Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
ja az utolsó pályán, lehet hogy valami eszméletlen bugopt kaptam el, mert a faszi az csak állt egy helyben, én meg messzirõl beléeresztettem 300 golyót, vagy többet, és úgy vittem végig. onnan a dobozok mögül, meg néha, ha már nem láttam, akkor a fa mögül. na jó azért gyakran, de ide oda bukfencezett, meg leguggolt. de így is könnyen leszedtem. csak a 300 golyóm bánja<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
összes fegyver,halhatattlanság,stb....
(már van trainerem, szal az nem kell)<#banplz>#banplz>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
calita üldözése (5,5 mega)
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A peccs miatt meg ne erõlködjetek, a nagy gondokat nem oldja meg!
Aki rám hallgat: uninstall, elfelejt.
DB
Nem bírom éssszel felfogni, hogy hogy lehet egy ilyen játékot kiadni. Borzalmas irányítás, hangok és kéremszépen miez hogy villognak a fák meg úgy átlagban minden?
NAgyonnagyot csalódtam.
http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/driv3r
Ilyen alacsony pontszámot én még csak noname játéknál láttam!!
DB
Ahogy leírtad, nekem is elõjött ez a probléma! <#falbav>#falbav> <#wilting>#wilting>
Kiír ilyen hülyeségeket, hogy nézzem meg a memóriaegyeztetést, meg esetleg cseréljek videókártyát, meg mittudomén. Tele van a ***** vele! Mi a fenét csináljak?? <#confused>#confused>
De mosat kitörlöm a Tempet meglássuk mi lesz.
Lefuttattam a lemezkarbantartót, ott, amit lehetett, töröltettem vele, valamint kitöröltem a C:\Windows\Temp könyvtár tartalmát, és a C:\Documents and Settings\*username*\Local Settings\Temp mappa tartalmát. És ami szerintem a legfontosabb, átálítottam valamit.
-Vezérlõpult->Rendszer->Speciális->Indítás és helyreállításon belül a Beállítások->Rendszerhiba résznél ne legyen kipipálva az, hogy Automatikus újraindítás
Azóta még nem indult újra, pedig minden játékmódot kipróbáltam, és hosszam Take-a-Ride-oztam. <#email>#email><#eljen>#eljen>
Kis türelem, s tuti egy-két napon belül lesz peccses .exe krekk, csak nyugi! 😊
Kb. 10 hozzászólásonként elõjön a téma...
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szal...sZaR!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet patchelni crackelt driv3r.exe-t??? Nem akarja patchelni a patch. Nagyon fontos lenne, mert ATI kártyán játszok vele, és elég szar a grafika. KÖszi a segítségeteket!!!!!<#zavart2>#zavart2>
Affene én pont ott tartok. Felkészülök rá lelkileg😊<#idiota>#idiota>
úgy letörlöm hogy csak na.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
nincs vmi pályaátlépõ kód?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
meg szerintem itt mindenki végigvitte 1-2 embert kivéve. de jó, játszd ki