Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszaesett a játékosok száma, sajnos pont a komolyabb gémereké, maradtak a suttyó gyökerek, akik cargame.nl-en képtelenek egy fos xfr-rel vagy gt2-vel kielõzni egy tbo-t, csak seggbe durrantani tudják, meg blue flag alatt szórakozni vele: megelõzni egyesben, kanyarban nekirontani a falnak, ami miatt vissza lehet elõzni, de 2 kanyarral késõbb megint ott feszeng a tükörben. Nem lehet egy normális kört menni, mert az elsõ három körben löködnek, míg utolsó nem leszek, utána meg végig blue flag, ahol fasszopó gtr-buzik elõl kell félrehúzódni...EGY KIBASZOTT FOS EZ A SZERVER!!!!
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Másrészt a Z28 tavaly novemberi peccs, szal az évek óta az enyhe túlzás.
Visszaolvasva ezen az oldalon, 50% feletti az LFS-el kapcsolatos hozzászólás. Van segítség kérés S2 vásárlásban, Scawen hozzászólásának idézése stb.
Van iRacing topik, van rFactor stb.
Az meg, hogy ezzel a linkkel az oldalának a látogatottsága is nõ, holott linkelhette volna közvetlen az eredeti oldalt, már mellékes.
De tudod mit? Offoljuk szét teljesen. :)
Érdekes, hogy valahogy nincs nagyon leesve az online stat szerint a játékosok száma.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Azt hittem, LFS topik, akkor LFS-el kapcsoltos bajnokság, nem iRaccsing.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
23.000 dollár összdíjazás.
Azért ez nem kevés zseton egy szim. bajnoksághoz képest, mondjuk kérdés mennyi felé oszlik.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Itt egy Vid:Elég jó
OFF:(Pls segítsetek a WarezTopic-ban)
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Lol nem emlékszem a rendszámra, nem vagyok én rendõr, hogy ilyeneket nézzek meg elsõnek <#buck>#buck>
Elsõsegély oktatás meg eléggé lehangoló, kicsit olyan mint egy hipochonder képzõ, szépen végigbeszéltük a cukorbetegségtõl a szívbántalomig az összes népbetegség tünetét, és szépen lett javallva, hogy aki bármelyiket tapasztalja az takarodjon kivizsgálásra mert bizony szinte biztos hogy beteg... Következõ órára beígérte hogy hozza a bábut, az a rohadt mûanyagtorzó minden megmaradt reményem...
Amúgy még az elsõsegély vizsga van vissza (csodák csodájára az a legpöcsölõsebb) és jogtisztán vezethetem a bömbit
csak nagy motor legyen benne, benzines, és szívó, a többi számomra nem autó <#whatever>#whatever>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Az egyik hsz-ben említették a turbo-lagot. Az mi?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
"I think the tyre physics have come along a lot recently. There were some significant changes over quite a long time this year and when I found the handling was quite interesting and certain old issues were sorted, I started to look into the tyre heating, trying to get a version ready again for the testers. That meant sorting out the AI drivers, who only knew the old physics system. If they could drive well in the new tyre physics, they could drive consistent laps and so inform me if the tyre heating was working well.
The AI ended up being about three weeks of work, and I found it personally quite an interesting development time - which is good because that's what I'm here for! Anyway their grip prediction systems are a lot better and they can now drive quite close to the limit, the best and most reliable AI drivers yet seen in LFS. At some point I'd really like to work on their overtaking code, though that is not a high priority for this physics update patch.
So the AI could be crossed off that published list of big things to be done, and I feel the tyres are getting close. I've been testing them out with Eric and Victor for the last two weeks. They have been coming up with interesting comments and leading me to further investigations and improvements. I'm trying to get the version ready for our private beta testers to have a go. Also looking at notes I have here, specific comments from our testers, the last time they did some testing. I try to deal with each point then cross it off the list. No point giving them back a version that still has issues they mentioned before.
From experience I have learned that it's not worth giving the beta testers a version that I still know is flawed. While there is still plenty for me to work on full time, and Eric and Victor are pleased with what they see but are still able to demonstrate situations where they think the handling is not quite like reality, the best thing to do is just carry on. For how long, I don't know. Not everything goes as expected. Some things I try make strangely little or surprisingly large differences and sometimes they open up a new area of investigation. Personally I am surprised overall how much there has been to learn and understand about the behaviour of tyres.
Today I thought I'd just have a look at this thread, but there are too many new pages for me to read in detail. Anyway, you may be assured we have not stopped development. I guess if we stopped development then we'd make a post about it. I'm not sure how that would happen, maybe if I got run over or contracted a fatal illness or perhaps someone will come and offer me a flight to the moon but I have to train at NASA for a couple of years. Unlikely, and there's really nothing better I can do than work on this simulator. I just don't want to write about every step on the development path, so that's why there is a long time between progress reports. "