Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
#127 EZ a shark style,, egész tetszik !!!! Lessz benne??? Akkor lesznek ott jó kis ûrharc jelenetek! Eben a részban segít véde sidiusnak kiirtani a jediket,,, ott vannak a klónok
meg.... soval én sokat várok ettõl a movitól mert a történet adva van és nagyon jól lehet rá építeni!!!

A triloban csak az volt a bibi hogy megszerválták a tervrajzokat kapásból egy szellõzõ a másiknál 2 perc és meg van a juk... azért a birodalom ha már felépített egy ekkra ûr áll.-t akkor lehewtett volna precízebb...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Az is jó lenne, meg még ami kimaradt😊 Pl egy Jedi visszatér ûrharcjelenet...Na az nem semmi.... Jó lenne egy olyat is belepaszirozni, mert még az ûrben nem sokminden játszodott, leszámitva az 1. epizód rövid harcát, meg mikor Obi Van-t kergették, de hát az ugye nem sok😊
Johnyy
Amit lentebb írtam , remélem végre igazi harcokat láthatunk!!!

Inkább fénykardos figurázásokra meg rengeteg sötét erõre vágyok,, a legjobban az a rövideke dart mohl vs kenobi fight teccett nagyon,,,, naa valami olyasmit csak sokal többet

Johnyy
Persze igazad van, az eredeti trilogia az és mindíg is lessz az etalon de most hogy nézem dvd-n egyre jobban fel lehet fedezni a damilon lógó maketteket,, de attól a fíling teljes , és továbbra is gyönyörûûûû,, ugye maga a világ amiben játszódik Vérfrofi,,

Ti mire számitotok?
Én fanatikus Star Wars Hivõ vagyok, de meg kell hogy mondjam az eredeti trilógia az igazi😊 Ezek az új filmek mind a gyerekeknek eladott játékokról, és egyéb nyalánkságokról szólnak....Legalábbis az elsõ 2 epizód...Talán ez az utolsó hoz valami változást, bár én nem számitok sok jóra...Talán igy nem fogok majd csalódni, mikor leülök megnézni. Jó lenne egy The Empire Strikes Back tipusú filmet kapni, tele fordulatokkal, és karakterekkel. Hát majd meglátjuk...
Johnyy
Én a trailer,, meg a filmtõl most azt várom amiért végignéztünk 5 filmet Remélem a mindent eldöntû kapcsolódás tele lessz harcal halállal a sötét erõ titkaival misztikummal erõvel és a történet szálainak azon pontjaival amikor a kettõ összefut...

Alien
Fú, nagyon ütõsnek hangzik a trailer 😊 alig várom 😊

Johnyy

Jagi
UT 3.0

Punkerwork
látvány terv:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Smuge
Tyü ha ez nagyon jol hangzik. Már ahogy elképzeltem magam elött😛 Végigfutott a hideg ahátamon. Itt valami nagyon nagy van készülöben!!! Igy legyen!!

Punker
SPOILER:

Úgy néz ki, az elõzõ két Star Wars-filmhez hasonlóan, a Revenge of the Sith esetében is sikerült megszellõztetnie a TheForce.net-nek, hogy mit láthatunk a film elõzetesében. Íme:

Az elsõ 40 másodpercben a korábbi Star Wars-filmekbõl látunk majd képeket, miközben Alec Guinness hangját halljuk az Egy új reménybõl, ahogy Lukenak beszél a Jedi-lovagokról, a béke õrzõirõl. A monológ azzal ér véget, hogy "Vader engedett a sötét oldal teljes csábításának", és ekkor feltûnik Anakin csuklyával takart, fenyegetõ arca.

Ezután kitörõ vulkánokat láthatunk, vulkáni felszínt rákszerû lényekkel, majd sötétséget. Mindezt Vader légzésének hangja kíséri.
Majd Darth Sidious szólal meg: "Lord Vader..."

Vader: "Igen?"

Sidious: "Emelkedj fel!"

Ekkor megpillanthatjuk Vadert teljes öltözetében, egy asztalhoz kötözve. Lassan emelkedik, és közben a többi szereplõrõl villannak be képek. Mikor az asztal már függõlegesen áll, kezdõdik a lényeg. Ekkor láthatunk számtalan jelenetet a III. Epizódból, de csak nagyon rövid ideig.
Látunk majd itt több tucat vukit egy lebegõ platformon, Padmét Leia frizurájával, a TIE-vadászok elõdjének mondható Tri-vadászokat, az x-szárnyúra emlékeztetõ klónvadászokat, egy hatalmas hajót, melyet ellep a folyadék, stb.

A trailer a "THE SAGA IS COMPLETE - MAY 2005" felirattal ér véget, és kb. 100 másodperc hosszú.
A TF.N információi szerint az összeállítás alatt korábbi Star Wars-filmek zenéjét hallhatjuk, fõleg Darth Vader témáját.

Ahogy a TF.N szerkesztõi is említik, meghökkentõ, hogy a film egyik kulcsjelenetét berakták már az elsõ elõzetesbe - igaz, a Trilógia-DVD-n is láthattunk errõl képeket. Nektek mi a véleményetek? Mondjátok el a fórumon!

A Revenge of the Sith elõzetesét novemberre várjuk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien

Punker
már csinálják a trailert 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
Nézd meg ezeket a make of-okat és lehet gyanakodni😊) És még szinte semmit sem mutattak meg...

The Matrix has you...

Johnyy
Hallod! REmélem ez olyan rész lessz amiben végre rengeteg harc fénykard, erõpárbaj meg "erõlködés" lesz mert már kezdem unni a történetben a sok romantikát meg dumát....

bigapó
Hi!

Szörföltem kicsit a Starwars.com-on és végignéztem a "making of..." videókat. Mit ne mondjak, nagyon jó kis anyagot szedtek össze, remélem lesz még több is. Apropó, volt benne egy figura - bizonyos Tion Medon -, aki szó szerint "hatalmas" figurája lesz a 3. résznek. Úgy saccoltam, hogy legalább 2,3 méter magas a srác😊 és a Sith-ekhez fog húzni szerintem, ráadásul valami harci cselekményben is részt vesz majd (legalábbis volt ilyen vázlat).

The Matrix has you...

Punkerwork

Punkerwork

Johnyy
szerintem Tök jók!!! A TIEk nagyon jók voltak!!!!!!!

DE a szupercsilagromboló is 😄

Punkerwork
persze én is szeretem, de akkor is 😊

bigapó
Hát nem tom😊 nekem anno tetszettek a TIE-fighterben😊)

The Matrix has you...

Punker
Nebulon-B fregattnál azért jobbak 😊

bigapó
Azért elég viccesek ezek az "Ûr-cápaforma-hajók".

The Matrix has you...

Punker
május 19-én kiderül 😊

bigapó
Szerintem csak részben igaz, mert lesz majd egy másik klóngyár is, méghozzá a Byss bolygón(forrás starwars.hu). Szerintem amolyan hadsereg-reform lesz majd végrehajtva és ekkor kerülnek bevezetésre az új fajta (gondolom fejlesztett) egyenpáncélok, amit már jól ismerünk a "korábbi" részekbõl. Sõt, szerintem azért lett az új klóngyár alapítva, hogy a császár még hûségesebb katonákat birtokolhasson. Ez könyvben lehet, hogy le van írva, errõl nincs infóm.

The Matrix has you...

Punker
nem biztos, StarWars.hu-n volt a link ahonnan a kép van és ott nem nagyon szoktak fake dolgok lenni, illetve 2 képnél fel volt tüntetve hogy csak rajz nem a filmbõl van.

bigapó
Változtatok. Tuti, hogy fake! Nézzétek meg a fényeket. A klónnak miért sárgább a páncélzata? - mert a 2.rész végén a nagy csatában szerepel azért!! Csak össze van vágva.

The Matrix has you...

bigapó
Hi!

Azonkívül lehet fake is a kép, mert a 2. epizódból is van egy ilyen kép kivágva(a klónharcos), a mai technikával össze lehet hozni egy ilyen képet. Persze lehet, hogy a 3.rész végén lesz egy ilyen jelenet😊

The Matrix has you...

Punker
az EP III-ban a klónok elárulják a Jedi-ket, gondolom ezért van ez a kép.

Johnyy
Gondolom ez azért van mert e a rész kapcsolja össze a két történetet, és itt szerintem nabboon itt van a trilogi sithei véderel meg egy klón

Sephi
Jo de ez a kap akkor nem a 4.5.6. bol van... abba nem emlekszem hogy igy oltozkodtek...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnyy
Nem úgy van hogy a birodalmi rohamosztagosok azok a klónokból lettek,, mert így az uralkodóé az egész

BADE
tescóban 13990Ft a Star Wars díszdobozos

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sephi
Marha nagy banner kep vaze 😊))

Varj... most akkor nem ertem. Azzal a birodalmi katonaval nem stimmel valami ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnyy
Elvileg szuürke lessz!

Johnyy

Punker

Punker

Punker

Punker

Punker

Punker
én nem láttam

Johnyy
Nincs még kép az elõ dart véderrõl?

Punker
ha valaki tud jobb banner-t szóljon és cseréljük 😊

colos
Szia! Már megoldotta egy csapat. Ezen a "címen" keresd õket:
Star.Wars.A.New.Hope.1977.HUNSUB.DVDR-VULCANO
Star.Wars.The.Empire.Strikes.Back.1980.HUNSUB.DVDR-VULCANO
Star.Wars.The.Return.Of.The.Jedi.1983.HUNSUB.DVDR-VULCANO

De szerintem ez olyan sorozat, aminek eredetiben ott kell lennie a polcon a másik két rész mellett..😊
Punkerwork
úgy néz ki ez a film kint 13+ -os korbesorolást kap 😊))))

Davidus
Az király lenne😉

V9ykn8_TZL0

Johnyy
Na az a helyezet, hogy a most megjelent sw dvd- közül csak a 3 van benn a tékában! Valaki nem Olvasná be??? És egy ATW-s sms serverre fel lehetne tölteni