3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy a lényeg: szép legyen a kép.

😊 Hiaba a rendereles es rajz nagyon kulonbozo dolgok voltak eddig.
Most majd megtorom a jeget (Egyebkent rajzot is tanitottam egy muveszeti suliban) Hehe, meglassuk mire futja, koszi a kritikat!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

kevésbé szimmetrikus kompozíció, fény, árnyékok, illetve az aztal arányin kellene javítani, mert ez ígynem szép.

Hi, jo volt a mai VRay fejtagito, remelem nem a 47-esre szalltal fel 😊
En vagyok a C4D-s csako, majd azert probalok VRay-el is alkotni valamiket
Azt majd kerdezek, mert kezdetnek eleg bonyolult a sok beallitasi lehetoseg 😊

FRenkie
Szép, bár nekem az elõzõ(nagyobb csempék) jobban tetszett, meg ez túl sötét is. A lámpákat én is szeretném látni világítva 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Free
csak neked "komolyat" na mos csináltam egy komoly dolgot :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

terito, parnak, szekek termeszetesebben, vaza esetleg viraggal, Poharak, 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sadist
Egy szép terítõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aldaryn
Kapcsold fel a villanyt!! 😊 Bár, az lehet már giccses lenne. :|

per aspera ad astra

youth
Nagyon szép! Kicsit lehetne rendezetlenebb is, szerintem... Asztal kicsit elforgatva, székek odabaszva 😊

Youth

de monjuk akar be lehetne rendezni valami ebedlo szerusegnek vagy szobanak is iroasztallal

ez egy nyilvanos hely! 😊

Boba
Amúgy azt nem mondtam, de nagyon tetszik... szerintem pl még a fal mintázata is illik ide. Egy ici picit talán lehetne világosabb, de ezt csak nekem...

Boba
hülye 5let... az egyik szék kicsit kijebb húzva, a szék elõtt az asztalon valami fehér boríték, rajta viaszos pecsét, kihúzva belõle egy levél, rajta egy rózsa😄

ha van valakinek otlete mivel lehet meg feldobni a kepet, ne kimeljen!

Up! 😊 Valtoztattam nehany dolgon.

igaz, az elozo kep negyzet alaku volt, ahhoz komponaltam, de aztan vmier megvaltoztattam az aranyokat es ugy maradtak a kepek 😊
Ja igen a lampa miatt.

Aldaryn
Nagyon frankó! Képeket picit feljebb...

per aspera ad astra

update( reaload, ugyanazon a neven van...)
igazabl nem gondoltam hogy folytatom, de most megjott a kedvem hozza. 😊

pedig iszonyat fel lehet vele porgetni a GI szamolast, 50-60% is lehet nyerni rajta, mivel az ambient only azonnal "odatesz" egy erteket, ezert sokkal kevesebbet kell szamolnia. Igaz a kontraszt lehet hogy csokkent de az ha mas nem a gi ertekeknel a kontrasztal vagy postban. Ennyi sebessegtobblet megeri
Most akkor azt csinalom mint a regi szep idokben csak a fobb szinek standard materiallal ambient only omni, es hajra. ehhez a rajzos jellegu GIhoz amugy is jol all. 😊

Aldaryn
Jah, nem megy... Én anno sss fakeléskor szívtam vele. 😊

per aspera ad astra

megvan, vray materiallal nem mukszik az omni Ambient only.
(rohadjon meg) 😊

ambient only, omni light meg mindig nem mukodik 😞 ezzel akartam a git egy kicsit felporgetni.
A poen az ha uj scenebe teszem egy plane es ket kocka akkor megy ha...
hmm, most csak ugy hirtelen az jutott eszembe talan a vraylight miatt van

nem mukszik.

Aldaryn
Chaos forúm hülyéskedik még másnak is? Nekem pl. nem ahjlandó megjeleníteni, az olvasatlan/olvasott topicokat. :|

per aspera ad astra

lol

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

a lustasagod helyett csinalhatnal mar valami komolyat is.
Csak aztan nehogy olvassak a forumot!
😊

Ackro
akkó jó! <#vigyor>
gugolba találtam, és megengedem, hogy használd szabadon! 😊

Free
ja ja pont ilyenek kellenének nekem :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Ackro

valami ilyesmire gondoltál?

Aldaryn
Hmm, most olvasom, hogy idõ közben a fejlesztõcsapat is megerõsítette ezt a 4szeres gyorsulást.
Ha nem lenne tényleg ennyivel gyorsabb, szerintem nem jelentették volna ki ilyen konkrétan. Innentõl kezd érdekelni a dolog...

per aspera ad astra

Aldaryn
Jaja, ezt már a Maxwell fórumokon is körbe-körbe járták párszor. Kikerült elvileg egy tech sheet a nemsokára (jún 16, asszem) kikerülõ beta rilízrõl. Hát, ha tényleg 4x gyorsabb, márpedig mindenki errõl dumál, akkor nagyon, de nagyon örvendek vala.

Vlado meg ugye bejelentette, hogy gondolkodik rajta, hogy a PPT-hez elkészíti a bidirectional path tracinget is. (Lightcache primari, photon map secondary GI slotba). Igen... a fogyasztó jórészt csak profitál egy erõteljes piaci versenybõl.

per aspera ad astra

Free
emberek nem lenne valakinek valami szép irodabelsõ képe egy pár darab ?? valami olyan ami gipszkartonos munkára hasonlít ahol van álmenyezet meg hasonló .. olyan képek kellenek amit szabadon felhasználhatok.. nincs kedvem most mindent lemodellezni :c))Valami hasonló mint amit itt bencsap mester alkotott...

Roger6
Oh, grászijjemuccsácsó! Megpróbálom! És a felni? Szeretnék kicsit krómosat, de nem olyan csilli-villit,

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

3 féleképpen csinálhatsz mintát a gumira:
- bump mapot teszel rá (egy fekete-fehér kép ha éles át meneteket akarsz ha nem akkor grayscales): Ez nem ad annyira szép képet.
- displacement mapot teszel rá: szintén hasonló kép mint a felsõ csak ez nagyon szép eredményeket hoz, mert ez további facek-re bontja a tested felszínét és azokból alakítja ki.
- lemodellezed 😊 : szöszmösz munka, szép eredmény, de gép kell hozzá

Roger6
Tutorból csináltam, még csak itt tartok. Köszönöm, ezeken változtatok. Inkább azonban a material érdekelne, hogy milyen legyen a felni, meg rajta a gumi. Meg hát a mintázat hogyan készüljön. 😄

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

egyebkent nem rosz ez a kerek

ne legyen sarga az omni, legyen feher, az vilagos kekes egbol eleg.

Roger6
Sziasztok nagy MAX-esek!

Kezdô vagyok, és kellene egy kis segítség. Egy kereket próbáltam lemodellezni, de hát ugye nem lett az igazi. Nos, két kérdés:

1.: Kerék mintázatás ti hogyan csinálnátok meg?
2.: Milyen material legyen a felni?

Van V-Ray-em is, ha azzal jobb lenne, akkor mondjátok csak. A képen egy Skylight-ot, és egy Omni-t használtam. Az Omni sárgás színû, ami látszik a felnin. (Elég gagyi...)
Hát ennyi lenne! Köszönöm!

rhino forumon olvastam hogy a kovetkezo maxwell release piszkosul be fog gyorsulni. (~4x)

ah, igaz, van nehany inyenesen letoltheto model.

ki mondta, hogy fizetos?? Rengeteg ingyenes van!! (peldaul nekem is)
kuldtem privit (email) kosz szepen

hova kéred?

nem fizetos kene

www.turbosquid.com??
letoroltem oket majd csinalok ujat.

mas, nincsen valakinek egy plazma tv set modelje? Tv hangszoro stb

Free
nenad a vray guru neki vannak tutor videói csak épp nem töltötte még fel õket csak és kizárólag õt kell cseszegetni miatta :c)))))))))))))))))))

npeter
oh. köszi szépen. valamelyest jobb lett.igaz a "store with i.. map" nem volt bekapcsolva.az segített rajta.
apropó beállítások; nem tudok vmi jó tutorokat vrayhez.talaltam mar sokat a neten, de ém olyat szeretnék, ahol mondjuk elmagyarázzák, hogy mi a különbség a qmc és adaptive sudv.nál. mikor melyiket jó/jobb használni. vagy estleg milyen beállításokkal érdemes használni a GI-t, imap/pmap.elõre is thx.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

a vray lightnal a subdivs erteket vedd feljebb, pl 12re elso korben