3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez is teny.. de azert neha tuti van szabad kapacitas az elore lepeseken dolgozni.. mert ha meg nincs az azt jelenti hogy tomve vagytok meloval tehat nem lehet problema.. ha meg tomve vagytok meloval es megis problema van akkor valahol valami bibi van (vagy ar alatti melo ami nektek sem jo vagy tul sok idot szantok feleslegesen egy projectre ami ugy szinten nem kifizetodo) persze ez csak szerintem (kibicnek semmi sem draga).

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

annyi különbséggel, hogy pp nem pörög a hátán napközben.

hat basszus.... pato pal.. meg mindig van a piacon jo par ceg butorgyarto etc..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

de nem mi készítettük:-(
ééééérted.

mindig csak ment a dünnyögés, hogy fel kéne venni a kapcsolatot, meg ilyen-olyan fasza lenne stb.

putyi, Al:
nem ertem ezzel a cikkel kapcsolatos problemat miert szomoru fejjel kommenteltetek facebookon:
http://online.wsj.com/article/SB10000872396390444508504577595414031195148.html#articleTabs%3Darticle
ez csak jo nem?

Akkor ezzel nem lehet ilyeneket csinálni: Endorphin
ThomasGins
Ha már ember, nagyon jó kis plugin:
link

\"So always look on the bright side of death\"

Bocs, kapikának szántam.
-Merre: google: free 3d characters
-Mire jó? jó egyszerû, hogy sokat betehess a jelenetbe, vagy jó kidolgozott közeli képekhez? Jó divatos ruhában, vagy jó fantasy kosztümben? Állóképhez, vagy animációhoz? Arc, haj számít?
-Ingyen: csak otthon csavargatnád a lábait, vagy pénzt akarsz vele keresni?
-Sok-sok éve kiadták a Poser 4-et és a Poser 5-öt ingyen, ha kell oda tudom adni. Vagy daz3d.com, csak regisztrálnod kell. Sok sikert!
feher boru vagy azsiai? feloltozve vagy csupaszon ( te kis huncut)..pozolva vagy cask ugy.. vagy mire gondolsz?
itt nez korul:
http://www.turbosquid.com/Search/?keyword=human&sort_column=A5&sort_order=asc

Hali! Tudnátok segíteni abban, hogy merre találhatóak jó ember modellek ingyen?
ezzek ilyenek... vetes vele otthonra egy - ket renderslave gepet... vagy optimalizald a scenet hogy ne tartson sokaig😄

ahh marad az itthon render. Nem fogok vele kinlodni.. csak picsog allandoan hogy sok ido
nah persze jah... de nem hiszem...

csak akkor van gond, ha használnak néhány plug-int a renderer-en kívül.

jobar jartok lassan ha valami kinai-indiai renderfarmot bereltek egy ket oracskara-napocskara.. feltoltod az anyagot es mar kapod is a cuccot..

az also hangon is 3k dollar, minimum 😊
amikor ilyen hiba van, általában ez nem megoldás, de bencsab azt írta, hogy az animációs útvonal is elromlik, az pedig nem egy klikk.

lehet szemmel veréssel is, de egyszerûbb, ha megmondod, a fõnöködnek, hogy telepítse a gépekre a max-et vray-t stb.

Akkor is elfordul a kamera. Bar azt ket klikk visszallitani. (kamera kivalaszt "move"-ra fent jobbklikk es roll=0)
es visszall.
koszonom a gyors valaszt😊 De erted nekik nincs meg a studio max meg a vray a szerverukon, akkor telepitsem azt is remote desktopon keresztul?
talán az lehet a megoldás, hogy mindent hozzálinkelsz egy dummy-hoz és a dummy-t forgatod el 103 fokkal.

nem voltak elõtte group-ban? akkor szokott hasonló lenni, ha kitörlöd úgy a group-ot, hogy az objektumok megmaradnak.

igen kb. ez lenne az indulás, de használhatod a remote desktop-ot is a windowsban. a cél az, hogy te lásd és kezeld, az egyik ottani gépet úgy mintha a sajátod lenne. ha ez megvan, akkor átmásolod a file-t, amit elõtte egy archive parancssal a jelenetbõl készítettél arra a gépre, majd belépve megnyitod a jelenetet és elindítasz az ottani hálózaton egy sima hálózati rendert. aztán pedig örülsz és átküldesz nekem egy jelképes összeget tanácsadásért:-)

Senki mas nem tud nekem segiteni, hogy hogyan rendereljek a fonokom gepein? VNC az kiraly, bar nem ertem mit kellene tennem, mondjam neki, hogy rakjon fel egy vnc servert en meg egy vnc viewert? Valaki kicsit bovebben avasson be.
Egy beanimált kameránál meg aztán nem csak a nézõpontok vesznek oda, hanem az útvonal is elmászik.

Ebben ki tud segíteni. Az egész jelenetet (kamerástól, napostól) el akarom forgatni balra 103,..... fokkal a szerkesztõablakban. CTRL+A, Use selection center kiválasztva, elforgatom, és a kamerák bedõlnek.

De ugyanígy eldõlnek, ha a kamerát választom csak ki a középvonalánál fogva, és elkezdem forgatni. Na, mit javasoltok?

benőmenő
Kösz a választ, akkor majd legközelebb így fogom.
Csak a tutorial-ban volt, hogy akkor most avi-ban rendereljünk és majd kéri a codec-et. És azóta sem tudtam megadni mást, szóval akkor marad ez. Bár visszaolvasva tényleg mindenki így csinálja.
Renderelj TGA-ba vagy JPG be. Megmented magad jo par ora idegeskedestol. Utana osszefuzod barmivel es probalgathatod a codec-eket.
LOL,
lehet hogy lesz benne, bár hova máshova kerülne?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

benőmenő
Sziaszotok,
most kezdtem el csinálgatni a tutorialokat és lenne egy kérdésem.
Egyszer már adtam meg codec-et rendereléshez miután kiválasztottam hova mentse az avi-t. Viszont azóta nem kérdez rá, hogy milyen codec-et szeretnék használni, pedig valószínûleg sikerült a legtrágyábbra rábökni.
Hol lehet még codecet változtatni?
nagyon optimista vagy azzal a 3gb-tal. :-)

tenkenorman
de ha mégse akkor csak forradalmian átalakítják a material editort, és a kezelõfelületet (+3gb)

http://www.tenke.hu

no nemsokára lesz vízszimuláció a max-ben:

http://www.cgrecord.net/2012/08/autodesk-buys-naiad.html

lehet majd anyázni a fagyásokra. vajon ki fogja használni mind az egy szálat a képernyõ frissítéshez?

http://www.youtube.com/watch?v=U9rgG2vPAvQ&feature=player_embedded#!

Nnna!
Végre egy EMBER, aki jól veszi a kanyart. Eddig egy ilyen élcelõdés hullámra a úja 99%-a sértõdéssel beszólással reagált.
Engedd meg, hogy tiszteletemet fejezzem ki!
<#worship>

Rendben koszi!
jo penzert meg orulnel is neki egy kis kiruccanas amerikai fonokhoz😄D

VisualHarmony
Lépcsõzzé' inkább egy kicsit, aztán dobj valami vállaszt... <#email>

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

dehogynem.
most csomagolok, aztán indulok beállítani a vnc klienst, aztán letesztelem, majd egy rövid oktatást is tartok.

meg segiteni sem akarsz neki?! you bastard!😊

mondjuk írd be a google-be, hogy "vnc" és elemezd ki az elsõ néhány találatot. ha ez nem megy akkor szerintem nem kellene erõltetni ezt a dolgot.

vnc? nekem kellene valami tutorial, v leiras, csak azt sem tyudom hogy keressem
a "vnc" lehet a megoldás.

KEdves Forumozok!

Fonokomnek Amerikaban van egy Dell blade chassis-e valami renderfarm feleseg, es be akar segiteni renderelni, hogy tudnam megoldani, hogy vrayel tudjak ott renderelni? Van valami kliens vagy ilyesmi amit telepiteni tud? Sosem csinaltam meg net rendert, valaki segitsen!😊

Koszi
Croano
na mivan irjatok ma is 😄

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

az olvadt vashoz lehet, hogy elég a sima particle flow,de lehet próbálkozni még : vagy glue, vagy phoenix, vagy fumefx.

én mondtam hülyeséget, mert már annyiszor raktam ki-be, hogy azt hittem az is megvót. azt' mégse.

ha ugyanolyan "méretû" típusú idõzítésû. Dula chanel egyébként nem számít sajnos olyan sokat, Szerintem renderelésnél meg egyeltalán nem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

És akkor hogyan lehet, hogy külön tesztelve jók voltak?