3766
-
#557 erről úgy emléxem már meséltél.
tehát ~ 2-3 évet írtál. -
#556 igen HD-DVD-n, (vagy Blu-Ray-en) a régieket HD-TV szabványra újították fel (1280*1024) és utánna butították le DVD-re (712*576) -
#555 az sem elképzelhetelen, hogy kiadják mind a 6 részt egyben, az ep III után.
hisz abból is pénz folyna be. -
#554 tesco-ban volt kirakva a klasszikus trilogy, EPI-II-őt már csak elfekvő készleten találhatsz vagy esetleg 1-2 net-es DVD boltból tudsz rendelni. -
#553 Tesco vagy valami DVD bolt. -
#552 sziasztok
sry hogy ideirom de azt akarom kérdezni hogy a Star Wars osszes részét dvd-be honnét lehetne leszedni?
thx -
flashX #551 thx -
#550 Nos ez többnyire spoiler, de ha nagyon kíváncsi vagy akkor látogass el ide, és itt barangolva részletes leírásokat kapsz a 3. epizódról, ugyanis ebben a részben zajlik le ez is, annyi minden más mellett (már nagyon várom). Ezt persze csak saját felelősségre, mert úgy tudom, hogy elég részletes már a leírása a filmnek. Speciel Én még egy vesszőt sem néztem meg belőle:) nem akarom lelőni a galambot... vagy mit. -
flashX #549 komolyan izs érdekel -
#548 Akkor a kérdés költői? -
flashX #547 ezek izs jóak -
#546 rózsaablak! már a trilogiában is iszonyjól nézett ki!!!! -
#545 -
flashX #544 egyébként hi -
flashX #543 hogy lesz anakinból dart vader!?
[nagyon izgul, hogy milyen lesz csak erre tud gondolni] -
flashX #542 ilyenn dög lesz benne? -
#541 kiváncsi leszek mi lesz a technika ellene!!!
Ja és el ne felejtsük,, lehet hogy ismeritek devan egy nagyon jó háttérképes oldal! -
#540 -
#539 Hmm, tényleg jó kép :D -
#538 detto!! ! ! ! -
#537 jedi imitátor ;)))))))))))))))))))) -
#536 egy fárasztó jelenet után átugrottak a káváhordogató fiú fotótermébe, pikcsörnek ;)))) -
#535 Talán be lehet tudni fiatal korának ezen hátránya(legalábbis gondolom), de az a bizonyos fénykard-párbaj a kedvencem abban a részben:)) Azt többször is megnézem, mikor odaérek:) -
Rohamoszti #534 Itt egy minden eddiginél faszább kép Griviről...
Mára asszem befejeztem működésem :D -
Rohamoszti #533 Pedig az uralkodó legkedvesebb ünneplő ruháját agatta magára ezen alkalomból :D -
#532 LOL..mint két farsangi jelmezes -
Rohamoszti #531 Muahaha
-
#530 Ezen jót röhögtem:
Grievous tábornok adata:
Height:1.904 meters (default configuration)
Amúgy biztos kemény csávó lesz. Trófeaként viseli az övén a legyőzött jedik kardjait.Király lenne ha mondjuk 3-4 kardot forgatna egyszerre.. -
#529 EZ egyébként teljesen igaz! De Jó harcos és jó volt nézni a vásznon, azért ezt nem szabad elfelejteni! -
#528 Maul 1 senki szégyen a sötét oldalra, nincs meg benne semmi abból a nemességből ami megvan Vader-ben Palpatine-ban vagy Dooku-ban -
#527 akkor lehet lesz egy ujabb kedvencem, mert Dart Vader és maul mellet ugy néz ki hogy ennek a főmellékgonosznak is egész jó a dizájnja!!
És maul nem volt bohóc, hanem csak egyszerűen nem ismertük meg a személyét! mondjuk az biztos hogy amikor láttam a filmet nem voltam oda érte de ,, most mondjátok ha nem, az obi van és közööte folyó párbaj bolt az eddigi sztem legjobb fénykardviadal!!! -
#526 Sorry! eből is látszik hogy sokat öregedtek,, vagy talán csak kevesbb a hajuk! , amúgy derengett azért :) -
#525 annál kicsit keményebb, Maul 1 bohóc volt hogy legyenek új rajongók pont mint Jar-Jar. -
Rohamoszti #524 Ő Grievous a 3. rész fő/mellékgonosza, kb annyi szerepe lesz mint Maul-nak az első részben... -
#523 nem ő lesz a mostani főenemy? -
#522 En a Lando melleti robot pofat nem tudom hova tenni. -
#521 Hi!
Ez tényleg szomorú, hogy Bail Organa-t (Jimmy Smits-balról) és Qui-Gon Jin-t (Liam Neeson-jobbról) nem ismerted fel...
itt a bizonyíték, + a többiek neve is akiket nem ismernél még fel -
#520 jar-jar és do-ku fölött az a 2 csávó kicsoda,, nagy szégyen de nem simerem fel őket! egy kicsit azért gyanítom!!!,, kár hogy obi van már nem lehetett raja a képen! -
#519 Pontosan :D -
#518 jó így ujra látni őket! :))))))))))))