3766
-
#799 Jah, nyitottam is nékie egy topigt itten. -
#798 :DDDDDDDDD:SDDddddddddddddd -
Christian #797 -
#796 Sztem hagyjuk.
(és cseréld le a logód) -
flashX #795 :) -
#794 Oksi, koszi.
(Regelve vagyok ott. :) ) -
flashX #793 Starwars.hu-n fennt van. Reggelni kell. -
#792 Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy ehhez az uj trelerhez tudtok valahol egy .avi-s linket, vagy csak ez a QuickTime-os .mov van "forgalomban"? -
Christian #791 mer? -
#790 hehhe ez enyhén fájt... -
#789 Én még nem tudtam eldönteni -
#788 te tényleg ennyire hülye vagy? -
Christian #787 Hát de pl az első részben Obi van még fiatal, másodikban már sokkal öregebb(sztem más színész is játsza). Őhelyettük is belehetne tenni egy öregebbet, mintha megöregedtek volna. Nem? -
#786 Azért nem Lucas írta, MERT NEM LUCAS ÍRTA!!!!!!!!!!!
(Úristen) -
#785 azért mert a történet szerint kb 5 évvel a Császár halála után játszódik viszont a színészek már 23 évet öregedtek :) -
Christian #784 miért nem filmesítik meg? Miért nem Lucas írta? -
#783 EZT mindenkinek látnia kell!
Ha már korábban belinkelte valaki, akkor sorry. Csak az a baj vele, hogy Xbox-ra és PS2-re jelenik meg, elvileg május 5.-én, ami érdekes lesz, mert kb. olyan lesz, mint annak idején az Enter the Matrix, vagyis sok dologról lebbenti fel a fátylat, a mozikba pedig ugye csak 19-én vagy mikor jön a film. Na, mindegy, majd meglátjuk, remélem PC-n is mielőbb tesztelhetjük:)) -
#782 a droid beszarás!!!!! -
#781 Starwars III trailer az 50-es évekből!:-p
(humorosból) -
#780 jah vágom a témát. Mondjuk érdekes, mert Én láttam egy oldalt ahol kb 1200 volt az ára. Gondolom valami regisztrációval vagy ilyesmivel lehet rendelni, mert gyanúsan olcsó. -
#779 nem csak nem emlékeztem az árára ezért megnéztem a könyv hátulján, de csak ez volt már rajta. de kb be tudod tájolni mostmár -
#778 Én is, ezért csodálkozom:) -
#777 Yh , megnéztem ujra ezt a trailert! namost telyesen érezhető anakinban a yó csak yön a tanács hogy nemlehecc jedi master, meg veszéyes feladatokat kap, meg eltaszítyák, és ekkor yön az uralkodó hogy , szükségem van rád fiam, hatalmas erők birtokában lehetsz! szal ez a kudarc nagyban a tanács hibáya is! Mert ugye mindíg ani a jó és rosz között inboygott, mivel kiválaszott, egyensúy az erőben meg ienek, szoval mindegyik megvolt benne csak az egyik elhatalmasodott rayta mivel csak az uralkodóban találta meg a nemtudommit!!! a végefelé Luknak könyű volt mert obivan Yoda az örök light side, solo a vuki, meg mindenki a yó oldalon tartotta! de anakinak nem volt szinte választása -
#776 én a librin magyar hufban szoktam.... -
#775 azt akarod mondani, hogy angol fonttal fizettél a Libri-be??? :DDD -
#774 hátömm...7£ angol ugyanis
de érdemes elmenni, viszonylag sok SW könyv van az emeleten -
#773 akkor a Libri a nyerő bót. Mennyit vesztegettek érte? -
#772 igen Zahn Thrawn-os 3 könyvét ismerte el a LucasFilm a hivatalos folytatásnak. -
#771 Astoria -
#770 nemrég vettem darth maulosat a libriben az astiriánál -
#769 Aha, gondoltam, hogy Zahn.
Az ő műve a Thrawn admirális sztori is nem?
Vagy most ugyan arról beszélek amiről Te? :-) -
#768 oks, majd körülnézek akkor:)
Ha közben rálelsz valami címre és pesti, akkor szólj és elintézzük:) -
#767 több mint 10 éve jöttek ki, ha a IX-et látod valahol akkor szólj mert az nekem is kéne, de a fanatikusok a könyv súlya aranyban áron adják :( -
#766 Ezeket a könyveket sok helyen fel lehet lelni? Engem ezek ill. a Darth Maul-os könyv érdekelnének. antikvárium vagy van még könyvesboltban is? -
#765 Tomothy Zahn írta a VII-VIII-IX-et. -
#764 de azt nem Lucas írta nem? -
#763 van, de eddig úgy tűnik nem filmesítik meg. -
Christian #762 izé...lesz 7.rész? -
#761 Én azt hittem, hogy a Palpatine csaholó kutyája címet veszik el tőle és Palpatine ölebe lép a helyére:D -
#760 Dehogyneeeeem :-)