Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tHoMaSmAn
Biztató, azért köszi... :\
Asszen Uninstall lesz ebbõl, mert a profilomat elcsesztem, ugrottak a mentett állások, az all access cheat is hasonló hibával baszakodik (sejthetõ volt sajna...) így csak csatlakozi tudok a csalódottak táborához, akik többet, szebbet és jobbat vártak a game-tõl!
Azért az átvezetõ movie-k szépsége elõtt fejet kell hajtsak, szépek, csak számomra kuszák voltak ey kicsit! Én addig jutottam a játékban, (mielõtt ez a kedves bug rátört a játékra) mig a konténert elfuvaroztam a kamionnal, és háááát a sztorit csak félig meddig vágtam!

Ezzel más nem volt így?

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Kit--Kat
köszi, bye!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

TDC Geronimo
Nah leszedtem...megnéztem....no comment

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

reménytelen
Én meg azt hittem, hogy megkapom a Cheats menüt, miután végigvittem! <#szomoru1>
Met
baffa meg. azt hittem hosszabb a játék😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

reménytelen
Én például nem. Csak azért írom, hogy tudd: ha tudnám a megoldást, leírtam volna.
tHoMaSmAn
Valaki valami megoldással tud szolgálni #5188-ra???

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Igen.

Met
Jericho megölése az utolsó küldetés?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Valaki nezte mar a patchet ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

reménytelen
Én is. Próbáld meg föltenni. (Meg a javított exe változatot is.)
Prézli
Én mán találtam patchet!!!

TDC Geronimo
Hát mind1.....ha tettszik a demó alapján akkor "megveszem" 😊

reménytelen
Lehet, hogy a demóban már kijavították a bugokat, és aki azzal játszik: "Jé, nagyon király, megveszem a teljeset!"
Amúgy jó játék, csak a azért fikázzák a bugok miatt, mert feltûnõebbek, mint pl a GTA-ban.
TDC Geronimo
Jóvanna csak gondoltam van egy-két ember (mint pl én) aki a sok rosszat hallott róla és nem töltötte le 😊

reménytelen
Hurrá! Én megyek, és játszom a teljessel. <#whatever>
TDC Geronimo
Kijött a demó! Ha érdekel valakit 😊

tHoMaSmAn
Sziasztok!
Olyan buggal találkozott valaki, hogy beállitom a felbontást 1024*768-ra, játszok gond nélkül, kilépek, aztán mikor legközelebb betöltöm a profilom elcseszi a felbontást kb 640*480-ra vay akátt 320*200(!!!)-ra, de nem igazitja a képernyõre a képet, szal csak egy baszott nagy egérmutatót látok... Erre megoldás??
ForceWare 71.84 driver van fenn...

Kit--Kat
<#nyes>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PLackó
én még csak a jachtrobbantásnál tartok<#idiota>
ez még nagyon az eleje?

Kit--Kat
nahh ígen, én imádom is, fõleg a Phantom Planet-Big Brat-et, de a sima take ryde alatt szóló az 1idõ után naggyon unalmas

hykao
Mint mondottam, én nem tudom...én még nem nyomtam végig...
reménytelen
Miért nem kaptam meg a Cheats menüt, mikor mindent teljesítettem a játékban??
hykao
Ha a "Most mi van?" kérdésedre gondolsz...arra nem tudom a választ...
reménytelen
Ok. Inkább válaszolj az én kérdésemre!
hykao
Haló! Az Nizza nem Nizze!!!
hykao
nono! a zene szerintem a játék egyik erõssége!!!
reménytelen
Végigvittem, de a rohadék nem adta meg a Cheats menüt! Pedig megtaláltam az összes Timmy-t meg rejtett autót! Most mi van?
Duddits
Azt én se!! Ott szarakodtam vagy 1 percet de nem találtam.
A targonca überfrankó! <#nyes>

zolo
A térképek alapján az összes secret car-t megtaláltam velocty-n kívül.Hogy néz ki.Hol van?A térkép alapján nem találtam meg.

http://flickr.com/photos/zolika90/

[oLe]
Talalkozott mar valaki ilyennel?
KÉP
zolo
Kösz a térképeket.

Kit--Kat
jájj má megint hálflájfos de unalmas már <#nevetes2>

edios
Hmm.. Elgondolkodtató<#eljen>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

reménytelen
És szerinted hányan ennének sajtos szendvicset, ha mondjuk nem Lord Sandwich inasa találja fel, hanem Hitler? Sajtos Hitler...
edios
Hát ezt szerintem nyugodtan megduplázhatod!<#ejnye1> Bár talán még meg is triplázhatod

reménytelen
23,82%-kal kevesebb.
edios
Hát csak gratulálni tudok! Komolyan,nagyon igényes,szupi játék ez<#falbav> Vajon ha más néven adták volna ki,akkor hányszor kevesebb ember jáccana vele?

reménytelen
Én például azért, mert nekem tetszik <#bee1>
edios
Ezzel a játékkal azért jáccottok,mer nem bírtok várni san andreasig, vagy bármivel nekiálltok jáccani,amit kiadnak?

reménytelen
Itt vannak a városok térképei, a titkos autókkal és a Timmykkel.
Miami
Nizze (Nice)
Isztambul
reménytelen
Én már megöltem mind a tízet Miamiban és Nizzében. Isztambulban még 1 hiányzik. Minden városban más történik, ha megölöd mind a tízet. Nem mondom el, mi, próbáld ki, nemsokára linkelek be néhány térképet.<#kuss>
zolo
Hi.Rajtam kívül találkozott már valaki take a ride-ban Timmy Vermicelli-vel.Nice-ban már kettõ is volt,és tíz van belõle.Mé jó ha megölöm mind a tizet?

reménytelen
Képzelem, hogy...
Hát ez kár de azért köszi!
Kit--Kat
vezesd le az asszonyon^^

R0sc0
bezzeg a HL2 megy MX-en.
<#violent><#violent>

Amse
Nem megy mx-en.

Kit--Kat
neked egész jó, nekem még ezt se írta ki 4mx-nél

Üdv lenne egy kis gondom. Geforce 4 mx-em van, mikor indítanám a játékot azt írja nem támogatja a kártyám a pixel shader 1.1-et és egybõl kilép. Az egyetlen megodás , hogy menjen a játék az új kártyát kell vegyek, vagy van valami másik is? köszi