Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az EP3-ban ismerni fogja Csuvi és Han Kenobit, de a 4-ben már nem is emléxenek egymásra, tök idegenek?
Hmm....
Hmm....
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Han solo megjelenik vazz... erosen ketlem 😊
Es hogy hogy nem Lucas csianaja?
Es hogy hogy nem Lucas csianaja?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ebben megjelenik, mint 12éves gyerek. akkor EP4ben olyan 32 éves lehet.
az EP3mat nem lucas fogja csinálni.
az EP3mat nem lucas fogja csinálni.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Hehe, ha topicot nyitsz, ird meg elore a szoveget es copy-paste. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hogy lenne igazi? egyrészt Lucas általában forgatás alatt írja a forgatókönyvet... másrészt túlságosan sablonokra épül.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
bazzeg
mi a faszért vagyok én a 7., amikor én nyitottam?
muszály itt mindenkinekilyan nagyongyorsnak lenni?
és ez télleg nem igazi?
mi a faszért vagyok én a 7., amikor én nyitottam?
muszály itt mindenkinekilyan nagyongyorsnak lenni?
és ez télleg nem igazi?
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Megtaláltam a neten a 3. rész forgatókönyvét, ma végigolvastam, és szerintem ez igazi. túl profi ahoz, hogy csak valakinek a játéka legyen.
de ha eseteg mégis az, akkor meg valakinek sok ideje volt...
de nekem nagyon tetszett.
ITT A FORGATÓKÖNYV
ha valakit érdkel, akkor itt a lényeg is:
Palpatin, a köztásrsasá elnöke Darth Sidius.
Anakin Kenobival harcol, mert meg akart szerezni 1 kristályt, amit jodáék digtak el, mert tú erõs volt, és obi ezt nem engedte, majd 1 szakadékba zuhan, obi meg elmeg, asszi meghalt.
anakint Darth Tyrannus(alias Dooku) megmenti,(elvesztette 1ik karját, mindkét lábát, meg tropárament a tüdeje, meg még 1-2 belsõ szerve) és Sidius parancsára megcsinálja neki a géptestet, majd immár Vaderként megöli Tyrannost, és õ lesz a sith tanítvány.
Padmé aszi, obi megölte anakint, ezért el akar menni valahová, de a hajó kapitányát(a halyó a millenium falcon, csak még nem az a neve ilyenkor, hanem callipso) a vukik bolygójára viszi, ahová palpatin a klónsereget összegyûjtötte 1 galaktikus támadáshoz.(mert senki sem tudja róla, hogy õ sidius)
boba fett meg akarja ölni Windu mestert(mert megölte az "apját")
yoda megmondja obinak, hogy anakin nem halt meg, csak a sötét oldalra állt.
jar jar meghal
eljátsszák joda halálát is, aki windu tanácsára visszamegy a dagoba rendszerbe, nehogy kihaljon az utsó jedi is a nagy csatában. palpatin asszi, jodát megölték.
a csatában a vukik a jedik mellé állank, de így is legyõzik õket a klónok. windu is meghal(boba fett megöli) meg minden jedi is, csak obi, padmé(aki terhes, de csak obi tudja) a két droid, csubaka, és han solo menekül el(a késõbb fontos személyiségek közül)
palpatin-t elnök helyett uralkodóvá választják.
elhiteti mindenkivel, hogy a jedik lázadtak fel, és õk fogtak össze a sötétoldallal, és ekkor az elszakadáspártiak(akiket eddig mindenki rosznak hitt) átmennek felkelõkbe, és megmentik a callipsot.
a felkelés vezetõje neveli fel leiát, lookot pedig a tatooinra viszuik, remélem innen ismerõs...
de ha eseteg mégis az, akkor meg valakinek sok ideje volt...
de nekem nagyon tetszett.
ITT A FORGATÓKÖNYV
ha valakit érdkel, akkor itt a lényeg is:
Palpatin, a köztásrsasá elnöke Darth Sidius.
Anakin Kenobival harcol, mert meg akart szerezni 1 kristályt, amit jodáék digtak el, mert tú erõs volt, és obi ezt nem engedte, majd 1 szakadékba zuhan, obi meg elmeg, asszi meghalt.
anakint Darth Tyrannus(alias Dooku) megmenti,(elvesztette 1ik karját, mindkét lábát, meg tropárament a tüdeje, meg még 1-2 belsõ szerve) és Sidius parancsára megcsinálja neki a géptestet, majd immár Vaderként megöli Tyrannost, és õ lesz a sith tanítvány.
Padmé aszi, obi megölte anakint, ezért el akar menni valahová, de a hajó kapitányát(a halyó a millenium falcon, csak még nem az a neve ilyenkor, hanem callipso) a vukik bolygójára viszi, ahová palpatin a klónsereget összegyûjtötte 1 galaktikus támadáshoz.(mert senki sem tudja róla, hogy õ sidius)
boba fett meg akarja ölni Windu mestert(mert megölte az "apját")
yoda megmondja obinak, hogy anakin nem halt meg, csak a sötét oldalra állt.
jar jar meghal
eljátsszák joda halálát is, aki windu tanácsára visszamegy a dagoba rendszerbe, nehogy kihaljon az utsó jedi is a nagy csatában. palpatin asszi, jodát megölték.
a csatában a vukik a jedik mellé állank, de így is legyõzik õket a klónok. windu is meghal(boba fett megöli) meg minden jedi is, csak obi, padmé(aki terhes, de csak obi tudja) a két droid, csubaka, és han solo menekül el(a késõbb fontos személyiségek közül)
palpatin-t elnök helyett uralkodóvá választják.
elhiteti mindenkivel, hogy a jedik lázadtak fel, és õk fogtak össze a sötétoldallal, és ekkor az elszakadáspártiak(akiket eddig mindenki rosznak hitt) átmennek felkelõkbe, és megmentik a callipsot.
a felkelés vezetõje neveli fel leiát, lookot pedig a tatooinra viszuik, remélem innen ismerõs...
mert a 'rise of the empire' - a birodalom felemelkedése idöszakból van a történet.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Jaja, ez nekem is +van, ezt nem Lukács srác írta.
Amúgy vannak benne izgi dolgok 😊
Amúgy miért a rise könyvtárban van amikor twilight (remélem jól írtam, alkonyt jelent) a címe ? 😄
Amúgy vannak benne izgi dolgok 😊
Amúgy miért a rise könyvtárban van amikor twilight (remélem jól írtam, alkonyt jelent) a címe ? 😄