63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Igen, arra gondolok! Te sem tudod a nevét? :-)
Valaki csinált ilyet és valami frappáns displacement trükkel... csak nemtom már hogyan. -
4D #27584 Értem amire gondolsz?
Mármint ezt az izét ilyen ajándékboltokban árulják, kb egy tenyérnyi a kis fémtüskés rész, és úgy a 90-es évek közepén volt divat? -
Ronin666 #27583 köszi mindenkinek!
Nenad egyetértek! Még színkezelni kellett volna és faja lenne, csak már nem volt kedvem. Meg még talán kicsit több fényel kellett volna meglőnöm szemből, mert nem látszik az anyaga. A fekete középen az bőr behúzás akarna lenni. Van is rajta kis reflection meg bump, de így semmi nem látszik belőle. -
4D #27582 Bazi jó lett gratula! -
És rögtön egy kérdés.
Először is nem jut eszembe, hogy hogy hívják azt az izét, amikor sok-sok szög áll ki egy alapból és hátulról belenyom az ember egy formát, akkor a sok szög (vagy tű) elmozdul térben és megmarad a belenyomott forma lenyomata.
Mivel nemtom, hogy hogy hívják ezért rá sem tudok keresni, nem jut eszembe a neve...
És mintha valaki csinált volna ilyet maxban, ráadásul mintha ezen a fórumon láttam volna, hogy hogyan, de ez sem biztos.
Tudja valaki mire gondolok, vagy nagyon érthetetlen voltam? :-) -
Roninnak gratulálok! SZép lett! -
Azta
! Nekem fel se tünt teljesen beleillik a képbe.
extraGrat! -
nenad #27578 fasza, nekem egy picit kilognak, talan kulon layerbe erdemes renederlni oket es addig twekelni a szineket amig teljesen bele nem olvad.
de egyebkent tenyleg nagyon jo! -
Ronin666 #27577 A hangfal render csak. Azért is írtam le, hogy hangfalat gyártottam. Mellesleg kukkants be ide: link
Ez egy régebbi képem hasonló kategóriában. Itt az egész render. Még lehetett volna rajta kicsit csiszolni, de szerintem egész élethűre sikerült. -
Nyugtass meg ugye ezek fényképek.Mert ha render akkor itt dobol el az agyamat. -
Ronin666 #27575 2:
-
Ronin666 #27574 Egy másik fórumra gyártottam pár hangfalat. Épp arról volt vita, hogy egy bizonyos magyar hangfal hogyan nézhetne ki ha le lenne kerekítve meg egy két designelem, stb stb. Hát íme:
-
4D #27573 Ez teljesen jó metódus, mai szemmel, amit írsz, de az a régi kép úgy 98 körül lett elkövetve, akkoriban meg ugye tudjuk mennyi help volt közkézen, meg az ember fia még épp az első rendereinek örült.
Hogy übereli e azt, azt nem tudom, de megnézném. -
nenad #27572 en mondjuk kapasbol projektor mappal probalkoztam volna maxban a volume lightban, es a mapot a caustics generator nevu kis programmal csinaltam volna.
Azonnal ubereli. :D -
4D #27571 A render nem max!
De ezt jeleztem is.(29 perc volt)
Maxban underwatert, én anno egy zöldes-kékes köddel, volumetric lighttal, ill a lámpáknál caustic projectionnal csináltam, de azért az ennek a közelébe se jött, belinkelem alul.
Itt is ua-az volt metodika, csak ebben másképp hívják a dolgokat egy kicsitRégi kép -
Azt megkérdezhetem, h a fényeket hogy csináltad ilyenre..?? gondolom volume light.. csak nekem az a bajom h vmi testet kell elé rakni ami felfogja de nálad nagyon szépen jönnek a fények... -
4D #27569 Laza 7-em van, ergo magamnak renderelhetek.
Kb. 3 éve lemodelleztem pár vizilényt természetesen maxban(rák, csillag, csikó, stb.), és csak most tudtam őket (Vue) végre vízbe tenni.
Íme
Deep blue -
Csak az a baj a mergelésnél nem tudom hogy pontosan melyik név melyik alkatrészre vonatkozik igy elnevezni is nehéz.Amugy nem én csináltam a modelleket hanem evermotionos kész modell ezért vannak csak obj-ként elnevezve a modellek. -
nenad #27567 fuggony gyarto tutorial:
tutorial link -
GixEr #27566 Merge-ld be a testeket, es amikor kerdez nevezd at pld. tegyel ele egy jelzot hogy kesobb tudd mi az pld.: "001_" (vagy eleve nevezd el rendesen) -
GixEr #27565 A group-ot ki is lehet nyitni es be is lehet zarni. De lehet, hogy eleg egy named selection is (kijelolod oket es beirsz egy nevet felulre az ures mezobe) Vagy layereket hasznalsz es kapcsolgatod a layer manager-el. -
Arra milyen megoldást ajánlanátok,ha van pár modell amit egy scenebe akarok tenni,de sok részbol áll egy-egy modell és sok a hasonlo nevü (pl.:obj1,2 stb..)Akkor azt hogyan tudom megcsinálni,hogy szerkeszteni is tudjam a különállo részeket,de egyszerüen tudjam kijelölni és mozgatni az egy modellhez tartozo elemeket.Group-al probáltam de az csak egy elemmé változtatja a modellt és utánna nen tudom mozgatni a részeit.Remélem érthetö vagyok :)! -
super spray-re konkrétan,se vray camerás se image-es. -
Te gondolom PF-re gondolsz. :P Mert particle motion blur eddig is volt. -
48as vray-ben még nincs ugye particle motion blur? -
THX -
GixEr #27559 ok.
Ha csak texturanak kell akkor mindegy, a renderben jo lesz, ha blueprintnek akkor:
vagy rakeresel a "possible" szora vagy: #27181 #25213 #13604 hozzaszolas. ;) -
Ha egy plane-re ráhúzok egy textúrát aztán rányomok a "Show map in Vievport-ra" akkor nem olyan szép minősébe mutatja... Hogyan lehetne a képminőségét megnövelni? -
ne érts félre engem nem zavar nem azért kérdeztem -
GixEr #27556 CAD vonalrol jott be, olvass vissza -
GixEr #27555 www.beflex.hu -
4D #27554 Nagyon szép munka több szempontból is gratula!
Ez már az: Erről van szó-kategória -
amúgy ha már marógép, a melóm miatt engem is érdekelhet, merre van helyileg? -
3D
:)) -
Oszt teáskannát tud-e az a hires marógép?:) -
nem akarok beleszólni nagyon de ez a marógép téma hogy jött be ide?
-
OFF
Hát azt nem tudom milyen marogéped van,de itt vannak kimondottan ezek irányitására szolgálo progik.hobbycnc -
Köszönöm az elismerő szavakat - de nektek is köszönhetem, hogy össze tudok rakni egy ilyen képet, mert mindig segít valaki itt a fórumon, ha elakadok - bármilyen alap kérdéssel is hozakodok elő... :-) -
Hja, valai nekilátott és összerak egy szócikket max-ról is. ^_^ Minedn esetre előbb, mint mayáról. Hahahaha ha... :D -
GixEr #27546 erdekes:
Wikipedia magyarul