3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már eddig is igaz volt. korlátozottan, a 2012-ben van gpu-s render.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

és igen lassan elérkezik a paillanat amikor a GPU-n történõ renderelés igazzá válik!

http://prohardver.hu/hir/sapphire_radeon_hd_7970_toxic_6_gb_vga_kartya.html

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Itt az elsõ például, a másik még nincsen kint...
http://blogen.eyeka.com/2012/03/27/reinvent-beer-packaging-winners-are-here/

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

gratulálok! melyik verseny volt az? linket a versenyrõl szabad?

npeter
<#taps><#worship>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Atika :o)
Gratula!

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

gj 😊

the world is mine

nagyon megy ez neked! Gratula!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Pöpec! Kösz!

Grat Nenad!

\"So always look on the bright side of death\"

hamarosan megmutatom mindkettõt, a szerzõdés meg van oldva az elsõnél, majd a második után postolok!

Jabar
Grat! Esetleg egy linket a gyõztes munkáról? 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Srácok... Végre szereztem egy elsõ helyet nemzetközi design versenyen! Újabb nyeremény! :-)

en voltam koszi😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

király! Ezzel minidg gondom volt! Mostantól egy katt és a polc meg van töltve könyvekkel!

az a baj, hogy még nem lehet letölteni, vagy mégis?

valaki mintha keresett volna a múltkor ilyesmit:
könyvesszekrényt könyvekkel megtöltõ script

nem probaltam de kenytelen leszek majd ha lesz hozza vray😊 a 2012 kimaradt mint mindig a paros evjaratu😄

hahaha, a válasz általános csend! 😄

ThomasGins
Mov-nál talán lehet igy menteni,nem próbáltam, de itt a legtöbben egybõl szekvenciálisan mentünk képbe, az esetleges fagyások miatt, hasznos hogy ha nem kell uj rendert inditani.

\"So always look on the bright side of death\"

Törölt felhasználó
No mindegy is 😄
Rendernél be lehet állitani valahol,hogy úgy rendereljen videót, hogy ne legyen háttérszin, hanem üres legyen mint Png-nél?
Törölt felhasználó
Az ingyen használható student verzió és egy tört verzió között van különbség, a legalitásán kívül?
duplikáljad az edgeket, majd pár közbensõ pont beiktatásával kisimítod azokat... pl.

en ugy csinalnam h pontosan ileszkedjen, hogy a hálónak kívánt edgeket a gömbön chamferelném az igy létre jöt polykbol egy uj object azokat extrude kicsit átalakitgatod aztan smooth,remélem érthetõ votam 😄

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Spline? (raigazgatod -> outline -> extrude -> Turbo smooth) igy elso blikkre.
Sziasztok!

Egy fontos kérdésem lenne hozzátok Modellezés ügyben. A cégnél most modellezem a légzõrendszert, viszont a tüdõ hörgõnél vannak ilyen kis erek amik háló szerûen fonják be a gömböket.

Kérdésem lenne, hogy milyen modellezési technikával lehetne megcsinálni ezt a "háló részt"??

Köszönöm elõre is!

Mellékeltem egy képet, azon be van karikázva az,

amirõl szó van.

hmm, 2012 es max még minidg bugos, az animációknál a slidertime állítása bizonyos esetekben nem lehetséges scriptbõl. Úgyanez simán lefut max 2011 alatt... édekes

Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Még a régi gépemen fel volt telepítve a 3ds max 2011. 32 bit.
Újra lett rakva a windows,de már 7,és 64 bit.Próbáltam újra rakni a max-ot de nem lehetett.Nem fogadta el a kódot ,mondom rendben leszedtem újra a géprõl aztán újra fel de már akkor nem telepítette a maxot,csak az autodesk kiegészítõket.installáláskor pedig úgy látszik mintha már rajta lenne a gépen és azért nem telepíti.A kérdésem az lenne,hogy a registrybõl mit kell törölni,hogy tiszta lappal újra rakhassam a maxot?
A válaszokat elõre is köszönöm.(probáltam a 32,64 bitet is felrakni.)
Ha makod van akkor FBX, elvileg visszamenoleg lehet par verziot lepni vele. Ha nincs akor marad az Obj, 3ds stb.

Elozorol jut eszembe, nem talalkozott valaki olyan scripttel ami a jelenetben/selectionben levo anyagok(standard) leveszi a self illuminationt 0-ra vagy beallit megadott erteket?
(egyik kollegam maniaja, osszevissza allitgat mindent ezert lenne jo egy "oneclick killer"😊 )
deko
Üdv, régen jártam erre😊 A kérdésem a következõ lenne, van arra valami mód, hogy 2012-es maxból 2009-es verzióba mentsek? Elõre is köszi😊

deko --- az élet értelme: 42 ---

Vannak scriptek amik ide-oda konvertalnak anyagokat.
Scriptspot
Heló emberek. Látom éppen a V-ray a téma, és a helyzet az, hogy lenne vele kapcsolatban egy kérdésem.
Szóval nem régóta használom a V-rayt, tehát régebbrõl vannak munkáim, ahol még nem V-ray Materialokat alkalmaztam. Ezeket nagyon sok munka volt rendesen le Materialozni és az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy a V-ray olyan szépen kirenderelje mint VrayMtl-ekkel, ahhoz feltétlenül szükséges elõröl kezdeni a Materialozást, vagy fényekkel és egyéb beállításokkal lehet ugyanolyan szép eredményt kapni?
csövekebne lámpák, kisebb nagyobb távolságra elhelyezve a csõ végétõl... Mindenképpen foltos lett sajnos.

ennél konkrétabban...

hihetlen egyszerû jelenetet nem tudott vray renderelni, gyorsan írtam redqueenhez egy animációs modult és vereti neki! Most csalódtam vrayben egy kicsit! :-(

van windowsos is..
vraynek is van linuxos verziója.

Nem tûnik drágának, de ki dolgozik 3d-ben linux-al?

Amazon Elastic Compute Cloud
High-CPU Extra Large instances each have 8 cores and 7GB of RAM and currently cost about $0.68-0.30 per hour.

Meggondolandó alternatíva, a végsõ munkákhoz, még akkor is ha egy gyors net nem árt hozzá. Linuxos.

vraylight material

vrayben hogy tudok világító object et csinalni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

egyértelmû!

oksa😊, policy powa'😊 viszont majd ha kijon a termek egy link johet😊

kössz!
nincsen kép sajnos, szerzõdés...

gratula! linket vagy kepet😊

gratula! képet szabad/lehet mutatnod?

gj

the world is mine

<#eljen>

fuuuúú, már éppen írni akartam, hogy nincs e valakinél valami kis extra modellezgetõs meló amikor beütött a siker. A philips-nél nyertem design versenyt! LOL, újfajta megoldással a teremékek tárolására.

Valaki itt egyébként embereket keresett egy régi fórumos, ki is volt az?

ja jó megvan rájöttem, bocs a zavarásért!
heló!
azt szeretném kérdezni, hogy 3D Studio Maxal, hogyan tudok megnyitni .ms fáljt. Mivel Boujouval letrackeltem, aztán kiexportáltam 3D Studio Max Type-hoz, amit .ms-ként mentett el. A neten keresgéltem ott írták, hogy MAXScriptel nyissam meg, de ott amit megnyitott valami szöveges dokumentum volt, nem pedig a kameratrack. Szóval hogyan tudom rendesen a trackelést megnyitni? elõre is köszönöm!