16062
-
#14751 Nehany masodpercet birtam ki belole;) -
#14750 Jó volt? Már levették.
Úgy érzem, valami így hiányozni fog az életemből - hogy nem láttam.
Érzem is már az űrt :D -
#14749 Szerencsere nem volt a fejemen a fejhallgato...;) -
akdestroyer #14748 Csináltam magamról egy kis LFS videót, kíváncsi lennék a szakértői véleményekre. :)
Szerintetek milyen lett? Mehet kommentbe. :) Köszi.
video -
#14747 Bocs, üldözhettél volna , csak leégett a G25 már megint -
edisonae86 #14746 Hát nem tudom szavakban kifejezni, de valamilyen szinten változtat :)
Én csak XFG-vel megyek és egyébként is csak a demo van meg, de meg akarom majd venni a license-t csak várok az S3-ig. Most egy GOLF V van az XF helyén de hatalmasat dobna ha FTO-val mennék :) Nem szeretem a nem licenselt autókat, csak a Ridge Racer-ben viselem el, mert gyerekkorom óta imádom a szériát. :D -
#14745 Modolással nemfoglalkozom, de azzal tisztába vagyok hogy a XRG és XRT egy Mitsubishi Starion GX / Mitsubishi 3000GT illetve Mitsubishi Starion GSR.
Amúgy a modolásnak nem sok értelme van mivel csak a kasznyit változtatod (csak grafikailag) de a fizikai tulajdonságok maradnak az eredeti modelból. Nemtom ez nálald változtatna-e a vezetési élményen -
edisonae86 #14744 Helló sziasztok
Nem tudom van-e köztetek modder, a kérdésem az lenne hogy lfs-hez lehet-e konvertálni más játékokhoz készített modokból autókat? Nagyon jó lenne egy Mitsubishi FTO az XFG helyére, csak nem találok sehol :S
Előre is kösz a helpet. -
#14743 2. jára találkozunk.;) -
#14742 Bocsi, igen a végén ott van a ref számom. Remélem ezért nem haragszik meg senki. -
GPx8 #14741 Ha már offolunk...
Szvsz. az ingyenes szimek közül (kivéve az ISI motorosakat) ez a legjobb.
Renault Truck Racing 2010
-
#14740 INGYEN UZEMANYAG Jatek! -
#14739 Mielott kapom a tovabbi privatokat, igy kiteszem normalisan is a linket, ez lesz felul, talan nem lesz panasz. -
#14738 Teny, hogy nem szerencses es illik odairni, megemliteni... -
#14737 igen megneztem a linket, de azert szerintem ugy tiszta a dolog, ha azert azt is odarakja, hogy ez az o linkje...
mot en is elkezdhetem linkelni mindenfele netes jatekba az invite linkemet? Valszeg ahogy meglatja egy mod kapom a buntit... -
#14736 - Alap dolog, hogy mielott barmire ratattintasz, vegigolvasod a link cimet - biztos ami bzitos;)
- Ha esetleg nem ismerted az oldalt, lehetoseget, ennyi belefer neki segitsegnek, hogy megosztotta veled;) -
#14735 nem szep dolog ref linkeket betenni, foleg ugy hogy nem szolsz... -
#14734 Azert a sajat kodod is ott van a link vegen:))) -
GPx8 #14733 ETAP! -
#14732 Bocsi az offért, de talán valakit érdekel. Ingyen üzemanyag... -
#14731 Igazabol senki nem fizette ki az S3-at, csak terv volt, esetleg igeret, vagyis nem kotelezi semmi, hogy minnel gyorsabban osszerakja. Valszeg a bevetelekbol volt "boven" penze, hogy most mar csak hobby. -
#14730 Azért jó lenne tudni, hogy (hogy) "halad"(-e) Scawen ezzel a szarral. Lfsfórumon már 2 hónapja meg se nyikkant. Legalább egy "még élek, ti barmok" üzenetet tolhatna. -
#14729 Hát ha megígérte akkor csütörtökön kész is lesz, hacsak addig nem mondanak csütörtököt -
#14728 "dont not finish:)":) igy kapcsolodik az LFS-hez is:D -
#14727 okés, látom már... -
#14726 Lehet a komment megírása után egyből eszembe fog jutni, de mi az a DNF és mi köze az LFS-hez ? :D -
#14725 hát 2 éve megígérte már, hogy csütörtökön kész lesz:D -
#14724 Jó, csak azt ne felejtsük el, hogy 2 év az már nem késés, hanem pofátlanság... -
#14723 ! ! ! W A R N I N G ! ! !
A DNF készuloben van a kiadásra. Jovore jelenik meg. Végre beindult nekik a cucc
És lesz LFS patch is, nem kell betojni. Meg van igérve
1. Jobb késobb mint soha.
2. Én minoségi cuccot akarok, ha még késéssel is inkáb, mint valami elhamarkodott tákolmányt. -
#14722 Duke Nukem Forever -
#14721 dnf? -
#14720 Mondjuk hiszem ha látom. :)
Ha meg tényleg megjelenik, akkor Scawen reméljük gyorsít picit. :) -
#14719 de elarultak, 2011 tavasz. es a Gearbox az a ceg. -
#14718 Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert emlékeim szerint nemrég kiszivárogtatták, hogy egy cég megcsinálja a DNF-t, igaz, dátumot azok sem árultak el, de nehogy Scawen-ék arról is lemaradjanak. :) -
#14717 évtizedek kérdése?:D -
#14716 Duke egy Sciroccoval fog mászkálni a játékban! XDDDDDDDDDDDDD -
#14715 En ugy tudom, egyszerre jelennek meg, melle csomagoljak bonusznak;) Csak azt nem tudom, melyiket melyik melle?!;) -
#14714 Azt mondják a Duke Nukem előtt fog jönni, vagy az jön előbb? Már nem emlékszem pontosan. :) -
#14713 Meg nincs, de mar nincs sok hatra:) -
High end PC #14712 Szevasztok, van már Scirocco?