3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scale-t hasznaltal valoszinuleg. Tegyel az osszes targyra egy x-form modositot es utana exportalj, talan megjavul.
youth
Tanusíthatom 😉

Youth

Lazarus
Bocs a sok képért
Lazarus
Hi 3D guruk!

Az lenne a problémám hogyha Exportálom a modelleket aztán visszatöltöm egy új környezetbe, szétcsúsznak az objektek de mér? 😞
pl a karja nem ott van ahova eredetileg raktam hanem egy kicsit eltávolodva... Mit csináltam rosszul? remélem tudtok segíteni 😊

Ezeket most csináltam leendõ phps gémemhez, tom hogy nagyon amatõr de messzi izometrikus nézetbõl úgyse nagyon látszanak 😊

Hunter

Mage

Rogue

Priest

Warrior
akkor annak eleg fura feelinje lehet, ~10cm 1 szalag szelessege
😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
nálunk is ilyen izom parketta van😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

kis okorkodes az aranyokkal (1.618)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

a parketta merete oriasi, igy ugy nez ki mintha a fotel szelessege, kb 30 cm lenne. (kb 10cm az atlagos elhoszza)
A forma erdekes

FRenkie
HI!

Összedobtam egy fotelt, csak nem tudom még milyen anyaga legyen. A karjai szerintem fából lesznek.

FRenkie
Á Al, ez a svenkelés nagyon frankó lett, fõleg a rusty shader!

köszi!
akkor mindjárt felrakom, csak még max7-et kell letöltenem.
Amiket felsoroltál mind 7-es max-hoz való, ezt a verziószám utáni "70" jelzi. És értelemszerûen a "Vray_1.47.03.70" a legújabb.

Na valaki?
Megnézném én neten, de a vrayrender.com oldalt már vagy 1 éve nem frissítették és ha jól tudom ez a hivatalos oldal.
az igazsag az hogy a legnagyobb gondja a kepenek hogy oda van vetve a szep auto egy darab sikra, ami nem lenne gond ha -ugy lenne megoldva.
en csinalnek valamilyen studio setupot vagy vmit, de ne logjon az egesz a levegobe.

fle go
bocs tudom hogy ez a max forum, de attol meg megkritizaltathatom talan itt is a munkam, csak a program mas alapjaban ugyan az mindketto es en a maxosok velemenyere is kivancsi vagyok.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
messze van meg az en tudasom, hogy modellezokent dolgozzak, meg lassu is vagyok, nembeszelve a polygonszamokrol😊 de azert koszi.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

nem, es vegul le is toroltem az osszeset.
majd egyszer.

De sorszám alapján az elsõ majdnem a legkisebb, tehát logikusan a többi is jónak kéne hogy legyen max7-hez és valamelyik mégé oda is van írva, hogy Adv. Ezek mások?
Lenne egy kérdésem. Van pár Vray verzióm és mielött felraknám valamelyiket is, szeretném tudni, hogy melyik hányas maxhoz jó és mit érdemes tudni rólla, ugyanis én eddig csak az 1.09.03-at használtam. Esetleg ezek már gyorsabban is számolnak?

verziók:
vray14612max7
Vray Adv 1.46.10.70
VRAY.1.47.02.70
Vray_1.47.03.70
VRayInstall_Adv1461470
VRayInstall_Adv1461570

gondolom az elsõ a max7-es nyílván.
Nenad az AA-s videó tutor-od nem került fel végül valahova?

Szép szép. Neked amúgy már korábban is volt egy szép hajtómû projected ha jól emléxem.
Dichter
Köszi, ez jó lesz. Én az on-off kapcsolóval próbálkoztam.

Aldaryn
Én meg NURBS ölök épp. 😊 De rég volt, hogy utoljára nurbs-ben dolgoztam. 😊 Hja. Itt egy technikai sketch a speederem féklapátjairól: Speeder flaps anim (DivX | 2M😎

per aspera ad astra

KisQbi
spookylights by nick clark
ez egy olyan script amivel könnyedén készíthetsz felkapcsolódó neon lámpa animot vagy gyertyafényt vagy akármit...

KisQbi
bekapcsolod az autokeyframet... vagy set keyt nyomsz "x"framen és belövöd alámtpá 0 intensityre aztán az X+10es framen meg 1re veszed az intensityt....(ezt is kulcsold...) igy most 10 kocka alatt felkapcsol....
érdemes megnézni a grapheditor-t és ott tudod nézni az animált paraméterek görbéjét és szépen állítani... kulcsot létrehozni stb...

Dichter
Nagyon fontos kérdés (tudom, mindegyik az)

Animációnál, hogy tudom megcsinálni, hogy x frame-en lekapcsolva legyen egy spot, x+10.-en, meg fel?

<#help>

akkor írja!...<#miaz><#miaz><#miaz>

A modell tényleg szép, de nekem a kereke még nem nagyon nyerte meg a tetszésem. Mivel lett renderelve? V-ray mág csodákat mûvelne egy HDRI-vel, ami ahogy látom van is, csak nem Vray.
Azért játéknál jóval nehezebb szép modellt csinálni, hiszen megszabják, hogy max hány polyval dolgozhatsz...
Free
szép az autó az elsõ szélvédõ tényleg kilóg a sorból meg nekem az autó "steril" tisztaságához õlyan mintha a felni meg koszos lenne. amugy gratula :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
miért ne írhatná ide???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

de mayában csinálta és ne ide írd pls!

grizzly21
neked a NFS köv játékén kéne dolgoznod modellezõként

grizzly21
de szép

marmint chaoticseknal 😉

tenyleg jo lenne abba a help indexbe belenezni 😊

Aldaryn
Hmm, gondoltam, hogy a kevés sample miatt van. Kösz.

per aspera ad astra

subdivs multipliert ezert (is) talaltak ki. 😊

radiosity alapbol belesuti.
vraynel az ujabbnal siman a render to texture-t kell hasznalni, a regi bake3d nem lesz tovabbfeljesztve.
EGyebkent komoly megjelenesre nem lehet hasznalni, tenyleg csak realtime cucchoz erdemes. (gany a rendering, a normalis minosegehez kepest, barmekkora texmapot keszitesz)

szép lett 😊 maxba is csináld meg, ha gondolod... akkor már ide illene :-)))

"Ha komolyan animációra szánom el magam, marad a Scanline. 😊 (VRay el bakelt textúrákkal. 😊))"

Nagyon láma vagyok ehhez, eddig nem sikerült rájönnöm hogyan lehetne "besütni" a textúrákba a vray által leszámolt fényeket. Nem csak vray-hez kellene, a beépített radosity-hez is jól jönne, gondolom sokat gyorsulna ezzel a trükkkel. Hasztalan próbálkoztam a beépített render2texture-ral. Meg lehet ezt oldani valahogy?

fle go
Udv!
Ne haragudjatok, hogy ide is beszurom a mayaval keszult modellem, de a ti velemenyetekre is kivancsi vagyok! Az elso szelvedo az tuti nem jo. Nyomassatok a kritikakat,koszi.

Aldaryn
Akkor maradt a standard max fényforrás. 😛

per aspera ad astra

Ackro
tudom, nem én vagyok a láma, csak komolyan vették a cinizmust

Malakai
Ok, azt próbáltam, de ez nem a valóság és néha nem feltétlenül azt akarja reprodukálni az ember, mind1, köszi. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dichter
Ezt,

© drob ma 09:02 | Privát | Válasz | #1333
ACKRO!
Itt a PS topic, remélem látszik ....

innen kaptad, ha neked szól.

Aldaryn
Nem lehet, a VRay Light object fizikailag korrekt fényforrás. És ugye a való világban se tudod beállítani egy fényforrásnál, hogy a belõle jövõ elektromágneses sugárzás milyen gyorsan veszítse el az energiáját. 😄

Valamilyen Exponenciális color mappingot kell használnod.

per aspera ad astra

Ackro
énsem nagyon találtam ilyen opciót benne... bár nekem egy ósdi verzió van.

Malakai
Most lehet lesz egy nagyon láma kérdésem.. 😄
A VRayLight decay értékét lehet szabályozni? Tehát szeretném, hogy közelebbi részeken se égjen be és távolabb elérjen, de megmaradjon a decay?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

RelakSfromhome
hinnye! Már csak valami lézersugár kéne 😊 Meg az egyik hajó mellé obivan szelleme

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)