6730
-
Amúgy ajánlom az SWKOTOR sorozatot, mert ott megáll a játék, ha elédvág egy ellenség, és komótosan kiadhatod a parancsokat! -
Az átirat szó sajnos helytálló :( -
A taxis rész csak akkor igaz, ha közvetlenül eléd vágna be...
mellesleg inkább sztem ez is a játék részéhez lehetne csatolni sztem, mert igenis ha üldözés folyik, legyenek reflecek, ha meg ugy van, akkor elém miért nem vág be ? o__O -
wow,mindjárt beindul a flame :P -
milyen érzés bénának lenni??:DDDDDDDDDDDD -
köszi.
mehetsz is :d -
Jó. Akkor menj, és játssz a Half-Life 2-vel! -
hehh mondja azt aki gondolom elős kanyarba neki szállt a falnak és leistörölte mer nem tudta irányítani ^^hehhe -
Ne örülj annyira ez a játék egy igénytelen összecsapott átirat. Annyira kezelhetetlen, hogy blah. A menüben az egérrel nem lehet semmit kezdeni, mert olyan kib* érzékeny. A játékban a célzás is pont ilyen szar, hiába veszed le az érzékenységet teljesen. Al-nek köze nincs a játékhoz.
Az annyira tud dühíteni, hogy üldözés van, és fogja magát a taxis és ezerrel bekanyarodik elém mintha ott sem lennék. Vagy jövök és bevág a sávomba én meg beleszállok, és 5487561 szer megpördül a kocsi a levegőben.
Az autós üldözések tele vannak csalással, mivel sokkal gyorsabb alapból a másik.
Egyszer sikerült leelőznöm erre úgy elkezdett tolni, hogy kormányozatatlanul csapódtam az oszlopnak, pedig u.a. a kocsi volt mint az enyém.
És ez még egy csepp a tengernyi fosban.
Hihetetlen, h 2005-ben egy ilyen játékkal akarnak versenyezni a piacon. -
mivan??? -
-
hangot kikapcsoltad? EAX-ot? -
az gáz:o -
akármilyen beállítoson felbontáson probaálom szar
-
milyen beállitásba nyomod? -
vinjos #5734 áááááááááááááá azért nem tudtam letölteni sehonnan mert televolt a vincseszterem (100 mega volt és igy nem tudott elindulni) egész délután kerestem megnéztem legalább 500 helyet ááá na de legalább mostmár elindult a letöltés:)
vigyázzatok nehogy ebbe a hibába essetek:) -
HELP most telepítettem a gémet elindítom és ilyen ocsmány grafika van mi ez Driver -1 ? kb a terep 2 c. játék grafikájára hasonlít nem hinném hogy a rendszererrel lenne gond: amd 64 3200+ ati radeon x800 pro 256mb 1gb ddr -
nincsenek auto, ember épület stb árnyékok -
Hmm, akkor ugy mondom, hogy az izé árnyékok nékű... nekem ugy megyen -
jaja
-
Az advanced shader a legfejlettebb árnyékolás, TE! -
De igen, de csak 640*480-ba árnyékok nékű -
nem hinném...én teszteltem hangkarikat, de max pár fps volt a különbség. -
Ha tudsz linkelj már 1 pár képet, összehasonlítás képp.
Köszi ! -
vinjos #5725 és hogy ha egy jo hangkártyát raknék bele nem az alaplapi akkor az egész jol menne?
-
hát a driv3r-nél nem tudni :dd
bár ha leveszed a hangot akkor tuti hogy jól megy.. -
vinjos #5723 aha köszi szépen -
Talán.... bár az advanced shaderekkel nem hinném... -
vinjos #5721 megnézem köszi .....
és még az lenne a kérdésem hogy egy 2200+ os semptronon és egy ati 9550 extremen menne e jol? -
:DDDDDdd -
PcDome -
vinjos #5718 a demojára gondoltam -
na majd megnézem az enyémen... -
Frame Sync? Grafikus driver? DirectX? Winchester állapota? (Grafkártya? )
-
Nekem minimum grafikán is akad,pedig nem gyenge gépem van...Talán a grafkártya miatt -
Hát nincs, mivel a grafikai motorja nem bírja a játéknak. De nekem a Frame Sync-től eltekintve maxon van! És szuper! (I recommed the advanced shaders for the stroger computers) -
Nem, max grafon annyit tud, hogy gép nincs olyan, ami el is bírja :-D -
hu, megnyugodtam azt hittem azt tudja max grafon. -
Nem utolsó szempont...
Nadeakkoris! -
Meg a te configod...