Live For Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg nem is 1hónap alatt jött össze ennyi kör, de meg kell vallani egész kis függõség alakult ki
Az durvább volt mikor újraindult a TC szerver és hónapokon át benne voltam a top10-ben (akik legtöbbet játszanak rajta)
Bezzeg azóta barátnõ, autó meg haverok elhasználják a drága LFS-re szánt idõmet <#vigyor3>#vigyor3>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Régen mentem vele, de anno 2000+ kör után jött csak össze a 1:12:94, azóta egy kört sem mentem vele...
Akkori tapasztalatom az volt, hogy keresztben a leggyorsabb, baromi sokat kellett ellenkormányozni, meg játszani a pedállal. Ha padlón át tudsz menni az elsõ visszafordító utáni sikánon, akkor már alakul valami, én ott dobtam el vagy százszor
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Tóth Jozsef: itt kell megvenni hozzá.
dragon11: valahonnan leszedsz egy jónak mondott setupot, esetleg replayt hozzá, megnézed mit csinálsz rosszul, és sokat gyakorlod, 200kör minimum.
Azt szeretném kérdezni, hogy Formulva BMW (FBM)-mel hogyan tudnék 1:18tól jobb kört futni? Mert láttam profikat, akik 1:13at mentek a blackwood pályán.
köszönöm a segítséget.
Valaki meg mondaná nekem hogy hogyan tudok a játékkal interneten is játszani?
<#conf>#conf>
#14216: A neved módosítani kéne Nagylámára.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ja, lassan én meg 5 hónapja nem LFS-eztem :D Elviekben a jövõ héttõl lesz megint rendes íróasztalom amire fel tudom fogatni a G25-öt és ahoy! :DD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
:) Semmi okosság :P
Asztán csak bekonfigurálod a gombokat, ami asztán *.CFG fájlba van elmentve.
Természetessen a game alatt a "JoyToKey.exe"-nek is futni kell a háttérbe ha használni akarod a button-mappert.
mi az a TCS és ESC a driving aids-ban ?
Enyi <#smile>#smile>
viszont ky1-en, ahol csak a gázt kell nyomni és a helyes íven kanyarodni, ott miért vagyok lassabb?
Kifli: akkor már nagy hõbörögne a kocsi :D
viszont van egy, ami elvileg 33.09: set
Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.
De ez a hotlapos beállítás a rajtnál gázos csak. Aztán már egész jó. Csak a benzinmennyiséget feljebb kell picit tornászni. 7%-nyi benzinnel egy 5 körös versenyt le lehet menni.
Ezért úgyvan hogy az egyes fokozatot sokkal nagyobbra állítja, így hotlapot futni jó, de versenyen használhatatlan, mivel lassan indul az auto
Ez olyan "2 oldalról bombáznak dolog", mert a szimu kozosségbe azt halgatom hogy a szimu 100% és nagyon jó, és elegendoen szimulálja a valóságot - de nekem még mindig hiányzik a 100% fizikai hatások. Még a MOTION cockpitom ellenére is, nagyon jó és segít, meg jó érzés, de a valódi az valódi. Viszont a másik oldalról azt halgatom hogy Szimu=hulyeség, az igazi az igazi és semmi nemhelyettesítheti. Ez is igaz, viszont olyankor megkérdezem igaziba az illeto hányszor vezetett versenyautót vagy formulát? Azon kívul hogy az utcai Skodájával vagy más autójával tesco bevásárlásokon kívul mit vezet? Persze én is a valódit választanám, mert nekem azzal sokkal konyebb dolgom van és egyszerubb mint a szimulátor, de szimulátorra telik, viszont valódira nem. Ugyhogy marad a szimu, esetleg a Gokartok <#vigyor3>#vigyor3>
Olyan szervereket keresnék ahol tweak nélkül a Z28 demóval lehet versenyt menni. Vagy esetleg valamelyikõtök rendez egy kis versenyt akár ma este is az írjon. 2 hónapja kezdtem a legjobb idõm XFG-vel 1:36:21
Ja és hogy a retekbe tudnak menni 1:33-as köröket egyesek? :D Vagy õk tweak-et használnak? Vagy nagyon kenik a beállítást...
Elõre is kösz.