Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Szoval default EN a kedvencem, marha jó nekik, nem használnak ékezetet, sokkal gyorsabb az írás/olvasás <#vigyor3>#vigyor3>
Sorköz meg miegymásról nem is beszélek.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Annyi van, hogy mindig be van dugva a kormány usb-s vége a gépbe, és ha használni akarom, akkor a kormány másik végét becsatlakoztatom a 220-ba. Tökmind1, hogy mindezt mikor, volt, hogy már kinnt voltam a pályán a rajtrácson, mikor kapott 220-at a kormány, szépen forgatta magát, és lehetett versenyezni. Mindezt anélkül, hogy elmászott volna a kalibráció 1x is.
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |
Be patience, figyeld a webet, onnan rendelhetsz ha újra indítja.
73 dollár komplet postakoltséggel. Nagyon jó dolog. 1-2 hét alatt megjott.
Amúgy ami engem illet a kuplungal kapcsolatban, már azt hittem hogy elég jól megy nekem a dolog (kisebb kuplungos autókkal). Sõtt vasárnap OLFSLbe a pool4-be elsõ lettem, és marha jól ment FBM-el a dolog (ez még egyszerubb mert szekvenciális, nem kell kuplungolni).
De most gyakorolok jovohétre FZR-vel, becsuletessen 540 fok kómány, H váltó, kuplung, de úgy megyek mint aki be van rúgva. Marha nehéz azt vezetni. Ráfékezésnél máris csúszik, a heel-and-toe még mindig nem megy nekem. Ha nemtanulom meg 1 héten belul akkor FXR-re váltok versenyre. A FZR az már nagyon erõgép, ufff...
Gáz és féknél is ugyanaz a helyzet: még egy fél centi van padlóig,de játékban az már csutkának számít... ahogy írtam a játékban az újrakalibrálás nem segített.Megpróbálom Win-ben és basszus remélem nem hibás az érzékelés<#rinya>#rinya>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Hol vetted, hogy építetted bele, és most hogy néz ki a végeredmény? 😄
1. Kalibráció: Úgy egészíteném ki hogy: Ha egyszer zárolod LOCK, akkor megjegyzi a kalibrációt WIN-reboot-tól és PC OFF/ON-tól fuggetlenul, addig amíg a LFSt el nem indítod G25 nélkul - na akkor állítódik el, hiába van LOCKolva! Egyszeru a megoldás: Egyszer rendessen bekalibrálni és zárolni LOCK. Aztán a restartok és rebootok nemszámítanak, csak arra kell vigyázni hogy a LFSt NE indícsd el G25 nélkul!!! Ha ezt betartod akkor mindig megmarad a zárolt kalibráció. Persze a WIN reboot után a kórmány megtekergetés és pedál megnyomkodás (és tálcára helyezés után is), az idokolt de csak simán megmozgatni kopptól-koppik a tengelyeket, de nem kell a LFSbe semmit állítani vagy clickelni a menuba és controllerekbe se. Ha nemindítod el G25 nelkul akkor a LOCK mindig megmarad eredetibe, és a WIN reboot utánni tengely tekerés/nyomkodás a Win-Driver kalibráció miatt kell ahonnan a LFS kapja a jelet, de a LFSbe benne az adatok LOCKolva megvannak, csak a lényeg hogy a WINból korrekt jelet kapjon a LFS. Szóval 1x kalibrállás és LOCKolás, aztán soha nemindítani a bekalibrált controllerek éllo kapcsolata nélkul, és minden WIN reboot után csak sima kopp-kopp tengely tekerés - akkor mindig megmarad a LOCK. Ebben tuti biztos vagyok mert rengeteget kísérleteztem vele, meg sok gondot okozott nekem is az elején, még ezt nemtudtam, és amióta ezt betartom, nincs semmi gond.
2. A Váltásnál uresbe ugrásnak nincs koze a kalibralláshoz vagy a LOCKhoz, az akkor van ha olyan gyorsan váltasz hogy nemsikerul szinkronba átváltani a H váltót pont abban a pillanatban (másodperc toredékében) amikor a kuplung egy bizonyos ponton túl van benyomva - és akkor mint igaziba is, nem veszi be a sebbeséget, csak igaziba még egy jó nagyot recseg a váltó szekrény és áttételek és fogaskerekek. De a LFSbe ha ez után még 1x hirtelen egy pillanatra benyomod a kuplungot akkor beveszi azt a sebbeséget amibe a H váltó éppen van (ha csak nincs uresbe). Szóval itt meg arra kell vigyázni hogy kuplungos H váltásnál korrekt szinkronba legyen a kuplung benyomáskor a váltás, és ne akkor mikor már engeded ki a kuplungot és elhagyja azt a bizonyos pontot ahol már nemveszi be a sebességet. Ez így a LFSbe korrekt és reális, csak a fogaskerekek ripityára zúzás hangja hiánzik onnan ami a valósagba nagyon is ott lenne.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Beállítások / Irányítás oldalon találsz egy "tengelyek/FF" gombot, erre kattintva megjelennek a kormány tengelyei jobb oldalon van egy "tengelyek újrakalibrálása" gomb, miután megnyomtad tekerd el a kormányt végponttól végpontig, illetve a pedálokat is nyomd be párszor teljesen. Ha ezzel megvagy, akkor az elõbb említett gomb alatt találsz egy olyat, hogy "zárol", ez arra szolgál, hogy játékból való kilépés és újra belépés után nem kell megismételni ezt a folyamatot, viszont ahogy írtam, gép újraindítás után meg kell ismételni. Ha nem zárolod a kalibrációt, akkor például tálcára helyezés majd visszahozás után is elállítódik az egész.
Érdemes ellenõrizni még, hogy a Beállítások / Versenyzõ menüben a H-váltó beállításánál az automata kuplung ki legyen kapcsolva.
Remélem megoldja a problémádat.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ma érkezett meg a G25-ös kormányom és van egy kis gond:
váltásnál elég benyomni félig a kuplungot,de ha tövig is nyomom akkor sem enged olyan gyorsan váltani a játék ahogy szeretném.Megfelelõ fokozatba váltok és egyszerûen kivág üresbe<#nemtudom>#nemtudom>
Utána épp,hogy hozzá érek a kuplunghoz már is abban a sebességben vagyok amibe kapcsoltam.Z25-ös verzióm van.
Próbaképp bérlünk egy szerót tõlük, mert az utóbbi idõben azt vettük észre, hogy a hazai home net eléggé instabillá vált, és gyakorlatilag míg régen 2-3 Megabites netekkel vígan hosztolgatott az ember akár 10-12 fõig, manapság már 6 játékosnál lagol a 30 megás net.
Aki akarja, nyúzza!
HKV Team Szerver néven fut, a régi szerónk helyett.
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
németûl még tudtam volna, de sehol nem kelett eddig ilyet beírnom angolul 😄
A feltételeket nemárt átnézni.
Amugy roviden ugymukodik hogy:
1 - ott van a race calendar - verseny naptár (minden második vasárnap verseny)
2 - a verseny elott szok lenne kb 10 nap (min 1 hét, max 2 hét) a kvalifikáciora. Regelsz, bejelentkezel, és akkor ott megtalálod a passwordsba a jelszavat a kvalifikációra és minden héten újat a versenyre. Ha megnyílik a kvali szerver, akkor bármikor amikor neked megfelel mész és kvalifikálsz, van rá 12 korod. A kvali csutortok este, szok lezárulni, azon a héten amikor a verseny van vasárnap.
3 - asztán a rengeteg versenyzot elosztják POOLokra (max 32 per verseny), és minden POOL kap egy idopontot és jelszavat. Azt szombat este vagy vasarnap nappal megtalálod a verseny elott. VIGYAZZ! az ido mindig GMT, ha segítség kell használd a weben a menuba a TimeZone Helpet, lefordítja a lokalis idore. Versenyre érkezi illik 10 percel verseny elott.
4 - ha tudod hogy nemindulhatsz a versenyen akkor ne is kvalifikálj. Talán ha kvalifikálsz és nemindulsz versenyen akkor aszt hiszem penalizáció van (de nem vagyok benne biztos). Viszont ha nemkvalifikálsz, akkor már nem indulhatsz semmiféleképp azon a konktrétt versenyen. Szoval egyszeru: ha kvali akkor tuti verseny, ha nemindulsz akkor ne is kvalifikálj.
Kulomben bármikor ki lehet hagyni, semmi nemtorténik, 0 pontot kapsz a versenyért.
Elnézést a helyesírási hibákért, már nagyon sziettem, mert 2,5 óra mulva kelek munkába.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Most regeltem az oldalon. Hogy mûxik ez a jelszavas hoszt? Esetleg küldenél egy PM-et? Köszi
Bocsi, most nézem hogy a 14285-os topicod felett valahogy átsiklottam, de úgy van ahogy írod. Azért fél fizetésért kipróbálnám azt a régebbi F1-et, vagy legalább F360-at, itt is van olyan Ferrari 360 lehetoség, csak kozúton, annak meg nem sok értelmét látom. De már készul a Slovakiaring , már 1 része nyitva van, reméllem az idém komplett elkészul <#taps>#taps>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nem kell versenyatót venni, pályabérletet fizetni és tankolni se. Elég a LFS S2 licensz meg egy kis akarat.
Szerintem Alexease még a fenti bannerba is betehetné, mivel az egyetlen Original LFS League <#smile>#smile>
A másik dolog meg az, hogy ok , hogy van egy versenyautóm amit nagy nehezen megveszek, de ha versenyekre akarok járni stb... akkor az idõbe telik, meló helyen szabadnap, stb... már kevesebbet keresek, és nem tudok, megélni/fenntartani a verdát.
Itt Angliában azt hittem simán tudok menni ilyen olcsóbb amatõr versenyekre, mint pl suzuki kupa otthon. (Jóval minimálbér felett keresek). Hát elmondom, eléggé esélytelen még itt is egy normális kategória, persze vannak ilyen "roncsderbik" arra elmehetnék de a futamokra utazgatás stb... miatt nem tudnék melózni tehát kiesik az a pénz amibõl versenyezni lehetne...
Itt az jöhet össze, hogy felmegyek Silverstonba és a fizetésem 45%-ából vezethetek egy régebbi F1-es verdát, ha jól tudom '97-es Arrows. Esetleg aprópénzért F360-as ferrarit. De ez nem verseny csak párkör egy F1-es pályán.
Ahogy mondod bizonyos megszállotság perszehogy van, de azért nem viszem túlzásba mert dolgoznom is kell valamikor, sokat utazom, és ezért csak elég korlátozottan tudok szimulátorozni, de anyi elég is belole, nemjó túlzásba vinni <#wink>#wink>