3766
-
#597 te vágod ? -
#596 még 100 nap lehet vágni a centit :) -
Rohamoszti #595 Már olvasható szintén magyar nyelven a spoiler folytatása :D
Star Wars Galaxis -
Aspyrin #594 linkeljé vazze, lusta vagyok -
#593 főleg ha ezt PONTOS J-vel teszi. -
Rohamoszti #592 A legújabb spoiler már elolvasható a galaxison :) (bocs a sok reklámért :D) -
#591 obivan látja hogy egykori tanítványa egy sötét merter előt hajt felyet! -
#590 -
Rohamoszti #589 Újabb kép szivárgott ki és már meg is tekinthető a galaxis.starwars.hu-n! :) Lessétek :D -
#588 "A starwars.com közzétette a Star Wars: III. Epizód nemzetközi bemutatóinak dátumát. Ahogy reméltük, az Egyesült Államokhoz és a világ legtöbb országához hasonlóan Magyarországon is 2005. május 19-én, csütörtökön lesz a premier. Mint a közzétett listából kiderül, a környező országokban is erre a napra esik a bemutató, egyedül Romániában kell egy nappal többet várniuk a rajongóknak. Ellenben a francia nyelvterületen (Franciaországban, Belgiumban és Svájc francia nyelvű tartományaiban) élők kiváltságos helyzetben lesznek; hozzájuk már május 18-án megérkezik A Sith-ek bosszúja.
A filmet legutoljára (július 9-én) Japánban mutatják be, ahol július a Star Wars-filmek bemutatójának megszokott időpontja."
-
#587 volt már párszor róla szó :) -
#586 Bemutatták a film első 8percét azt mondták ez is lenyügöző. (ha ezt már valaki irta akkor sorry) -
Rohamoszti #585 A legújabb kémjelentés és KÉP már megtekinthető a galaxis.starwars.hu-n magyar nyelven. -
#584 még jó, hogy gyorsan kapcsoltam ... -
#583 -
#582 a köv trailer pedig március 11-én jön ki az USA-ban (csak) -
#581 a bevezető szöveg:
"Háború tombol. A Köztársaságot
a könyörtelen Sith nagyúr, Dooku gróf
támadásai morzsolják szét.
Mindkét oldalon hősök küzdenek.
A Gonosz mindenütt jelen van.
Az ördögi droidvezér, Grievous tábornok,
egy meglepetésszerű hadmozdulattal
betört egészen a Köztársaság fővárosáig,
és elrabolta a Galaktikus Szenátus vezetőjét,
Palpatine kancellárt.
Miközben a Szeparatisták droidserege
értékes túszukkal a kezükben megpróbál
elszökni az ostrom alatt álló fővárosból,
két Jedi-lovag kétségbeesett kísérletet tesz
a foglyul ejtett Kancellár kiszabadítására....."
és az összes (angolul) -
Rohamoszti #580 Solo nem fog szerepelni, viszont Qui-Gon visszatér szellemalakban ami boldogság mert az ő karaktere mentette meg az I. részt :P (megtudjuk miért nem tűnt el amikor meghalt! :D) -
#579 Star Wars: Republic Commando demo kint van!!! -
#578 Pontosan... legalabb emlitest tennenek rola... -
#577 Solo még gyerek lenne az új részben szal...... -
#576 Gondolom még Solo is gyerek nem???? -
#575 meg egy pár wuki!!! akkor már solo is!! érdekes ford itt lesz örgebbm int az előzőben.... -
#574 Gyerekek arrol volt hogy hogy a fiatal Han is megjelenik a harmadik reszben... ez igaz?
Csubi benne lesz az tuti... -
#573 starwars.hu-n nézzétek a híreket! :) -
#572 a fely az fej. Csak azért szólok, mert gondolom most gyakorlod a magyart. Honnan is szoktál irogatni? -
#571 Ahogy a Trailerből láttam mintha Sidious is Kardot fogna??? Jól láttam??? -
#570 ez a lényeg hogy a jó jedierők a védekezésre öszpontosítanak, nem látványosak de erősek, és ezek közé tartozik a fénykardpárbaj,, és abban a helyzetben megkövetelte a szitu, de majd most májusban egy igazi legyőzhetetlen sötét urat láthatunk
Imádom Dart Vadert!!!!!!!!!!!!!
REmélem végre utolsó résznek nevezetten hatalmas harsokat , azaz látványos és hoszú harcokat és sötét erőhasználatokat fogunk látni!!!! -
#569 Én nem vagyok SW rajongó, csak szeretem az eredeti triológiát.. és a Darth Maul vs Quai Gon Jinn összecsapás nekem is tetszett.. (nem az Obi-wanos mert az röhejes volt...) Meg akkor is.. én úgy tudtam és úgy gondoltam, hogy Yoda erőmester és nem fog lealacsonyodni holmi szablyahadonászáshoz... -
#568 SZtem aki igazi SW rajongó az az EP 1. 3 részét is imádja! tudom hogy és nekem is a 77 es trilogia az ász dart véder rulz, de ez a msotnai is star wars és az a történet!!! szla egyébkjént nekem az 1 rész nem jött be mert ráerőltettem magamra hogy mewgszeressem és mmost így a többivel együt mint kiegészítő elem szeretem!!
Aszem ezt már beszéltük de az eddige legjobb fénykard viadal az a dart maul vs obivan volt!!! és a 2. is jó volt, legalábbis moziba nagyon élveztem, de az a fiatal joda felye volt röhely!!!
a patogóa harc meg azt tükrözte hogy most nem top mi Jodának a faja de az a fely meg maga a karakter egy gyenge lény gyámoltalan mozgás stb.- de ez erő által hogy tud harcolni..... -
#567 Arról az első fele után majdnem kimentem a moziból:D a csatajelenet tetszett:D Azért maradtam, de Yoda mesteren szarrá röhögtem magam:D Az a spok pörgés forgás meg pattogás a gumibogyószörpként:D LOL volt nagyon:) -
Rohamoszti #566 És az Ep2-vel mi a helyzet? Az már tetszett? -
#565 Mondjuk mert utálom az Ep1-et??? -
#564 ez kanyarban nem az!!! hogy keverheted össze? :))) -
#563 nem, az a Jedi templomban volt, ez meg Palpatine irodája. -
#562 Ez nem ugyanaz a szoba ahol a Jedi tanács vitatta meg Anakin ügyét az első részben?? -
#561 szép nagy borító -
#560 -
#559 a könyv borítója: -
#558 2007-2008 volt a hírekben.