Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sike
nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de én találtam egy targoncát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

-

KG21
fraps tömörítetlenül veszi fel, tömöríteni neked kell. Én virtualdubbal csináltam ezt meg.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

fistin
hehe! én sem tudtam hogy elé kell vágni😄 én nem is vágtam elé. üldöztem addig amíg be nem jön valami intro. ja nem is jött be, hanem követtem egy helyre, ahol aztán annyian jöttek mint az oroszok, és ott állt egy helyben, oda kellet menni hozzá, és kész.
ja az utolsó pályán, lehet hogy valami eszméletlen bugopt kaptam el, mert a faszi az csak állt egy helyben, én meg messzirõl beléeresztettem 300 golyót, vagy többet, és úgy vittem végig. onnan a dobozok mögül, meg néha, ha már nem láttam, akkor a fa mögül. na jó azért gyakran, de ide oda bukfencezett, meg leguggolt. de így is könnyen leszedtem. csak a 300 golyóm bánja<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

fistin
mivel csináltad? fraps-el? és hogy tömöríted be ilyen kevésre? nekem 30 másodperc 150 mega. és még nem jöttem rá hogy mivel kéne

Tomsteel
Tud valaki valmilyen kódot a játékhoz??
összes fegyver,halhatattlanság,stb....
(már van trainerem, szal az nem kell)<#banplz>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

reménytelen
Ezt tesztelted, vagy csak gondolod? <#szomoru1>
KG21
rendeztem egy replay-t a motoros üldözésrõl, amivel sokat szarakodtam mire véletlenül sikerült... (nem tudtam, hogy csak elé kell vágni)
calita üldözése (5,5 mega)

Rafaelo
nem elég

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

reménytelen
Nekem tetszenek a hangok, és zavarna, ha eltûnnének. Szerinted elég, ha csak a zenét veszem ki<#kerdes>
IMYke2.0.0.0
T3-on...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DonnieBrasco
Aki pénzért veszi a játékokat, annak iszonyat pénzkidobás, mikor ugyaennyiért jó játékot is vehetne, aki pedig letöltöget, annak meg elbukott sávszélesség... nem mindenki ül egyetemi T1-en!

DB

A ti kung-futok nem erős!

bertino
Akinek nem tetszik, és nem fut... akinél jó, az saját gondolkodása szerint ugyis el tudja dönteni mit akar

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
Atyaég, még egy ilyen rendbeszedetlen játék... ha ilyen problémák legalább nem lennének, magán a játékon kívül, biztos jobban terjedne, és tetszene vmicskével az embereknek...<#shakehead> mert akkor a bent levõ bajok lennének a legkevesebbek... de így, hogy sok embernek el se indul, valaki meg 5 percnél tovább nem élvezheti, hiába tetszik neki <#shakehead>

bertino
Ok, szal te vagy a reménytelen a pcdome-ról, jó tudni <#hamm>

DonnieBrasco
Ez van... az év bukása, nehéz lesz megszorongatni 😊
A peccs miatt meg ne erõlködjetek, a nagy gondokat nem oldja meg!
Aki rám hallgat: uninstall, elfelejt.

DB

Én a szánalmas jelzót használnám a játékra.
Nem bírom éssszel felfogni, hogy hogy lehet egy ilyen játékot kiadni. Borzalmas irányítás, hangok és kéremszépen miez hogy villognak a fák meg úgy átlagban minden?

NAgyonnagyot csalódtam.

DonnieBrasco
TYÛ, a kritikusok is rommá alázzák ezt a sz**t 😊)

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/driv3r

Ilyen alacsony pontszámot én még csak noname játéknál láttam!!

DB

Szerintem vedd le a hangot. Nekem le van véve a hang és nem indul már újra.(meg ugye a sebesség is megnövekedett egy kicsit)

reménytelen
Ez © Prince007-nek szólt <#dumcsi>
reménytelen
A jó édes ******!
Ahogy leírtad, nekem is elõjött ez a probléma! <#falbav> <#wilting>
Kiír ilyen hülyeségeket, hogy nézzem meg a memóriaegyeztetést, meg esetleg cseréljek videókártyát, meg mittudomén. Tele van a ***** vele! Mi a fenét csináljak?? <#confused>
Kis Szabó
kösz mindenki, sikerült elindítani...de lehet hogy én jártam rosszabbul..nemtom miért kell ilyen konzolos grafikát élveznem, amikor már van HL2 meg hasonló grafikájú játék 😞 és hol van a Ford Mustang? vagy csak lemaradtam róla??

Én már régebben beállítptam úgy hogy ne indítsa ujra a gépet.Ehelyett egy teljes képernyõs hibaüzenet jött hogy indítsam ujra a gépet😊.
De mosat kitörlöm a Tempet meglássuk mi lesz.

Kill Tico. Ismerõs valakinek? /me béna...

reménytelen
Szerintem megoldottam a problémát! (Mármint az enyém, azt, hogy újraindul a gép)
Lefuttattam a lemezkarbantartót, ott, amit lehetett, töröltettem vele, valamint kitöröltem a C:\Windows\Temp könyvtár tartalmát, és a C:\Documents and Settings\*username*\Local Settings\Temp mappa tartalmát. És ami szerintem a legfontosabb, átálítottam valamit.
-Vezérlõpult->Rendszer->Speciális->Indítás és helyreállításon belül a Beállítások->Rendszerhiba résznél ne legyen kipipálva az, hogy Automatikus újraindítás
Azóta még nem indult újra, pedig minden játékmódot kipróbáltam, és hosszam Take-a-Ride-oztam. <#email><#eljen>
bertino
Épp ez a jó benne...

hykao
Amúgy meg ne hemzsegjetek már ezzel a szar peccs dologgal.
Kis türelem, s tuti egy-két napon belül lesz peccses .exe krekk, csak nyugi! 😊
Kb. 10 hozzászólásonként elõjön a téma...
hykao
Ha le van krekkelve, akkor nem kell mountolni a DVD-t...
bertino
Peersze mert ha az ember letölti, utána vlszleg megveszi... ez igen, nem semmi logika <#idiota><#idiota><#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ennél csak az exe-t patcheli. Ez 1000%.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KG21
nem biztos, hogy csak az exe-t patcheli. Más játékoknál mûködött már ez a módszer

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Tomsteel
OKs, ezt már csináltam, de akkor nincs értelme a patchnek ha visszarakom a crackelt e.e-t, mert a patch csak az exe-t patcheli.
szal...sZaR!!!

KG21
olvass vissza, mert valaki már idelinkelte az eredeti exe-t, azt visszamásolod, és felmegy a patch. Utána visszateszed a crackelt exet.

reménytelen
Nem lehet, a rohadt életbe! <#rinya>
Tomsteel
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet patchelni crackelt driv3r.exe-t??? Nem akarja patchelni a patch. Nagyon fontos lenne, mert ATI kártyán játszok vele, és elég szar a grafika. KÖszi a segítségeteket!!!!!<#zavart2>

tigeroo
sry reménytelen
én nem tudok segíteni
tigeroo
én sem tom..
2-3-4 CD-n kapja jobb lett volna..?
reménytelen
Köszönöm, hogy ilyen sokan próbáltok segíteni. Még annyit kérdeznék, hogy aki valamilyen crack-et használ, annak játék közben bent van a DVD? Esetleg valamilyen emulálóval? <#rolleyes> Próbálom keresni a lehetõségeket...
Rosszabb?!
Affene én pont ott tartok. Felkészülök rá lelkileg😊<#idiota>

Shep
na leszedtem vmi unlock trainert és megnéztem a videokat, asszem ennyi volt, ennyire idegesítõ játékkal már régen találkoztam, és ráadásul még szar is, a végén is az a lövöldözés hááát, na ez se lesz az év játéka inkább az év bukása.
úgy letörlöm hogy csak na.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KG21
majd még ha eljutsz a hídig, utána motorral kell folytatni, ami még ennél is szemetebb lesz 😄

Rafaelo
trainer van olvass vissza

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Shep
mekkora egy komolytalan szar ez a játék, kínomban már nem is káromkodtam, rájöttem nincs értelme, csak röhögtem, hogy mekkora szar, ott vagyok hogy Catliát vagy kitt kell üldözni iszambulban, hát marha érdekes, hogy neki mindenki lehúzódik, 1 mp alatt visszagyorsul a kanyarok után, nekem mindenki nekem jön, van hogy még az eslõ kanyarnál a retkes taxi vagy a szar szürke autó nekem jön, de hiba jutok tovább a kanyargós szarkon úgy ott hagy hogy csak na hát elmehetnek a csába a készítõk, a a pokolra jutnak biztos az lesz a büntetésük, hogy az idõk végezetéig a driver3al kell játszaniuk.

nincs vmi pályaátlépõ kód?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekemis ugyanezt a sulyas hibat irja ki😊

nekemis ujrainditja mindig a gepemet....

Rafaelo
nekem egyszer ujrainditotta a gépet megoldásom nincs

Duddits
Mi bajod a DVD-del? Az hogy többet kell tölteni? Vedd meg és nem kell többet tölteni.

fistin
hát idefigyelj a sztori tûrhetõ, sõk inkább gúte.
meg szerintem itt mindenki végigvitte 1-2 embert kivéve. de jó, játszd ki

fistin
mer sok a videjó, meg a hang, ha nem jöttél volna rá

reménytelen
Segít valamit, ha belinkelem a következõ újraindításkor megjelenõ üzenetet? Driv3r error