Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt ugye nem nekem írtad

Prézli
Én nem játszottam végig!
(Kikunyeráltam vkitõl)
De,azokat a gombokat az
options-be a vehicles-nél
crane grab...
néven be lehet állítani.

akkor mt tegyek de részletes mit szedjek le???

PLackó
nem az a baja,hanem az a baj hogy control centeres verziót töltöttél.attól a hibától még minden rendben van.

de én szerintem úgy szoktam

reménytelen
Uninstalláld az elõzõ Driv3...drivert, mielõtt fölteszed a legújabbat!
ja az volt fönt megírtam de így sem jó 5.3 akkor meg a Catalist kiírja a cli.exe hibát

reménytelen
Catalist
reménytelen
Radeonhoz? Mittomén... valami Catilyst...
melyik az??

reménytelen
Legújabb driv3r... driver.
hali!
Sos! Ati 9800 pro-m 128Mb van 1G Rammal de szaggat minden hogy só még a legújjabb pach is fönt van és ugy is bárhova állítom! 😞
mit tegyek (Új gép és Új kértya mellûzve)

cicai
segtsetek

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
még nem tudok istanbulban ölni mert még nem csináltam meg a küldetéseket mert elakadtam. ha tudnál segíteni akkor elmondom. annál a küldetésnél akadtam el ami elött ez volt.( kamionos után, amikor kocsikat el kell lopni és a kamion hátuljára elvinni). tudod ez az amikor ott a tenger mellett van egy nagy hely és amikor behajtok akkor lõnek rám. lelövök mindenkit és utána fel kell mászni arra amire a nyíl mutat.valoszínüleg az egy emelõ. akkor felmászok és beszállok. valamit kiír de nem értem. valoszínü a gombokat írja le. légyszi ha tudod akkor írd meg nekem hogy mivel kell irányítani
kössz!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Prézli
Ölni.
Ez a hála a fáradtságodért.
Inkább gyûjtsd össze a tommy kat Istanbulban
azért jobban megéri.

cicai
bementem és amikor kijöttem akkor egy csomo piros ellenség jön akkor mit kell csinálni?
take of ride

hykao
Minimum: ATI 8500 vagy Gef3 (Gef4MX szarabb mint a Gef3, így nem is fut azon se...)
és meik kártyákon kéne elmennie?%)
hykao
Nem kéne elmennie rajta...mitõl kéne? Cseréld le a kártyát, különben ezzel tuti nem fogsz játszani...de mással se nagyon az elkövetkezendõ játékok közül...
Radeon 7000 tom hogy szar de elkéne mennie rajta%)
hykao
Milyen videokártyád van?
Prézli
Bemenni.
(A temeplomba)
Bár én szerintem inkább vár.

bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lenne egy nagy problémám, felteszem a demo-t elindítom és egybõl kilép a játékból hogy a játék hibát észlel és leáll. Nem tudok már mit csinálni, van erre megoldás? De nem csak nálam csinálja.
work in progress...

hykao
Azt, hogy még készül...és sztem várd meg, hogy elkészüljön, s akkor nem kell percenként egy kérdést feltenned itt, majd várni, hogy mikor írnak rá... 😊
cicai
ez alatt mit értesz

cicai
mit kell csinálni a take of rideban amikor megvan az összes kocsi és ember. akkor amikor ez kész van a térképen kijelöl egy templomot és oda kell menni. itt mit kell csinálni?

hykao
WIP
cicai
van már magyarosítás?

cicai
ez most mit jelent. csak véletlenül írtam nagy betûvel

andriska
<#lama><#wilting>

cicai
MIT KELL CSINÁLNI ANNÁL A KÜLDETÉSNÉL AMIKOR BE KELL MENNI A HAJÓÜZEMBEN VAGY NEM TUDOM MIBEN ( EZ AZ A KÜLDETÉS UTÁN VAN AMIKOR ELKELLETT LOPNI A KOCSIKAT ÉS FEL KELLETT MENNI A KAMION HÁTULJÁBA). ANNYIT TUDOK AMIRE MUTOGAT A NYÍL ABBA KELL BESZÁLNI ÉS OTT MIT KELL CSINÁLNI MELYIK GOMBAL?
KÉRLEK SEGÍTSETEK

M@TriX
ez igen változó... gondolom neked az "ajánlott konfig" kellene...

ennél a játéknál nem olyan egyszerûen behatárolható.
de amúgy miért kérdezed? olyan konfigot akarsz venni?
ha meg az érdekel fut-e a gépeden akkor miértnem írod le a géped?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

onlybarca
helló!
valaki meg tudja mondani azt a konfigot amin ez a "játék" normálisan elfut?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

bertino
Jujjj, a demo is bajos ? <#sir>

Hello!

Van 1 kis problémám:

Letöltöttem a Driv3r demóját, s ha elindítom az exe-t, nem csinál semmit, de viszont annyira lelassul, hogy a végén resetelnem kell. Tudnátok valami megoldást?
reménytelen
I'm glad that I could help.
IMYke2.0.0.0
Reménytelen az angolod. Inkább magyarul írj!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prézli
I kill the all timmy in istanbul
thank you for the homepage!
The last timmy was behind the wall.

bertino
LOL, fene

IMYke2.0.0.0
Nem az én problémám, én ugyanis a korábbi hozzászólásokra reagáltam.
Nekem 9500 Pro-m van, még az elsõ, ATI által gyártott szériából!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hiba
Hat en a helyedben vmi hardver forumon nezeldonek es hasznaltan vennek egy vidkarit.
Anno meg 9500prot vettem 30ert ami azert mindekettot veri (volt 9600-om 256al csak probakepp). (utana meg 5900am)

IMYke2.0.0.0
User's boltban ~ 27 ezerért vesztegetik a 256MB-os verzsönt.
Helyette egy Radeon 9600 Pro256 MB-ost lehet venni, pont ugyanebben az árban!
A teljesítmény különbség óriási!

hiba
raadasul az ilyenekre meg lassu ramokat is szoktak tenni, igy meg huzni se nagyon lehet majd...

Carlos
Hogy elterelje a figyelmet a lassúságról... :p

Þór vígi þessi rúnar

hiba
ne vegyel ilyet bar netom az ar kategoriat - plane minek 256 ram egy lassu kartyara?

IMYke2.0.0.0
Az 5700-as felejthetõ.

Kit--Kat
okés np, csak már ígyis a topic fele hülyeségbõl áll😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hiba
bocsanat igazad van..igazabol nem akartam 😊

oreg motorsnak nem esik jol ha kioktatjak