Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
ment pü 😊

kifli
Amennyiben átutalod az összeget szívesen segítek, márha megbízol bennem...
mackosajt
Voucher kód, már ha valaki elvállalja, hogy segít neked.

Te elküldesz neki 24 GBP-nyi összeget, esetleg nem pont fillérre kiszámolva, tekintve, hogy segít neked, a másik meg vásárol egy ilyet, aztán elküldi a kódot, te beilleszted lfs.net-en, és mindenki örül, nem kell postázni, csak 1x befizetni egy bankban valaki számlájára a 24 fontot, aztán várni, hogy a csóka rendes is maradjon.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

somdav95
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki valamilyen módon tudna ötletet adni hogy hogyan tudnám megvenni a játékot bankkártya nélkül? Persze van a családban, de érthetõ hogy anyám nem akar milliós kártyával neten fizetni...(tudom kérhetném hogy kisebb kereteset adjon de azt meg letiltotta.. ) Esetleg valaki ha tudna segíteni, elküldené postán a serial-t, én meg kifizetném( utánvéttel ) vagy bármilyen megoldás érdekel.. 😊 Köszönöm !

hezi
Nem. A connected-eket számoltam össze, ennél kevesebben voltak racingelni. Arra is gondoltam, hogy lehetnek rejtett hostok, de az sem lehet ennyi. Vagy most az jutott még eszembe, hogy valakik még a régebbi verzióval tolják, amik nem kompatibilisek a Z28-cal, és nem jelennek meg a listában.
óó most nézem, hogy X verzióban van 39 online demo host kb. 170 online emberkével 😊

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Tika
Lehet 713-an voltak connected (pit+spectate+racing), de abból csak 502 racing. Csak hirtelen ez jutott eszembe, mi más lehetne.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

hezi
Valami nem stimmel. LFS.net és lfsworld.net is azt mondja adott idõpontban (tehát 1-2), hogy currently online 713 racers.
Kitallóztam az összes nem üres szervert, mindent opciót bekapcsolva, kivéve az üreseket. Volt 4 host, ami nem válaszol. Az elérhetõ szerverlista jobb oszlopában szereplõ számok ugyebár arra vonatkoznak, hogy hányan vannak az adott szerveren. Ezeket összeadva 502 jött ki nekem.

Tika
Oficiális licensz kell, vagy legalább demo registráció.
Create a New Account

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

hali
tudnátok segíteni?
nem tudok online jáccani :'(
mindig azt írja ki hogy "felhasználónév nem található"

SEGÍTSETEK PLS :'(

Msn-nem:---> [email protected]

Elõre is Köszi 😊 (Y)
Sziasztok!
Amikor megnyomom az F10 billentyût verseny közben, akk az UPR LWR TOE röviditések mit jelentenek?
Köszi elõre is a segítséget!

somdav95
<#vigyor>

Csabesz6
És tényleg.Bocsi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Hmmm, CTRA... régi szép idõk.

somdav95
NEMRÉG.

Csabesz6
Mikor?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

sztem még lehet jókat menni, én tavasszal vettem használtam egy S2 licenszt (itt, még1x thx 😊 ) és bár tényleg nincs sok teli szerver(cruiset, derbyt nem számolom, az nem érdekel), de sosincs olyan problémám, h ne tudjak hol gurulni másokkal. Meg kinek mi az igénye, én nem szeretem pl a 15+ létszámú versenyeket, fõleg kisebb pályán.

hezi
Nagyon sok szerver van, csak mind üres. Szvsz azért nem érdemes licenszet venni, csak hogy publik szervereken mókulj, mert 2 hét alatt megunod. Ha indulsz valami ligában, akkor megéri, de a publik s2 mostanában elég fos. Van 4-5 Cruise szerver, azokon szoktak lenni sokan, de ott csak faszkodni lehet, nem versenyezni. Van egy népszerû destruction derby, ahol ötletes layoutokkal lehet szarrá törni a kocsit, szintén faszkodásra alkalmas. Ezen kívül van 3 szerver: egy GTR, mindig ugyanazzal a pályával, egy FOX szerver, ahol ha nem az elsõ 8ból startolsz, akkor a második kanyart már nem éred meg, és van egy csodás, cargame.nl nevû multiklassz szerver, ami igen szarul van megcsinálva. Ha lassab autóval mész, akkor állandóan a kék zászló nézheted.
Régebben voltak még normálisabb szerverek, pl az LR race center, ahol legalább xfg/xrg-vel lehetett kezdeni, aztán 800 pont után lehetett menni már xrt-vel is. De ez már tök üres, nem kell a parasztnak.
Természetesen mindegyiken a csodálatos Airio Tracker fut.
szvsz a publik S2 2-2,5 éve élte fénykorát, amikor még nem volt ennyi idióta, és volt egy CTRA nevû szerverrendszer kiterjedt statisztikával. Sokaknak ez jelentette magát az LFS-t, de azt megunták felügyelni az adminjaik.
Most már híg fos az egész.

somdav95
ezt a témát már kiveséztük nemrég 😊

Csabesz6
*uzsgyi

Csabesz6
Ilyesmit akartam írni én is.
Fasza meg minden, de ennyi melóból meg pénzbõl én inkább felkészítenék egy autót, aztán usgyi😊

r4f1
LFSWorld név marad. Játékon belül tudja csak átírni a nevét.

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

kifli
Mehetsz a saját neveddel, van jópár szerver.
Üdv! S2-es licenszel mennyi server van? Lehet jókat menni? Mert demoban egyre kevesebben vannak. És olyat lehet e hogy valakitõl megveszem az s2-ét és a saját nevemmel menjek? VAgy akkor már csak az õ nevét használhatom? Köszi a válaszokat.
R0zs0máK
Jól néz ki, de ezekrõl nekem mindig a guminõk jutnak eszembe...😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

csige791
<#eljen>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Misi az ezredes
hidd el nem azért játszom én sem az LFS-el mert látványos karambolokat leesõ széttörõ autókat akarok látni. Nem lenne rossz de nem elsõdleges.

Inkább legyen meg a Dinamikus idõjárás, ugye esõ köd, normál idõ és egyéb.. Esetleg néhány új jármû.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

kifli
amúgy de
bardocz
Ja, perszepersze;D
A demo meg érzi a krekket, és azért repked;D
Alexease
Crack-et hasznalsz?!?! Akkor azert😊 A #14392-ben a video a liszenszelt verziobol van;D
csige791
Szerintem az ütközés/sérülés (meg még más is) jelenleg a netKar PRO-ban van megoldva.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Tika
Az a baj, a crack. Az oficiális verzió szebben viselkedik hálából a licenszért <#ravasz1><#wink>

bardocz
Nekem nemegyszer repült már el az autó pályán, ennyit igazán kijavíthattak volna már, mert ezen simán elmegy egy verseny. Ha meg épített pályán mész, és nekimész a piros-fehér terelõbizbasznak, akkor mindegy hol találod el, jóval erõsebben csapódik vissza a kocsi, mint kéne. Legalábbis nekem ez volt még legutóbb. Új patchoz még nem kerestem crack-et, szóval abban nem próbáltam<#idiota>
Tika
Ebben az esetben valószinuleg nem. Mert az tobnyire akkor torténik meg ha olyan helyen éri ütés az autót ahol még nincs rendessen kidolgozva a physics handling. Az pedig a küszöb kornyékén van laggyakrabban (az ajtók alatt az alvázon), az a legritkább hely ahol normál helyzetben ütés lehet (nem az ajtó, vagy autó oldala, hanem alatta a kuszob kornyéke). Ebben az esetben meg 2 keréken a motorházteton és szélvedon volt az utkozés, az nekem is gyakran megtortént már kanyarba pont úgy, de szinte soha nemrepultem ki mint a rakéta. De ha lassan kanyarodsz ki a boxból és az ajtó alatt a kuszobbel súrolod a falat (sarkat) akkor viszont alapos loketet kapsz és ki vagy love mint az agyú golyó.
Aki játszotta a Drivert (1999), az emléxik hogy ebben nagyon hasonló fizikája volt, szintén sokszor kilottek a levegobe, ha a kuszob kornyékén volt érintkezés. A LFS mindig fejlesztés alatt van, ez reméljuk javítva lesz.
Viszont az iRacing-ba se jobb ha az autó kaszni úgy pattog a pályán mint a gumi labda. Ha nagyobb baleset van és levegobe szaltót csinálsz akkor szinte egyformán pattog az autó fuggetlenul attól hogy a kerekekre esik vagy a tetejére (fejjel lefelé). Az egyik se tokéletes de reméljuk hogy még sokat fejlodnek.

Tika
Nesze nektek <#wink>

pointer4
ha kérdezik, nem tõlem van 😄

Amúgy sokkal vadabb benne ülni, mint ahogy a vidin kinéz 😄 Hogy is mondjam,... ûberállat 😄
r4f1
mûködés közbeni videóval nem akarsz minket megajándékozni ?😊

bardocz
<#zavart1><#eljen>
pointer4
Számból vetted ki 😄
bardocz
Ez lfs-ben úgy nézett volna ki, hogy felrepül a kocsi 40 méter magasban, miközben megfordul a tengelye körül 96*.
Tika
Közben lassan de biztossan készul a WV Scirocco új fizikája <#vigyor3>

Tika
GPx8 & Ger1 - köszi <#smile> persze hogy saját, az én gyermekem <#smile>

POI - te meg ne grimaszolj, inkább már fejezd be a sajátodot, már ideje tavajtól <#smile>

R0zs0máK
Én is a 0.04K-val kezdtem az LFS-t még 2002 június-júliusban 😊) Aztán már az év õsszel ment a Magyar Bajnokság 😄

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

r4f1

r4f1
nem rossz...<#taps>
azok saját képek, m m a cockpitrõl?

pointer4
<#zavart1><#idiota><#ravasz1>
Grat a cockpitedhez! +2 monitor kéne, akkor lenne igazán tuti! <#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Tika
Persze, a legelejétol, még nem volt semilyen full verzió letoltheto, csak demo, valamelyik 0.04 verzió. Nagyon régen, roviden az után ahogy publikussal vált. Persze azt inkább úgy kell felfogni, hogy akkor fedeztem el, de még nem nyomultam olyan aktívan mint most, akkor még nem volt kormányom se. Csak oltárian tetszett a fizikája, és billentyuvel használtam, de billentyuvel nem szoktam vele versenyezni (mert nekem az szimura nem reális, és nem elég, oda kormány kell), csak rengeteget tili-toliztam vele (akkor még csak 2 kocsival XFG, XRG) és csak élveztem a fizikáját és a kasznyi viselkedését. De aztán rovid idon belul valahogy 2002-2003 kornyékén megvettem az elso kormányom THRUSTMASTER ForceFeed Back GT Racing Wheel (kizárólag a LFS miatt, végre valami ami miatt érdemes volt kormányt venni), és azzal már komolyabban is autóztam. De éles versenyekben még mindig nem voltam aktív, csak kormányal továbra is tesztelgettem a vezetést és a fizikát. Mindenféle kaszkador mutatványokkal próbálkoztam, hogy miket lehetne reálissan csinálni azokkal a kocsikkal, olyat amit igaziba nem mersz vagy nincs hol vagy túl kockázatos lenne. De a kuplung ahoz nagyon hiányzott, akkor csináltam a pedálokhoz. Aztán késobb jott az analog kézifék. ITT EZEK MEGTEKINTHETOK.
Aztán becsuletessen megvettem a licenszet, mondom ezek a fiúk tutira megérdemlik azt az oszeget érte, tiszta munka, nincs felesleges pénz elherdálás (irodaház, marketing, stb..), csak a 3 srác akik megdolgoztak érte. És utánna jott egy még komolyabb cockpit.
AZ ITT MEGTEKINTEHO. Ezt is kizárólag a LFS miatt, végre valami ami miatt érdemes cockpitot építeni.
Szoval már csak a profi szint maradt hátra, még vezetnem kell megtanulni rendessen <#smile>
De amúgy a LFS a legtutibb, szép munka, csak sajnos lassú a fejlesztés mert csak 1 programozó írja, meg 1 grafikus meg 1 webmaster, de legalább nincs 1000 felesleges irodamunkás, meg reklám <#vigyor3> Azt mindenki tudja hogy az igazi jó dolgoknak nem kell reklám...
Oppps, ez kicsit hoszú lett, de ha már rá kerult a sor...

csige791
Akkor te már a 0.04k verzióval is toltad, ha 8 éves tapasztalatod van.

bocs nem néztem végig... 3 perctõl tényleg olyan hallható

Ebben ami beszéd hallható, az versenyközvetítés-szerû.