3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vafeN
köszi szépen, utána nézek.

[O_O] (.)(.)

realflow

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

vafeN
Valaki tudna segíteni egy kicsit? Kértek tõlem egy olyan videót amiben a "kovács" kiönt egy gyûrût, a kiöntés milyen plugint(?) oldható meg ? Csinálnék egy formát amibe "beleönti" a "olvadt vasat" és annak kéne felvenni-e az alakját.

Elõre is köszönöm a segítséget.

[O_O] (.)(.)

nos, úgy tûnik megoldódott. két ram modul volt sérült, természetesen a ram-párokból egy-egy. így legalább kipróbálhatom, hogy jelent-e valamit a páronként használt ram. erõs a gyanúm, hogy nem:-)

Köszönöm, a segítséget.

Idõzítés csökkentés illetve feszültség növelés is segíthet.

lehet, hogy nem a ramokkal van gond, hanem a memóriavezérlõvel. ha i7 procid van, akkor szívás, mert annál már a processzorba integrálták a memóriavezérlõt, a core2quad-nál még az alaplapon van. próbáld mind a 4 slotot egyesével végigtesztelni, esetleg kiszárni, hogy hátha valamelyik 2 modulod összeveszik egymással dual channelben.

bocs a 9. próbánál a véletlen patternek vagy mi a szösz.

Kedves hozzáértõk!

Hogy van az, hogy memtest a 9 próbánál hibát jelez, ha mind a 4 ram benn van. Viszont a ramokat egyenként tesztelve, a slotokat egyenként tesztelve minden OK.
Erre ment el a mai napom brühühü.

megjelentek a 6gb-os vga modellek, talán lassan vége a cpu renderelésnek. 😄

http://prohardver.hu/hir/sapphire_vapor-x_radeon_hd_7970_ghz_edition_amd.html

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

így kell kiütni a konkurenciát 😄😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Met
Magyarország én így szeretlek 😊
pl.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
A tanácsokra adott reakcióid alapján tehát: Elvállaltál egy olyan munkát, aminek az elvégzéséhez nem rendelkezel a megfelelõ tudással. Ez egy nagy pirospont! Ha úgy vállaltad el, hogy az árajánlatoddal kiütöttél még pár valódi szaktudással rendelkezõ céget vagy szabadúszót is, akkor újabb piros pont! Így épül, szépül a világ, elõre hát!

per aspera ad astra

az a baj, hogy modellezni is kell, hogy lehessen renderelni és ahogy láttam azzal is gondok vannak. azon pedig a maxwell sem segít. egyedül a zénó féle javaslat lenne a megoldás.

+1

size multiplier-t vedd kisebbre

\"freedom is not a licence for chaos\"

tenkenorman
Sziasztok. Van egy jó kis szoba scene-m két ablakkal, és egy Vray-sun világítja meg, az ablak elé egy fát raktam aminek levelei jó lenne ha árnyékot vetnének. de valahogy nem az igazni. nincsenek jó éles árnyékaim. mit tegyek hogy legyenek 😄?

http://www.tenke.hu

maxwell render. beimportálod, anyagozol, megnyomod a gombot és kész!
igaz, mire kiszámolja, valszeg megintcsak "õsz lesz"
nincs olyan gomb, hogy "make good cg image"

de most mit vartal...?! googlet vegignezted? tessek baratom elso talalatok egyike 5-6 program nevvel
http://home-design-software-review.toptenreviews.com/
segithetek meg valamiben????

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Köszönöm a gazdag hozzászólást, kár volt itt kérdeznem
fizetsz egy alvallalkozonak... foleg ha melo.. es gyorsan.. es nem ertesz hozza.. 😊 szerintem😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

igen, tudom, kezdõ szinten értek a maxhoz, de mire leszedek ilyen 3ds file-okat, állítgatok, renderelek, addig õsz lesz.
Szóval nekem valami egyszerûbb megoldás érdekelne.
hat elsosorban 3dsmaxot.. majdnem fotominosegu tereket lehet.. bar hallotam meg lattam is hogy cinema4dvel mayaval es belnderrel is sikerult egy ket embernek....

Sziasztok !

Tudom egy kicsit off topic kérdés, de milyen programot tudnátok ajánlani, amivel egyszerûen, de majdnem fotóminõségû belsõ tereket csinálhatnék.
Kellene csinálnom most egy katalógust, ahol a bútorokról csak képek vannak fehér háttérrel, és ebbõl kellene összehoznom enteriõr képeket.Szóval csak szobákat kellene renderelni ablakkal, növénnyel egyéb bizbaszokkal, és a többit ps-el összehoznám.
egész jó lett! :-)

ez animáció vagy állókép lesz?

akkor már én is jelentkezek, hamár v-ray challenge 😊 Én azért több napot szántam rá, bár nem lett feltétlenül lett jobb is :S 😄
Személy szerint annyira nem vagyok elégedett, azzal a fickóval lehetett volna még foglalkozni bõven, de elsõ karakterként jópár kezdõ hibába belefutottam. Anyway: Gutenberg és a könyvnyomtatás decisive momement-je 😊

A vray challengre a final képem. Csak kb 2 napom volt rá, így nem dolgoztam agyon a témát, de azért remélem lesz valami visszhangja a versenyen! 😄

link

Picit állítgattam még a beállításokon, de még mindig világít a fiókok fölötti rész.

BaliBoy
Segítséget szeretnék kérni.
Úgy gondoltam, hogy ismét Max-oznék egy kicsit. Feltettem a 2011-es verziót. Szomorúan tapasztalom, hogy megváltoztatták a viewport kezelést. Míg régen az active nézetet a vetületek betûjelével lehetett változtatni most már külön az active viewportoknak lehet billentyû parancsot adni... :S
Az elsõ kérdésem, hogy valahogy be lehet-e az új maxot konfigolni, hogy úgy mûködjön mint a régebbiek?
Illetve ha nem, akkor mi okozhatja azt, hogy az 1. active viewt nem tudom kiválasztani maximált view esetén a beállított billentyûvel? Ha minden vetület látszik a képernyõn akkor meg odaugrik a billentyûparancs lenyomásával.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Met
Valaki át tudna konvertálni nekem egy SLDPRT file-t hogy max meg tudja nyitni vagy importálni?

Met
Ha kijelölök egy vertexet és w-t nyomok a nyilak nem a megszokott irányba mutatnak hanem ferdén állnak, azt tudom hogy be lehet állítani hogy a nézõponthoz igazodjanak a nyilak (vagy valami hasonló) csak már nem emlékszek hogy hol kell vissza állítani normálra<#szomoru2>

túlmelegedtek a szerverek! 😄

ThomasGins
repeatrepeatrepeatrepeatrepeatrepeat?😊

\"So always look on the bright side of death\"

ez nagyon jó tapasztalat volt.

a nap fénypontja, a fagyasztóba helyezett nedves póló viselése! LOL!

ez kerdes vagy kijelentes😄
annal mar csak az szebb hogy amikor ilyen olyan oldalrol letoltott jelenetekbe pkaolja a sajat szarjait es nem erti hogy mi miert van...
balcsi atuszasra nem mesz?

gj 😊

the world is mine

vizes póló és vizes borogatás a tegnapi hosszú távú úszás után. Remélem bõrrák nem lesz belõle. 😄

rábaszott.... sok ember használja a renderereket úgy, hogy nem is tudja melyik paraméter mire jó?

legkondi van az irodaban😄 ha delutan tolti fel ugy jart😊

zenoka ilyen melegben is segítõkész, segítsünk rajta! <#eplus2>

mutas man egy render settingset.. hatha megis.. meg tuti a model bar valszeg render settings..

monodom, hogy az összes renderer xar! 😄

De én nem a gyenge render végett kérdeztem, azt tudom állítani, de magasabb beállításokon is vannak ilyen hibák. pl itt a fiókok feletti deszka is olyan mintha teljes egészében esne rá fény, de hát nem eshet, és a polcos szekrény legfelsõ polcán belül is irreális az árnyék ami a sarokban világít...
ThomasGins
<#eplus2>

Met
de nehezebb felvágni😊

kevesbe romlik a hus😄

ThomasGins
Hmmm, egy norvég hentes az északi sarkon, jó munkahely.

norwegia.. eszaki sark.. kozeli hentes 😄

ThomasGins
borospince, laptop, wifi😊