16062
-
#14711 jaja :) -
#14710 Hamar elkelt. :) -
#14709 Nem tudom szabad e itt hírdetni,ha nem akkor elnézést.
G25 kormányom eladó,35k Ft link -
#14708 mikor "fiatal" voltam sokat csapattam XD -
Presidentzola #14707 Köszönöm a gyors választ!!:D -
DIESEL DOG #14706 Letöltesz valahonnan egy DXTBmp nevű kis programot ami ingyenes, ezután feltelepited, elinditod, bal felül file majd open betöltöd a JPG kiterjesztésű képet, majd annyi dolgod van hogy mented másként, vagyis file majd save as, és ezen belül a DDS Texture-re kattintasz és kész a DDS... -
Presidentzola #14705 Hali skacok! CSináltam egy skint, meg van a JPG fájl...de mivel tudnék belőle dds-t csinálni????? lécccii segitsetek...kökke -
#14704 Jelen, de annak köze sincs drifthez:) -
#14703 :Ð -
#14702 aki vezetett már télen, az ment már keresztbe -
#14701 Én nemtom, de tuti nem csak én :D -
#14700 én? -
#14699 rizsrakéta -
#14698 rizskalyha:) -
#14697 piros matchbox? -
#14696 Te...őőhm....szerinted a logómban...mi szerepel?... -
#14695 Csak van itt más is, aki ment már keresztbe :DD -
#14694 Jó, értem én, de utat? :D
Amúgy miért is? -
dashed_ #14693 nem valszeg , hanem ez olyan bizos mint semmi mas -
#14692 Valszeg Walaki itt az egyetlen ember, aki igazabol tudja, milyen az IGAZI drift. -
#14691 Mutass egy igazi driftet.. xD -
#14690 Tökjó amit csinál tényleg, csak nem igazi drift...olyan mint a lagymatag lóhúgy :DDD -
#14689 nah... jó ,hogy még itt vagy ... -
#14688 Azaz nem szarul, csak amatőr módon... -
#14687 Meg szarul is :DD -
#14686 De finoman vezet. -
#14685 Nem kell leszólni a billentyűsöket -
#14684 ok, fogjuk rá hogy egérrel játszható a dolog, de billel semmiképpen sem
énis úgy kezdtem, hogy bill (kb 1 vagy 2 hétig :)), majd rájöttem hogy egér mennyivel jobb, aztán kormány (ez meghelt), megint egér, és megint kormány :) -
angel308 #14683 én egérrel játszom már több mint 2 éve, nem kell kormány egy kanyar bedrifteléséhez... Ladaemberke -
#14682 Azon felesleges morfondírozni, hogy vajon kicsengette-e a 24 fontot azért, hogy shift+U-val tudjon pályát szerkeszteni -
#14681 1. LADA? - Akkor neked Hungarikum változatod van
Valszinuleg az utcán találtad vagy oszeszedted valahol mint a náthát Ha original kell, akkor szedd le az eredetil honlapról www.lfs.net
2. Tudás már manapság a biciklizéshez is kell... Ha így fejezed ki magad akkor csoda hogy hogy eljutottál a fórumra tudás nelkul, meg egyátalán hogy a PC-t be tudtad kapcsolni és Windowsba eligazodni hogy a fórumra eljuss Szerintem a kérdés nem a tudás szugséglete, hanem az hogy bele vágsz vagy sem, érdekel vagy sem, esetleg van-e rá idod vagy sem...
Szoval ha pályát - Layout-tot akarsz készíteni (ahogy Alexease írta) ahhoz elég egy ici pici minimális ismeret a LFSbe.
Gameba SHIFT+U = editor uzemmód
SPACE = kihozza a menut
O = object lerakása
Na most ez tudás vagy sem?
-
#14680 szedd le a hivatalos oldalról = nem lada lesz a játékben
drift set setupgrid-ről -
#14679 nah szall a drift beállításnál arra gondoltam, hogy pl ami most van avval nem igazán lehet jól, mert nem tartja az ívet, nem folyamatosan sodródik hanem mindig ki tőr a hátulja hiába próbálok ellenkormányozni.
aztán a pályánál arra gondoltam, (mert van berakva pár, már így volt mikor leszedtem) ami egy nagy parkoló, csak be van rajzolva a vonal, meg néhány kordon be van rakva, ( mert pl mtx mototracks nél volt gyárilag a játéknak map szerkesztő része, de pl a Cod 2 nál kb 3 hét mire megtanulsz benne egy full alap kocka pályát csinálni )
a Billentyűzetet azért írtam , mert itt nincs olyan mint a kormánynál hogy Driftnél csak félig, vagy negyedig fordítom a kormányt, meg itt nincs félgáz meg negyedgáz, hanem vagyvan vagynincs.
Köszöntem a segítséget, remélem így már érthető voltam. -
#14678 "kell hozzá vmi progi, meg tudás ? mert akk inkább bele se kezdet. "
könnyezek... -
#14677 - Lada modell, drift meg billentyu..., erre majd mondanak valamit a tobbiek;)
- Uj palyat nem lehet kesziteni, csak a belso editorral nyomvonalakat "kijelolni" a meglevokon.
- Te csak olyan dolgokat szoktal csinalni, amihez nem kell tudas?!?! -
#14676 kéne egy kis help,
nekem nem a legjobb minden. Pl ez az autó ami itt van Bannerba Balról a 2. (kék , fehér ) annak a helyén nekem egy Lada van,
a Kérdésem pedig az lenne hogy tudok e berakni, vagy esetleg tudtok nekem képet adni egy Drift beállításról ? mert amit tudtam így driftre józan paraszti ésszel beállítottam, de nem igazán a legjobb.
ja és azt megjegyezném hogy Billentyűzettel tolom.
2. Kérdésem pedig az hogy Pályát tudok készíteni ? kell hozzá vmi progi, meg tudás ? mert akk inkább bele se kezdet.
nah nagyjából ennyi lenne,
ja és a XR GT TURBO típusú autóra kéne. KÖSZ -
#14675 természetesen, nem csak driftelni lehet :) -
balazsgigi #14674 Hát én nem vagyok oda a driftért. -
#14673 Énis sokáig demoztam, de végül megvettem, és megérte, márcsak a drift szerverek miatt is :)
-
balazsgigi #14672 Ha már itt vagyok ,mikor gameztek?Csak demo van,de eddig nem is láttamm értelmét megvenni,hisz itt is olyan sok a magyar.