16062
  • zoled22
    Szeretném megkérdezni hogy neme tud valaki felni szerkesztő vagy alakító progit z28-hoz. Szedtem le egy BeSpoke-ot de vhogy nemmüxik. vagy esetleg vki tudja hogykell használni:D Segítséget előre is köszike ;)
  • zoled22
    Köszi a zenét:D felfogjuk használni az tuti ;)
  • kifli
    zenével semmi baj, illik a vidi alá :)

Ez a zene sem annyira tetszik de vidi alá szerintem tökéletes lehet: LINK
  • zoled22
    Köszönöm a részletes hozzászólást:DÉs örülök akkor ha javuló tendenciát mutatunk:D Remélhetőleg hamarosan egy párosdrift is összejön remélhetőleg:D Hát igen ezzel a zenével kicsit bajbanvagyunk mindig:S
  • kifli
    na ez már sokkal jobb mint az előző, legalábbis ha a körítést nézzük, maga a drift már az előzőben is jó volt :)
    A gumifüst egy kisicst sok de nekem még belefér a jó kategóriába, zene pedig bár nem ezt a stílust szeretem, de nem az a fajta, hogy egyből letekerem a hangot, szóval feldolgozható, a drift pedig maradt olyan mint volt :)
    Model már sokkal szebb és a skin is hozzá.
  • zoled22
    Köszike szépen:P hát rem nemjön senki :D :D ;)
  • Smicy2
    nekem tetszik

de majd mindjárt jön Walaki azt jól beszól :DD
  • zoled22
    Íme az új vidi. Remélem ez kicsit nagyobb sikert ér el:D

Part1: http://www.youtube.com/watch?v=zoGDRUu-4Ok

Part2: http://www.youtube.com/watch?v=q6iHdSO2Qbk&feature=channel
  • zoled22
    Köszike a segítségedet de ezt már tudom:)pont ez a problem hogy látom az objecteket eltom helyezni és ahol irja hogy mennyi objectet használtam már fel és még azt hogy mentés meg stb az takarja el az objecteket. és azokat nemtom választani:S kérdésem erre irányul:)
  • Tika
    Pályára mész, ott SHIFT+U, ha nincs menu akkor SPACE. És ott a menuba van olyan hogy "Place objects" lenyomod = YES, és már realizálhatod is magad. Hogy menyi objekt van felhasználva azt a jobb alsó sarokba írja, van maximum is, de most nemtom menyi.
  • zoled22
    Szal egyszerüen annyi a kérdésem hogy hogyan látható az összes object?:D
  • zoled22
    Volna egy kérdésem:) Méfpedig az hogy neme tudja vki hogy a Blackwood-i pályához töltöttem le objecteket és annyivan hogy pályaszerkesztés nézetben aláfutt a jobb alsó sarokban lévő vezérlőgombok alá.(pálya betöltése minden töröl beállítás stb...)Kérdésem h nem tudja vki hogyan tudnám esetleg azokat onnan kivarázsolni vagy valahogyan kiválasztani? segítséget előre is köszönöm:)
  • adamfesto
    THX
  • Alexease
    Nem tudok rola. Sajnos az AI nem all a helyzet magaslatan:D
  • adamfesto
    Mostanában kezdtem játszani a LFS-el. A gyakorló módban nem lehet kikapcsolni az ütközést? Bosszantó hogy megelőzök valakit és utána belém jön - és ettől ugye érvénytelen a futam.
  • R0zs0máK
    nézelődjetek
  • zoled22
    Köszike szépen. hát igen azon javítunk:P Vagyis próbálunk. Amit ajánlottál leszettem és megéri:D nagyon ász:D
  • ricska
    Kösszi szépen, működik!
  • hezi
    Pontosabba /usemaster=no
  • hezi
    Igen, lehet. A dedi server setup.cfg fájljában a /usemaster=yes
    sorral lehet megoldani, aztán lfs indít, Multiplayer játék -> Belépés adott játékba -> Helyi játék, és címnek beírni a 127.0.0.1-et.
  • kifli
    nekem a trükkök tetszettek, a körítés nem annyira.

és nem csak a zenére gondolok, azt elfogadom hogy mindenkinek más tetszik (bár ez egy elég szélsőséges műfaj)
    Ha olyan vidit szeretnétek, ami sokaknak tetszik, akkor valami szélesebb körben elfogadott zenét tegyetek alá :)

Ha már modoljátok a játékot kéretik igényesebb modellekkel (van most lfsmods.com-on egy egész jó supra, csak még a belső textúrái nincsenek kész, de vidibe jó lehet)

A gumifüst sem volt szép van erre egy tweak, amivel lehet szabályozni jobban a dolgot (lfsmod.com-on megtaláljátok, de nem a smoke mod v0.3 mert az a gumi tapadásán is változtat, de megnézhetitek azt is, úgy csúszik a kocsi mintha nagyonmelegek lennének a gumik, multiba is működik)

Szóval szerintem, ha ezekből a visszajátszásokból újracsinálnád, jó lehet ez is. Csak pakolj a játékba más modelt, vagy alap model. Egy kicsit populárisabb zene azt szevasz. A helmet view-al is lehet jó dolgokat alkotni.
    (#14560-hsz-ben lévő szépítő packot érdemes feltenni!!!)

Videó készítés közben próbáld úgy csinálni, hogy semmi ne legyen nagyon eltúlozva, mert az gagyi hatást kelthet.

Nagyából ez a véleményem a vidikről.
  • pointer4
    Majd ha az anyanyelveden kívül, más nyelven te is így írsz, akkor vigyorogjál pl szlovákul
  • zoled22
    hát igen énkértem a véleményeket és igen elfogadom mindengyiket és a építően fogom fel a jövöre nézve. én azt mondom hogy kb másfél hónap alatt azért nemolyen rossz. és ugy hogy a vidi elött egy két nappal keztünk el foglalkozni igazán komolyan a dologgal. Most ott tartunk h proszilunk egy saját pályát csinálni saját autó skinnel és nem E30-al:P A zenéről annyit hogy vannak kül stílusok. nekünk ezjött be akkor és ez lett. nemlehet minden videó alatt ROCK. azonkívül van számtalan stílus.:S A páros driftröl annyit h igen én kb másfél hete tanulom a virtuális driftet és ahoz képest jólhaladok. Meglesz a páros vidi is:) Ja és korom 21 3 éve van jogsim és ahozképest is jólvezetek szentem.Ebböl honnan szüri le bárki h én h vezetek nemértem a logikát:S aki a vidiben tolja őpedig 17-et töltötte idén. szal ahoz képest nemtom:S Nah köszi mindenkinek a hozzászólást további kellemes napokat:)
  • kifli
    hát tudod, aki megvette, és megy neki a játék 25 fps-el, majd jön egy patch, és visszaesik 20-ra az átlagfps, az meg azért szidná őket, ennyire egyszerű.
  • ricska
    Sziasztok!
    Kérdésem a következő: lehet-e helyi játékos dedikált szervert futtatni? Mint mikor többjátékosban új játékot indítok helyi módban. Az LFS DEDI nem tudja ezt?
  • r4f1
    én is fekszem XD
  • shumika
    patchOT?? OMG XDDDD
  • Tika
    Hát a modolásért nem vagyok oda, rengetegen totálissan széttúrják az egész programot, ami aztán értékét veszti. Ez nagyon jól van így hogy nem modolható, már így is elegen belepiszkálnak, aztán amit próbáltam az szinte mind csak szemét, 1-2 kivételével.
    De a másik mondatod jobban tetszik, és én is azt bróbáltam felvázolni, hogy igen, hivatalossan elfogadott javítás, újítás, a grafikát néhányal nagyon szépen és lelkessen megtudják csinálni, és ha elfogadnák és kiadnák mint patchot, az jó lenne. Viszont az autók és fizika az már nagyon komoly dolog, az a tobség csak széttúrná, azért jobb lenne az a hivatalos út, azzal egyet értek
  • Alexease
    Az egy dolog, hogy a fizikat evekig piszkalja - biztos jo lesz meg ami kell. De legalabb a palyak modolhatosagan elgondolkozhatott volna az elmult 6-8 ev alatt;) De ha nem is szabad modolas, de biztos lett volna nehany profi ficko, akikkel ha megegyeznek, ha kell, ingyen csinaltak volna nehany korrekt palyat, amit "hivatalosan" elfogadnak, beepitenek. Ha csak evente 1-2 uj palya, nehany nyomvonallal, mar elorebb tartana a dolog, kicsit eletben tartana az erdeklodest.
  • Tika
    Akkor hol a hízag, hiz anyi Scirocco van már kint

Más:
    Ha ilyen lelkessen és magas szintre tudják emelni a LFS grafikát, akkor miért nem egyeznek meg veluk a developerek és akkor az ilyenek besegíthenének legalább a textúrázásba és grafikába, a lényeg (fizika, stb...) meg maradna Scawen-ra. Mellesleg szép hogy Eric mint grafikus dolgozik a Rockinghamon és a Sciroccón, de anyi ido alatt legalább enyit már ő is kihozhatott volna a grafikából mostanáig, ha a rajongók így megtudták csinálni akkor nála hol lehet a gond? Meszire nem olyan bonyolult mint a fizika programozása. Scawen dolgát totálissan megértem és elfogadom, semmi gondom vele hogy ilyen sokáig tart a programozás, perszehogy azt nem lehet kiadni félig készen. De a grafika az apróság a Scawen dolga mellet, legaláb apródinkint johettek volna ki ilyen patchok, szerintem akkor mindenki elégedett lenne. Szépen megcsinálták a srácok.
  • atenza
    link
  • shumika
    Persze most telefonált Scawen hogy holnap küldi a végleges version-t amibe benne lesz mindeggyik VW és BMW
  • Alexease
    Az uj verzioban uj kategoriak is lesznek, igy a VW majd az OldTimer csoportba kerul be;)
  • Jacek
    Most irta a viking hogy kesz van de inkabb megvarjak a rancfelvarrast mar:D
  • Csabesz6
    Szerintem meglehetősen ügyes, bár nem tudom vagyok-e azon a szinten, hogy bírálhassak:D
  • somdav95
    Miért hogy vezet?:)
  • R0zs0máK
    De most nem azért, ő kérte, hogy alkossunk véleményt. A videó szar, ezt mindenki látja. Akkor hol a baj?
  • Csabesz6
    Sajnos igaza van Walakinek, okádék a zene.
    Az meg hogy E30 van a vidiben még csökkenti a színvonalat:D
    Arról meg inkább nem nyilatkoznék, hogy hogy vezet ÉLŐBEN;).
  • shumika
    Kinézetre ok de nem valami stabil ótó
  • Jamirofan89
    Ezt muszáj megosztanom veletek!