Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Letöltöttem az lfs.net-rõl az s2 z28-at, de ha játszani akarok single modban, akkor csak az autó és pálya jelenik meg, semmi más!
Ha teljes képernyõ módból átteszem ablakos nézetbe, akkor egy pillanatra felugranak a gombok, de el is tünnek!
Mi lehet a baj?
v nem veszed meg, akkor is tudsz demoval neten játszani, elég sokan nyomják demot is.
sorry:
lfs/warez topic nekem nem jön be, úgyhogy itt kell megkérdeznem:
Ha nem eredeti( :( ), akkor is tudok neten, vagy legalább single-ben játszani?:)
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
De ott elmondom!
Pac 4ever
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Pac 4ever
Az LFS.net-rõl szedd le a Z28-ast és akkor jó lesz.
Pac 4ever
Ha nem Z28-as akko szokott ez lennni
Pac 4ever
Az szokott baj lenni
Pac 4ever
Megtudja nekem valaki mondani hogy miért így néznek ki a berakott autók?
Köszönöm
De LFS fórumban is felmerült a kérdés (elõzõ link is onnan van)
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Úgy ahogy leírtam, nekem mûködött. Z28 as verzióhoz valót szedtél le?
Itt regisztrálsz, és töltheted.
Ezt akarom bekonvertálni lfs be de nem tudom kimenteni zmodiból lfs be mert nincs pluginom zmodelerbe (lfs pluginom).
Már csak ki kellene menteni és kész,ez csak egy render kép nem a játékbeli verzió.
Vélemények jöhetnek.
Aki tud konvertálni lfs be az írjon rám a segítségeteket elõre is köszönöm.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Jah meg verzio függõ
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Csinálom úgy, ahogy mondtad, de az istennekse akarja átállítani, ha beállítok valamit, belépek a játékba, és semmi nem változott a kocsin :(
24 Font ~ 7-8 ezer Ft.
Nem lemezt kapsz érte, hanem egy felhasználónevet/jelszót.
Amit beütsz a feloldásnál, és máris eredetid van.
Dombornyomott kártyára lesz szükséged(Visa,Visa electron stb.)Vagy Paypal,Moneybookers, stb.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Belépsz a játékba. single player. Majd kiválasztod az autót , és elindítod.
Az autóval a pályán kell lenni.
Ekkor leteszed tálcára. Tweaket elindítod.
És ott is van a kocsi össz paramétere. Valamit átvariálsz akkor aply.
Belépsz a boxba, aztán vissza a pályára és máris jó.
Régóta liveforspeed-es vagyok, nagyon szeretem ezt a játékot, életû, jó az irányítása, stb...
De most ahogy nézegettem a youtube videókat róla, találtam ilyen 900lóerõs autókat, stb...
Nem tudja valaki, hogy milyen programmal tudom állítani az autók teljesítményét?
köszi elõre is!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
meg picit felbasztam így rajta magam...
sry hogy megzavartam a futamot :/
valakinek van egy visszajátszása? Belenéznék...
Jó volt a pálya/autó választás, sajnálom, hogy nem volt rendesen megszervezve, örüljünk ennek is, hogy ennyit sikerült rögtönözve elintézni, szerverért köszönet Ger1nek !
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nem volt valami izgi a futam, de nem volt rossz.Köszi, akik feljöttek végül.
Nevano te meg legalább küldtél volna egy kör-emailt ,hogy nem tudod leszervezni vagy valami. Így elég rosszul veszi ki magát,hogy tologatod a dolgot, aztán meg mindenki itt vár rád, de felõled semmi hír.<#nemtudom>#nemtudom><#levele>#levele>
Ha akarjátok én tudok szervert csinálni...
Aki tud olyan mondatot a témában, ami nem kérdõjellel végzõdik, az kezdje el írni plííz!
még jo h lfsw-n nem láttam az idejét. Lehet leestem volna a székrõl :)
Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.