15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • PLaci #806
    Megnézni ingyenes és működik... :P
    Nem kötelező megnézni, és nincs több reklám, mint akár melyik magyar tárhelyszolgáltatónál, vagy az imageshack-nál!
  • I.C.ram
    Csak azért sem nézem meg... Elég undorító ilyen "fizetős" galériákat csinálni, aztán belinkelni.
  • PLaci #804
    Meggazdagodni? Azt nem hinném hogy összejönne...
    Én IE6-ot használok, és nekem nem jött be eddig 1 pop-up sem az oldal-al kapcsolatban...

1ébbként: 142 db WWII kép
  • I.C.ram
    Placi így szeretne meggazdagoni :P
  • Zsolo007
    Én megnyitottam, és megnéztem a képeket és semmi bajom sem volt tőle... :D

Tessék FireFoxot használni! IE felejtős...
  • Falconer
    Szerintem ezt az oldalt NE nyissa meg senki! Tele van popuppal, meg mindenféle szarral.
  • PLaci #800
    Friendly Foes above the Falls 2005 Röpképes WWII vadászok :)
  • Csoder
    Nincs.
    ICQ-t használok
  • bigfoot
    az mindenképp érdekelne!!
    van msn?
  • Csoder
    Nekem van néhány harckocsiról korabeli videó
  • bigfoot
    van vkinek eredeti 2.vh videói??leginkább csata jelenetek érdekelnek de akármilyen is jó
  • Placebó
    az nem bemagolás hanem "magolkó" nem mindegy...:D
  • Pluskast
    Nézd ahhoz, hogy valaki szeresse a történelmet elhivatottság kell. Lehet, hogy a srác reálos:)
  • Csoder
    Már rosszul kezdődik... bemagolás... bemagolni a külföldi szavakat kell nem a történelmet...
  • Falconer
    A második világháborút nem lehet egy nap alatt bemagolni.
  • Csoder
    Hajrá, a memoriát mindíg fejleszteni kell..
    _
    elolvasod és kiírod a lényeget, egyébként miért kell ?
  • SpecTator
    kösz de ezt magolkójam be 1 nap alatt? :DD
  • Csoder

• SpecTator
    valaki tudna nekem bemásolni egy II.Világháborús vázlatot? (A fontosabb dolgokal,lehetőleg tömören) aki segít az egy nagyon jófej srác,csaj :D
  • Helcat
    "VJ week" van a National Geographicon. Épp most volt egy film arról, hogy milyen kelendőek voltak a német tudósok a háború után.
  • Csoder
    A V-nap, az európai győzelem napja c. könyvet szerezzétek be, írtó jó, különböző hadi térképek/dokumentumok/propaganda cuccok fénymásolatát is mellékelik! És le is vannak fordítva a könyv végén.
  • Sheke
    mos van egy könyvem földi páltól az elvesztett győzerlem nagyon jó könyv ha tudjátok szerzzétek meg
  • Marseille
    Egy kis hadtörténelem

A német 23. páncéloshadosztály részvétele
    a tordai csatában

http://epa.oszk.hu/00000/00018/00012/14szamve.htm
  • Marseille
    Egy kis hadtörténelem.

A II. SS-páncéloshadtest Prohorovkánál
    1943. július 12-én és 13-án

http://www.epa.oszk.hu/00000/00018/00015/07szam.htm

Jó olvasást

• fistin
    jaj ne már, ez fáj :)
  • I.C.ram

• I.C.ram
    Ha már mengele :D

• I.C.ram
  • I.C.ram

• I.C.ram
    Valaki ismeri a Die Sturmtrupper képregényt? Nem tudna valaki jó minőségű képeket a karakterekről, amik benne vannak? Polóra szeretném nyomtatni :)
  • Eugen2
    :DDD
  • Falconer
    Tudom, hogy kiképezve voltak, azt is tudom, hogy fasszág az egész, föleg az akkori genetika tudományág állása mellett, csak arra vagyok kiváncsi, hogy honnan a francbol szedte ezeket a hülyeségeket.

Egyébként multkor CoD-n játszottam, egyik csávó nickje Dr. Mengele volt, azt hittem beszarok a röhögéstöl, amikor megláttam :DDDD
  • Punker
    voltak kutyák ilyesmire kiképezve, de genetikailag módosítani egy fajtát nem 1-2 év szal szerintem f@szság.
  • Zsolo007
    Elmebeteg , mármint mengele, meg ő is hogy ilyet elhisz....
  • Falconer
    Ti hallottatok már olyanról, hogy Dr. Mengele németjuhász kutyákat módosított arra, hogy megtalálja a zsidókat meg a még élöket a csatatéren? Van egy nagyon hülye gyerek egy másik topikban, csak kiváncsi lennék honnét szedi ezeket. pl Blikk, Fókusz...

idézem:

"A farkasjellegű kutyusokat azóta nem szeressem, mióta megtudtam, hogy a nácik genetikailag módosítottak egy őshonost, hogy megtalálja az elbújt zsidók csoportjait és a hullák közé bújt túlélőket az ostromok hátvonalában..."
  • Eugen2
    Az igazság odaát van!!! Itt mindenki "kisember", hogy tudja az igazi igazságot.
  • fistin
    ez... ez nagyon... NAGYON... NAGGGGYYON!!!!! érdekes
    csak soha nem fog kiderülni ;)
  • LSSAHPAUL
    Mert én még azt tanultam a 80-as években hogy oroszra festett német gépek voltak, egy százados felismerte a német gépek hangját, de utána rejtélyes körülmények között eltünt... Akkor ez egy példája hogy lehet meghamisítani a történelmet. Ebben egyébként a kommuinisták voltak az élen.
  • Helcat
    Annyit még azért hadd fűzzek az eseményhez, hogy a bombázást végrehajtó gépeket utólag sem találták meg (ezért az erdeti céljuk is csak feltételezés - igaz, nagyon valószínű).
    Ezt kihasználva a pártállam terjeszteni kezdte a német gépek voltak - magyar gépek voltak - német személyzettel repülő szovjet zsákmánygépek voltak verziókat.
    Manapság már elég nagy az egyetértés, hogy egy összecsapott, gyakorlatlan kötelék navigálta el magát.
  • Helcat
    Bocs, de most nincs kedvem listát írni. Maradjunk annyiban, hogy az utóbbi 10-15 év II.vh-ról megjelent könyveinek nagy részébe belepillantottam.
    A szerzők meg a közismertebb nyugati és magyar szakírók. Ja, és Olaf Groehler. Ő olyan szép, színtiszta NDK-s hangulatú könyveket írt, hogy nem tudom nem megemlíteni:)
    Egyébként meg nyugodtan feltételezheted, hogy átlagos IQ szintű júzer vagyok. Az igazság végülis objektív, vagyis mindenkinek ugyanaz. Legfeljeb majd nem fogom fel, ha túl műveletlen lennék:)