Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
azt írta hogy reméli, nem azt hogy annyi lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sephi
#56 ?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
ki mondta ezt neked?

Sephi
Tenyleg 5 oras lesz a film ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punkerwork
májusig simán be tudod pótolni 😊

Waterhorse
Ehhez nem tudok hozzászólni, mert sajnos még nem volt lehetõségem az ep2-öt megnézni.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Punker
még 2 hét és én is megnézem mind az 5 részt DVD-n majd utánna nyilatkozok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Johnyy
CSak én vok itten .. cry 😞

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Na most megnéztem mind az 5 részt, Asszem hogy már az 1,2 õt töbször meg kell és ujra és ujra nézni(a többi már meg van nézve) hogy minden részletet megérts, szeretem ezt a star warsban hogy pl 77 ben a jedi viszatérben a 3 as tipusú sugarak úgy átvilágították védert hogy egykis odafigyelésel fel lehet térképezni teljes felépítési elvét,,, Dícséretes, remélem mindet ugyanilyen tökéletességel kapcsolnak össze,,, bár ez a rész t szerintem a legnehezebb törénetizállni, a kapcsolatok és az elvarratlan szálak miatt,, és így az 1 három lész befelyezése végre az egy yinyang elven alapuló életfeorma black oldalának gyõzelmével ér véget, persze a másik három a másikkal,,, ez JÓÓÓÓ Így.

Johnyy
LOl 😄

Johnyy

Johnyy
Jah, meg ez a rész öszekapcsolja az ediigi összes szálat,,, remélem 2 szünet is lesz a moziban.... ,aza vagy 5 óra tiszta film 😉))))

Johnyy
A Star Wars. hun nemrég olvastam végig a sötét fick sérüléseinek mivoltát, most majd fényderül a valódi okokra és akkor megint leht irni a cikkeket.

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Johnyy
😉 egyébként egy balaset utóhatása lecc a tüdõ elromlása,, de hogy mondod így képrõl én is egész jól hallom!!!

Waterhorse
Úgy hallom már a levegõt sem olyan tisztán veszi😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Johnyy
be tudnál linkelni egy magyar részletes forgató könytöt?

...és mintha hasonlóképpen pislogna is, nem?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punker
a buzi feje kezd átmenni folytogató gyilkosba 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Ohuuu!

Magyarazd mar el nekem ember hogy te mibol vontad le a kovetkeztetest hogy kezd Vader-esedni ?😊)))))

Sephi
hulye! 😊))

Szerintem meg kicsit Mike Oldfield-ra (azisten) hasonlit!

Johnyy
Én máshogy képzeltem el,, nagyon!!!!

Punker
Uma-t ne sértegesd!

Bandew
Kicsit hasonlít Uma Thurmanre. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork
Bail Organa (elméletileg)

Johnyy
Sirály a szerkója,, Na mitõl lecc csúcsfelye? Ahh a vödörtõl bizti....

Johnyy
SZeva! Broaf: Az a szöveg nagyon zsír tök poén és full igaz, nah én is szétröhögtem a belem de talán nevezhetm magam full fannak csak most nem tulll informálódtam a last idõben,,,

Asszem ez a rész lesssz a kedvencem,, a shitek Latarolják a köztársaságot, ja remélem részletesen mutatják majd hogy rakják össze a vödörT!!!! DDDDDD

Punker

Punker
kezd Vader-esedni a kölyök:

Punker
nincs még trailer, amúgy megstarwars.hu itt van 1 rakás info

Mhosah Myth
Most azt mondja meg nekem valaki, hogy Lucas rendezi-e a filmet vagy valami alkoholista? Csak mert én máshol hallottam már ezt, hogy nem õ rendezi... Valaki tudna belinkelni oldalt ahonnan le lehet szedni trailert?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
megtörtént

Bandew
Sztem lassan át kéne nevezni a topikot Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith-re.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punkerwork
lassan itt a szeptember 😊 és a május sincs már messze

Pupcika
még csak most olvasom ezt a topicot de ez a szöveg nagyon mega LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Bucser
Még bõven mielõtt megkezdõdött volna az 1-2-3 forgatása már akkor világos volt hogy 3CPO és R2-D2 Vödör tulajdona volt... Méghozzá az Erõpróba címû Star Wars regényben...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Na megvan a vegleges cime a harmadik resznek :

Star Wars Episode III : The Revenge Of The Sith

STAR WARS III

Sephi
Mondjuk nekem mar elvbol nem teccene ha nem lenne benne a ket robot... Igaz a 7 8 9 ben marha nagy szerepuk nincsen...

Sephi
jaj ember...

CSOCSO
hurrááá
CSOCSO
nem rosz
Aquli
Ez jo bazz csk nehogy valami full-fan bejojjon es elolvassa mert irtas lesz broaf 😄

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Asszem télleg megjelenik a vuki meg a csempész csak itt még más a nevük:

Han Tolo a helyi sírásó egylet kirendelt munkatársa
Csehbakka meg még nem tanult meg magyarul

KeKKSZike
az elsõt nem láttam... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Punker
te beteg vagy 😄

Coine
"HÜJE" 😄

Coine
õk azok 2en akik benne vannak végig a sorozatban és (el kell ismerni) kulcsszereplõk.

mir
1 hajón menekülnek != megismerik 1mást 20 év múlva. most még han csak 1 a legénységbõl.
nem vagyok benne biztos, de mintha valamelyik nyilatkozatában ezt hallottam volna.(hogy az EP3mat nem õ rendezi)

When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?

Efreet
az I. után a másodiktól mit vártál?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

KeKKSZike
Szeritnem a II. is szörnyû volt, szóval nem nagyon várom a harmadik részt! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12