3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elmúlt 10 évben senki nem írt ilyesmikrõl, úgyhogy szerintem ezek csak nálad jelentkeznek.
a legutóbbi bug megoldásához a figyelmedbe ajánlanám a tükrözés panel alján lévõ "mirror IK limits" feliratú checkbox-ot.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Próbáltam plane-el és shell módosíóval, de az sem jó mert belátni a fal közepébe, nem csinál "csövet" a lyukakból...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
a középen lévõ 2 vertex az amit eggyé kéne tenni
És persze nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
http://hvg.hu/hvgfriss/2012.08/201208_ujabb_bonyodalom_a_cet_korul_halva_szuletet
végre lehetett volna egy ikonikus jó megjelenésû épülete a fõvárosnak, és ez lett a sorsa.
remélem putyiéknak nem áll benne pénzük.
vegiggondolom az elhangzottakat😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
- Tapéta jó, szerintem elég egyedi lett, illik hozzá. Ízlés kérdése persze.
- Az ablakon beáramló fény túlságosan nagy részt éget ki, ahogy látom másoknak is feltûnt. Nem gond ha kiég, de ez így túl nagy rész. az egész képbõl.
- Bal és jobb felsõ sarokban mi az a homályosság? Számomra zavaró.
- Ööö... és miért égnek ilyen napsütésben a falilámpák? <#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
the world is mine
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
elmeletileg nem lebeg 😊
nenad: miert nem?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
- nincs nagyon kiégve középen?
- olyan mintha lebegnének a székek
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azt szeretném megkérdezni, hogy azt hogy csinálják meg, hogy miután Green Screenel kivágnak egy embert, utólag, hogy rakják oda a 3D-s videót, hogy az együtt mozog a kamerával? (képpel megmutatom, hogy ezt hogyan értem) Vagy Boujuval ezt hogyan lehet megoldani?
A két képen megfigyelhetõ, hogy közeledett a kamera és az X-wing is vele együtt mozgott.
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!
UV-t szeretnék készíteni az autómnak, de a legnagyobb részhez amit szeretnék majd photoshopban megfesteni, nem tudok értelmes uv-t csinálni. A kedvencem az oktató videókban, hogy pl cylindrical uv után azokat a részeket melyek összenyomódnak azt relax-el javítja, nálam meg széttépi a kijelölt vertexeket. Esetleg ha van erre valami jobb módszer, ötlet? Elõre is köszönöm a válaszokat.

It\'s good to be bad.
gpu 6gb memóriával... lassan de biztosan elérkezik a gpu renderelés korszaka!
Annyi lenne a kérdésem, hogy mi a számottevõ különbség Vray Adv és Vray RT között?
the world is mine
the world is mine
koszi!
http://www.fixstars.com/ja/lucille/
van valahol ertheto nyelven is rola info?😊
Állítólag komplexebb jeleneteket sokkal gyorsabban renderel mint más eljárárások. Majd próba után többet...
http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/studio-rendering-with-3ds-max-and-vray/
Illetve van egy jó kis render-plugin Vray alá, a Vray Ambient Occlusion 2.0, ez a szineket, mapokat (opacity mapot pl.) nem kezeli, de a modellezett felületi formákat nagyon jól kiemeli. Ez innen leszedhetõ:
http://populate3d.com/products/legacy-plugins/
www.pumaszallas.hu
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nagyon alapvetõ,de annál idegesítõbb,hogy nem jövök rá .
A helyzet a következõ autó modellezésbe fogtam de sehogyan sem tudom rávenni a max-ot,hogy a plane-ból további plane-t hozzak létre mint a videó tutorialokban a karosszéria készítésnél. A meglévõ plane tudom mozgatni,de hiába van lijelölve az éle benyomva az edge ,nem hoz létre további vertex pontokat csak az eredeti plane nyúlik. Remélem nem fogalmaztam túl kacifántosan. A válaszokat elõre is köszönöm.
Az angol nyelvû video tutorialok viszont nagyon hasznosak tudnak lenni, azokból is találni - akár youtube-on - olyat, ami érthetõen, látványosan magyaráz. Az "Essential Training" kifejezésre keress rá, ezek szoktak az átfogó, programismertetõ-szerû tutorialok lenni, a többiben pl lemodelleznek ezt-azt, ami késõbb lehet érdekes.
www.pumaszallas.hu
Az elõbb még azt elfelejtettem megkérdezni, hogyha .3ds-be exportálok, akkor azt hogyan tudnám megoldani, hogy a színeket is mentse?
Még nagyon új vagyok a max-ban, ezért a problémám egész biztosan egy nagyon alap, kézenfekvõ dolog, de mivel eddig nem nagyon találtam magyarázatot, nagyon megköszönném bárkinek aki tud nekem segíteni egy kicsit.
Szóval, szeretnék animálni egy ûrhajót (a modellezés már megvan), és azt szeretnék csinálni, hogy egy forogjon is, ne csak egyenesen menjen. De amikor a rotate-ra megyek és elmozdítom kicsit, akkor az egész modell szétesik:
Szóval, ha valaki meg tudná, mondani, hogy hogyan tudnám az egész objektumot egyben tartani, úgy, hogy el is tudjam forgatni, annak örök hála!
Elõre is köszönöm a segítséget!