  • csige791
    Szerintem az ütközés/sérülés (meg még más is) jelenleg a netKar PRO-ban van megoldva.
  • Tika
    Az a baj, a crack. Az oficiális verzió szebben viselkedik hálából a licenszért
  • bardocz
    Nekem nemegyszer repült már el az autó pályán, ennyit igazán kijavíthattak volna már, mert ezen simán elmegy egy verseny. Ha meg épített pályán mész, és nekimész a piros-fehér terelőbizbasznak, akkor mindegy hol találod el, jóval erősebben csapódik vissza a kocsi, mint kéne. Legalábbis nekem ez volt még legutóbb. Új patchoz még nem kerestem crack-et, szóval abban nem próbáltam
  • Tika
    Ebben az esetben valószinuleg nem. Mert az tobnyire akkor torténik meg ha olyan helyen éri ütés az autót ahol még nincs rendessen kidolgozva a physics handling. Az pedig a küszöb kornyékén van laggyakrabban (az ajtók alatt az alvázon), az a legritkább hely ahol normál helyzetben ütés lehet (nem az ajtó, vagy autó oldala, hanem alatta a kuszob kornyéke). Ebben az esetben meg 2 keréken a motorházteton és szélvedon volt az utkozés, az nekem is gyakran megtortént már kanyarba pont úgy, de szinte soha nemrepultem ki mint a rakéta. De ha lassan kanyarodsz ki a boxból és az ajtó alatt a kuszobbel súrolod a falat (sarkat) akkor viszont alapos loketet kapsz és ki vagy love mint az agyú golyó.
    Aki játszotta a Drivert (1999), az emléxik hogy ebben nagyon hasonló fizikája volt, szintén sokszor kilottek a levegobe, ha a kuszob kornyékén volt érintkezés. A LFS mindig fejlesztés alatt van, ez reméljuk javítva lesz.
    Viszont az iRacing-ba se jobb ha az autó kaszni úgy pattog a pályán mint a gumi labda. Ha nagyobb baleset van és levegobe szaltót csinálsz akkor szinte egyformán pattog az autó fuggetlenul attól hogy a kerekekre esik vagy a tetejére (fejjel lefelé). Az egyik se tokéletes de reméljuk hogy még sokat fejlodnek.
  • Tika
    Nesze nektek

• pointer4
    ha kérdezik, nem tőlem van :D

Amúgy sokkal vadabb benne ülni, mint ahogy a vidin kinéz :D Hogy is mondjam,... űberállat :D
  • r4f1
    működés közbeni videóval nem akarsz minket megajándékozni ?:)
  • bardocz
  • pointer4
    Számból vetted ki :D
  • bardocz
    Ez lfs-ben úgy nézett volna ki, hogy felrepül a kocsi 40 méter magasban, miközben megfordul a tengelye körül 96*.
  • Tika
    Közben lassan de biztossan készul a WV Scirocco új fizikája
  • Tika
    GPx8 & Ger1 - köszi persze hogy saját, az én gyermekem

POI - te meg ne grimaszolj, inkább már fejezd be a sajátodot, már ideje tavajtól
  • R0zs0máK
    Én is a 0.04K-val kezdtem az LFS-t még 2002 június-júliusban :)) Aztán már az év ősszel ment a Magyar Bajnokság :D
  • r4f1
    WTCC live stream magyar!
  • r4f1
    nem rossz...
    azok saját képek, m m a cockpitről?
  • pointer4