6730
-
#5570 -
#5569 MINDEN ANYAG A HELYÉN!
Tehát tölthetők ezek:
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-
#5568 Oké, csak poénnak szántam, bocsi :-) -
#5567 Már nem tőlem függ. A munka óriási részét - szerénytelenül - már elvégeztem, a többi (jelenleg) a technika dolga: az adatáramlásom jelen pillanatban 39 kb/s.
Sajna, a visszafogott feltöltési sebességen nem tudok segíteni.
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
----------------------------------------- -
#5566 17.01 (Jolvanna, tudom... csak türelmetlen vagyok) -
Prince007 #5565 Remek! -
#5564 Jól tippeltél...
Már csúsznak fel az anyagok. Mivel - érdekesmód - lassú a feltöltésem, (és ahogy be is ígértem) 17 óra tuán rohamozhatjátok az oldalamat!
Még egyszer: Ford Racing 3 HUN, Driv3r HUN, GTA 3 HUN MOD.
#5563 Na má' beraktam az új bannert, s mögé a második számú honlapodat...remélem oda tolod fel...csak tippeltem, mert egy darabig nem leszek...úgyhogy inkább megcsináltam előre... :) -
#5562 OOaaahh... millió köcce! -
#5561 Elkészült a "Making of..." is!
Most frissítem a honlapot!
#5560 Csak nekem nincs ilyen cfgom bazze -
#5559 Nekem is. -
#5558 Attól, hogy hibás gém, meg picit összecsapott nekem tetszik -
#5557 -
#5556 Ejnye, Bertino, a PcDome-os Driv3r logó kötelez! -
#5555 Egy üdítő kivétel Nade a többségnek... ? ... :-( -
#5554 Mostmár a legtöbb golyónyom látszik, legalábbis én úgy vettem észre. Amúgy a patch nélküli játékban is néha látszott néhány villogó golyónyom, látszott, akarták, csak nem sikerült PC-re megcsinálni, most már sokkal jobb, de még mindig nem Mafia... de jó. -
#5553 Látod ezt én pl, baromira vártam, mert a konzolos verziokba mind ugy volt... minek kellett kiszedni PCből nem tom, nem sok hasonló style-ű gameban van ilyen, és eléggé élethűnek tűnt a videókból, trailerekből. -
#5552 Na igen... monnyuk azt lenne jó igazán tudni mik is vannak a patchekben(pontosan), csak hát nincs kitől... -
#5551 hehhh mostmár látszanak az autókon a golyónyomok???? -
#5550 Miért? 20 Mb-ba belefért a fák villogásának és a golyónyomok helyének javítása, meg még egy pár dolog... -
#5549 1GBba sztem sajna nem férne bele minden javítás -
#5548 Hurrá! Mi lenne, ha a Driv3rhez is kiadnál egy mindent kijavító patch-csel egybekötött magyarítást? Össze lehetne nyomni úgy 1 Gb-ra... -
#5547 Örömhír: a Setup2Go összenyomta rendesen a 368 MB-nyi GTA 3 HUN MOD anyagát 62 MB-ra!!!
#5546 Mert nem ismerem a Morrowind világát.
Helyette benne vagyok a Baldur's Gate 1 projektben - igaz, újoncként, de azt jobban ismerem a semminél...
#5545 -
#5544 OFF
Amúgy te miért nem vagy benne a Morrowind magyarító csapatában? Biztos sokat tudnál nekik segíteni... www.morrohun.uw.hu
ON -
#5543 Mondhatjuk :)
Ismét öltetet adtál: GTA 3 HUN MOD by .:i2k:. ...
#5542 OK, amúgy ez a GTA 3 (1.1) HUN már egy teljesen új mod meg patch is egyben! -
#5541 Hagyd, már a feléig lefordítottam. Szerintem befejezem gyorsan. Nem adok ki félmunkát (najó, 99%-os) munkát a kezemből...
#5540 Nos, akkor bejelentem: a Driv3r MAGYARÍTÁSA ELKÉSZÜLT!.
Mérete ~ 14 MB.
A telepítője barátságos.
A mai napon - körülbelül 1 órán belül - felkerül a
játékhonosítás oldalamra, ezekkel együtt:
- Ford Racing 3 HUN (553 kb) és... dobpergés...
- GTA 3 (1.1) HUN [80 MB]
[TARTALOM:
TELJESEBB ÉS SZÖVEGHŰBB FORDÍTÁS, mely nem rugaszkodik el annyira az eredeti angol szövegtől, mint a korábbiak!
Tulajdonképpen a korábbiak (2 verzió!) lettek összegyúrva az én fordításommal, de - mivel tulajdonképpen alig 2-3 tucatnyi mondat maradt meg belőlük (2649 mondatból) – voltaképpen egy teljesen új magyarításnak tekintendő a most megosztásra került mű!
Ebben a fordításban már minden lényeges le van fordítva! Így például a Multiplayer rész is…
[Megjegyzés: A trágár, már-már játékost sértegető kifejezések eleve kimaradtak, hiszen még az eredeti szövegben sincs ilyesmi ill. annyi helyen, mint a nálunk elterjedt honosítás(ok)ban! Ahol viszont szükséges volt, valamint az angol megfelelő is ezt használta, ott meghagytam a kissé durva (de nem trágár) kifejezéseket.]
TELJES GRAFIKAI MÓDOSÍTÁS
A játékban előforduló összes – több, mint 350! – szöveges grafikai elem le lett fordítva és a játék saját archívumába lett visszahelyezve.
[Megjegyzés: A grafikai módosítások alatt a következőket kell érteni:
- hirdető- és útjelző táblák;
- nem márkajelzéssel ellátott egyéb táblák;
- informatív feliratok, táblák;
- a földön repkedő újság;
- a radaron lévő Észak jel (N),
- titkos csomagok színe ;
- az autókon lévő feliratok;
- a játék be- és áttöltő képei;
- gördülő szövegek is magyarok!
- egy új (a két alapból készített) főszereplő skin. (i2kplayer)
VIDEO MÓDOSÍTÁS
Immáron lassan megszokottá válik tőlem (remélhetőleg), hogy igyekszem egyfajta védjegyként módosított videóval is ellátni a munkáimat. Nem történt ez másként most sem.
[Megjegyzés: A bevezető videót szándékosan nem bántottam, hiszen a rajta megjelenő stáblista a Játék teljes végigjátszása esetén amúgy is – immáron – magyarul jelenik majd meg!]
KÜLSŐS MÓDOSÍTÁSOK
- Argos 3D Wheels módosítása, mellyel a járművek kerekei szebbek, a felnik pedig nem tingli-tángliznak, mint az eredetiben.
[Megjegyzés: Egyetlen szépséghiba – de ez a GTA3 motorjának számlájára írandó - , hogy a módosítás minden járműre vonatkozik. Azaz, minden autó – még a legócskább négy ill. több kerekű jármű is! - díszes, sportos felnikkel gurul a betonon…
- Realisztikus füst - .:i2k:.
-Sérülés- és sebességmérő (ÚJ JÁTÉKKAL MÜKÖDIK (mentésekkel nem!))
- Színes radar! - [Gangboy (gtagang)]
- Realisztikus rendőrők, rosszalkodó járókelőket is letartóztatnak! - [HellRazer XL]
- Új betöltő képernyők - [Big_B 2002 & .:i2k:.]
- Új víz textúra - [PineCreek-Skidz]
-
#5539 A "Making of Driv3r" magyarításához amúgy melyik progi kéne? (Lehetőleg ingyenes) -
#5538 Persze ha csak miattam, akkor hagyd -
#5537 az a lényege hogy gyorsabb legyél és ügyesebb.szerintem sima ügy.
( elsöre betalálj a kamion hátuljára )
-
#5536 Easyrider öcsém, easyrider... :-) -
#5535 Igeeen... -
Stroci #5534 Gyerekek segítsetek már! Leírtam a problémámat az #5523-ban! De a többiek is tanácstalanul várnak egy kis segítségre. Légyszives legalább reagáljatok... Köszi -
#5533 az a lényege hogy gyorsabb legyél és ügyesebb.
szerintem sima ügy -
Stroci #5532 Nem nagyon -
#5531 a furgonnak a jobb vagy a bal oldalára kell menni?
és melyik az autos akció gomb
ez lenne az 0