Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
komolyan?
mindig tanul az ember
<#taps>#taps>
de ez nem fejlesztes itt ugye?
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyébként az a zöld stukker a rejtett cuccok térképén mi, mert én megnéztem, de nem volt ott semmi.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ha sikerül épségben megszerezni a "rend"õrök
tesznek róla hogy sz***á törjék?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
meg azt a rihes rendõr verdát!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
<#csodalk>#csodalk><#falbav>#falbav>
Mert így mondja mindenki aki fejlesztésben dolgozik?
Jobb mint az odateremtõdik, odateleportál, odavarázslódik és ilyesmik.
Szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
az iranyitas meg nem nehez hanem szar
ez nem ugyan az 😊
es minden szar amit konzol gamepadra irnak aztan pcre jon at
Irányítás: Vegyetek usb-s kontrollert, 8000ft-ért.
Ha van ps2-es/xbox-os kontrollered, akkor vegyél egy átalakítót és dughatod usb-re.
Beteremtõdik, teleprtálódik: spawn-ol (szpónol)
Gfx: ez az átka a ps2-böl bortolásnak.
Amúgy nem láttam a játékot, de itt figyel. Szerintem shift+del lesz belõle!
Þór vígi þessi rúnar
Az iranyitas eleg szar de legalabb a kocsit lehet joyyal vagy kormannyal is iranyitani egesz normalisan.
Ami alapbol gixer a ps2hoz kepest (de ez a gtaknal is igy van) hogy mig a konzoloknak alap iranyito a gamepad itt a bill ami ugye csak digitalis. Egy gamepaddal sokkal finomabban lehet kezelni az egeszen, akar a gomjaival is merthogy nemeik azok kozul is anlalog erekenysegu.
Persze egerrel meg jobb celozni...
A GFX egyszeruen szolva ronda.
Utalom mikor az orrom elott 20m-re rajzolodik ki a terep.
Ahogy fak egyik pillanatrol masikra elobukkannak egy nagy zold bumszlikent a kovetkezoben meg hirtelen alakvaltozas utan nemi reszletesseggel megaldva elenk varazsolodnak.
Ugyan ez vonatkozik az osszes tereptargyra.(mellesleg ez meg a GTAkban is igy volt).
A legviccesebb mikor uldoznek minket es neha neha a semmibol az ut kelloskozepere termetodik egy egy auto amik kapasbol satufeket is nyom majd elkanyarodik...az egyik motoros kuldetes soran 4x szamoltam meg ugyan ezt az esemenyt (bizonyara a programozok ugy gondoltak nem arrafele fogok menekulni...). Hat kisse idegesito volt 200al belgangolni az elottem 5mre teleportalo autoba...
Az iranyitasra visszaterve sokan irtak, hogy milyen szar az alap kiosztas? At lehet jol konfigolni...
De grafix valami elkepeszto bena.
Kockahazak, bumszlifak.
Viszont nalam nem volt lassu csak ha antialiast is hasznaltam.
Osszessegeben a driver1-et nem mulja felul semmilyen teren.
A GTAkat meg sem kozeliti.
de legalabb van pcre 😊
a robbanás pixelezése kicsit durva. repülnek a fej nagyságnyi kocka autótörmelékek😄
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
persze csak ha már van