15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
#686 He????? Mi??? Te vagy a náci, nem én hülyegyerek...
Gyere vissza, ha nem buksz meg az IQ teszten.... -
Marseille #685 PLaci hallottad, hogy valaki, vasárnap hajnal fekete festékkel fasiszta és náci szavakat firkált a Püski Könyvesház kirakatának üvegére. Büszke lehetsz magadra, hogy az ilyen emberek táborát erősíted. :) Hm
-
Marseille #684 Igen, az vagyok, de ez miért olyan fontos? -
#683 Thx -
Ronny #682 #670
-
Marseille #681 Azt ajánlom fogd vissza magadat. Innen látszik, hogy IQ nulla vagy. Amiket leírtam azok tényeket alapszanak és semmi közük sincs a nácikhoz, nemhogy a neonácikhoz.
Ha ismernéd a nácik által terjesztett ideológiát, de persze arról sincs semmi fogalmad, akkor ilyet le sem írtál volna. Szánalmas egy figura vagy. Akinek más véleménye van azt már lenácizod, mert nincsenek érveid. :))) Egyszerűen nevetséges. -
#680 "Ez a tied, és nem az én harcom :P
Szar neonáci... (És ne tagadd :P)"
Main Kampf = Az én harcom -
#679 Ez mit jelent? -
#678 -
#677 Ehhhh...
Das ist deinz, und nicht mein kampf :P
Seis neonazi... (Und verleugne es nicht! :P) -
#676 figy, vki azért van oda... (úgy látszik nagyon is, hát most ezért ne nagyon vessük meg ) -
#675 Olvastad már az aláírását? Én a helyedben nem lennék különösebben meglepődve....
Persze mindenkinek joga van mást gondolni :)
UI.:Szerintem is az (propaganda) -
#674 el bezony, de jól megírta :D -
Ronny #673 ez a szöveg simán elmenne egy .... progpagandának is -
Ronny #672 nézz be az index 2. vilégháború fegyverzete topikjába,ha visszaolvasol csomó címet találsz. -
Marseille #671 Szép és nagyszerű volt a Római Birodalom, de hosszú távon életképtelennek bizonyult. A vezető rétege elkényelmesedett és elpuhult, valamint hagyta az erkölcsi fertőt terjedni.a birodalmon belül. Többek között ezért is bukásra volt ítélve. A germán népek azért tudták meghódítani annak idején Európát, mert tiszta vér vonallal rendelkeztek. Egészséges és erőtől dúzzadó népcsoportokból álltak. Biztos identitás tudattal rendelkeztek, eltökélt vezető réteg biztosította a folyamatos fejlődésüket. A bukásuk azért volt előre diagnosztizálható, mert nem tudtak szövetséget kötni és nem találtak korábban egy olyan vezetőt(vezetőket), aki képes lett volna összefogni a germán tőrzseket. Külön utakon jártak és ez a tőrzsek felhígulását és elpuhulását és identitásuk elhomályosodását eredményezte. Ha akkor létrehoznak egy Pángermán Birodalmat, akkor ma mindenki nekem adna igazat. Így nem olyan nyilvánvaló a teljesítményük, hiszen nem lehet egy egységes képet kialakítani az évszázados teljesítményükről. Viszont ha jobban megnéznénk azokat a férfiakat, akik évszázadok során nagy hatással voltak Európára, akkor rájöhetne mindenki, hogy ezen emberek ősei között nagy számban található germán vér vonal, legyen akár francia, angol, holland, belga, Luxemburgi, dán, stb születésű is.
Azzal én sem értek egyett, hogy csak a germánok és kész. Természetesen más népeknek is meg van a saját kultúrájuk és történelmük. És azokat tiszteletben kell tartani. Viszont szerintem jobban járt volna Európa, hogyha most is ezen népek vezető rétegeinek a leszármazottjai vezetnék és nem ez a mai söpredék. Sajnos rossz irányba haladunk. Ennek hosszú távon nem lesz jó vége.
-
#670 Nem értem, hogy miért isteníted ennyire a germánokat. Sváb vagy, vagy mi a fene? -
#669 Menj végig Rómán, és meglátod, miről beszélek. Évszázadokkal a barbárok elött olyan létesítményeket húztak fel, amelyek, csak az ipari forradalom előterében valósúltak meg. -
#668 bia sokkal gagyibb, de főleg unalmasabb, mitn a cod. Minden pályán ugyanaz a feladat... -
#667 hát azé a cod a közelben nem adja át a háború érzését, inkább a bia.. na persze egyik sem, mert azt nem lehet éreztetni...
na de inkább a #665-re válaszolj plíz :) -
Ronny #666 jaja,jó buli a háború ecsém, de nem hiszem, hogy időt tudnál rá szorítani két Cod meccs között...pfff -
#665 na jó lehet, hogy eltúlzom... túl nagy az érdeklődés :)
nem tudtok olyan oldalt, ahonnan nagyon jó képek vannak fent?? hát nemtom hogy videó letezik-e, de ha van WWII-es videó valahol fent, megosztanátok a címet?
thx -
#664 ecsém ha újra kéne menni, vagy ha vissza lehetne pörgetni az időt, én bevonulnék... -
Marseille #663 Menj végig a mai Franciaországon és nézd meg hova jutott az ország a barbár germánok évszázados hatása miatt. -
Marseille #662 Gallia keleti területein a burgundok, déli régiójában pedig a nyugati gótok alapítottak királyságot. Mire 476-ban végleg elbukott a Római Birodalom, Gallia már vagy HETVEN ÉVE germán uralom alatt állt.
Majd jöttek a Frankok. Nagy Károly unokái három részre osztották a birodalmat, melynek nyugati, Kopasz Károly kezébe került részéből alakult ki Franciaország, ami nevét a mai Île-de-France tartományról kapta.
Én innetől kezdve a germán befolyás végig követhető.
-
#661 Hát annyira "kő" germánok, mint a németek :) -
#660 Ki az a mindenki??? -
#659 Maradjunk inkább abban, hogy mindenki ember...
Vita lezárva! ;)
Beszélgessünk inkább a WWII-ről... :) -
#658 Okés, de akkor érted mit kifogálsoltam abban a hozzászólásodban, hogy a Franciák kő germánok? :) -
#657 Nem, de épp ezért mondtam, hogy ebből a két népből áll. De a németek sem 100% germánok. náluk is rengeteg a morva, lengyel, stb. -
#656 És a Gall Kelták kő germánok? -
#655 Azo ka fenenagy germánok még arra sem voltak képesek, hogy a latinok kúlturáját adoptálják.... évszázadokkal vetették vissza az egész ó-világot. -
#654 Franciák két fő népcsoport alapján jöttek létre. Frankok és a kelta gallok. -
#653 Nos Nagy Károly tevékenysége vitathatatlan. Az ő fejében született meg elöszőr az egységes európa gondolata mind gazdasági mind politikai szempontból. Korát jóval megelőzte. De ha már egységes birodalomeszmékben gondolkodunk, akkor inkább a napóleoni elképzelés mellett teszem le a voksot és nem a hitleri mellett. Még a gondolatok mesdgyéjén sem értek egyet a hitleri 3.birodalommal.... -
harcu #652 Van az a "vicc", hogy keresztezzük az egyiket a másikkal, akkor majd lusta lesz lopni. Egyébként offtopic, de a cigányság sem egységes, sokan közülük nagyon becsületesen dolgoznak, sokan meg nem. A magukat magyaroknak hívók között is fennáll ugyanez, csak legfeljebb más arányban.
Marseille, vedd figyelembe, hogy a világ megváltozott, a távolságok lecsökkentek. A XIX. századik az emberek a szomszéd faluig is ritkán mentek el, most meg két órán belül bárhol ott lehetek Európában. Ez együtt jár azzal, hogy sokkal nagyobb a kultúrák közötti átjárás. Az "évszázados tartás" ideje elmúlt, meg kell őrizni egy egységes és egészséges nemzettudatot, de ez nem azt jelenti, hogy keresztény és a fideszre szavaz, ez független a pártállástól. Ez sokkal több ennél. Azok, akik ezt nem képesek belátni, kihalásra vannak ítélve. Tetszik, vagy nem tetszik, a nemzetállamok kora lejárt, csak egymással összefogva, társulva lehet talpon maradni, különben az agresszívabb kultúrák (Európában mohamedán, Amerikában a spanyol, Ázsiában a kínai) egyszerűen bekebelezik a kis államokat pár évtized alatt. Az egységes lakosság mindenhol hígul, a betelepülések száma egyre nagyobb, ezek az emberek a saját kultúrájukat akarják magukkal hozni, és fogják is. A folyamatot már megállítani nem lehet, max. kezelni. -
Marseille #651 Olvassátok el még egyszer amit írtam. Nem csak azt kell kiemelni, hogy egy nép teljesen germán eredetű e vagy sem hanem az évszázados german befolyást, ami Nyugat-Európát érte. Franciaországot pl a Frank Charlemagne(Nagy Károly) alapította. És az Ő hatásuk vitathatatlan. Mindig a vezető réteg(arisztokrácia és Európában a Kereszténység később a polgárság is) az ami összetart és felépít egy nemzetet. Ezekben az országokban germán eredetű arisztokrácia és vezető réteg fölénye vitathatatlan volt. Ezt még Magyarországra is elmondhatjuk. A XIX. századig Ők "építették" Nyugat Európát.
Majd fokozatosan veszítették el befolyásukat. És itt nem arra gondolok mielőtt még valaki félreértene, hogy legyen most is arisztokrácia. Hanem csak arra, hogy olyan erők kerülnek folyamatosan hatalomra Európában, akik tudatosan fellazítják a nemzeteket. Erkölcsileg és lelkileg a sárba típorják. A hagyományaikat egyre jobban elhomályosítják, nemzeti identitásuk megtartását gátolják. Oly büszke évszázados tartásukat megtörik. Itt ez a fő probléma. Hitler csak Németországban gondolkozott. Hiba volt. Európában kellett volna.
Nem kell leragadni a nácik által vallott faj elméleten. Itt már nem csak a "germán" eredetű népcsoportok vannak veszélyben hanem egész Európa. Szerencsére egyre többen jönnek erre rá. Kezd inogni az oly erősnek hitt EU is. :))
Pluskart tévedsz, kevés római maradt a mai Franciaország területén, de nem is ez a lényeg.
Emmegki Te hány éves vagy? Max 14-re tippelek. :)
-
#650 Ha lehetne választani, akkor inkább a néger. -
#649 A franciákat látom valamilyen sporteseményen mindig összeteszem a kezem hogy elvesztettük a tengerpartjainkat.. kitudja lehet szert tehettünk volna valami fekete gyarmatra, aztán lehetne civakodni hogy melyik a jobb munkaerő :a cigány vagy a nigger.. -
Ronny #648 párizs külvárosát;) -
#647 A franciák már csak ilyenek, folyton keverednek.