16062
-
Loco #14791 iRacing tényleg jó, csak valahogy ez a szoftverbérlés üzleti modell nem tetszik, ha megveszek egy autót/pályát, akkor a 3 hónap online előfizetés után miért nem tudok vele játsszani legalább offline, ameddig újra nem fizetek az online hozzáférésért.
LFS-hez képest az rFactor nagyon műanyag gumiérzetű. Talán megoldás lesz az rFactor2 hamarosan, sok fog múlni a gumimodellen. Az hamarabb kijön, mint LFS-ből bármi frissítés. -
#14790 GP2 modot próbáld ki, meg a HGTTC modot. Nem tudom miket szedtél le, de nagyon függ a dolog ettől is, nekem is van olyan, amitől hánynom kell.
Tika:
iR-t nem tudom próbáltad-e, de az LFS érzésnél sokkal, de sokkal többet ad vissza. -
#14789 "Végső elkeseredésemben énis leszedtem rF-et, de valahogy nem az igazi, hiába a tömérdek pálya meg autó" - üdv a klubban
Teljessen egyetértek, ezzel én is így vagyok. A LFS érzést nemképes viszaadni semmi más, és semmivel se lehet helyettesíteni. Hiába a grafika meg rengeteg autó/pálya de valahogy a fizika hatása elmarad mélyen a LFS-n alul. -
#14788 Végső elkeseredésemben énis leszedtem rF-et, de valahogy nem az igazi, hiába a tömérdek pálya meg autó :/ (nyilván multi adná az élvezetet de azzal nincs kedvem szórakozni)
Amúgy régebben volt egy gokart szeró ahol Autocrosson voltak épített pályák, és egy ideig nagyon nagy sikere is volt.
Meg hazánk LFS bajnoksága is rendezett gokart bajnokságok (leszabályozott MRT és egy sebesség) amit vezettem is, aztán valamiért abbamaradt és sosem kaptam meg az "űrkrumplit" -
#14787 Nekem mindegy. Csak valaki használja ki. Én manapság fps-ezek, meg rF főként. Ja meg meló. -
#14786 valami nem szokványos, könnyen vezethetővel kéne menni :D
gokart? :D
autocross+layout? -
#14785 Akinek van kedve körözgetni, ott a HKV szeró, full kihasználatlanul. Mondjátok milyen pálya+ótó, belövöm, oszt "haccójón". -
#14784 maybe??? :O XDDD no way -
#14783 ..maybe next time... -
#14782 csoki
indítottam egy hostot flashback néven, akinek van kedve körözgetni, nézzen fel! ;) -
Me Ga #14781 Erre kerestem a lájk gombot, a'la arckönyv, aztán rájöttem, hogy itt nincs olyan... -
#14780 Ebben az evben szerdankent vagy csutortokonkent jelent meg (nem emlekszem pontosan). Jovore, azt hiszem, keddenkent fog megjelenni;) -
High end PC #14779 Szevasztok,
idén kijött már a Scirocco? Vagy majd 2011 egyik péntekén jön? -
#14778 Persze vannak civil cuccok is amik jók, értelmessek, de az menyi? 1-2% ?...? Tű a szénakazalban...
Meg aztán szerintem ami a civil belepiszkállást illeti, ha már tényleg nagyon muszáj, akkor legyen, de max grafikai, meg esetleg audio-hang. Ebből a nézőpontból esetleg a modellezés is mehetne ami a tájat illetően nem gond, meg esetleg valami pálya, de az autóknál elég zamatos ez a dolog. Mert maga a model nem gond, azt képessek civilek is nagyon szépen megcsinálni, scannerozás nélkül is. De a fizikája az autónak az már keményebb dió. Szeretném én látni azt a lelkes civilt aki panelban a negyediken a gyerekszobában fejleszti és állítsa be a kocsi fizikáját (mármint a LFS-be) - esetleg az ablakon kinézve az autcai autók szerint.?.?.
Oda már nagyon komoly munka és mérések és fejlesztések kellenek hogy ne csak úgy látomra legyenek beállítva, ha már szimulátorról beszéllünk. Persze hogy a NFS-be semmi gond, nuku fizika, valahogy rugózik oszt kész, de a szimulátoroknál az nagyon komoly magas szintű tudást és precíz munkát igényel sok méréssel és tesztekkel.
Maga a modolásnak én nem vagyok totálissan ellene, csak az már akkor úgy elfajul, ha kinyílnak az ajtók akkor már atjáró hejség lesz belőle, így aztán nem sok értelme van az egésznek. Elég kipróbálni pár letöltött autó modelt a LFS-be, kár volt az időpazarlásért, fordíthattam volna hasznossabra is...
Valami olyasmi módon sokkal elfogadhatóbb lenne mint a Half Life (1-es) datadiszkjei voltak, valahogy egy kicsit oficiálissá tenni, hitelesíteni, ne csak valami szemét vagy tákolmányok legyenek. Legalább is az ami kikerulhet. Hogy otthon a 4 fal között mit nyomnak maguknak a civilek az a saját dolguk, de a publikus az tiszta lenne. - Ez az én nézetem, olyan elmélet/javaslat féle...
Azzal egyetértek hogy grafikailag nagyon sokan szépen kitudnák segíteni a LFS-t, amit szinte még támogatnák is, de abban is kellene valami rend vagy valamiféle szűrő, hogy a szemét ne terjedjen.
Ezt én így gondolom, az én szubjektív véleményem.
-
#14777 -
GPx8 #14776 Akkor csináljanak egy másik szimulátort... -
#14775 kössz 3 nap!!::::)))))))) -
#14774 szerintem meg azért elég sok fasza dolgot lehetne belepakolni, pl van egykét olyan civil hogy olyan fizikát, vagy akármit összecsapna hogy a készítők csak néznének. -
#14773 Pár írással lejjeb írták hogy csötörtökön -
#14772 Már csak az hiányozna. Hogy a LFS is értékét veszítse? Hogy millió tonnányi használhatatlan szemét készüljön ahoz is? Addig jó míg nincs szét piszkálva, így legalább szűz tiszta a program. Ami benne van az tuti, szemetet nem adnak ki, inkább késik ha még éveket is, de szemét nem gurul ki, ez így sokkal jobb, mint a naponta tonna számra kibocsájtott használhatatlan szemét és a program kibelezése. Maradjon csak szépen zárt a belepiszkálások elöl. Már így is elég sok az ócska autó hozzá. -
#14771 jah, nem lenne rossz.
------
warezba majd lessetek már be, kösz.
----- -
#14770 valamelyik bennfentes igazán feltörhetné már az egész lfs-t és lehetne pályát készíteni hozzá, meg fizikát variálni, nem lehetetlen feladat!
hajrá! -
#14769 mikor jön mááár a Scirocco???? -
#14768 fogyasztásmérő epic program, cruise-oláshoz jól jön, gyorsan meglátszódik a gyorshajtás :)
kár, hogy az analog gauges mod nem megy vele egyszerre. -
#14767 A Duke Nukem, meg a Diablo 3 is :D -
#14766 Az mar 2 eve is majdnem kesz volt, mert megjelent volna nehany nap mulva;) -
#14765 biztos forrásból tudom, hogy majdnem kész a sirocco -
#14764 Banner, elso link... -
#14763 tud valaki adni egy patchet? -
#14762 kössz -
#14761 patch! -
#14760 Hali!Betettem a Ken Block Autóját és ilyen kockás a kép???de miért? -
#14759 Ténylég szörnyű a zene, valamilyen YMCA feldolgozás lehet Scooter módra.
Cseréld ki gyorsan erre, és vágj le belőle pár percet. -
#14758 A zene szerintem továbbra is ugyanaz :)
Alex, fülest fel ne tedd! -
akdestroyer #14757 Na itt a videóm, újra feltöltve:
video -
#14756 Sz@r volt a fizikája. xD -
#14755 és milyen volt? XD -
#14754 Volt valami film, hogy lefagyasztotta magát a csóka :D
Lehet neked is gondolkodnod kéne rajta :D
De akkor már a Duke Nukemet is várjuk meg a kiolvasztással :D -
#14753 Lassan kezeltetnem kéne magam, S3-ról álmodtam. -
akdestroyer #14752 Csak pár hibát javítok rajta aztán újra feltöltöm. :D
Örülök neki Alexease hogy tetszett. :D