16062
-
#14509 Ha te tudnád ennek a cucnak a pontos torténetét akkor meg se kérdezted volna Ez anyira bonyolult hogy meg se próbállom elmagyarázni, roviden csak talán anyit hogy eredetileg csak 1 ullést akartam, és ilyen mértéku cockpitról szó sem volt, csak a régi ullést akartam lecsérlni, mert az már nagyon szét volt trancsírozva . Hoztam 1 ullést (ami rajta van), na és akkor olyan események zajlottak le bennem és korulottem ("az éllet megpróbáltatásai" - egyátalán nem LFS/cockpittal kapcsolatos dolgok) hogy kis túlzással BigBang+Armageddon egyuttvéve, és akkor egynapon egyetlen gondolatból ilyen cucc lett. Aztán bennem is felmerult az a kérdés hogy ne-e tegyek rá inkább valami Recaro versenyullést, de egyenlore úgy dontottem hogy marad az ami ott van, meg mondják hogy a versenyullések elég kényelmetlenek hoszab ido után, ez meg nagyon fain kényelmes, akár 6 órás vezetés után is
Szoval néha olyan fordulatokat hoz az éllet hogy azt felfogni is nehéz - eredetileg most máshol lennék, mást csinálnák és valószinuleg nem lenne semilyen cockpitom De akkor most itt nemtudnák mivel felvágni De most ne menjunk bele OFF-ba - az univerzum nagy titkaiba, esetleg máshol megfelelo fórumon -
#14508 -
#14507 Ne torodj vele, nemtuja mi a jó. Amúgy csak nézopont kérdése. Kinek a NFS jon be és a csillogás villogás, kinek a real fizika csillogás nélkul.
Ugye van az igazi (real world - amire nem mindenkinek telik egy GTR-rel naponta kijárni a Hungaroringre),
aztán van az igazi szimulállása
aztán meg van a hamis
Mindenki választ magának megfelelot -
#14506 Na ezt olvassátok el. Az XBOX fan-ok tudják, hogy az LFS egy szar.. -
#14505 Elsősorban az az előny, amit egy fotelban ülve nem ad vissza a játék. Egy driftet el lehet b@szni jópár féleképpen, de az egyik legjelentősebb, ha túlfordul a segge és megfordul mondjuk 150°-ba, a másik meg ha túl hamar fogod meg és átránt a másik irányba. Ehhez kell az, amit a szim nem ad vissza. Lehet a te kütyüd érzékelteti, de azért egy igazi autóban... Egy igazi autóban tökéletesen érzed, hogy mikor kezd el az autó betapadni, mikor kell elkezdeni visszatekerni a kormányt, stb. Azért ez hatalmas előny. Nem azt mondom, hogy én ha most beülnék egy ilyen 400 lovas drift gépbe egyből minden menne. De lehet akinek van egy kis érzéke, és tisztában van a driftelés alapvető fogásaival, az lehet elboldogulna egy kis idő után. Én eddig még csak fronthajtású kocsival sodródtam, mert azzal csak azt lehet. Nem azt mondom, biztos jól nézett ki kívülről, havernak leesett az állam ahogy betettem a kereszteződésbe.
A másik dolog, hogy a drifterek 45 fokos kerékszög alá nem adnak.... Ez 45 fok egyik irányba, ütközéstől ütközésig 90 fok. Egyszer volt alkalmam Radírral MSN-en beszélni, ő azt mondta, hogy 52 fokot tud a narancs BMW-je, ehhez tartozik valami hihetetlen kicsi kormányszög... 900 fok talán? Lehet. De nagyn közvetlen. -
#14504 alapbeállítások szarok, mint minden szimben.
setupfield -
krisz940122 #14503 az miért van h bármelyik alapbeállítást használom a kocsibeállításnak (race s, hard track stb) mindig nagyon csúszik a kocsi? a hátsókerékmeghajtású kocsikat egyszerűen nem lehet irányítani az első és négykerékmeghajtásúakat meg csak nagyon nehezen de azokat se nagyon. alap autóbeállításon is. de régebben meg minden király volt mindig hátsókerekes kocsikkal futottam király köröket most meg végig se tudok menni egy kört törés nélkül :S most nem tudom mi lehet. én kuplungolok én váltok és nincs fék segítség billentyűvel játszok. de régen is így volt mégis jobban tudtam irányítani a kocsikat. mi lehet a baj? előre is köszi a segítséget. -
#14502 Kicsit kipróbáltam ezt a cargame.nl-t és nekem pozitív csalódás volt. Valóban idegesítő hogy utolérnek a GTR-ek, de egyik sem rongyolt belém, szinte már türelmesek voltak. Akkor esett le az állam amikor FE Gold teljes első szakaszán átjött a 30+ autó egyetlen baleset nélkül rajt után.
Személy szerint az baszott föl, hogy amikor elengedtem a kék zászlós GTR-t akkor nagy peckesen a mögöttem jövők is elslisszantak az íven, kicsit olyan mintha a mentő után mennél hogy hamarabb odaérj, de végülis egész jó csaták voltak.
Mondjuk én drift szerverekhez vagyok szokva, így már az is öröm ha egy kör alatt nem próbálnak meg tízen kinyírni, vagy ha legalább nem sikerül nekik... -
#14501 Probaljatok kevesebb OFF-ot, "maganbeszelgetest", es az egymas megszolitasanal valami baratsagosabbat;)
Nem akarok ossze-vissza torolgetni, mert ha torlom az egyik hozzaszolast, akkor torolnom illene a masikat is, es igy tovabb...;))
Ami teljesen OFF, vagyis mar csak kettotokre tartozik, azt probaljatok privatban. Koszi;) -
#14499 Nem a 6, a 8 ...mindegy a haton is összevesztünk "rok" vagy "roku" -
#14498 No igen, láttam ezt a szörnyetegedet már itt linkelve, le a kalappal, biztos rengeteg munka volt vele, nagyon ki van találva, meg gondolom egy rendes autó ára is belefolyt elég hamar.
Egyszer már úgy kipróbálnék egy ilyen mozgós ülést, mindig is sokalltam az ilyenek árát, meg nekem nem kell visszaadni a valóságot, én a valóságba még csak majd megyek (legrosszabb esetben is 25 nap múlva jogsi, csak ugye nemzetünk ügyintézési szopólétrája, ahhoz is 10 napot kell várni, hogy lefotózzanak)
Walaki: Vmi hacsi rajzás van itt Pécsett, megint láttam egyet, acélkék szín, ennek a rendszáma is megvan
OFF:
Bnővel képes voltam azon összeveszni, hogy "hacs" vagy "hacsi" a 6 japánul, vmi japánbuzi segíthetne eldönteni -
GPx8 #14497 Az ülést nem cseréled le? -
#14496 Rátapintottál a lényegre
De ezen próbállok egy kicsit segíteni ezzel -
#14495 Az igazat megvallva életemben egyszer sikerült még csak olyan igazit megcsúsznom, 60-80 között egy eső utáni kanyarban, így nyilván nem rendelkezhetek akkora tapasztalattal...de:
Viszont míg az LFS-ben, vagy bármilyen más szimulátorban az FFB hívatott visszaadni minden fellépő erőt (csak poénból próbálj FFB nélül vezetni egyszer), addig a valóságban az autó minden mozgását érezzük. Én anno jól meg is lepődtem, hogy mit lehet repkedni egy gokartban jobbra balra (majdnem tele is okádtam a sisakomat) ha egy kicsit nyomja neki az ember.
Aztán ott van még az, hogy az ember sokkal erősebben érzékeli az oldalirányú mozgásokat mint a gyorsítást, lassítást, és ugye a drift is eléggé oldalirányú mozgás -
#14494 OFF:
Mellesleg tényleg tényleg csak regisztrálás után lehet látni. -
#14493 Végre egy szakmabéli, aki megmondja a frankót. Én már lassan írni se merek a hozzászólásaira, mert csak "értelmesen" tud válaszolni. -
#14491 Én tátott szájjal nézem, elképesztő szépen megy Hogy a jószagú büdös bánatba csinálják ezt? Nekem ez szimulátorba nem megy, igaziba meg nem volt lehetoségem próbálni -
#14490 "vizipókosan" -
#14489 Pontosan, elég csak megnézni egy drift videót... Nem kapkodnak vizioókosa a kormány után... Engedik bepörögni, majd megfogják és kis korrekciókkal teljesítik az ívet.
http://www.youtube.com/watch?v=TowJC5encW0&feature=related -
#14488 Én asszem értem -
#14487 Pontosan így működik az életben is :) -
#14486 "Az meg, hogy ezzel a linkkel az oldalának a látogatottsága is nő, holott linkelhette volna közvetlen az eredeti oldalt, már mellékes."
Az már mellékes te nagy tudású, hogy az eredeti oldalt (ahol ezt a hírt találtam) csak előfizetők láthatják, ezenkívül angolul is van, és talán jobb ha Magyarul olvashatják néhányan.
-
#14484 Ez nem mérvadó, az vér gémereknek is kell pihi a vízparton :D Majd ősszel, akkor fellendül mindenhol a részvételi szám :D -
#14483 A grafikon kis felbontása miatt "elvesznek" a napi csúcsok. Nézd meg 150 napra: a grafikon elején (tehát 4-5 hónapja) még a 800-at is eléri egy-két tüske az s2-esekből és a demósokból is, a grafikon végén, tehát az elmúlt napokban az 500-at is alig érte az s2, és a demó se szárnyalta túl nagyon. -
#14482 Nem tudom, de 600 napra nézve valahogy nem ez látszik.
Így talán jobb lesz
Szal elnézve, szerintem a játékosok ugyanúgy megvannak, csak az S1/S2 hosztok csökkentek, míg a Demo hosztok száma jelentősen megugrott.
Ez gondolom a Z28 miatt van, mert pl. mi is Demo kombóban futattjuk többnyire a szervert, csak ha van rá igény lőjjük át egy egyszerű pályaváltással, vagy másik autó engedélyezéssel S1/S2-re.
Ennek annyi a célja, hogy ne csak üresen fusson, és ne csak nekünk.
Szal nem tudom, hogy esett vissza, ha a stat szerint szinte állandó. ;) -
#14481 van pár ilyen szerver, egyes emberek mentalitása nem oké teljesen a játékhoz.. Van hogy elengedem hogy menjen mert már látom hogy kilökne, és még direkt rá húzza a seggemre a kormányt hogy kipörögjek kanyarba.. örülnék ha lehetne bannolni néha :) -
#14480 Ezzel hova akarsz kilyukadni? Azt vettem észre, hogy 2-3 hónapja a napi max online gamer 1600 körül mozgott, 2 hete talán egy nap se érte el az 1000, tegnap 1250 körül volt.
Visszaesett a játékosok száma, sajnos pont a komolyabb gémereké, maradtak a suttyó gyökerek, akik cargame.nl-en képtelenek egy fos xfr-rel vagy gt2-vel kielőzni egy tbo-t, csak seggbe durrantani tudják, meg blue flag alatt szórakozni vele: megelőzni egyesben, kanyarban nekirontani a falnak, ami miatt vissza lehet előzni, de 2 kanyarral később megint ott feszeng a tükörben. Nem lehet egy normális kört menni, mert az első három körben löködnek, míg utolsó nem leszek, utána meg végig blue flag, ahol fasszopó gtr-buzik elől kell félrehúzódni...EGY KIBASZOTT FOS EZ A SZERVER!!!! -
#14479 Történik, csak nem tudunk róla semmit, mármint a fejlesztésről.
Másrészt a Z28 tavaly novemberi peccs, szal az évek óta az enyhe túlzás.
Visszaolvasva ezen az oldalon, 50% feletti az LFS-el kapcsolatos hozzászólás. Van segítség kérés S2 vásárlásban, Scawen hozzászólásának idézése stb.
Van iRacing topik, van rFactor stb.
Az meg, hogy ezzel a linkkel az oldalának a látogatottsága is nő, holott linkelhette volna közvetlen az eredeti oldalt, már mellékes.
De tudod mit? Offoljuk szét teljesen. :)
Érdekes, hogy valahogy nincs nagyon leesve az online stat szerint a játékosok száma. -
#14478 Egyreszt OFF-kent jelezte, masreszt erdekesseg;) Ha visszaolvasol, a hozzaszolasok nagyresze nem az LFS-rol szol..., mert evek ota nem tortenik semmi:P -
#14477 ezt biztos ide kell?
Azt hittem, LFS topik, akkor LFS-el kapcsoltos bajnokság, nem iRaccsing. -
#14476 annak az lenne a lényege hogy igazából is drift ben csavarja ki a kezedből a kormányt, csak a játékban ez még nem tökéletes,.
-
#14475 Off:
23.000 dollár összdíjazás.
Azért ez nem kevés zseton egy szim. bajnoksághoz képest, mondjuk kérdés mennyi felé oszlik. -
#14474 Imádom lfs-t de azt mindig is rühelltem, hogy magától forgott a kormány mindig a "jó helyre" ezen a videón ez tokéletesen látszik. -
#14473 Most raktam fel nemrég, elég fasza game,
Itt egy Vid:Elég jó
OFF:(Pls segítsetek a WarezTopic-ban)
-
#14472 Én csak a hírt közöltem, semmi közöm a dologhoz. -
#14471 Azokat a galibázós objektumokat nem kellet volna, nemlátni tőlük a pályát Ha eltakarítjátok az úból, akkor lehet indulok -
#14470 FXO GTR Kupa -
#14469 Lehet a Lacihacsi vót, nem? -
#14468 Mert angolul van helyesen, a magyar kifejezés baromság... -
#14467 ujjuj johogy:)