3766
-
#759 Aber az nem lenni olyan officiel kerem alasan! -
#758 ez is igaz... -
#757 Spoiler!
igen és tőle is elveszik majd ezt a bizonyos helyet:)) -
Szid #756 Már alig várom a filmet. -
#755 Szerintem amikor kinyírja Dokuu-t akkor lesz belőle Vader.... (mert ugye egy Mester és egy Apprentice.) ÉS a Sithnél az nagyon működik, hogy könnyen át lehet venni a másik helyét csak meg kell ölnöd hozzá... és Ugye Dokuu volt Palpatine tanítványa Maul halála után. -
#754 YAYA! sztemis már hamarabb LOrd Véder lesz a neve!!! -
#753 Attól mert nincs sisakban + robotcuccban még lehet sith lovag és lehet a neve DARTH VADER, egy SITH mester tanítványa! -
#752 Erre nagy a valószínűség, hiszen látható az előzetesben is, hogy Anakin-ként gyakja le a Jedi-ket, valamint a Köztársaság (Birodalom:)) ellenségeit. a vége mindenesetre izgalmas lesz, mert azt már tudjuk, hogy hogy folytatódik:))) -
#751 Lord Vader valóban kemény, sith, de nem master, nyomába sem érhet Yoda -nak vagy az uralkodónak.
Egyébként Vader nem annyira nyámnyila, egyedül a vére ellen nem fordul -t. -
flashX #750 Én rettegtem, hallottam a lélegzését és már becsuktam a szemem. :) -
Aspyrin #749 Hát az életkorából ítélve akkoriban még nem nagyon láthatta, mindenesetre nekem egy meghatározó élmény volt a moziban -
#748 persze! Dart Véder! továbbra is a legyobb karaktar! mind közül -
#747 15-20 évvel ezelőtt mikor nézted, bezzeg összeszartad magad tőle :-) -
#746 persze! tudyuk hogyva esik aztán a tudyukminek van egy oan sayátosága hogy valameyest lekorlátozza a funcióit!! de szerintem gépformában már nem oan kemény és harcias sötét úr mint anakin formában -
#745 mert? Anakin az Obi elleni párbajban sérül meg, azért kell a ruha hogy életben tartsa..... -
#744 ez a gáz!!! -
#743 max az uccsó pár percben lesz szerintem. -
#742 Az utso par masodperc... amikor Vader all Palpatine mellet.... jaj anyukam :D
Csak azt nem igazan ertem hogy vajon kb hany percig lesz Vader a muviban... remelem max egy orat!
Veder Fan Club !!! Kaaaaaahhhhh puuuuuuuuhhhhh!!!
:DDD -
#741 -
#740 itt vagyok, és ha nem hagyjátok abba nem csak takarítani fogok..... -
#739 Semi probléma, téleg telyesen mind1, ennek örömére megyek dudyátok mit csinálni a tudyátokmivel ;) -
#738 Ja, az az értelmes uhh. Igen, végülis nyelvtanilag nem volt benne hiba:) De most már ne off-oljunk, fűzz hozzá inkább te is valami érdemlegeset. Elnézzük a helyesírási hibákat:)
OFF: Johnyy-tól pedig ezúton szeretnék bocsánatot kérni, hogy próbáltam neki segítséget nyújtani a magyar-nyelv ingoványos talaján. Talán nem a megfelelő helyen és időben tettem.
ON: -
#737 Semmi gond -
#736 Ok, sorry. -
#735 Lehet hogy egy picit rosszul hangzik, de egyébként nyelvtanilag nincs bennük hiba. De ez már offtopic szal leállhatna mindenki. Majd jön Punker azt takarit -
#734 Apaiágról magyar vok! anyai ágról német! de mostanában töbet beszélek angoléul mint magyarul..... -
#733 Hozzám?
Hát pl. Te a #708-ban. -
#732 És hozzád ki szólt?? Majd Ő megvédi magát, amennyiben ezt támadásnak vette, speciel Én nem annak szántam. -
flashX #731 Úgy tudom, mádzsár a gyerek! ;)
-
Monoton #730 Hát megnéztem a legújabb trailert! (magyar felirat + minden)
Szóval szerintem a film nagyon jó lesz!!!
Az biztos hogy trükkökben mindent verni fog!!! -
#729 Háááát ha már itt tartunk:
"Szóval nagyon látványos lesz, a pénz nem számított."
???????????
Egy mondatban jövő és múltidő? Ráadásul értelme sincs túl sok.
De ez a mondat is eléggé bicskanyitogató:
" Valószínűleg kenterbe veri a Gyűrűk Ura és a Mátrix trükkjeit is"
Miééért? És hogy lehet ezt lemérni????
Sorry, csak gondoltam megmagyarázom ezt: -
#728 az "y"-t rendszeresen használod a "j" helyett, csak gondoltam szólok:)
Van más helyesírási hiba is, de ha jól emlékszem nem tudsz jól magyarul, ugye? angol anyanyelvűre tippelek, már csak az y-n erős használata miatt is you=jú :)) -
#727 én nem mondtam! de ez így van! melleselg nagyon tetszik anakin dart wéder dizáyn előtt!!!!! -
#726 hol állítom az ellenkezőjét? -
#725 a láva szétmarya a testét! de a láva nélkül is sötét lenne meg megerősödne, bevörösödne a vágás az ercán! -
flashX #724 Csak másokra tekintettel, mert én elolvastam a történetet, nekem nem kell. -
#723 !!!SPOILER!!! -
flashX #722 Esetleg !!!SPOILER!!! felirat?! -
#721 "Anakin hiába lesz gonosz, ha nem is esne a lávába sose lenne olyan mint maul csak arca elhalt, ráncos lesz és vonásai ujjászületnek ahogy a Sitheknél lenni szokás."
lehet hogy én értem félre amit mondani akarsz, de nem azért torzul el anakina a trailerben látott módon mert lávába esik. miután beleesik már darth vader pácélban látható csak -
#720 Maul karaktere csak a filmben nincs eléggé kidolgozva. Mást ne mondjak itt figyel egy 400 oldalas könyv az éjjeliszekrényemen Darth Maul:The shadow hunter címmel...