16062
-
#14831 ezt eddig hányszor is játszottad el? -
Hegyipapa #14830 Rövid belsőnézetes összevágott Drift videó -
Hegyipapa #14829 Előbb elsőre elba.....
Rövid belsőnézetes összevágott Drift videó :
flash]http://www.youtube.com/v/YwM6dpgcZ_Y&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash] -
Hegyipapa #14828 Rövid belsőnézetes összevágott Drift videó :
-
#14827 Ez érdekes. Én sosem használtam semmi "okosságot" mégis egyszer kaptam egy videót, amin magamat láthattam, hogy csalok. Az egyenesben a pedálkijelző vagy minek hívják azt jelezte, hogy nem nyomom a gázt, de mégis gyorsult a kocsi.
Erre nem kaptam bant, be is küldtük Sanchez segítségével (akkor még szar volt az angol nyelvismeretem) a videót scawenéknak, de azt mondták nem tudják mi lehehet de szerintük nem csalás. -
#14826 -
#14825 Köszönöm szépen a linket, ezzel már működött, és úgy tűnik a tiltások is elévültek
Scawen meg ne a Sciroccot csinálja ne ilyen népbüntető szarokat -
#14824 Hivatalos fórumon is megy a mozgolódás ezzel kapcsolatban.
Sokan jártak hasonlóan, Scawen bácsi hevesen exkuzálta magát, nem derül ki, hogy tiltás feloldását miként lehetne megoldani, de a szűz exevel jövőben nem fordulhat elő ilyesmi. Esetleg drifteléshez nem használtál megnövelt steering lock modot ? Írták, hogy az is okozhatja. -
#14823 Érdekes dolog esett ma meg velem,
Több szerverről is kivágott a játék "CPW" indokkal, sőt mint később kiderült nem kidobott, hanem kibannolt. Utána olvasva, a kód olyasmit takar, hogy nem engedélyezett módosításokat eszközöltem, és ez egy védelmi rendszer a csalók ellen.
Namost olyan egy éve tényleg kipróbáltam a tweaket, de szervernek közelébe nem mentem míg futott, egyéb szarokkal meg egyáltalán nem tömtem a játékot. Másik dolog, hogy semmit nem csináltam másképp mint eddig, és előtte soha nem történt ilyen.
Azt csak remélni merem hogy nem perm ban a dolog, meg hogy nem én vagyok az egyetlen akivel történt, mert egyedül kevés leszek bebizonyítani hogy nem futott semmi katyvasz az LFS módosítására
-
#14822 off:
Nyerj netKar PRO Full játékot -
#14821 Meg aztán van akinek ez fel sem tűnik amiről beszélek, mert 1-2 éve kezdte játszani...mi Jacekkel már 8...és a gumitapadás azóta sem lett tökéletes :D (Igaz rengeteget javult) És az autó viselkedése az úton az lenyűgözően reális, csak a gumitapadás nem. -
#14820 Ettol fuggetlenul csak egy jatek:) ezt az egeszet szimulalni hat nem tudom mennyi ido lenne es mennyi szamitasi kapacitas kene hozza, valszeg brutal..
Sajnos a fejlodes az kezd a nullaval egyenlo lenni, mert az NFS-re van igeny.. LFS sajna doglott kb 2 eve all, ennyi ido alatt egy vastombol ios epitek egy autot:D -
#14819 jah érdekes hogy minden drifter ezt mondja :D de mégis ez elterjedtebb program hiába szimulátoros. de én úgy élvezek valamit játszani ha reális, és ha need for speedet játszasz nem érted miért csúszik le a kocsi kanyarba :DDDD végülis még mindég az LFS a legjobb a netkarpro csak utánna jön főleg ha "ki akarod próbálni fizetés nélkül kategória" -
Loco #14818 Nem. Sajnos nincs versenytapasztalatom, de pl. a radírozást egy utcai autóval bármikor reprodukálhatod. És ha elég sokat csinálod, akkor elkopik a gumid:) Meg rájössz arra, hogy ez a tapadás dolog nagyjából hogy néz ki.
Amit leírtam az ebből össze lehet rakni, az LFS viselkedését meg már túl rég óta ismerem. Amúgy érdemes Walakire hallgatni (már amikor nem egyszóból intézi el:), mert ő már csúszkált eleget ahhoz, hogy tudja mi reális, mi nem.
Én anno 2006-ban vártam azt az egyik nagyobb patchtól, hogy elkezd radírozni a gumi, de semmi nem lett belőle, pedig az egy elég jó ismérve lesz a jobb gumifizikának. Reméljük megérjük :) -
#14817 Ha beállítom ugyanolyan paraméterekre, akkor sem lesz ugyanolyan az XRG. Valami alapvetően el van baszva az LFS fizikájában, ha "tuningolod" a motort akkor mintha megnőne az autó lendülete és kicsúszol a pályáról. Nemjó. -
#14816 jah csak én arra jöttem rá hogy ha valamit módosítasz állíthatod. te hacsit hajtasz és érzed mit mikor ad le, de nem mindegy te se hogy gyárit vagy mit használsz. egy erős autót ami hasonlóan viselkedik futhatsz a configba, lehet általános mint (súly hozzáadás) stb. aztán érzés szerint küldesz be configot szimulátorosoknak aztán azok vagy megnézik ha érdekli őket vagy nem :D
de indulhatsz ki úgy is hogy hacsi X lovas nincs benne turbó vagy van akkor úgy választod ki a kocsit. mert a túrbó is lök a kocsin az rögtön változik a játékban. de hacsit is felszerelheted sportturbóval, hogy nagyot basszon, városi turbóval hogy lassan jöjjön.
igazából ha érzésre akarod configolni az a lényeg hogy tudd mit merre változtatsz. és a kis különbséget próbáld az között kinézni hogy élőben milyen. de ugyanolyan élényt ne várj mert az nem lesz :DDD -
#14815 Mondtam. Tényleg az hasonlít rá a legjobban :))) -
#14814 Nem, az FZR-en slick gumik vannak. Az megint más :) -
#14813 FZR azért szerintem kicsit erős példa, Walaki vmi olyasmit mondott, hogy az LX4 eléggé hasonlít viselkedésben a hacsira (vagy nem mondott ilyet)
Az is ki lett már beszélve, hogy az ember egyensúlyközpontja erősebben érzékeli az oldalirányú mozgást, így azonnal érezzük ha megcsúszik az autó, viszont az tény, hogy a kocsi megcsúszása aszfalton az nem egy fokozatos folyamat, hiszen ha a tapadási súrlódási erő eléri a maximumát akkor már nem hat.
A tükörsima utak szerintem azzal magyarázhatók, hogy mivel le van szimulálva a lengéscsillapító roncsolódás, körről körre cseszné szét az autót egy göröngyös út, és a gumik is hamar elfogynának. -
#14812 Hát ez jeles
Nincs mit hozzáfuzom, teljessen egytértek.
Akkor ezt meg is beszéltuk
Amúgy te autózol igaziba is (már mint úgy komolyabban pályákon)? Vagy csak olyan passív hobbi/érdeklodés. Mert nagyon tetszik ahogy vágod -
#14811 Igen, ebben nemvitatkozom, ha túlmelegszik akkor úgy van ahogy írod, ez valahogy nekem se jon be, bár ennek ellenére is egyesek csodássan tudnak vele driftelni, de nekem olyan mint ha jégen mennék, nekem egyátalán nemmegy. De ez ellen nem nagyon akartam okoskodni mert azt nemtudom hogy valóságban ha anyira túlmelegíted a gumikot (100 fok vagy hasonló) akkor hogy van, arra még nem volt lehetosegem kipróbálni. De van egy auto tuningos haverom akinek már ige, és azt alátámasztotta, hogy vlóságban is nagyon csúszik ha túlmelegíted a gumikot. Nemakartam vele vitatkozni mert ezzel valós tapasztalatom nincs, de azért nekem is tú csúszósnak tunnek a forró gumik.
Viszont a hideg gumik (50-70 fok kozott) nagyon is valóságosnak tunnek, azt hasonlítgattam igaziba, persze nem FZR autóval, csak azokkal a kissebekkel az elso 2 sor eslo 3 autoit nagyából, ami megtalálható az autcákon is -
#14810 driftelni a valóságban inkább a FZ50 GTR hasonlít ugye? igaz hogy annak talán feszesebb a futóműve, meg 500 lóerős a benzin szívómotra ami a valóságban már simán elforgatná a kerekeket, de hát a játékban az egy versenygép, és játékban beállíthatod a váltó áttételeket és visszafoghatod úgy az autó nagy nyomatékát, lóerejét mintha valami 100 lovas driftkocsi lenne a valóságban :DDD
ha gondolod próbálgasd beállítani valamelyik kocsin a váltóáttétellel hogy olyan legyen mint élőben próbáltad. csak hát élőben izgalmas játékban meg nem annyira főleg ha bírod élőben csinálni. -
#14809 :) -
Loco #14808 Ami Walaki ír, az sajnos teljesen igaz.
A fő hiányosság, hogy nem elég markáns a tapadáshatár. Ennek hiányát sok szituációban érezni LFS-ben, pl.:
-alaphelyzetben egyáltalán nem "radíroz". Márpedig ez egy alap gumi viselkedés.
-ideális hőmérsékleten túl folyamatosan megy át csúszásba, nem érezni azt a pontot, ahol elereszt, és csúszni kezd. a valóságban sokkal inkább lépcső az átmenet, mint görbe
-ha a kereket beállítod álló helyzetben tapadáshatárra (pl zárt difinél), akkor elkezd sivalkodni. Mert a tapadáshatár számításnál a görbe megcsúszáspozíciójában áll. Itt is lépcsősen kéne viselkednie.
-elmelegedett gumi olyan lesz, mintha beszappanoztad volna, mintha folyós lenne a gumi felülete, ami közel sem igaz.
Ez sajnos mind igaz.
De! De. De ezek ellenére ebben a szimulátorban lehet leginkább érezni a pálya-autó kapcsolatot. Az rFactor és ISI olyan, mintha műanyag kerekek lennének. A nkPro gumimodell több sebből vérzik. iRacing jó, és jó irányba fejlődik, de drága. -
#14807 Én eddig úgy gondoltam, hogy ha elmelegszik, akkor csúszni fog, és így értettem a melegedést, de így már világos. -
#14806 ez engem is zavart, bár annyit még nem drifteltem kocsival hogy leszakadjon a futófelület, de azt valahogy sejtettem, nem olyan mintha a kocsi hátulja tükörjégen menne.
Remélem az új gumi fizika 1x majd ezt is javítja... -
#14805 Nem, viszont túlságosan csúszik melegen. Szinte semmit sem lehet észrevenni abból ha driftelés közben elmelegszik a gumi, egyszercsak leszakad a futófelület és annyi :) :) -
#14804 A gumi szerinted nem melegszik el túl hamar? -
#14803 Sokkal hamarabb csúszik meg LFS-ben a kocsi, olyan mintha esőben de inkább hóban driftelni :))
És mindegyik autó nagyon alulkormányzottnak tűnik a játékban -
#14802 jah itt lehet érezni ha elfogyik a gumi sokkal jobban csúszkál, de drifterek azt mondták hogy a játékban kissebb a tapadás mint a valóságban azért. -
#14801 Micsooodaaa? Walakik miket nem mondanak...
Ezt most nem egészen értem.
A tapadásérzés a legjelentosseb dolog ami miatt a LFS-t játszom. Azon kívul a tobbi is elmenne. De egyetlen szimulátorban sem érzem olyan valóságossan mint a LFS-be. Pont hogy itt nagyon jól érezni a gumikot és a tapadást.
A tobbi mind olyan ahogy Loco mondja "olyan nagyon műanyag gumiérzetű" - ezzel nagyon egyetértek vele. -
#14800 LFS-ben a legzavaróbb dolog az élettelen tapadásérzés. -
#14799 jah de technikailag elmehetsz a forma 1 es autóval a tereprally pályán de nincs sok értelme, ilyen dobálós pályán elég rossz azért hajtani mert nem tapad rendesen szétdobálja a forma 1 szélesebb pályán értelmesebb, a lassabb kocsikat meg érdekes már a kanyargós dobálós pályán is. báris ha a valósághűséget is akarjuk modellezni hogy melyik kocsit hol haltják a valóságban általában. -
#14798 Najó, South city, az egyetlen, ami tényleg huplis, ott a legjobb a BMW-vel menni, amikor kigyorsításon majdnem érinti a kocsi a falat.
Rockinghamen majd biztos érezni, hogy milyennek kéne lennie a többnek is. -
#14797 Még a huplikhoz elfelejtettem, hogy az jentossen akkor emelkedett ki, mikor bestartoltam a Motion cockpitomat, ott azért lötyögök az üllésbe ahogy illik, nem csak a G erőktől, hanem a hupliktól is. -
#14796 tükörsima pályák???
Hát jó, azért nemállítom hogy mindegyik csupa hupli, de a South City-t próbáltad?, az dobáll rendessen, foleg a keresztezodésekben ahol ki vannak álva az aszfaltba a godrok a kerekektol (a lámpáknál), meg a kis palyák is huplissak például a Fern Bay valamenyi verziója is. Persze a nagy superpályák mint Aston vagy Kyoto, azok talán még újak, vagy nagyon jól karban vannak tartva, vagy keresztedodés és kozút forgalom hiánya miatt még nagyon jó állapotban vannak, huplik nélkul
Majd reméljuk hogy a Rockingham reálissab lesz ha már scannerozták, de gondolom azért egy minoségi versenypályán csak nem off road minoségu az aszfalt...
Amúgy nemakarunk lehurrogni (legalábbi én nem), szent a béke -
#14795 Hello!
Vannak még magyar szerverek? Játszanék megint egy kicsit, de sehol nem látok egy magyar szerót se :S -
#14794 Mielőtt még nagyon lehurrognátok, az LFS-t is szeretem, és kurva jó a fizika, meg az FFB, de ezek a tükörsima pályák zavarnak, minden másban meg van csinálva rendesen. És nem értem ezt már miért nem tették hozzá, sokkal, de sokkal jobb lehetne az egész ennyitől. -
#14793 Ez igaz, csak semmi köze ahhoz, hogy jobbak-e a pályák, fizika, meg minden, vagy jobbak-e:) -
#14792 Tutira 1:1-be kifejezted pont azt amit én is leírtam volna. Nincs is mit hozzá tennem.
Ez válasz Dzsoninak is miért nem nyomom a iR-t.