16062
  • chilios
    jaja :)
  • Tomsteel
    Hamar elkelt. :)
  • chilios
    Nem tudom szabad e itt hírdetni,ha nem akkor elnézést.
    G25 kormányom eladó,35k Ft link
  • Pepsi Twist
    mikor "fiatal" voltam sokat csapattam XD
  • Presidentzola
    Köszönöm a gyors választ!!:D
  • DIESEL DOG #14706
    Letöltesz valahonnan egy DXTBmp nevű kis programot ami ingyenes, ezután feltelepited, elinditod, bal felül file majd open betöltöd a JPG kiterjesztésű képet, majd annyi dolgod van hogy mented másként, vagyis file majd save as, és ezen belül a DDS Texture-re kattintasz és kész a DDS...
  • Presidentzola
    Hali skacok! CSináltam egy skint, meg van a JPG fájl...de mivel tudnék belőle dds-t csinálni????? lécccii segitsetek...kökke
  • Csabesz6
    Jelen, de annak köze sincs drifthez:)
  • Csabesz6
  • kifli
    aki vezetett már télen, az ment már keresztbe
  • R0zs0máK
    Én nemtom, de tuti nem csak én :D
  • Pepsi Twist
    én?
  • Pepsi Twist
    rizsrakéta
  • Jacek
    rizskalyha:)
  • passatgt
    piros matchbox?
  • R0zs0máK
    Te...őőhm....szerinted a logómban...mi szerepel?...
  • R0zs0máK
    Csak van itt más is, aki ment már keresztbe :DD
  • AlieN911
    Jó, értem én, de utat? :D
    Amúgy miért is?
  • dashed_
    nem valszeg , hanem ez olyan bizos mint semmi mas
  • Alexease
    Valszeg Walaki itt az egyetlen ember, aki igazabol tudja, milyen az IGAZI drift.
  • AlieN911
    Mutass egy igazi driftet.. xD
  • R0zs0máK
    Tökjó amit csinál tényleg, csak nem igazi drift...olyan mint a lagymatag lóhúgy :DDD
  • r4f1
    nah... jó ,hogy még itt vagy ...
  • R0zs0máK
    Azaz nem szarul, csak amatőr módon...
  • R0zs0máK
    Meg szarul is :DD
  • bardocz
    De finoman vezet.
  • mackosajt
    Nem kell leszólni a billentyűsöket
  • kifli
    ok, fogjuk rá hogy egérrel játszható a dolog, de billel semmiképpen sem

énis úgy kezdtem, hogy bill (kb 1 vagy 2 hétig :)), majd rájöttem hogy egér mennyivel jobb, aztán kormány (ez meghelt), megint egér, és megint kormány :)
  • angel308
    én egérrel játszom már több mint 2 éve, nem kell kormány egy kanyar bedrifteléséhez... Ladaemberke
  • hezi
    Azon felesleges morfondírozni, hogy vajon kicsengette-e a 24 fontot azért, hogy shift+U-val tudjon pályát szerkeszteni
  • Tika
    1. LADA? - Akkor neked Hungarikum változatod van
    Valszinuleg az utcán találtad vagy oszeszedted valahol mint a náthát Ha original kell, akkor szedd le az eredetil honlapról www.lfs.net

2. Tudás már manapság a biciklizéshez is kell... Ha így fejezed ki magad akkor csoda hogy hogy eljutottál a fórumra tudás nelkul, meg egyátalán hogy a PC-t be tudtad kapcsolni és Windowsba eligazodni hogy a fórumra eljuss Szerintem a kérdés nem a tudás szugséglete, hanem az hogy bele vágsz vagy sem, érdekel vagy sem, esetleg van-e rá idod vagy sem...
    Szoval ha pályát - Layout-tot akarsz készíteni (ahogy Alexease írta) ahhoz elég egy ici pici minimális ismeret a LFSbe.
    Gameba SHIFT+U = editor uzemmód
    SPACE = kihozza a menut
    O = object lerakása

Na most ez tudás vagy sem?
  • kifli
    szedd le a hivatalos oldalról = nem lada lesz a játékben

drift set setupgrid-ről
  • skate00
    nah szall a drift beállításnál arra gondoltam, hogy pl ami most van avval nem igazán lehet jól, mert nem tartja az ívet, nem folyamatosan sodródik hanem mindig ki tőr a hátulja hiába próbálok ellenkormányozni.
    aztán a pályánál arra gondoltam, (mert van berakva pár, már így volt mikor leszedtem) ami egy nagy parkoló, csak be van rajzolva a vonal, meg néhány kordon be van rakva, ( mert pl mtx mototracks nél volt gyárilag a játéknak map szerkesztő része, de pl a Cod 2 nál kb 3 hét mire megtanulsz benne egy full alap kocka pályát csinálni )
    a Billentyűzetet azért írtam , mert itt nincs olyan mint a kormánynál hogy Driftnél csak félig, vagy negyedig fordítom a kormányt, meg itt nincs félgáz meg negyedgáz, hanem vagyvan vagynincs.
    Köszöntem a segítséget, remélem így már érthető voltam.
  • csige791
    "kell hozzá vmi progi, meg tudás ? mert akk inkább bele se kezdet. "

könnyezek...
  • Alexease
    - Lada modell, drift meg billentyu..., erre majd mondanak valamit a tobbiek;)
    - Uj palyat nem lehet kesziteni, csak a belso editorral nyomvonalakat "kijelolni" a meglevokon.

- Te csak olyan dolgokat szoktal csinalni, amihez nem kell tudas?!?!
  • skate00
    kéne egy kis help,
    nekem nem a legjobb minden. Pl ez az autó ami itt van Bannerba Balról a 2. (kék , fehér ) annak a helyén nekem egy Lada van,
    a Kérdésem pedig az lenne hogy tudok e berakni, vagy esetleg tudtok nekem képet adni egy Drift beállításról ? mert amit tudtam így driftre józan paraszti ésszel beállítottam, de nem igazán a legjobb.
    ja és azt megjegyezném hogy Billentyűzettel tolom.
    2. Kérdésem pedig az hogy Pályát tudok készíteni ? kell hozzá vmi progi, meg tudás ? mert akk inkább bele se kezdet.
    nah nagyjából ennyi lenne,
    ja és a XR GT TURBO típusú autóra kéne. KÖSZ
  • kifli
    természetesen, nem csak driftelni lehet :)
  • balazsgigi
    Hát én nem vagyok oda a driftért.
  • kifli
    Énis sokáig demoztam, de végül megvettem, és megérte, márcsak a drift szerverek miatt is :)
  • balazsgigi
    Ha már itt vagyok ,mikor gameztek?Csak demo van,de eddig nem is láttamm értelmét megvenni,hisz itt is olyan sok a magyar.