16062
  • Jacek
    me nem? eke vagyok angolbol, de nem? akkor azt mondjk hogy asslag?:DDDDDD
  • bardocz
    Meg boxxermotor :-)
  • Prézli
    Szép dög volt ez is,

Lol nem emlékszem a rendszámra, nem vagyok én rendőr, hogy ilyeneket nézzek meg elsőnek

Elsősegély oktatás meg eléggé lehangoló, kicsit olyan mint egy hipochonder képző, szépen végigbeszéltük a cukorbetegségtől a szívbántalomig az összes népbetegség tünetét, és szépen lett javallva, hogy aki bármelyiket tapasztalja az takarodjon kivizsgálásra mert bizony szinte biztos hogy beteg... Következő órára beígérte hogy hozza a bábut, az a rohadt műanyagtorzó minden megmaradt reményem...
  • somdav95
    áh régi jaguarok :) Belebotlottunk nemrég ausztriába kis hétvégi Jaguar klub hegyi túrába.. Az E type-nál rendesen megdobbant a szívem :)
  • R0zs0máK
    rendszám?
  • R0zs0máK
    Vagy az :))Max 2 liter 4 henger és turbó :PPPP
  • kifli
    Elsősegííly nemnehéz, kurvasokat segítenek is :)
  • Prézli
    Hú, egyik nap láttam egy fekete hacsit, nagyon egyben volt (TwinCam felirat, kályhacső kipufogó, meg minden), csak nem lehetett megállni fotózni mert oszttársakkal volt biciklitúra, azok meg akkor is szívták a fogukat mikor egy Jaguar MK2-es miatt álltunk meg.

Amúgy még az elsősegély vizsga van vissza (csodák csodájára az a legpöcsölősebb) és jogtisztán vezethetem a bömbit
  • Jacek
    igen igen, kozepes es kurva nagy turbo:D
  • R0zs0máK
    Így van ahogy mondod, kicsi, nagyon sokat forgó szívó tökéletesen egyetértek!
  • somdav95

csak nagy motor legyen benne, benzines, és szívó, a többi számomra nem autó
  • Prézli
    Azé itt vidéken még megbiccentjük a kalapunkat há egy ilyen hintó gyün szembe
  • Csabesz6
    "turbo hole", az b@zdmeg:DDDD
  • somdav95
    én már láttam sokat, kint külföldön is, de annyira nem tartom nagy számnak :S
  • Jacek
    addig szorakoznak egyebkent mig valaki szarra tori az egesz jatekot palyastul, autostul:D
  • Misi az ezredes
    Heh :D Már a 2009-es Tuning Shown is ki volt állítva :D
  • Prézli
    Vmelyik nap ez parkolt be a ház elé, fene se gondolta, hogy élőben előbb látok majd ilyet mint LFS-ben

• GPx8
    Meg a régebbieknél. Az Lfs autók meg amúgy sem újak... :)
  • somdav95
    nem bug, hétköznapi autóknál is előfordul ( az olcsóbb szegmensbe ) megesik.. :)
  • kifli
    Nyomod a gépnek, és alacsony fordulaton még nem pörög fel a turbó, aztán hirtelen indul be, hátsókerekeseknél probléma tud lenni, ha hirtelen kapsz egy nagyobb lökést :)
  • Jacek
    ezert nem ertettem:D
  • bardocz
    Sok buta, még a lyukat se tudta rendesen lefordítani, és elnevezni turbo hole-nak.
  • Jacek
    eke ikon nincs?:)
  • Tika
    Szerintem bármelyik WV kereskedőnél tudsz rendelni ha kell. Ha kitudod fizetni, anyit hoznak amenyit csak akarsz. Ha nemhiszed, nézz utánna
  • R0zs0máK
    Turbo Lag az angol neve :)))
  • Jacek
    en nem vagom, mert turbo lagrol meg nem halottam, de a turbo lyuk az letezik:D
  • R0zs0máK
    Lassan pörög fel a turbó :)
  • hezi
    De az mi a lőcs? kihagy a turbó és nem gyorsul a gép? bug?
  • Tomsteel
    Asszem FXO-val kapcsolatban említi, turbo lyuk magyarul. Igaza van egyébként.
  • Jacek
    Turbo lag lol:D
  • hezi
    Nahát mik történnek, míg a strandon döglök :)
    Az egyik hsz-ben említették a turbo-lagot. Az mi?
  • Tomsteel
    Scipy korrektül leírta nekik, hogy mi a szitu, bár szerintem marhára nem érdekli őket.
  • R0zs0máK
    Mai sitrep Scawen-től:

"I think the tyre physics have come along a lot recently. There were some significant changes over quite a long time this year and when I found the handling was quite interesting and certain old issues were sorted, I started to look into the tyre heating, trying to get a version ready again for the testers. That meant sorting out the AI drivers, who only knew the old physics system. If they could drive well in the new tyre physics, they could drive consistent laps and so inform me if the tyre heating was working well.

The AI ended up being about three weeks of work, and I found it personally quite an interesting development time - which is good because that's what I'm here for! Anyway their grip prediction systems are a lot better and they can now drive quite close to the limit, the best and most reliable AI drivers yet seen in LFS. At some point I'd really like to work on their overtaking code, though that is not a high priority for this physics update patch.

So the AI could be crossed off that published list of big things to be done, and I feel the tyres are getting close. I've been testing them out with Eric and Victor for the last two weeks. They have been coming up with interesting comments and leading me to further investigations and improvements. I'm trying to get the version ready for our private beta testers to have a go. Also looking at notes I have here, specific comments from our testers, the last time they did some testing. I try to deal with each point then cross it off the list. No point giving them back a version that still has issues they mentioned before.

From experience I have learned that it's not worth giving the beta testers a version that I still know is flawed. While there is still plenty for me to work on full time, and Eric and Victor are pleased with what they see but are still able to demonstrate situations where they think the handling is not quite like reality, the best thing to do is just carry on. For how long, I don't know. Not everything goes as expected. Some things I try make strangely little or surprisingly large differences and sometimes they open up a new area of investigation. Personally I am surprised overall how much there has been to learn and understand about the behaviour of tyres.

Today I thought I'd just have a look at this thread, but there are too many new pages for me to read in detail. Anyway, you may be assured we have not stopped development. I guess if we stopped development then we'd make a post about it. I'm not sure how that would happen, maybe if I got run over or contracted a fatal illness or perhaps someone will come and offer me a flight to the moon but I have to train at NASA for a couple of years. Unlikely, and there's really nothing better I can do than work on this simulator. I just don't want to write about every step on the development path, so that's why there is a long time between progress reports. "
  • Alexease
    Hamarosan;) Meg csak alig 2 eve csuszik, azota tesztelik, igy nehany negyedeven belul megjelenhet;)
  • High end PC #14432
    Szevasztok, van már Scirocco? :D
  • somdav95
    ment pü :)
  • kifli
    Amennyiben átutalod az összeget szívesen segítek, márha megbízol bennem...
  • mackosajt
    Voucher kód, már ha valaki elvállalja, hogy segít neked.

Te elküldesz neki 24 GBP-nyi összeget, esetleg nem pont fillérre kiszámolva, tekintve, hogy segít neked, a másik meg vásárol egy ilyet, aztán elküldi a kódot, te beilleszted lfs.net-en, és mindenki örül, nem kell postázni, csak 1x befizetni egy bankban valaki számlájára a 24 fontot, aztán várni, hogy a csóka rendes is maradjon.
  • somdav95
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki valamilyen módon tudna ötletet adni hogy hogyan tudnám megvenni a játékot bankkártya nélkül? Persze van a családban, de érthető hogy anyám nem akar milliós kártyával neten fizetni...(tudom kérhetném hogy kisebb kereteset adjon de azt meg letiltotta.. ) Esetleg valaki ha tudna segíteni, elküldené postán a serial-t, én meg kifizetném( utánvéttel ) vagy bármilyen megoldás érdekel.. :) Köszönöm !
  • hezi
    Nem. A connected-eket számoltam össze, ennél kevesebben voltak racingelni. Arra is gondoltam, hogy lehetnek rejtett hostok, de az sem lehet ennyi. Vagy most az jutott még eszembe, hogy valakik még a régebbi verzióval tolják, amik nem kompatibilisek a Z28-cal, és nem jelennek meg a listában.
    óó most nézem, hogy X verzióban van 39 online demo host kb. 170 online emberkével :)