15042
Minden amit a II. világháborúról és a Harmadik Birodalomról tudni lehet
  • horthy
    De legalább rend volt ! Egy egészséges almából mindig ki kell szedni a férgeket ! Nézd meg Putyin Cárt mihelyts átvette a hatalmat a fatökű Jelcintől máris visszaált Oroszország tekintélye . Más kérdés hogy ezért pár hulladékot ki kellet dobni a kukába . Mindennek ára van , én mindig azt mondom inkább egy jól müködö diktatura ahol megvan az embernek a napi betevője , mint egy anarchista demokrácia ahol rendetlenség van és mindenki éhezik !
  • Zenty
    jah persze... azért imádta a nép Mátyást mert annyira zsarnok volt mih? Persze valakinek a diktatúra egyenlő a hazaszeretettel.
    Mátyás a legjobb példa rá, hogy központosított nemzeti írányitásal a lehető legjobb az ország. Ahogy elhunyt Mátyás a kampób háttér ügyeskedők tönkre is tették az országot.
  • Molnibalage
    Mátyás kiirotta az saját országának összlakosságának cirka 10%-át? Nem. Az akkori elveknek megfeleleő legmodernebb formában működött. A sztálini és hitleri rendszer nem.
  • Wlakos
    A magyarkodást? Miért baj az ha magyarok vagyunk? És el mondjuk a fórumon a véleményünket még akkor is ha a nagyságos urat untatja.
  • Scottt
    Én,elég régóta követtem nyomon Crow munkásságait sajnos szomorúan vettem tudomásul hogy kb bő féléve bejelentette, hogy nemlesz több cikk:(
  • horthy
    Az Izraeli hadsereg az olyan farok amelyikbe ha az USA nem pumpál vért csak huzni lehet tolni nem ! Egyebeket még nem is emlitettem .
  • degenerator
    hát unod, ez van. látod, az új eus törvénytervezet szerint ha már elbagatelizálod a holokausztot, szóval unod, az büntethető.
  • degenerator
    nem féltem a palesztinokat, de mégis az ő földjüket vették el.

a szóban forgó mészárlásnál pedig gyerekeket, és nőket is agyonlőtt a rabbi.
  • Rundstedt17
    A foglyokkal mindig mindenhol kegyetlenül bántak bármikor bárhol bármely oldal
  • Rundstedt17
    Az izraeli hadsereg ma elsőrangú azon kevés országok közé tartozik ahol a nők is hadkötelesek.nem kétséges hogy segítettek a pénzek de nem abból tartanak itt.
  • Rundstedt17
    Ezen az oldalon is túlzások vannak már kezdem unni a magyarkodók ricsaját mindig csak így a szovjet gulág meg amúgy,meg a zsidózást is de az 56ást még inkább...
  • Rundstedt17
    A palesztinokat sem kell félteni az ő hőseik gyilkos terroristák.
  • Rundstedt17
    Igen.Mátyás királysága már majdhogynem egy diktatúra volt mindent irányítani akart,a magyar nemesség ezért nem kedvelte.adóztatot rendesen a rendkivüli hadiadót volt úgy hogy évi 3xor szedette háború nélkül is:D..tehát müködött de kérdés a zsoldosokon és Mátyáson kivül kinek volt jó...
  • degenerator
    gázkamrákról

"Nekik joguk volt isten nevében " parancsára " más általuk pogánynak nevezett népek kiirtására "

valami orvos-rabbi 94ben 37 palesztint ölt meg egy izraeli városban. majd a tömeg szétverte. most szentté avatták, és a turisztikai minisztérium által épített park közepén van eltemetve, ami zarándokhely lett. fura, hogy tömeggyilkosokat kanonizálnak arrafelé...
  • horthy
    A lényegről beszélek arról hogy ez az egész Holokauszt lufi fel van fujva ! Nagyobb a füstje mint a lángja , csak pénzszerzésre meg politikai tőke kovácsolására használják , ez nem az állitolagos holokauszt szenvedőkről szól már régen ! Hallotál már olyanról hogy propaganda ? Izrael ebben is világelső volt több ezer évvel ezelött már a Bibliában is azt hirdetiék hogy ők a kiválasztott nép ! Nekik joguk volt isten nevében " parancsára " más általuk pogánynak nevezett népek kiirtására . Ehez a propagandához kellenek a meghamisitott adatok mert azért mondjuk 600000 nél szerintem jobban hangzik 6 millió ! Nem ? Pláne ha még pénzt is kérek érte és megalapitom a " Holokultusz " nevű jólprofitálló nemzetközi vallást amit pszihologiai pajzsként használok a negativ Izrael kritikák ellen .
  • degenerator
    "De. Mutass egy logikus elvekre épülő diktatúrát."

a királyságokat is lehet tekinteni diktatúrának? mer akkor mátyás:)
  • degenerator
    "legtöbb ember aki meghalt valoszinűleg a sok járványba meg az egészségtelen munkakörülmények miatt és ezeknek a száma valszeg nem 6 millió ."

érdemes megnézni azokat a képeket, amelyeket a szovjetek csináltak auschwitz felszabadításakor, egészséges emberek a rács mögött, és azokat, amelyek akkor készültek, amikor a táborlakók !önként! követték a németeket, mert féltek a szovjetektől. szerintem nem kell elmagyaráznom, hogy mi történik akkor, ha egy éhező országban, összezsúfolnak rengeteg embert egy kis helyre...ezért láthatunk mindenhol lap vékonyságú táborlakókról képeket. szerintem az ő emléküknek a meggyalázása, amit a 70 évek vége fele terjesztenek holokauszt címen. (érdemes lenne megnézned anyád/nagymamád tankönyvét az 50es évekből, egy szó nem esik népírtásról.)
  • Molnibalage
    " Neked nem mindegy hogy 6000 vagy 6000000 millió forintod van ?? Jó ez hülye hasonlat nem lehet a halottak számát pénzre átváltani"

Meg is válaszolod a kérdést. Akkor meg miről is beszélnük?

• horthy
    " Az, hogy halálra dolgoztatsz valakit az neked nem tudtatos? Ej, ez meredek. Nem mindegy, hogy 6 ezer vagy 6 millió ? Ha holnap elkezdenék irtani a magyarokat, akkor téged érdekelne, hogy 600 vagy 6 ezer embert ölnek meg mondvacsinált okokkal ? "

Ez a 6000 vagy 6000000 nem mindegy kijelentés eléggé meredek !!!! Pedig pont itt van a kutya elásva ! Neked nem mindegy hogy 6000 vagy 6000000 millió forintod van ?? Jó ez hülye hasonlat nem lehet a halottak számát pénzre átváltani mint anno ezt megtette Izrael 6000000 halotra kérte a pénzügyi jovátételt NSZK-tól de eredetileg 12000000-ra szerette volna csak ez akkora baromság volt hogy már senki nem hitte el volna .

" Izraeli haderő már az NSZK előtt is volt. Sebaj. "

Igen de mekkora és milyen erős ?? Szerinted miből vették MD 450-es Ouragan és a Mystere IV-es harci repülőgépeket stb
    NSZK kormánya már az 1950-es évek legelején elkezdte a fiatal Izrael Állam és a holokauszt túlélők részére a háborús kártérítési összegek folyósítását ( Copy paste ).

De nem folytatom olvasd el :

http://www.gondola.hu/cikkek/55233

Izraelne a világ összes pénze nem volna elég !
  • Molnibalage
    "A II. vh-ban amikor a legnagyobb szükség van munkaerőre a gazdaságban hogy ellássa hadianyaggal és élelmiszerrel a fronton harcoló alakulatokat , kiirtani a munkaerőt !? Szerinted nem ökörség ?"

De. Mutass egy logikus elvekre épülő diktatúrát. Hány esetben öltek meg teljesen ártatlan embereket csak a nagy francia forradalom óta mikor "feltalálták" a terrort? Sztálin kollektív bűnösség elvének alkalmazása, stb...

"Az tény hogy nem szerették a nácik a Zsidókat és üldözték öket meg munkatáborokba terelték , de nem hiszem hogy tudatosan irtották öket"

Az, hogy halálra dolgoztatsz valakit az neked nem tudtatos? Ej, ez meredek. Nem mindegy, hogy 6 ezer vagy 6 millió? Ha holnap elkezdenék irtani a magyarokat, akkor téged érdekelne, hogy 600 vagy 6 ezer embert ölnek meg mondvacsinált okokkal?

"Izraeli Hadsereg felálitásához nagyon jól jöttek az NSZK kártéritési pénzek !"

Izraeli haderő már az NSZK előtt is volt. Sebaj.

Páran totálisan elvesztik objektivitásukat, ha USA, zsidók, vagy izrael kerül témára. Alig különböztök egyes avítt alakoktól. Nektek minden zsidó hazug és minden amerikai gyáva és bunkó.
  • horthy
    Szerintem is egy ökörség amit a nácikról állitanak hogy puszta gyülöletből kiirtottak volna egy népet ! A II. vh-ban amikor a legnagyobb szükség van munkaerőre a gazdaságban hogy ellássa hadianyaggal és élelmiszerrel a fronton harcoló alakulatokat , kiirtani a munkaerőt !? Szerinted nem ökörség ? Az tény hogy nem szerették a nácik a Zsidókat és üldözték öket meg munkatáborokba terelték , de nem hiszem hogy tudatosan irtották öket . A legtöbb ember aki meghalt valoszinűleg a sok járványba meg az egészségtelen munkakörülmények miatt és ezeknek a száma valszeg nem 6 millió . A 6 milliós meséhez nagyon jól passzol a gázkamra sztori meg a sok holokauszt kártérités azért eröltetik a gázkamrás dolgokat . Egy időbe még azt is hirdették hogy a nácik szappant csináltak a zsidokból aztán kiderült hogy egy ökörség az egész ( Simon Wiesental ). Egyszoval ezek a holokausztos dolgok eléggé el lettek tulozva de mindenesetre az Izraeli Hadsereg felálitásához nagyon jól jöttek az NSZK kártéritési pénzek ! Erröl még hosszan lehetne vitázni .........................
  • degenerator
    ismeri valaki?
  • degenerator
    azért nem kell összekeverni. nem hiszem, hogy puszta gyűlöletből egy egész népet írtottak volna ki. mi hasznuk lett volna belőle? a madagaszkár tervet akkor miért csinálták volna? miért nincs legalább öt évig egy egységes "holokauszt álláspont"? állandóan változnak a számok, helyszínek.

és a legjobb kérdés...miért büntetik azt, aki nem hiszi el?
  • Molnibalage
    "no igen, ez a lényeg szerintem is. ugyanis holokauszt nem volt. alapból a tábori szabályzat szerint az őröket a helyszínen agyonlövik, ha kegyetlenkednek a lakókkal."

Ezen nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. Te komolyan elhiszel ilyen orbitális hülyeségeket? A szocializmus meg a munkásosztály uralma és maga a paradicsom volt mi? Csak azért, mert azt írták?
  • degenerator
    ha egy bizonyos népcsoport elfoglalná magyarország jó részét, majd létrehoznának ott egy sikeres országot, téged meg táborokba terelnének, és közutálatnak lennél kitéve....nem zavarna?

"Nem az áldozatok mennyisége a lényeg, hanem az elv... "

no igen, ez a lényeg szerintem is. ugyanis holokauszt nem volt. alapból a tábori szabályzat szerint az őröket a helyszínen agyonlövik, ha kegyetlenkednek a lakókkal. (egy nagysimonyi cigányasszony mondta, aki visszatért auschwitzból, a nagysimonyi zsidók elmentek először nyugatra, aztán izraelbe, persze, most hősi halottak itthon, és felvették utánuk a kártérítést...)
  • Molnibalage
    "Ők is minden szivfájdalom nálkül agyonlövik a számukra ellenséges Palesztin gyerekeket."

Valóban szomorú, csak éppen a kődobálással is lehet simán embert ölni. Annyi a difi, hogy ők nem kővel lőnek vissza. Attól ez még nem szívderítő állapot, az tény. Az a baj, hogy nagyon leegyszerűsíted a problémát. Nem először teszed ezt itt az sg-n ezért nincs is kedvem belefolyni.

"Egyszóval Izrael csak ne papoljon az elveiről az egyik legromlottab nemzet a világon!"

Az általánosítás nem szép dolog. Az előző miniszterelnök milyen körülmények között is bukott meg? A "mienk" meg még mindig a helyén van. Akkor melyik is a "legromolottabb nemzet"? Anyád...
  • horthy
    Miért ha te Német állampolgár volnál és állandoan azt hajtogatnák , meg mondanák a füledbe 60-év után is hogy gyilkos nemzet vagytok nem unnád meg ?? Nefélj minket Magyarokat is Zsidóirtó nemzetnek tartják , mindig 600000 meggyilkolt magyarországi zsidóról beszélnek egyfolytában . Holott Izrael az egyik legidegengyülölöbb állam a világon ! Magyarul vizet prédikálnak és bort isznak annyira hogy néha még jól be is rugnak tőle . Érdekes modon a fajgyülölő Apartheid Dél-Afrikai köztársaság a legjobb haverjuk volt , tehát számukra vannak jó nácik meg rosszak . A jó nácikkal még atombombát is csinálnak . Nekem voltak kint barátaim Izraelbe dolgozni sokat meséltek a turistadobáló zsidó gyerekekről . Én is voltam Izraelbe rövid ideig . Ők is minden szivfájdalom nálkül agyonlövik a számukra ellenséges Palesztin gyerekeket . Egyszóval Izrael csak ne papoljon az elveiről az egyik legromlottab nemzet a világon !
  • Molnibalage
    Nem az áldozatok mennyiése a lényeg, hanem az elv...
  • degenerator
    gyakorlatilag megcáfolták a holokauszt összes bizonyítékát, ezért került bomba a kocsijukba.

ne felejtsd el, azóta tiltják a holokauszt-tagadást, mióta egy német tudós tudományos bizonyítékokkal cáfolta, hogy azokban a gázkamrákban soha nem volt gáz, így minden bizonnyal utólag lettek felhúzva. hoztak egy törvényt, és visszamenőleg lecsukták.

egy-két hete volt olaszországban egy európai történész találkozó, közös közleményt adtak, mely szerint tiltakoznak az ellen, hogy vallási, és politikai érdekek befolyásolják a történelem képét.
  • horthy
    Mit baktak el azok a történészek hogy dinamitot kellet alájuk rakni ? Tán rontották Izrael image-ját ???
  • degenerator
    "IP alapján lönek majd ki engem"

robbantani szoktak moszadék. (miamiban történészeket, pl.)
  • horthy
    Ja ja ja miért kell mindig külön kihangsujozni hogy zsidó áldozatai is voltak 1956-nak ez már szinte tiszta média propaganda hogy növeljék az emberek szimpátiáját Izrael felé . Miért kellet pl : törvénybe iktatni a Holokauszt védelmét ? Mert ha az teljes mértékben igaz akkor legfeljebb ha valaki kételkedik benne akkor azt hülyének nézik . Érdekes az Auswitz-i tábláról is egyik napról a másikra eltünt a 4.5 millioból 3 millió áldozat most jelenleg 1.5 millió áldozat van rajta . Ezek a preciz , szervezésben logisztikában már akkor is világelső németek ennyire nem tudtak számolni ??? Meg ha jól megfigyeljük a média , filmgyártás , számitógépes játékok tele vannak a csúnya náci bácsikkal és rémtetteikkel és ezt tudatositják az emberekkel . Szinte nincs olyan pl : 3d-s lövöldözös játék amiben német Wermacht katonával lehetne lenni max online-ba . Miért nem csináltak COD-ot pl : német katonával ? Pedig tuti hogy rentgetegen végigjátszanák ! Mert valoszinüleg kikezdené a sajtó tévé rádió hogy antiszemita program . De térjünk csak vissza a jelenbe ha már van egy csoportba egy kis nemzeti öntudat azt uti hogy lenácizzák . Miért van erre szükség ? Miért van az hogy bizonyos csoportok félnek ettől ? Megmondom : ha egy nemzet nem egységes azon lehet uralkodni " Oszd meg és uralkodj ! " elven . És had ne keljen kihangsujozni kikkel van teli a parlament milyen származású emberekkel . Miért van az hogy rentgeteg képviselő lemegy a zsinagogába ? Miért nem mondjuk egy dzsámiba mennek ? Miért érzik magukat Izraelhez ilyen közel , mit ad nekünk az az ország ? ( Remélem lesz mit olvasni az ÁVH-nak vagy a " Maszat " nevű Izraeli titkosszolgálatnak IP alapján lönek majd ki engem )
  • bazza
    A felháborodás tárgy az, hogy CSAK róluk szól az egész hóbelebanc, mindig rájuk kell emlékezni, mindig őket kell sajnálni és természetesen az összes német náci, az összes jobboldali fasiszta. Van egy ürügy amit mindig elő lehet venni. Igaz? És a gulagok áldozataira mikor emlékezünk? Vagy az örményekre? Bezzeg trianonra emlékezni... mit képzelünk. (egyébként is dühítő, mikor a fasizmust azonosítják a rasszizmussal, vagy a nácizmussal. vicces, hogy még a különbséget se ismerik)
  • degenerator
    én nem azt mondtam...de ha jobban megnézed, mindenhol játsszák a mártír szerepet. és miért kell külön kihangsúlyozni, hogy voltak izraelita áldozatai is? az elkövetők is mind zsidók voltak... (gerő, kádár, rákosi, anno kun)
  • SgtChris
    De most miért rossz ez? Voltak zsidó áldozatai 56-nak? Minden bizonnyal voltak. Miért ne emlékezhetne rájuk a saját népük a többi áldozat mellett? Ha az én családomból érintett valaki, nyilván én is elsősorban azt fogom gyászolni, aztán a többieket. De nem értem miért gond ez nektek? Nem arról van itt szó, hogy minden mártír zsidó lett volna, nyilván nem ők voltak többségben az áldozatok között. Nem a történelem megmásításáról van szó az én olvasatomban.
  • horthy
    Hát ez már tényleg tulzás ! Erre mondják azt hogy átestünk a ló másik oldalára !!!
  • qaíwsyedx
    Gondolkozz el az élteden!!!Tök mindegy, hogy önvédelemből megölsz egy embert vagy bankrabló, pszichopata, ...stb. vagy és rövid életed folyamán meölsz mondjuk 20-at. Ha pszichopata kkor mégmeg is kínozza előtte,talán fel is darabolja.Ez az elv evolúciós zsákutca, tanítsd erre a gyerrekeidet és nem lessz 500 év múlva az utódaimnak kivel vitázni(mivel leszúrták gyerekeid/téged mer nem attá cigit), előre is gratulálok ezirányú sikeredhez.
  • degenerator
    most, hogy mondod, van benne valami. ugyanis reggel álmosan arra a hírre kaptam fel a fejemet rádiót hallgatva, hogy a mittoménmilyen rabbi, és politikusok 56 zsidó áldozataira emlékeznek.

50 év múlva kíváncsi leszek, hogy fogják tanítani a történelmünket...majd félrerakok egy mostani törikönyvet az unokáimnak, hogy együtt nevethessek velük:)
  • horthy
    De legalább a Horthy korszakban nevelténk belénk a magyarság tudatot ! Most meg csak a " Tiszteld és kárpotold a sokat szenvedet vagyontalan Izraelitát " tudatot nevelik az emberekbe . El kéne már dönteni nekünk mi a fontosabb Izrael vagy Magyarország ? Énnekem az utobbi !!!!
  • Pluskast
    Háát van egy elég komoly , a spektrumon vetített dokumentumfilm sorozat. Igaz nem ingyenes de pl cora-ban 900 Ft-ért meg lehet venni. 4 dvd-n van rajta szvsz eléggé kimerítő adatokkal szolgál.