Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy nagyon jó videó szerintem:D
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Thank God, I\'m a Lada owner!
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ami meg a H váltót illeti, az totális egyetértés, nekem is sokkal fontossab a feeling, élmény és a lehetö legjobb maximális realitás, mint a "best time". De azért még sokat kell tanulnom, mert még nagyon gyenge az idöm, még akkor is ha 270 fokos kormányal és pillangóváltóval mennék, amit úgyse akarok. Szoval maradok a maximális realitásnál nagy kormányszög és H váltó, és klaszikus analóg kézifék alul az ullés mellet, ahol eredetileg is van az autóba.
Mégegyszer köszi az infókat és segítséget <#vigyor0>#vigyor0>
A kerékszög az az, amennyit teljes kormányelfordításra a kerék elfordul. Normál utcai autóknál szemre ez átlagosan olyan 30 fok körüli. Formula autóknál nem akarok hülyeséget mondani, szemre 15 fok... De ez csak egyenes helyzetbõl egyik irányba, nyilván ütközéstõl ütközésig a 2x azaz 30 fok. Na a drifterek 45 fokos kerékszöget azért szeretnek, ami oda-vissza 90 fok. az említett drifter pl. 52 fokot használt, ami 104 fok teljesen balról teljesen jobbra. Remélem segítettem valamelyest. :)
Szokták mondani, hogy a kormányt is úgy érdemes belõni, hogy a kormányelfordulás/kerékelfordulás=20...24 legyen. Vegyük a 20-at, azzal könnyû számolni. Ha 700 fok kormányelfordulást nézzük, akkor azt leosztva 20-al kijön, hogy 35 fokaz ideális. Én preferálom ezt a dolgot, mivel fõleg olyan modokkal szeretek gurulni (pl. rfactorban), amit H-váltóvl feelinges tolni. Ehhez jön mondjuk egy 700 fokos kormányszög meg egy 32-35 fokos kerékszög. Számomra ezzel már lehet kezdeni valamit, ha elteszem keresztbe van tartalék megfogni és azért számomra optimális a kormányzás. LFS-re meg fullra igaz, mert ugye csupa utcai gép, hát bolond lennék fülekkel váltani :)
Persze, én is statikus helyzetben játszom, egy fotelban gyakorlatilag, valamelyest már megszoktam, elszórakozok magamnak :) Versenyezni már rég versenyeztem, holnap lesz egy verseny (rf, kamionverseny), g25 belõve rá és a fent említett beállításokkal fogom nyomni. Lehet hátrányosabb ha h váltóval váltok, de így legalább van némi realitása a dolognak. :)
part1
part2
part3
Azért néha nagyon hulyék tudnak ezek is lenni <#vigyor3>#vigyor3>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ROKU 6 (szintén, lehet a vége Ü és Ö közötti hang, vagy elharapják)
Ez bazi eros cucc. Szoval úgy érzem ezt meg kell hogy osztjam veletek. Szoval akit esetleg komolyabban érdekelne a versenyzés fizikája, az itt merulhet bele, de nyakig !!!
És most egy kérés. Nagy örömet okozna ha ezt valaki tudná linkelni magyarul, vagy valami hasonló versenyzo profi oktatós témát. Nem is anyira a matematika a lényeg, mert nem programozni akarom, inkább a gyakorlatban alkalmazható dolgok - versenyzo oktatás.
- Pontossan ahogy mondod, pont ezeket a problémákat kell kikuszöbölnöm ami nagyon nehéz, azért(is) csináltam a "kütyüt" is (azután ahogy lezajlottak a bonyolult események amit írtam az elozobe). Esetleg elkelne rá egy iskolázás is profi oktatóval <#vigyor3>#vigyor3> Igaz minnél hirtelenebb, minnél rovidebb rántásokat-mozgásokat nagyon reálissan tud viszaadni - szinte reális, ami nagyon jó, óriási kulombség, sokkal jobb mint a statikus fotelba. Esetleg még a helyes idozítést (kormány-gáz-fék) kell sokat gyakorolnom és fejlesztenem.
Az a kerékszög dolog az hogyan is van? Bocsi nem vagyok autó szerelo, nincs nagy áttekintésem ezekben a dolgokban. Azt tudom hogy egy hagyományos utcai autó kormánya 1080 fokot forog kopptól koppig (3 egész fordulat). Viszont a kerékszögrol fingom nincs. Feltudnád vázolni ezt olyan nagyából? Hogy van ez a hagyományos utcai autóknál és a versenyautóknál? Koszi.
Meg azt tudom hogy a nagybátyám a Gázikjával 1-re megfordult az úton 180 fok, viszont mink a Trabival tili-toliztunk oda-visza hogy megforduljunk ugyanazon a helyen - ez a kerékszög dolog ugye? <#vigyor3>#vigyor3>
Szoval néha olyan fordulatokat hoz az éllet hogy azt felfogni is nehéz - eredetileg most máshol lennék, mást csinálnák és valószinuleg nem lenne semilyen cockpitom <#vigyor3>#vigyor3> De akkor most itt nemtudnák mivel felvágni <#schmoll2>#schmoll2><#nyes>#nyes><#wink>#wink> De most ne menjunk bele OFF-ba - az univerzum nagy titkaiba, esetleg máshol megfelelo fórumon <#vigyor3>#vigyor3>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ugye van az igazi (real world - amire nem mindenkinek telik egy GTR-rel naponta kijárni a Hungaroringre),
aztán van az igazi szimulállása
aztán meg van a hamis
Mindenki választ magának megfelelot <#wink>#wink>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A másik dolog, hogy a drifterek 45 fokos kerékszög alá nem adnak.... Ez 45 fok egyik irányba, ütközéstõl ütközésig 90 fok. Egyszer volt alkalmam Radírral MSN-en beszélni, õ azt mondta, hogy 52 fokot tud a narancs BMW-je, ehhez tartozik valami hihetetlen kicsi kormányszög... 900 fok talán? Lehet. De nagyn közvetlen.
setupfield
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Személy szerint az baszott föl, hogy amikor elengedtem a kék zászlós GTR-t akkor nagy peckesen a mögöttem jövõk is elslisszantak az íven, kicsit olyan mintha a mentõ után mennél hogy hamarabb odaérj, de végülis egész jó csaták voltak.
Mondjuk én drift szerverekhez vagyok szokva, így már az is öröm ha egy kör alatt nem próbálnak meg tízen kinyírni, vagy ha legalább nem sikerül nekik...
Nem akarok ossze-vissza torolgetni, mert ha torlom az egyik hozzaszolast, akkor torolnom illene a masikat is, es igy tovabb...;))
Ami teljesen OFF, vagyis mar csak kettotokre tartozik, azt probaljatok privatban. Koszi;)
Egyszer már úgy kipróbálnék egy ilyen mozgós ülést, mindig is sokalltam az ilyenek árát, meg nekem nem kell visszaadni a valóságot, én a valóságba még csak majd megyek (legrosszabb esetben is 25 nap múlva jogsi, csak ugye nemzetünk ügyintézési szopólétrája, ahhoz is 10 napot kell várni, hogy lefotózzanak)
Walaki: Vmi hacsi rajzás van itt Pécsett, megint láttam egyet, acélkék szín, ennek a rendszáma is megvan
OFF:
Bnõvel képes voltam azon összeveszni, hogy "hacs" vagy "hacsi" a 6 japánul, vmi japánbuzi segíthetne eldönteni <#idiota>#idiota>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De ezen próbállok egy kicsit segíteni ezzel <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont míg az LFS-ben, vagy bármilyen más szimulátorban az FFB hívatott visszaadni minden fellépõ erõt (csak poénból próbálj FFB nélül vezetni egyszer), addig a valóságban az autó minden mozgását érezzük. Én anno jól meg is lepõdtem, hogy mit lehet repkedni egy gokartban jobbra balra (majdnem tele is okádtam a sisakomat) ha egy kicsit nyomja neki az ember.
Aztán ott van még az, hogy az ember sokkal erõsebben érzékeli az oldalirányú mozgásokat mint a gyorsítást, lassítást, és ugye a drift is eléggé oldalirányú mozgás <#vigyor3>#vigyor3>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
http://www.youtube.com/watch?v=TowJC5encW0&feature=related
Az már mellékes te nagy tudású, hogy az eredeti oldalt (ahol ezt a hírt találtam) csak elõfizetõk láthatják, ezenkívül angolul is van, és talán jobb ha Magyarul olvashatják néhányan.
<#mf1>#mf1>
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Így talán jobb lesz
Szal elnézve, szerintem a játékosok ugyanúgy megvannak, csak az S1/S2 hosztok csökkentek, míg a Demo hosztok száma jelentõsen megugrott.
Ez gondolom a Z28 miatt van, mert pl. mi is Demo kombóban futattjuk többnyire a szervert, csak ha van rá igény lõjjük át egy egyszerû pályaváltással, vagy másik autó engedélyezéssel S1/S2-re.
Ennek annyi a célja, hogy ne csak üresen fusson, és ne csak nekünk.
Szal nem tudom, hogy esett vissza, ha a stat szerint szinte állandó. ;)