Driv3r
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy igen érdekes kérdésem,remélem vki megfejti rá a választ.
Na szóval arról lenne szó hogy nekem vmiért eszméletlen szar a driver 3-am mert egyszerûen annyira akad meg nemrajzolja a textúrákat hogy az csak na.Haveromnak meg tuti jól megy 800X600-ban 32 bites felbontásban 85 HZ-en.
Õ gépe : Abit VT7(azthiszem ez nemtudom pontosan de vmi ilyen),intel cerka D 2670Mhz,512 DDR 400Mhz és egy ati 9200 128MB
Enyém : Asus P4S8X-X , intel cerka 2.4 , 512 DDR 400Mhz, ati 9600XT 128.
Na és ezzel a konfiggal nála tök jó minden,nálam házakat alig rajzolja ki,akad mint az isten..más mindenben lepipálom de ez vmiért gagyi.És full jó a gépem tehát nem oprendszer vagy mi..mást mondjatok ha tudtok légyszi.
Nah jól feladtam a leckét nem?? :)))
Remélem azért van 1-2 olyan aki tud vmicskét segíteni mert én is megnézném milyen a játék de igy nemfog menni.
Kössz elõre is.
am az ujraindulás nálam sose volt.
egy savet küldenél? vagy valaki lgyszi
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
bár az tény,hogy többet vártam,de el lehet szórakozni vele
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Az én fordításom valószínûleg még a hétvégén elérhetõ lesz. Igaz, "kicsit" többet is fog tudni, mint Varga Attila "barátunké": kb. 15 MB-nyi lesz a mérete, és lesz benne módosított videó is (szokásomhoz híven) a lefordított, összes szöveg mellett.
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy esetleg van már??<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#circling>#circling>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
bevásárlóközpnton kell
keresztül kajtatni aztán
el kell vinni egy kocsit
egy helyre,akkor azon
a helyen is van piros
kereszt na oda nem
lehet bemenni.
Ha igen hogy?
ja,és vedd le a display-ban a árnyékokat.
Kéne egy kis segítség a gameval kapcsolatban.
Nálam a játék szinte játszhatatlanul szaggat és nem teljesen értem az okát.A gépem P4 2.5Gh 768 Mb 400Mhz DDR Radeon 9600.
Nem a legjobb tudom de azért 640*480 ba mindent lehúzva nem kéne így beszaggatnia nem?Ja és a legújabb 5.3-as Catalyst van fenn.
Ha valaki tud segíteni kérem tegye meg mert már nagyon játszanék vele. Köszi
láttam nice-ban egy két darut. azt nem lehet használni? mert még küldiket nem nagyon csinálok,inkább csak emberkedek :dd
de szvsz ha miamiban és
Istanbulban van rendõrség
akkor Nice-ban is kell
hogy legyen.
És ha van ott is akkor
hol???
(Na jó ez is csak egy "hgy szerezzek
rendõrverdát" fajta kérdés.)