II. világháború

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Már az is elég durva,hogy ilyen terv létezett egyáltalán...

Willenbrock
Ez inkább csak legenda lehet,már Kurszknál is volt pár századra való t-34-esük, amiket be is vetettek.

Willenbrock
Ezek szerint a prohorovkai csatában a támadó német hadtestnek csak 15 harcképes Tigrise volt. Régebben mindenhol arról lehetett olvasni,hogy tigrisek és párducok százait vetették be,amik borzasztó veszteségeket szenvedtek stb.

Zsákmányolt Friedrichet skubiznak a pudingfejűek?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Folyadékhűtéses.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

csak a géppuska csöve miatt,semmi extra

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Igen,mindenki ismeri a deszkás Shermanokat például,de az is tábori módosítás.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Ha a zimmerit réteg alkalmas volt a mágneses aknák tapadásának kiiktatására, akkor talán a deszkázás se lett volna hülyeség.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

oda lehet deszkák kerültek volna 😊

Ja, ha a függőleges felületeken is lett volna, akkor én sem írtam volna azt, amit. =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Csak érdekesség próbapályás kép
Mágneses aknák ellen akár be is válhatna,de akkor a függőleges felületek?

molnibalage83
A kézi páncéltörő eszközök előtt ez így volt. Ez a kép meg 1942 és Afrika is lehet. Akkor meg ilyenek nem nagyon voltak még... Bár az M3-at szanszosan még pct. puska is kilőtte oldalról is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Milyen noob megoldás.

Mintha a gyalogságnak fel kellene másznia a harckocsira, hogy semlegesíteni tudja azt.

Eltekintve a Fury szerű történetektől.

És galambok ellen is.

molnibalage83
Érdekes lehetett ebbe be-kiszállni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

<#wow3> oké...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

gyalogság elleni védelem

vontatott tengeralattjáró

Már hogyne lenne 😊

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Gondolj bele, hogy azon a sok fiatal nőn végigment a dicsőséges vörös hadsereg... De nem volt mit tenni, élni kellett, takarították a romokat.
Hu, nagyon fura érzéseim voltak miközben néztem.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A hósiklók már elmentek...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Én csak 15-20 éve voltam kétszer Olaszországban, velence, firenze, róma, nápoly stb.
Észak még sokkal "nyugateurópaibb" a délnél (és akkor még Szicíliában nem is voltam).
Pluskast
Kicsi a világ 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

molnibalage83
Én is Firenzében voltam olaszban. 😊

Pluskast
Pár hete Firenzében voltam. Gyönyörű város, de tisztaságban Budapest hozzá képest maga a megtestesült Svájc.

off

tobbek kozott a kukak hianya miatt, na meg azt se felejtsuk el, hogy egy Magyarorszagnyi ember el egy eleg kis teruleteten. Viszont Parizs koruli tervezett varoskak (pl Île-de-France, Bussy St Georges) nagyon szepek, csak valamiert nincs zoldhullam a foutakon, ez eleg bosszanto 😊

mondjuk erdekes, mert nekem is a szent szar de koszos, volt a masodik gondolatom a de gyonyoru utan, viszont szerintem nagyon szeretheto varos, plane ha fogekony vagy egy varos hangulatara, igazabol egy komoly gond van Parizzsal, a kozlekedes, akarhanyszor visszamegyek Pestre, arra kell jutnom, hogy nalunk mindenki ugyesen es figyelmesen vezet es egyaltalan nincsenek dugok 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

molnibalage83
Én sem. Bp addig tűnik generálisan lepukkantnak, amíg ki nem mész külföldre. Nem vicc, Olaszországban és göröghonban a nagyobb városokban nagy átlagban annyira igénytelenek, hogy az valami elképesztő. Málló vakolat és szarul lemeszelt házak tömkelege. Igen, Bp-n is vannak omladozó épületek, de arányaiban kisebb a dolog. Nekem úgy tűnik, hogy az átlagmagyar sokkal igényesebb háza kinézetére, mint akár egyes nyugati-európai országokban is. A cimbin ledöbbent, hogy pl. Párizs mennyire ilyen és azon felül mennyire koszos...

Ulvar
Nem értem mi bajod a mai Budapesttel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Pedig 70 év eltelt azóta....
ma se néz ki sokkal jobban...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ximix
ximix
RatBaG
A P-47 of the 64th Fighter Squadron, while on a mission to Milan, struck the ground during a low level strafing run. Despite the damage, the pilot managed to fly 150 miles home to Grosseto.

Per Aspera Ad Inferi.

Élményrombolók arrafele...
itten

Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.04.27. 18:05:14

[NST]Cifu
Azért kivágott oldalpáncélzattal nem kicsit kabrió életérzés lehet vezetni... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Igen,ezért is nagy öröm minden ilyen felújitás.

Csak egy baj van a mozgóképes felújítással, hogy jól néz ki az árcédulája is, és ezt kevesen tudják rászánni még múzeumi szinten is. :-(
Lehet,de azért csak jól néz ki egy saját magától mozgó Pershing,vagy Ferdinand.Egy Felújitott Nashorn meg ...

Talán nem is bánják, hogy csak ritkán mozognak. Egy végigharcolt háború után már igazán megérdemlik a pihenést. 😊

Érdekes lehet egy múzeumi jármű élete,alkatrész csak itt ott,időnként átfestés,a felújitása ,esetleg mozgóképesre az már maga a csoda.
Utoljára szerkesztette: Freeda Krueger, 2015.04.27. 13:54:25

Pluskast
Köszi az infót! Így már érthető 😊

Itt azt írják, hogy ez egy J és nem eredeti a lövege.
molnibalage83
Olyan, mintha egy Pz II 20 milis lövege lenne rajta. Viszont gyors képkereséssel E változatról nagyon hasonló arányú képeket találtam...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.27. 09:33:09

Pluskast
Hmm enek a Pz III.-nak érdekes a lövege. Ez valamilyen sosem létezett összetákolt típus? Ilyen felépítménnyel nem tudom, hogy lehet ilyen pici löveg. Ha ez L vagy J variáns akkor annak a lövegnek nagyobbnak kellene lenni nem?

Ulvar
Adóm 1%-át megkapják a restaurálók ha vezethetem és lőhetek vele 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC