Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EZ NORMÁLIS ?!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem 800*600/32 biten 85 Mhzen ment eddig a gém. Tegnap felpakoltam 1024*768-ba uigy.
800*600-as felbontásnál Tanner nekem fehér, vagyis a feje és a lába(akármilyen viccesen is hangzik)
viszont az 1024-esben BIZONYOS ÁLLÁSOKBAN/ESETEKBEN már rendesen kirajzolódik, és egyáltalán nem halványul/fehéredik.
Olyat viszont tett, hogy amióta játszom vele 2x elõfordult, hogy kilépett Winfosba vissza, de sztem ez nudli ahhoz képest mégis mennyit nyomom...
Sõt, ha mégis - vmi csoda folytán - meglenne az eredeti exe, és feltennéd az 1. hivatalos javítást, törés nincs hozzá, s így a visszamásolt (1.0-s) törés gyakorlatilag használhatatlanná teszi a Játékot!
Megoldás: ne tegyél fel semmilyen patchet, csak akkor, ha eredeti játékkal rendelkezel (nem másolt, nem warez).
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
-
1. miután levettem a zenét, észrevettem, hogy van olyan, hogy egyszercsak az autók hangja mellé (fõleg pause után) egy másik hang társul. Egy halk hang. Ezután kb. 5 másodperccel újraindul.
2. írtátok, hogyha nincs hang, nem indul újra
3. gyalog még sohasem indult újra, csak jármûvet vezetve
Megpróbálok megoldást találni úgy, hogy azért lehessen hanggal játszani. Szurkoljatok! (Azok ne, akik utálják a játékot!)
(Kill Tico...)
2003-ban jelent meg
és úgy néz ki mint most a game-be!
nemtom akkor mé vártatok többet!
bammeg...
még 2002 júliusában írták
és még az volt hogy 2003-ban jelenik meg a game
ehhez képest most 2005-ben jelent meg
Hpl lehet fegyvereket szerezni??? mondjuk rakétavetõt<#violent>#violent>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Avanti Italia!
segítsetek pls.
elindítom a játékot rámegyek hogy új játék kezdése és mikor beülök a kocsiba újraindul a gép....
mi lehet a probléma oka?
Avanti Italia!
ugyan az a hiba mint lejjeb.
pedig vissa raktam a z eredeti inditót.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
-
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Driv3r update 2
ez már termetesebb (22 mega) és remélem sokat is javít.
látsz egy házat az elõtt egy verdát
na ott ballra a mellékúton
majd jobbra fel a poros
úton aztán megin jobbra
ott egy templom nézd végig
a kert minden sarkát ott egy
garázs két kapuval odamész és kész.
(A burn out gombal tudsz emelni)
kezdõautónak??
Én nem!!!<#rinya>#rinya>
Ha tudja valaki hogyan tehetek
ezért vmit,bármit please help!!!