6730
-
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#5445 óóó hogyne mer ez ilyen egyszerü,hogy hát..most akkor olyan kedvem van,hogy lecserélem a vga-t...lol -
#5444 nekem is tökéletesen muzsikál (1024*768 high) a titka:shadows kikapcs,azt a frame-es valamit is kikapcs,eax a hangoknál kikapcs.és voalá! -
#5443 ha tudnátok segíteni akkor elmondom , hogy annál a küldetésnél akadtam el ami elött ez volt.( kamionos után, amikor kocsikat el kell lopni és a kamion hátuljára elvinni). tudod ez az amikor ott a tenger mellett van egy nagy hely és amikor behajtok akkor lőnek rám. lelövök mindenkit és utána fel kell mászni arra amire a nyíl mutat.valoszínüleg az egy emelő. akkor felmászok és beszállok. valamit kiír de nem értem. valoszínü a gombokat írja le. légyszi ha tudod akkor írd meg nekem hogy mivel kell irányítani
kössz! -
#5442 Szisztok!
Én csak azt szeretném mondani, hogy nekem tökéletesen megy a game.
Van hangom, gyönyörű grafika, nem szaggat, stb...
Először nekem sem tetszett, de most már az egyik kedvencem lett.
(Abit IC-7,PIV 3.0Ghz,512Mb DDR,Ati Radeon 9600XT,!!Creative sound blaster!!)
-
#5441 talán le kellene venni az árnyékot meg egyébb efekteket -
#5440 Kösz, talán inkább nem szedem szét, mivel KIZÁRÓLAG csak Driv3r közben csinálja, de akkor sem mindig. Máskor soha. Szóval, egyszer majd rájövök valami megoldásra.
Guano78: Nem tudom, az utolsó mondatoddal mit szerettél volna közölni, de szerintem az Intel processzorok nagyon jók. Csak nem a Celeron, mert a Celeronok sokkal gyengébbek, mint a sima! -
MrTressy #5439 cseréld le a vgat nekem egy sima 6800sal meg egy 1700+@2500+os amdvel 1024 ben aa-t is bekapcsolva tökéletesen fut -
Guano78 #5438 Hali!
Nekem ASUS P4C800 Deluxe a lapom, 3 GHz Pentium CPU /dobozos, nem OEM/, 1024Mb 400MHz Samsung DDR /duálba/, Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128 Mb VGA, és szaggat a játék mint az állat!!!
Minden driver a legfrissebb, reinstall Opr., és mégis sz@r a game:(
640x480-ba, 800x600-ban, 1024x768-ban 70 Hz-en:(
Ezek miatt párszor eljutottam arra a szintre, hogy nekiessek a gépemnek egy 58-as láncfűrésszel!
Csak az a gond, hogy mivel INTEL-ről van szó, az azonos gépek közti hatalmas működési külömbségeket le kell tudni nyelni, mivel eggyetlen 2 GHz-e CPU sem muzsikál ugyan úgy, mivel a neve INTEL!
-
Guano78 #5437 Szeva!
Ha ritmikusan /15-20 percenként, akár használog a gépet, akár csak bekapcsolva dekkol/ restartol a gép, akkor a legérdemesebb lehúzni az összes csatlakozót az alaplapról, és úgy visszaDUGNI:) hogy közben megmozgatod 1 pöttyet!
Nekem 1 hete volt hasonló gondom! Tápcserét mondogattak, meg hasonló dolgokat, és miután szétkaptam és összedobtam, megszünt a problem:) /kop-kop-kop/
-
Brian87 #5436 Szevasztok!!!
Lenne egy igen érdekes kérdésem,remélem vki megfejti rá a választ.
Na szóval arról lenne szó hogy nekem vmiért eszméletlen szar a driver 3-am mert egyszerűen annyira akad meg nemrajzolja a textúrákat hogy az csak na.Haveromnak meg tuti jól megy 800X600-ban 32 bites felbontásban 85 HZ-en.
Ő gépe : Abit VT7(azthiszem ez nemtudom pontosan de vmi ilyen),intel cerka D 2670Mhz,512 DDR 400Mhz és egy ati 9200 128MB
Enyém : Asus P4S8X-X , intel cerka 2.4 , 512 DDR 400Mhz, ati 9600XT 128.
Na és ezzel a konfiggal nála tök jó minden,nálam házakat alig rajzolja ki,akad mint az isten..más mindenben lepipálom de ez vmiért gagyi.És full jó a gépem tehát nem oprendszer vagy mi..mást mondjatok ha tudtok légyszi.
Nah jól feladtam a leckét nem?? :)))
Remélem azért van 1-2 olyan aki tud vmicskét segíteni mert én is megnézném milyen a játék de igy nemfog menni.
Kössz előre is.
-
#5435 de nekem árnyékokkal szaggat.
am az ujraindulás nálam sose volt.
egy savet küldenél? vagy valaki lgyszi -
#5434 peccs miatt??:DDDD -
#5433 Árnyékokkal sokkal jobb, hidd el... nekem maxon van a shader meg a többi, és nagyon szép! Főleg a patch-csel, hogy a fák már nem villognak! (De miért indul néha újra a gép???) -
#5432 hát igy ahogy most játszom,ezerszer szebb mint a vice..pedig az árnyékok ki vannak kapcsolva -
#5431 Az a baj, hogy sokan nem értékelik bizponyos részeit és csak a rosszat nagyítják fel, és olykor magukat teszik hülyévé amikor olyan kijelentéseket tesznek, hogy pl szarabb a grafja mint a VC-nek, és társai. -
Mihail #5430 oks köszi -
#5429 szedd le,én pl. hirtelen döntöttem,és leszaroztam...aztán igy pár óra játék után már tetszik.
bár az tény,hogy többet vártam,de el lehet szórakozni vele -
Mihail #5428 milyen ez a driver 3 jó? egy haver mondta h fél óra után letörölte. érdemes leszedni? -
#5427 A Half Life-os logódból kiindulva neked tuti nem fog tetszeni. Sry tapasztalat. -
#5426 Kinek mi a véleménye a driv3rről? nekem még nincs meg. Kijavították a konzolos hibákat? -
Prince007 #5425 Várjuk -
#5424 hali,valaki küldene nekem egy save-t? -
#5423 nekem az is be van kapcsolva,és 30 fps-en felül megy mindig :d -
#5422 A Magyarítások Portálon van egy "magyarítás", de én a helyedben NEM tenném fel. Iszonyat gyenge lett - a srác fél éve tanul csak angolt, olyan is, a srác is (tiszta dedó, tessék elolvasni majd a kommenteket is a híreknél).
Az én fordításom valószínűleg még a hétvégén elérhető lesz. Igaz, "kicsit" többet is fog tudni, mint Varga Attila "barátunké": kb. 15 MB-nyi lesz a mérete, és lesz benne módosított videó is (szokásomhoz híven) a lefordított, összes szöveg mellett.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
#5421 az anisot kikapcsoltatok?
nalam nem szaggat 30-60fps
latotav talan mediumon van -
#5420 én meg inkább lejjebbveszem a grafikát,de hang azért legyen már, de hagyjuk :P -
#5419 szal igy meg se reccen,és minden fullon van,kivéve a árnyékot -
#5418 hát még mindig jobb hang nélkül,mint szaggatásba.. -
#5417 te tudod.. -
#5416 Még nem kaptunk hírt róla, hogy készen lenne -
#5415 Mikor lessz hozzá magyarítás?
Vagy esetleg van már?? -
#5414 nem. -
#5413 jahh -
#5412 eaxot ok hogy leveszed,de a hangot minek??úgy élvezhetetlen a játék.nem?
-
#5411 Pfu... jó kérdés, én már régen vittem küldiket benne nem nagyon emlékszem. -
#5410 Miamiban a garázs mire való? -
#5409 Miamiban,amikor az M jelű
bevásárlóközpnton kell
keresztül kajtatni aztán
el kell vinni egy kocsit
egy helyre,akkor azon
a helyen is van piros
kereszt na oda nem
lehet bemenni.
Ha igen hogy? -
#5408 nekem is majdnem ugyanez a gépem,nekem igy jo,szal valszinü jo lesz neked is -
Dani 22 #5407 Köszi megnézem