Live For Speed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tika
Most találtam 1 szuper videót amiben szépen elmagyarázzák a LFS-t, csak kár hogy én 1 szavat nem értek belole.
http://www.youtube.com/v/Dlk-_VTgZk8&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Ezt akarnám magyarul hallani. De gondolom hogy ezeket már én úgy is tudom, 7-8 év LFS tapasztalatból.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

hezi
Jövõ hét kedden indul a Baby UFR liga 2010-es szezonja. Jó mókának ígérkezik.
Nem azért írtam, hogy embereket toborozzak, mer így is esélyes, hogy 3 szerver fog indulni, csak hátha vki akarna egyet mókulni.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Jamirofan89
Így jártam<#oooo> Ideje lecserélni egy 5.1-es hangfalszettre.Gép,monitor,kormány már meg van,ahogy évekkel ezelõtt megálmodtam.Már csak az 5.1 hiányzik.Elbarikádozom majd magam velük hátam mögött a mélyládával.<#nyes> Az lesz majd az igazi száguldozás!<#eplus2>

Alexease
Az LFS hangja meg kifejezetten karos lehet, mert teljesen szintetikus;D
pointer4
Szerintem az a hangfal elkényeztetett téged :D 10 év az iszonyat hosszú élettartam, fõleg, ha pc-rõl még meg is hajtod. Megy ott mindenféle zaj a táprõl ki, amit a hangfal kiad, és füllel, még csak nem is hallani.
Általában, amúgy nem a nagy hangerõ a gond, hanem ha kap egy hirtelen löketet, egy tüskét.
Érdemes olyan hangfalat használni, amibe tudsz pót hangszórót venni, pár száz forintért :D
Jamirofan89
No srácok nem tudom eldönteni,hogy és miként ment tönkre a hangfalam?Az évek vagy a játék?

Nem is olyan régen olvasgattam fórumon,hogy ha a hang "clip"-el tehát recseg az tönkre teheti a hangszórókat.Nagyon nem érdekelt.Brutális hangokat szerettem volna az autókhoz olyan életszagút.10 évig semmi probléma nem volt a hangszórókkal és minap a jobb oldali hangfal be adta a kulcsot.Egybõl ez a CLIPPING jutott eszembe.

<#szomoru1> Ahhoz képest,hogy a 3.5 literes V10-es jutyúb F1 vidiket problémamentesen szoktam hallgatni,hogy a nyolcadik szomszéd is hallja,de most vehetek új hangfalat.<#sir>
Tényleg ekkora kárt tehet egy halk-közepes hangerõn történõ recsegés?

Ha nem tudnám, milyen király game, a 3. videó után tuti ki akarnám próbálni...

Tika
A hasonlóság az hogy mind ketto autóversenyzésrol szól és hállózati.
A kulombség az hogy a LFS mindent sajátot használ legfobként fizikát, ami a legjobb a piacon folleg a Tyre-Physics, a komerc "gyáriakkal" allentétben amiket a rFactor, GTR meg sok más használ. Azoknak 1 az engine csak rá van pakolva a grafika, a LFSnek meg minden saját, és semmit nem vettek át/meg senkitol/sehonnan.
A LFSben éllethubb a fizika szimuláció, viszont nem igaziak az autó nevek, csak a modellek (nincs licensz, csak a FBM, BF1, MRT és RAC licenszelt). Viszont az rFactorba és GTR és a tobbibe igazi licensz autó nevek vannak persze a modellek is, de nem anyira élethu a szimuláció.
Esetleg 3 ízelíto videó:
Az elso minden grafikai effekt nélkul 1:1-be.
http://www.youtube.com/v/cFgG6bTx-HU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>
Ici pici fény tuning a grafikában, de minimális:
http://www.youtube.com/v/9eyrG2QDbSA&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
És a végén a legszebb - slowmotion a fizikáról:
http://www.youtube.com/v/qgQF84hyRRk&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

ja, és van hasonlóság az rFactor és eközött ?

vki írna pár sort nekem errõl a játéról ? tényleg csak a lényeget. most rákattantan az autósokra, és lehet ezt is kipróbálnám, ha megéri, csak idõhiányban szenvedek.

annak idején emlékeim szerint megnéztem már, de akkor vagy a gépem volt gyenge hozzá, vagy mert gamepaddal nem volt jó az irányítás abbamaradt a dolog.

most akarok venni egy Logitech DFGT kormányt. jól emléxem hogy ez ilyen szimulátor jellegû dolog ?

mert az NFS és TDU sorozatokhoz elég egy kényelmes fogású gamepad is :)

NFS. :)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Alexease
Valszeg nem hatulrol kellene tologatni az autot;D
grat Kristóf:) szerintem jó videó lett, csak így tovább:)

Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.

De baj van. Külsõ(hátsó) nézetben ahogy elindulok eltûnik.
Megoldás?

Ja van bocsi

Nekem nincs readme hozzá :/
Linkelnél egy olyat? :D
Köszi.

pointer4
Bejön a vágás, jók az effektek, épp nem zavaróan sok :D és hozzá illik a zene :D
r4f1
Jó lett...
Walakire ne hallgass az év 365 napján menstruál<#nemtudom><#nevetes1>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

R0zs0máK
fos

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Császtok, itt egy videó amit összedobtam, remélem tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=HcUAzSJ1oeU
kifli
nekem mûködik, readmet olvasd el, mert nem elég bemásolni
Drift Gauge and G-Meter v1.4 ez hanyas patch-el mûködik?
Mert z28-asba beraktam és nem megy(amúgy a gyökérkönyvtárba kell berakni).

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

AlieN911
Hali

Bocsesz, de nem tudom, elfüstölt 2,5 év után :( Gari csak 2 év volt :((
Nem tudok válaszolni.

Honda - The Power of Dreams

r4f1
Kezdõdik a WTCC az Eurosporton.<#taps>

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Tika
Viszont ahogy elnézem, a gépednek az alapja szinte ugyan az ami az enyém. Szinte még a HD2900XT kártya is ViVo ha jól sejtem, habár nekem már nem az van, mert már 2db kiégett, és már nem kapni semilyen ViVo-t, most sima HD4890 van benne.
Csak azt szeretném kérdezni hogy stabil az a gép neked?
Semmi anomáliák bekapcsoláskor hidegbe vagy melegbe (tobszoros automatikus OFF-ON-OFF-ON-OFF-ON indításkor)?
Semmi anomáliák kikapcsoláskor?
Semmi anomáliák menet kozbe? Olyan mint fagyások, kék halál (blue screen), automatikus reszetek?
Nem potyog vagy fagy vagy reszetelget? Stabil? Minden rendben van vele?

Bocsi az OFF-ért, de ez nagyon érdekel, meg kellet kérdeznem, mert én 2db egyformát vettem, és iszonyat sok probléma van veluk a stabilitással.

Tika
Esetleg anyit súghatok (ami most eszembe jutott), hogy olyasmit szoktam hallani (látni) fórumokon, hogy verzió probléma lehet. Most az aktuális ami kint van S2_0.5Z28, viszot a MOD lehet régebbire. Akkor nézz utánna hogy milyen verzióba való az a MOD amit szereztél, és szerezz olyan LFS verziót és próbáld abban. A verzió elég fontos szok lenni a modolásnál.

Tika
Szívessen segítenék ha tudnák, de én nem modolok, úgy szeretem original ahogy van <#smile>
Egyetlenegyszer próbáltam csak érdekességbol, beleraktam (aszem DDS file volt), nemment, azonnal deleteztem, aztán egy másikat, azt is csak beletettem (ill. felulírtam), az ment, megnéztem, szép volt és azt is deleteztem.
Inkább versenyezni tanulok, van még hova fejlodnom <#vigyor3>

AlieN911
Tökmind1, de nekem kéne, magamnak jó :)
Szóval, valami megoldás van?

hezi
Ez a catch-up miatt van, hogy szorosabbak és izgalmasabbak legyenek a küzdelmek.

People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |

Jamirofan89
Érdekes ez az LFS... XRG-vel alig tudtam 1:37 alámenni erre gondoltam berakok 5 pro AI-t és a harmadik helyrõl kezdek.Második körben 1:35,1 körüli idõt mentem.Ezek szerint itt is érvényesül,hogy ha üldöznek akkor jobban teljesítesz.<#nezze>

Tika
Az csak kasznyi lesz, a fizika 0s minden tulajdons8g marad az a modelé, amit felulírsz, és neten is az eredetit fogja mindenki látni. Nincs nagy értelme a dolognak.

AlieN911
Hali

Civicet be szeretném tenni a játékba. Hogy kell?
Felülírtam, de semmi változás. Kell még valami egyéb?

Köszi

Jamirofan89
A szekvenciális váltást még le se teszteltem.Na majd most<#hawaii>

Tika
oppá!!!, tisztán, becsuletessen a XRR nem pillangó váltós hanem szekvenciós váltó kar a kormány mellet. A LFSbe egyetlen pillangó váltós autó van, és az a BF1. A tobbi SEQ-shifter az váltó kar a kormány mellet.
Persze rajtad múllik, ha te a PADDLEra állítod akkor neked ott lesz, de akkor nem tiszta becsuletes <#wink> Aztán meg ott a prioritások: feeling és a reál élmény, vagy a köridõ és a kényelem a fontossab <#vigyor3>

mackosajt
b+... jó, hogy linkeled, mert a cikk írójától párszor már megkaptam a leb@szást élõszóban, hogy hívjam fel én is a logitech-et, és említsem meg, hogy olvastam a cikket a PH-n, és nagyon készségesek lesznek.

Tényleg korrekt cég az eddig hallottak alapján. ;)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Jamirofan89
Hát nem tudom... elõtte nem volt ilyen gond.Folyamatosan félreváltok vagy nem tudok visszaváltani.Szerintem itt baj van.
Most rákattantam az XRR-re(pillangó váltós.2 másodpercet hoznom kéne még BL-en<#nevetes1>

Tika
Köszönöm. A bajnokság honlapja: www.lfs-league.com
Nagyon jó bajnokság, kezdoktol a profikig mindenki jöhet. Habár most lesz az utolsó futam, de lesz új a második félévbe.

A váltóból necsinálj gondot, az nekem is megesik néha, pont ahogy neked. Attól még nem kezd széthulni. Csak szokni kell, fog az menni <#smile>

kifli
Hívd fel logitech ügyfélszolgálatot, mond hogy már nincs meg a számla, és lehet-e így garanciáztatni. Van akinek nem kérnek számlát, csak szériaszámot, és így lehet küldenek egy másikat. De lehet szét kell majd törnöd kalapáccsal az egészet :D

ITT a kommentelõk közt, van aki írja, hogy neki nem kérték a számlát.
Jamirofan89
OFF:
ehh... na már kezd "széthullni" a váltó... Egy hetet nem bírt ki.Alig lehet sebességbe rakni.Hatodikba végképp nem.Ahogy el vannak választva a sebességek azzal a résszel ütközik.
Még jó,hogy online licitáltam rá és a garanciával nem foglalkoztam.Mindegy is,mert 2008-ban vásárolt és idáig bontatlan volt.Úgy,hogy ezt beszoptam...
Az a no resistance mód segítene ezen?Vagy próbáljam elpasszolni a G25-öt és gyûjtsek egy G27-re? Hálás lennék a segítségért!<#sir>

Jamirofan89
--- Nekem még nagyon új az FZR.Ha másnak is tetszik a motor hangja fel tudom rakni netre<#kacsint>

Jamirofan89
Szerintem a valóságban is hasonló lehet a gázpedál útja.Lentebb írtad,hogy OLFSL pool 4-ben elsõ lettél.Grat!
Igaz fogalmam sincs arról,hogy ez milyen komoly futam Lfs-ben,de biztos jó versenyzõk állnak rajthoz<#wow2>
...
Mentem egy kört FZR Blackwood-on.Kíváncsi lennék a véleményedre!
Csak elõbb feltöltöm a videt.

Tika
Hát nemadja azt az érzést hogy egy maszív olajba úszó vas, ezért nekem is elég nehéz valóban beleélnem magam, de azt a 2:46-ot még akkor is nagyon le kell faragnom.
Most ennél a kocsinál valahogy olyan az érzésem minha túl hoszú lenne a G25 gázpedálnak az útja. A valóságba én úgy kb a felét tippelném. Vagy roszul gondolom?

Jamirofan89
Nálam 2:47 de a váltó silány minõségét okolom ezért<#boxer>

Tika
AS5 FZRvel menyi?

Tika
BL1-en nem próbáltam, OLFSLre gyakorolok AS5-on, az elso 3 perc volt, most javultam 2:46 a legjobb, de már végre kezdem érezni a kocsit, ugyhogy remélem hamarossan lesz jobb is. Eddig mindig elment a hátulja, de már javulok.

passatgt
én több órát is szoktam menni vele

Jamirofan89
Milyen idõt mész vele pl Blackwood-on?

Tika
OK, <#smile>
Néztem magam replay-on FZR-vel, hát...., nagyon másnapos menet. Ezt nemértem, egyátalán nemtom eltalálni az ívet, pedig mással megy. Igaz, ez nagy CRAZY autó, és a dolgom nemkonyíti meg az hogy H shifteres és kuplungos, ott a gond a hátsó kerékbe. Nagyon eros motor, vagy blokkol, vagy kiporog. Nagyon finom, érzéssel kell. Sokat kell még ezt gyakorolnom.

Me Ga: OK, koszi hogy szóltál, ezentúl megegyezunk a kormányba (ezentúl kímélni fogom a szemed) - mindig tanul az ember <#smile>

mackosajt
Értem, és köszi a választ.

Én egy idõben ascii kódokkal írtam az ékezeteseket, az picivel lehet gyorsabb a copy-paste-nél, csak tudni kell mindegyiknek a kódját, igaz olyan sok nincs belõlük.

FZR van akinek bejön, nekem annyira nem, szal nem sokat és még azt a keveset is rosszul megyek vele. :)

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!