15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
-
#806 Megnézni ingyenes és működik... :P
Nem kötelező megnézni, és nincs több reklám, mint akár melyik magyar tárhelyszolgáltatónál, vagy az imageshack-nál! -
#805 Csak azért sem nézem meg... Elég undorító ilyen "fizetős" galériákat csinálni, aztán belinkelni. -
#804 Meggazdagodni? Azt nem hinném hogy összejönne...
Én IE6-ot használok, és nekem nem jött be eddig 1 pop-up sem az oldal-al kapcsolatban...
1ébbként: 142 db WWII kép -
#803 Placi így szeretne meggazdagoni :P -
#802 Én megnyitottam, és megnéztem a képeket és semmi bajom sem volt tőle... :D
Tessék FireFoxot használni! IE felejtős... -
#801 Szerintem ezt az oldalt NE nyissa meg senki! Tele van popuppal, meg mindenféle szarral. -
#800 Friendly Foes above the Falls 2005 Röpképes WWII vadászok :) -
Csoder #799 Nincs.
ICQ-t használok -
#798 az mindenképp érdekelne!!
van msn? -
Csoder #797 Nekem van néhány harckocsiról korabeli videó -
#796 van vkinek eredeti 2.vh videói??leginkább csata jelenetek érdekelnek de akármilyen is jó -
#795 az nem bemagolás hanem "magolkó" nem mindegy...:D -
#794 Nézd ahhoz, hogy valaki szeresse a történelmet elhivatottság kell. Lehet, hogy a srác reálos:) -
Csoder #793 Már rosszul kezdődik... bemagolás... bemagolni a külföldi szavakat kell nem a történelmet... -
#792 A második világháborút nem lehet egy nap alatt bemagolni. -
Csoder #791 Hajrá, a memoriát mindíg fejleszteni kell..
_
elolvasod és kiírod a lényeget, egyébként miért kell ? -
#790 kösz de ezt magolkójam be 1 nap alatt? :DD -
Csoder #789
-
#788 valaki tudna nekem bemásolni egy II.Világháborús vázlatot? (A fontosabb dolgokal,lehetőleg tömören) aki segít az egy nagyon jófej srác,csaj :D -
#787 "VJ week" van a National Geographicon. Épp most volt egy film arról, hogy milyen kelendőek voltak a német tudósok a háború után. -
Csoder #786 A V-nap, az európai győzelem napja c. könyvet szerezzétek be, írtó jó, különböző hadi térképek/dokumentumok/propaganda cuccok fénymásolatát is mellékelik! És le is vannak fordítva a könyv végén. -
#785 mos van egy könyvem földi páltól az elvesztett győzerlem nagyon jó könyv ha tudjátok szerzzétek meg -
Marseille #784 Egy kis hadtörténelem
A német 23. páncéloshadosztály részvétele
a tordai csatában
http://epa.oszk.hu/00000/00018/00012/14szamve.htm -
Marseille #783 Egy kis hadtörténelem.
A II. SS-páncéloshadtest Prohorovkánál
1943. július 12-én és 13-án
http://www.epa.oszk.hu/00000/00018/00015/07szam.htm
Jó olvasást
-
#782 jaj ne már, ez fáj :) -
-
#780 Ha már mengele :D
-
#779 -
-
#777 Valaki ismeri a Die Sturmtrupper képregényt? Nem tudna valaki jó minőségű képeket a karakterekről, amik benne vannak? Polóra szeretném nyomtatni :) -
#776 :DDD -
#775 Tudom, hogy kiképezve voltak, azt is tudom, hogy fasszág az egész, föleg az akkori genetika tudományág állása mellett, csak arra vagyok kiváncsi, hogy honnan a francbol szedte ezeket a hülyeségeket.
Egyébként multkor CoD-n játszottam, egyik csávó nickje Dr. Mengele volt, azt hittem beszarok a röhögéstöl, amikor megláttam :DDDD -
#774 voltak kutyák ilyesmire kiképezve, de genetikailag módosítani egy fajtát nem 1-2 év szal szerintem f@szság. -
#773 Elmebeteg , mármint mengele, meg ő is hogy ilyet elhisz.... -
#772 Ti hallottatok már olyanról, hogy Dr. Mengele németjuhász kutyákat módosított arra, hogy megtalálja a zsidókat meg a még élöket a csatatéren? Van egy nagyon hülye gyerek egy másik topikban, csak kiváncsi lennék honnét szedi ezeket. pl Blikk, Fókusz...
idézem:
"A farkasjellegű kutyusokat azóta nem szeressem, mióta megtudtam, hogy a nácik genetikailag módosítottak egy őshonost, hogy megtalálja az elbújt zsidók csoportjait és a hullák közé bújt túlélőket az ostromok hátvonalában..."
-
#771 Az igazság odaát van!!! Itt mindenki "kisember", hogy tudja az igazi igazságot. -
#770 ez... ez nagyon... NAGYON... NAGGGGYYON!!!!! érdekes
csak soha nem fog kiderülni ;) -
#769 Mert én még azt tanultam a 80-as években hogy oroszra festett német gépek voltak, egy százados felismerte a német gépek hangját, de utána rejtélyes körülmények között eltünt... Akkor ez egy példája hogy lehet meghamisítani a történelmet. Ebben egyébként a kommuinisták voltak az élen. -
#768 Annyit még azért hadd fűzzek az eseményhez, hogy a bombázást végrehajtó gépeket utólag sem találták meg (ezért az erdeti céljuk is csak feltételezés - igaz, nagyon valószínű).
Ezt kihasználva a pártállam terjeszteni kezdte a német gépek voltak - magyar gépek voltak - német személyzettel repülő szovjet zsákmánygépek voltak verziókat.
Manapság már elég nagy az egyetértés, hogy egy összecsapott, gyakorlatlan kötelék navigálta el magát. -
#767 Bocs, de most nincs kedvem listát írni. Maradjunk annyiban, hogy az utóbbi 10-15 év II.vh-ról megjelent könyveinek nagy részébe belepillantottam.
A szerzők meg a közismertebb nyugati és magyar szakírók. Ja, és Olaf Groehler. Ő olyan szép, színtiszta NDK-s hangulatú könyveket írt, hogy nem tudom nem megemlíteni:)
Egyébként meg nyugodtan feltételezheted, hogy átlagos IQ szintű júzer vagyok. Az igazság végülis objektív, vagyis mindenkinek ugyanaz. Legfeljeb majd nem fogom fel, ha túl műveletlen lennék:)