Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszen Uninstall lesz ebbõl, mert a profilomat elcsesztem, ugrottak a mentett állások, az all access cheat is hasonló hibával baszakodik (sejthetõ volt sajna...) így csak csatlakozi tudok a csalódottak táborához, akik többet, szebbet és jobbat vártak a game-tõl!
Azért az átvezetõ movie-k szépsége elõtt fejet kell hajtsak, szépek, csak számomra kuszák voltak ey kicsit! Én addig jutottam a játékban, (mielõtt ez a kedves bug rátört a játékra) mig a konténert elfuvaroztam a kamionnal, és háááát a sztorit csak félig meddig vágtam!
Ezzel más nem volt így?
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Amúgy jó játék, csak a azért fikázzák a bugok miatt, mert feltûnõebbek, mint pl a GTA-ban.
Olyan buggal találkozott valaki, hogy beállitom a felbontást 1024*768-ra, játszok gond nélkül, kilépek, aztán mikor legközelebb betöltöm a profilom elcseszi a felbontást kb 640*480-ra vay akátt 320*200(!!!)-ra, de nem igazitja a képernyõre a képet, szal csak egy baszott nagy egérmutatót látok... Erre megoldás??
ForceWare 71.84 driver van fenn...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A targonca überfrankó! <#nyes>#nyes>
http://flickr.com/photos/zolika90/
KÉP
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
http://flickr.com/photos/zolika90/