3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám hogyha Exportálom a modelleket aztán visszatöltöm egy új környezetbe, szétcsúsznak az objektek de mér? 😞
pl a karja nem ott van ahova eredetileg raktam hanem egy kicsit eltávolodva... Mit csináltam rosszul? remélem tudtok segíteni 😊
Ezeket most csináltam leendõ phps gémemhez, tom hogy nagyon amatõr de messzi izometrikus nézetbõl úgyse nagyon látszanak 😊
Hunter
Mage
Rogue
Priest
Warrior

😄
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
kis okorkodes az aranyokkal (1.618)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A forma erdekes
Összedobtam egy fotelt, csak nem tudom még milyen anyaga legyen. A karjai szerintem fából lesznek.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
akkor mindjárt felrakom, csak még max7-et kell letöltenem.
Megnézném én neten, de a vrayrender.com oldalt már vagy 1 éve nem frissítették és ha jól tudom ez a hivatalos oldal.
en csinalnek valamilyen studio setupot vagy vmit, de ne logjon az egesz a levegobe.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
majd egyszer.
verziók:
vray14612max7
Vray Adv 1.46.10.70
VRAY.1.47.02.70
Vray_1.47.03.70
VRayInstall_Adv1461470
VRayInstall_Adv1461570
gondolom az elsõ a max7-es nyílván.
per aspera ad astra
ez egy olyan script amivel könnyedén készíthetsz felkapcsolódó neon lámpa animot vagy gyertyafényt vagy akármit...
érdemes megnézni a grapheditor-t és ott tudod nézni az animált paraméterek görbéjét és szépen állítani... kulcsot létrehozni stb...
Animációnál, hogy tudom megcsinálni, hogy x frame-en lekapcsolva legyen egy spot, x+10.-en, meg fel?
<#help>#help>
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
vraynel az ujabbnal siman a render to texture-t kell hasznalni, a regi bake3d nem lesz tovabbfeljesztve.
EGyebkent komoly megjelenesre nem lehet hasznalni, tenyleg csak realtime cucchoz erdemes. (gany a rendering, a normalis minosegehez kepest, barmekkora texmapot keszitesz)
Nagyon láma vagyok ehhez, eddig nem sikerült rájönnöm hogyan lehetne "besütni" a textúrákba a vray által leszámolt fényeket. Nem csak vray-hez kellene, a beépített radosity-hez is jól jönne, gondolom sokat gyorsulna ezzel a trükkkel. Hasztalan próbálkoztam a beépített render2texture-ral. Meg lehet ezt oldani valahogy?
Ne haragudjatok, hogy ide is beszurom a mayaval keszult modellem, de a ti velemenyetekre is kivancsi vagyok! Az elso szelvedo az tuti nem jo. Nyomassatok a kritikakat,koszi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )
© drob ma 09:02 | Privát | Válasz | #1333
ACKRO!
Itt a PS topic, remélem látszik ....
innen kaptad, ha neked szól.
Valamilyen Exponenciális color mappingot kell használnod.
per aspera ad astra
A VRayLight decay értékét lehet szabályozni? Tehát szeretném, hogy közelebbi részeken se égjen be és távolabb elérjen, de megmaradjon a decay?
(\__/) ( X.x) ( } . { )