3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Akartam mondani érdemeit.
Meg hát gondolj bele, a valóságban (mi is az?) még egy mûtõ sem ennyire steril és tiszta, a tapéta sem, kis foltok a padlón, nem tök egyformák az ismétlõdések, ujjnyom az üvegen, bla bla. Ezek hiánya persze NEM csökkenti Frenkie belefektetett munkáját, hiszen van a tiszta, meg a sterilebb "stílus", de modellezésbe, fényelésben mindekttõ u.annyi meló. A különbség "csak" a textúrázásban van.
mi az a vray?
nekm 6os van azzal is meg lehet ezt ugye? te modellezted ugye?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
(Mint volt rob_bal -os... de asszem most bunkó voltam, és inkább megkéne hagyni Malakai-nak, hogy jelentkezzen)
Amúgy Frenkie, le a kalappal, nekem nagyon bejön! Hajrá, kíváncsi leszek mi sül ki belõle... mennyire tervezed megcsinálni a szobát, egy átfogó kép, vagy apró részletre koncertálsz, mint pl a képen az üvegasztalnál?
Kösz srácok! Jön a gumibigyó is rá!
Mindig is akartam egy szép, dizájnos szobabelsõt összerakni, lehet most sikerülni fog. Éppen ezért most nem lesz rozsda, se kosz, csak szép tiszta fényes cuccok. Egyébként ezt a témát könnyen meg lehet valósítani, csak kell pár szép bútor és 1-2 vraylight 😊
grizzly: Kössz az elismerést, de ez tényleg csak a vray érdeme. Ja, max 7.
Ami pedig a maxos oldalt illeti, jó ötlet, régen voltak is ilyen oldalak, "rob-bal"-ra emlékszik valaki?
Egy technikai hiba: nincs gumirozás az üveg és fémlábak között.
Fontos, hisz elég egy jól irányzott könyökölési szándék és annyi a drága üveglapnak...mégha ilyen vastag is 😊
Bocs. Túl szép, kellett vlaamit találni, hogy ne bízd el magad 😊
Nagyon jó lesz ez. Grat.
Oryon
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Sztem kellene csinálni egy rendes oldalt a hazai maxosoknak, ahol tutorialok is vannak. Lehetne ez az elsõ. Tényleg minden elismerésem, gyönyörû.
ja és nekem már így is leesett az állam
Az iylen apró részletekkel lehet leejtetni egy-egy állat. 😊
per aspera ad astra
Elég érdekes design, de nem rossz.
Amúgy ha jól látom ott van egy gomb v. mi a fotelen lévõ ülõpárnán...tehát az azért méretadó is lehet akár.
/#18790 hozzászólásnál lévõ képen/
Oryon
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
Hát, volt egy nagyon szép designos vrayrender.com. Azt minden gyilkolták le. Mármint a designt... én biztos azt portoltam volna mindenhova máshova is.
per aspera ad astra