63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• putyi
    mac-o-mat
  • Aldaryn
    pusztán csak a felismerés birtokába jutsz, hogy valójában mindig is ott volt. :)
  • nenad
    a kockás padlóból emelkedik ki mint a terminator... XLOOOOOOLLLL!!! xD
  • putyi
    mi az hogy érkezik?! megjelenik, feltűnik a semmiből, sőt materializálódik!
    csak bele ne dobd a joghurtos dobozt!
  • Aldaryn
    Eleve bekapcsolva érkezik.
  • putyi
    egy mac-et bekapcsolunk és megy. utána maximum sleep-be teszed. soha nincs szükség restartra, nem fagy le, nem romlik el.
  • Aldaryn
    Hehe... Biztosan adnak majd hozzá wireless bekapcsológombot, vagy az iPhone-ról lehet majd elindítani. Vagy a billről.
  • Zokni
    Utána már csak a tápkábelt húzogatod ki, meg vissza. :D Mondjuk az a biztos.
  • putyi
    azt én is néztem, hogy a bekapcsoló gomb hátulra került. de mivel mac-ről van szó azt csak egyszer kell bekapcsolni:-)
  • nenad
    más: következő amdprocesszor lesz az amire be fogok ruhazni. Nincsen semmi konkret csak nénány valódinak tünő kémfotó amin az fpu valami brutális méretűre nöivekedet... a cahcek is kb 2x méretűek lesznek...
  • Aldaryn
    Az egyetlen, de hatalmas baki, hogy a tápkábel bemenete és a bekapcsológomb ugyanott van.
  • nenad
    aham... nekem akkor sem jön be, nem néztem a szerkezetét de szerintem a tégla még mindig jobb helykihasználtságot biztosít... a szerelésrőlnem is beszélve... 1 ventillátor micsoda invenció... Egy modulárisan kihúzható-betolható szerkezetnek sokkal több értelme van... gimmicky cucc, csak a forma kedvéért nem a valós előnyök érdekében...
  • putyi
    ahogy én figyeltem az egész hóbelevanc hűtését egy ventillátorral oldják meg. egy ilyen pc-hez minimum3-4 ventillátor kellene. nagyon jól el vannak helyezve a komponensek, a forma kellően letisztult ahhoz, hogy ne a szoba éke legyen, de mégis észre lehessen venni. normális anyagokat használnak, stb.
  • nenad
    példa a külső és a belső funkció összhangjára??
  • putyi
    cégvezetőknek felvételi vizsgához nagy segítség, hogy kiválaszthassák a megfelelő munkaerőt.
  • putyi
    először azt akartam írni, khogy beledobsz két joghurtos dobozt és olyan lesz, mintha lehokizták volna(bocs!), mert azt hittem, hogy valaki feltalálta a melegvizet és a 80-as évek szellemében tervezett egy fekete polisztirol szemeteskukát és örül magának. aztán ma gondoltam egyett és megnéztem, hogy vajon milyen lehet az új mac....
    szerintem egy nagyon jól átgondolt desing. végre olyan aminél a külső a belső és a funkció összhangban van. nem utolsó sorban pedig ezt nem fogják tudni koppantani a kütyügyártók.
  • Aldaryn
    Én örülnék pár ilyen szemeteskukának. :D
  • nenad
    bazzeg nem tudom a fotok szarok de ez egy szemeteskuka!!

• Aldaryn
    Egy sor kijött már, diszkont verzióban is, de érezhetően nincs akkora nyomás, mintha nem lennének kompatibilisek a régi plugok.
  • Aldaryn
    Hohó, láttátok az új MacPro-t? Retrofuturizmus a javából, mint belsőleg, mind külsőleg. Kár, hogy külön-külön megvsárolva nagy valószínűséggel továbbra is fele annyiba kerülnek majd a komponensek, mint az Apple csomagjában.
  • bencsab
    Aham. És ennyire nem népszerű a 2014-es verzió, hogy kb. 1,5 hónappal a megjelenés után még mindig nincsenek meg az okosított pluginek?
  • Aldaryn
    Tudja tölteni a 2013-hoz compilolt plugokat a 2014. Csak mindent kézzel kell telepítgetni, mert ugye az automatikus installerek nem tudnak a MAX2014 létezéséről.
  • ThomasGins
    Azt nem is néztem még,de kipróba.
  • bencsab
    most hogy van a pluginekkel a 2014-es max? minden ami jó a 2013-hoz jó a 2014-hez is? csak mert a diszkontáruházakban nemigen látom a leggyakoribb plugines 2014-es verzióját.
  • Aldaryn
    Nem úgy volt, hogy a RailClone gyárilag olcsó (ingyenes) verziója is egész használható? De biztosan dolgoznak már a drága verzió jóárasításán is lelkes emberek.
  • nenad
    en nem emlekszem ilyesmire,,,,
  • ThomasGins
    Egész jópofa lett ez a railclone 2...
    Bár olcsó verziót még nem láttam belőle sajna.
  • Aldaryn
    Van az a kis kereszt alakú kurzor MAXban, ami akkor jelenik meg, ha valamilyen kijelölhető ojjektumra viszi az ember az egeret. namost nekem ez 2014-ben gyakorlatilag permanens aktív. Ha ki tudok jelölni, ha nem. Van, hogy kattintgatok veszettül egy gizmóra, mert ott ez a kis kurzor, jelzi nekem, hogy igen kedves gazdám, ott már ki tudod jelölni, amit szeretnél, és aztán mégse. Sokat ront a produktivitáson. Van erre valami hotfix már? Vagy találkoztatok ilyesmivel, és rájöttetek, hogy mi a gebasz? Ugye 2010-ben pl. teljesen remekül működik.
  • bencsab
    nálam is ez volt. valahol van a viewport opcióknál egy use progressive refinement, azt ki kell kapcsolni és jó lesz
  • nenad
    ...xD
  • Aldaryn
    ha "úgy" nézem őket, akkor megvernek.
  • nenad
    csak nézzed őket 'úgy'
  • Aldaryn
    ezt én nem feltétlen tudom értelmezni. Azt hiszem a lélek résznél akadtam el.
  • nenad
    szolgálati közlemény:
    "barmerre jartok kezdjetek kurni a ciganyok lelkét.. ;-) valami nagyobb baszáshullámra készülnek ...hátha be lehet oket lassitani egy kicsit... "

• nenad
    fejlesztes...
  • superindigo
    Sziasztok!
    Valószínű egy kezdő kérdéssel fordulok hozzátok, de egyelőre nem találtam megoldást. A problémám a következő: Ha a Perspective ablakban az egér középső gombját szeretném használni vagy a jobb alsó sarokban levő kis kézre kattintok a 3ds max-ban, akkor az egérkurzor a Windows Asztal jobb alsó sarkába ugrik és mindenáron az Asztal megjelenítése funkciót akarja elindítani. Ez csak akkor fordul elő, ha nem a laptopomon használom a 3ds max-ot, hanem a laptopomra rákötött monitoron, ami kiterjesztett módban fut. Másolás módban ez a hiba nem jön elő, de ekkor nem lehet a monitoron a FullHD felbontást beállítani - hiszen kisebb a laptop felbontása, amit a monitor 'másol'.
    Amit használok: 3ds max 2013 és Windows 7 64 bit SP1
    Lehet nem jó topikba teszem fel a kérdést, de hátha találkozott más más is ilyennel.
    Köszi a választ.
  • putyi
    Az miért van, hogy a vray frame buffert renderidő alatt tudom mozgatni, utána viszont, mintha odaszögezték volna. ha nagy nehezen megmozdítom, akkor éktelen villogás a válasz majd két perc ilyen villogás után méltóztatik odébb fáradni. a bezárása dettó. továbbá igaz ez a hozzá kapcsolódó dolgokra is a vray massage-ra és a color correction ablakra.
  • Aldaryn
    fejlesztés.
  • putyi
    szameg.
  • bencsab
    sehova, eltörölték, aszem, annyi, hogy a kiválasztott objektumhoz tartozó anyag piros kerettel van a listában