3766
-
#477 nem volt közel hozzájuk -
#476 Furcsa, hogy Vader nem nagyon talált rá se Luke-ra sem Obi-Wan-ra pedig ők gyakorlás közben aktívan hazsnálták az erőt... -
#475 900 éves volt de csak az erő miatt, rejtőzés közben valszeg nem nagyon használta. -
#474 Vagy a gumibogyószörp álltal.. (bocs nem bírtam kihagyni) Amit én nem értettem az az, hogy 25 év alatt mennyir megöregedett Yoda.. Az episode 5-ben már alig jár a 6-ban meghal a 2-ben meg pörög mint a villám még... Azért Yoda több száz éves volt nem??? Hogyhogy Ilyen gyorsan elvesztette a fittségét? -
#473 EPIII ban szereplő lények közül 1-2 -
#472 amúgy szerintem joda karaktere azt fejezi ki hogy egy ilyen kis csökevényes pöttöm lény is mekora bölcseségre meg erőre tehet szert az erő álltal! -
#471 pluginkos is végül bele taroznka a körbe! -
#470 Vagy épp Rhino vagy renderman:D Smax meg a Maya belső rendere nem csinál ilyen szépet -
#469 az ám,de részletes,, jóak!!! sztem smax vagy maya render -
#468 Szép big. -
#467 Januárban jön elméletileg a köv trailer, addig is:
-
#466 vagy csak simán szomorú lenne -
#465 C3-PO zárlatot kapna :) -
HoTDoG #464 Na és mivan a bugyi alatt?
-
#463 :))) -
#462 ááá...ha Anakin ilyen csúnyán fog nézni akkor meglesz az a 18 is -
#461 13+ lesz a korhatár aszem -
Prof William #460 Úgy látszik nem hiába lessz 18 korhatáros a film. -
#459 látvány terv felszolgáló robotnak -
Aspyrin #458 fémpunci? -
#457 -
Rohamoszti #456 Felkerült a beszélgetés az oldalra azzal az emberrel aki ott volt az ep3 forgatásán, szal akár meg is nézhetitek ;) -
#455 ott már az de a szenátust csak akkor oszlatja fel, még mondják is az elején hogy a köztársoság utolsó nyoma is eltünt -
#454 Nehogymár, hogy csak a New hope-ban oszlatja fela szenátust.. azt hittem Palpatine a New hope elején már rég Emperor... -
Rohamoszti #453 Trailer képek nagy felbontásban ;) -
#452 En olvastam valahol hogy 2008 utan ezek meg akarjak vasarolni a "idos" szineszek arcat... ezt hogy erted? Tehat el tudnal kepzelni egy Frank Sinatra filmet 2009-ben pl ahol Frank Sinatra jacca a foszerepet?
Magyarul azt akarjak hogy vesznek egy embert es radigizak az arcara Frank arcat. Alitolag mar most is szivesen csinalnak de nem tudgyak megvenni a jogokat...
Pedig ez nem is egy rosz otlet. Igy siman lehetne SW 7,8,9 :D -
#451 -
#450 ha számgép animációval készül akkor áldásom rája!!!!! -
#449 "A brit SFX Magazine legújabb (2004 karácsonyi) számában szó esik a leendő Star Wars TV-sorozatról. A magazin értesülései szerint, a korábban hallottakkal ellentétben, a Lucasfilmnél nem élő szereplős, hanem számítógépes animációval készülő sorozatot terveznek, ami a III. és IV. Epizód közti 20 évben játszódna, és a Birodalom megszilárdulását, a lázadás elterjedését mutatná be.
Hihetünk az újságnak? Természetesen. Egy ilyen projekt hosszú időre biztos munkát jelentene az ILM számára, más kérdés, hogy egy TV-produkció hoz-e olyan bevételeket, mint a mozifilmek vizuális effektudsainak gyártása.
A mi tippünk: lesz élő szereplős és számítógép animációs sorozat is.
Persze minden csak 2006 után."
-
#448 tőlem jöhet;) -
#447 túl sok SW fan van nem állhatnak le teljesen :) -
#446 sandítottam hogy lessz valami de asztam csak egy meggondolatlan kijelentés volt! -
#445 az még csak terv. -
#444 mia???? filmsorozat?? -
#443 lehet a filmsorozatban megcsinálják azt a hiányzó 20 évet ami a 3. és 4. rész között van :) -
#442 kár!!! I cant wait! -
#441 az szerintem kimarad :) hiszen már ő vezeti a szenátust, a New Hope-ban pedig már feloszlatja :) -
#440 Ja és már láttuk joda technikályát,, remélem most látni fogjuk mit tud sidius!!! -
#439 az azért majd nagyon érdekel hogy hogy fog mien jelenettel folytatódni,, hogy sidius hogy szerzi meg és alakítja ki a birodalmi erőket!!! -
#438 gyenge lesz a kezdés: