Driv3r

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
olsvass bele a ReadMe-be!!!

:3

lécci árúlja már el valaki melyik a vehicycle action button puttony!!!!!!

bertino
Miféle safe ????

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

démonigyerek
hát a videókari...

DJ RX7
ja és valahogy el lehet inditani a Driv3r Safe mondban?

DJ RX7
Jaj! nem indul a a game elindítom és 1 másodperc feketeség és kidob az asztalra? mi a baja nem hinném hogy a gépigény vagy lehet? AMD Athlon 1400MHZ,256DDR RAM,ASUS 7100 Series Geforce 2 64mbram és a legujabb Driver hozzá. Mi lehet a baj?

IMYke2.0.0.0
Sült galamb effektus?

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tomsteel
szal tud valaki cheatet a driver3-hoz??

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bertino
Attól nem is fog mûködni

DJ RX7
és az nem jó?

Tomsteel
kód kellene

Tomsteel
trainerem van😄 de az csak halhatattlanság, végtelen muníció, no police

Tomsteel
vagy ha vki ír linket az is jó!!

DJ RX7
Driv3r trainer és cheats!<#nezze>

Tomsteel
nekem se, pedig én is végig vittem😄
hogy lehet aktiválni??

sike
nekem alapbol nem müködik a cheats menüpont pedig végig is vittem.

-

sike
sokat tudtam ..meg! valami konkrét??? kéz vagy kézül?<#idiota>

-

Tomsteel
Sziasztok!!
Tud valaki valamilyen cheatett a játékhoz??
pl: driver1-ben volt olyan hogy súlytalanok voltak az autók és lehetett õket aprítani rendesen, vagy vmi ilyesmi??

IMYke2.0.0.0
A válaszod megleled a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban, egy nem sokkal korábbi (2-300) hozzászolásomban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atika :o)
koszike

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

sike
HOL tart a magyarosítás?

-

fistin
lécci valaki írja meg, mert nagyon foglalkoztat!!!!

fistin
ez fasza, csak nekem mér megy le annyira az fps, ha veszek videjót? nem ezzel a verzióval, hanem még egy kicsit régebbivel. 2.0 asszem, vagy valami ilyesmivel. a BIA-nál próbáltam ki, és lement 15-20-ra az fps. amikor a MOHPA-nál nem akar legeslegmaxon lemennni 20 alá. wazze, azé odabasz. vagy lehet hogy a BIA-val van a baj?<#idiota>
lécci írjatok, mert feltétlenül meg szeretném tudni a megfejtést, ugyanis már megbolondulok tõle.<#zavart2><#zavart2><#idiota><#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Egy olyan program, amivel - többek között - képeket tudsz lopni a játékok alól és videofelvételt rögzíthetsz.
A teszter oldalak pedig elõszeretettel használják FPS-számolásra.

gizzda
Tegnap megszereztem én is a gamet....de hát mikor megláttam elsírtam magam.....ez egy gyenge konzolos átirat.....nagyon gagyi szerintem 4 per után le is kaptam a géprõl.....nem lehet a kormányt normálissan belõni....jobban mondva a pedálokat......arról nem is beszélve hogy kipróbáltam egy kamiont...és az elsõ oszlopnak mikor nekimentem az visszafel lepattant az oszlopról és felborult......ütközésnél csak a nagy pixel darabokat látni....szóval szerintem nagyon gagyi lett.....EZÉRT KELLETT VÁRNI A PC-S VERZIÓRA.......MIKOR EGY NAGY RAKÁS....SZ.AR LETT.....LOL

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Atika :o)
Ez micsoda??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Barni
Reménytelen, te hogy játszod? le van véve a hang?
csak mert addig nem próbálkozok, míg nem kapok valami jó választ hogy hogy nem indul újra a gép.

Avanti Italia!

Rafaelo
játékélmény 70% teeeeeeee grrr

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

FRAPS v2.54 registered

ajánlom mindenkinek
<#vigyor>

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Tegnap 3 és fél órát rájdoltam, és egyszer sem büntetett meg a rendõr. (csak a végén, de azon úgy felhúztam magam,hogy elmentem Ticora vadászni. Túl is léptem rajta.)

NzzN
Sztem marhára nem vagyok béna ha egy szimulátort(pl. LFS) el tudok vezetni egész jól, de ezt meg nem annyira mint elvárható lenne. Azt ne mondja senki, hogy egy amerikai rendõrautó helyben megfordul ha egy kicsit jobban kanyarodni akarok vele. Egyébként tetszene a játék de sajnos nem értem, hogy ennyi idõ alatt miért nem tudták a hibákat kiszûrni. Gondolom a 40 percnyi videót meg a városokat készítették, ami mind szép és jó, de a játék meglepõen játszhatatlan és a billentyûzetkiosztás is enyhén fura volt. Na mind1, majd ha lesz még idõm küzdök vele, de a véleményem már nem fog sokat változni.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

andriska
Itt megint törlések lesznek<#nyes>

démonigyerek
ahha😄😄😄

andriska
Topicba illõ<#idiota>

démonigyerek
hány éves vagy?

démonigyerek
még én sem

andriska
nem

démonigyerek
te már végigvitted a driv3rt?

démonigyerek
eljutottam istanbulba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeeeee<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

démonigyerek
jah 😄😄😄

andriska
Vagy hozzászokott a NFSU-hoz...

démonigyerek
nkemese
akinek gond van az irányítással az béna!!!!!!!!!!!!!!
ez tény

andriska
Ennyit simán megér,nem olyan rossz játék ez,mint ahogy sokan mondják.Nekem az irányítással sem volt gondom...

démonigyerek
én is ennyit adnék
nekem is teccik a game

Értékelésem:

-Grafika: 85%
-Hangok/Zene: 90%
-Játékélmény: 91%

-Összegezve: 87%

Nekem bejön a játék , fõleg a különbözõ játékmódok!

andriska
Végülis ja<#idiota>

hykao
Ha nekem szántad: mire gondolsz?
Muszáj törölni a törölt hozzászólásokhoz kapcsolódó hozzászólásokat is, hogy ne maradjanak "lógva"...
andriska
Ezt a törlés dolgot kicsit túlzásba viszed...

bertino
De ott az is elég, ha hozzáérsz a motoroddal az övéhez...

fistin
a hídnál van egy bódé, a hídkezelõ panellel. azt meghúzod, és lenyitódik. aztán következhet a hajsza motorral😄😄😄