3766
-
#679 mérne lehetne? -
MagyaR #678 Kikkel várnom amíg letölt 30 megát???
Mérnem lehet elmenteni??? :D -
MagyaR #676 Meddig tölti???? -
#675 Jézusom!! Kiráz a hideg O.O -
#674 Mit irt? -
#673 ne erőltesd magad ebben a topic-ban..... -
#671 Tőlem kérded????????????????
Csinálj rá vaze -
#670 minek? amúgy starwars.hu-n lesz. -
#669 felirat? -
#668 ez azért érdekelni fog :-)
"Mint már sokszor olvashattátok, március 21-én folytatódik a Clone Wars rajzfilmsorozat. Erre készülve a Cartoon Network elindította a Clone Wars weboldalát, ahol egyelőre az eddigi cselekményt és a vetítési időpontokat találjuk."
pont a szülinapomon :-D -
#667 engem a 3. megnézés közben megzavart 1 vevő, de szerncsére neki is tetszett most meg feszt csörög a tetves telefon..... -
#666 én már 4-5 csekkolás után vagyok (természetesen kikockázásokkal :-D) -
#665 én izé még nem tudok bezsélni ez egyszerűen a betonba vert, megnézem mégegyszer :) -
#664 Az a "maga most fenyeget engem, Jedi mester?" szöveg és az utána jövő jelenet..... über. -
#663 SPOILER! (nemtom kell-e ide, azért beírom)
Azt nem értem, hogy 2 jedit is látni a trélerben akik már -elvileg- elbuktak a Grievus elleni küzdelemben a Clone Wars rajzfilmekben. -
#662 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazzmeg!
Dedúúúva -
#661 igazad van Lucas az isten, úgyhogy ezt a hulladék gumiszoba stílust itt nem fogom tűrni..... -
#660 Szűz Mária, Szent Darth Vader:)
Ez iszonyatosan kegyetlen, miden kegyet nélkülöz, kegyfree, antikegy, dekegy, unkegy:D
Odaüt mindennek és mindenkinek!Lucas az Isten! -
#659 Új SW EP3 tréler -
#658 Hardwired-en már fennvan... -
#657 Vááá télleg.
Gyanítom a hardwired is egyből linkeli, de sw.hu a tuti. -
#656 na emberek lehet nézegetni a starwars.hu-t délelöttre igérik a trailer-t ami éjjel jött ki. -
flashX #655 Köszi. Igaz pont nem Eclipse, de mostmár mindegy. -
#654 igaz.
#636 -
#653 az a Teaser volt meg egy másik amit rajongok csináltak. amcsiknál 10.én este mutatják be tv ben elösször meg hyperspace elöfizetöknek a hivatalos két és félperceset -
#652 sztem nem -
#651 nemrég kijött mellett jön még ? -
#650 Na trailer vanmár valahol? Remélem az este folyamán már kintlesz :) -
#649 http://www.starwars.hu/pix/center/alkotosarok/grafika/palyazat/Horv%E1th%20ImreX/csillagrombolo_low_res.jpg
http://www.starwars.hu/pix/enciklopedia/vilaga/technika/urhajok/csr_birodalmi/isd3.jpg -
flashX #648 Nem tud valaki mindegyik féle csillagrombolóról szép, 1024*768-ad képet linkelni?
Főleg az Eclipse-osztály érdekelne. -
#647 a 456 az vindura lett írbva?:O -
Adrian Graves #646 Mármint mi mi?
Vindu-t legyakják, az olyan fix, mint hogy fent van a történet kivonata a neten. Azt meg, hogy eredetileg az ő karakterére volt írva az Episode IV-V-VI, Lucas nyilatkozta még egy pár éve, valahol fent van a neten, de már marhára nem emlékszem, hol. (A mai valószínűségszámítás előadás kitörölt minden mást a fejemből) -
#645 Nagyon izmos lett -
#644 mi? -
Adrian Graves #643 Én már előre Vindut sajnálom, elvégre még az őskorban rá lett írva a Star Wars történet, és Skywalker csak egy mellékszál volt, aztán valamilyen oknál fogva mégis ez a mellékszál lett -természetesen átírva- a történet középpontjában. Ha nem így lett volna, akkor Vindu mestert nem ölik most meg. -
#642 EZ a trailer! sokal nagyobb izgalomokozos lett ;) -
MagyaR #641 Szntem még az első rész volt az amelyik így a leg tipikusabb amerikai film volt :D.
Minden összejön. Maul gyereket kinyírják. Az öregebb mester meghal, a fiatal életben marad. Meg így minden összejön : D -
MagyaR #640 Már amúgy az első 8 percet levetítették ilyen nyomorék cégvezetőknek. -
flashX #639 Nem írja a starwars.hu, csak azt, hogy elmenekül, meg hogy elfogják. -
#638 Senki?