63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
4D #27503 Az objektumokat, csak elütöttem.
"fa picit kilóg, game engi hangulat."
Noná, met a scenét 6-10 perc alatt mint mondtam dobtam össze..példaként.
Vue ügyben tudnod kéne hol keress.
Vakló pl??
A maxban nehezebb ultradúrva karakteres hát csinálni, de lehet.
Erre ott nam sok famaker, vagy a Z-brush. A lényeg itt szerintem, hogy ha pl. a Vue Eco Systemét kiismered, őrületeket tudsz csinálni, a bármiben lemodellezett modelljeiddel. -
a vue-t megtaláltam, de mi a zz objektum? -
GixEr #27501 Pardon, ez nagy lett. -
GixEr #27500 A kukorica, az rendben van, de a fa egy picit kilog a sorbol, ennek olyan game engine hangulata van. Meg mindig azt mondom, hogy csak extrem esetekben eri meg kozeli 3D-s fat kesziteni es akkor is kinszenvedes mire jo lesz. Amugy ezek a fak maradhattak volna Max-ban is.
Anno en is probalkoztam fakkal:
-
ezek nagyon jók, de ezt sajna nem értem
:
"Asszem a megoldás, zz objektumokat maxban megcsinálni, majd átvinni Vue5-be"
- mi az a zz objektum?
- és a vue5? (az előbb kerestem gugliba de nem találok letölthetőséget) -
4D #27498 Ezen is volt pár fűszálacska
-
4D #27497 "De szerintem normalis 3D-s nincs, tul nagy eroforras igenye van"
Picit ellentmondanék. Én is eddig így hittem. Asszem a megoldás, zz objektumokat maxban megcsinálni, majd átvinni Vue5-be. Ezt itt összecsaptam.
A tankok origban max modellek. Ráadásul eszméletlen poly számot is lekezel. Meg se merem írni mennyit.
-
Culram #27496 LoL :D Crystal Render -
Bogyók (83.5 KB) -
pauly #27494 Ja,ok :)
Ezzel lehet,én is használom néha,sok formátumot ismer.
Nincs mit. -
Ronin666 #27493 Ő nem én vagyok. :)
Szerintem az volt az a progi! Kösz.
Régen használtam aztán már nem emlékeztem a nevére. Végülis mindegy, csak olyan progi legyen, amivel lehet modelleket sasolni. -
pauly #27492 Te ronin666 vagy, vagy mi? :) -
nenad #27491 vrayproxy.
geometriat gyorsabban renderel mint opacityt.
Hatranya persze hogy sokkal tobb memoriat kajal, de proxyval oke.
Esoecko ha nincsen gi. -
GixEr #27490 Arbaro, xfrog, treemaker, onyx tree generator...
De szerintem normalis 3D-s nincs, tul nagy eroforras igenye van. Tavolira eleg egy plane-ra rakott textura is a kozeli pedig felejtos.
-
GixEr #27489 De, csak a regi neve ugrott be
-
Üdv!
növényekkel küzdök.
egy erdőrészlet animációt szeretnék csinálni, ahogy a fák között mozog a kamera.
a maxban találtam foliages-t, de ott nem túl sok növény van.
lehet hogy eleve hülye a kérdés, de ide lehet vhonnan berakni még növényeket, vagy van valami ingyenes növénygenerátor, vagy letölthető növények? vagy milyen más módszer lenne jobb az erdő "benövényesítésére"?
nézelődtem már a gugliban is, lehet h én vagyok a béna de nem sok sikerrel
plz hlp
-
aGGi #27487 Császtok. Tök amatőr vok. Találtam a neten egy tutorialt. De annyira alap amit nem tudok,h nem is említi. Hogyan lehet képet berakni az oldalakhoz,amik alapján lehet csinálni egy modellt/testet ? Pl.: x és z tengely közti négyzetre egy képet. Vagy YZ. -
pauly #27486 Nem a deep exploration-re gondolsz? -
:c) LOL -
Fisch #27484 nemhogy összehoznátok a http://www.3dmax.hu -t és a http://www.3dsmax.hu -t -
Szevasz.
A célom nem a toborzás volt. Barátom megkért rá, hogy ahol tehetem említsem meg pár fórumon, hogy van ilyen. Akit érdekel megnézi, akit hidegen hagy, úgyis elkerüli. Ha ezért büntetőpont jár, ám legyen. Felvállalom azt. -
Ronin666 #27482 Lenne egy kérdésem. Régen volt nekem egy programom, ami az ACDsee-re hasonlít, csak ez arra való volt, hogy 3Ds objektumokról csináljon előnézeti képet. Persze ugyan úgy megnyitotta a képeket és egyéb dolgokat is amit az ACDsee. Nem tudjátok melyik lehetett ez a program?
-
annyi ilyen magyar oldal van már hogy dunát meg tiszát lehetne vele rekeszteni. most született még1? :c)
Ráadásúl így toborozni sztem kicsit pofátlanság. egy másik fórumról és asszem itt régen ezért büntipont járt vagy az már nagyon régen volt ? c:) -
alapvetően rosszúl álsz a kérdéshez. legyen az alap movie egy üres swf amiben legyen egy üres mozi aminek a neve mondjuk "default" a kezdésénél első frémen ennek a mozinak a heélyére rögtön betöltöd a login swf et és amokor ott submitot nyomsz azt is annak a helyére töltöd be. így mind ugyan oda töltődik be értelem szerűen kiütve az előzőt mert az alap moviebe az istance neve mindenek az eredetiéát veszi át.
Remélem érthetően mondtam el ha nem akkor itt van rá egy élő példa itt is mindig ugyan arra a helyre töltődik be a movie kiütve az elötte lévőt.
teszt -
GixEr #27479 Akkor lehet hogy IV. Bela is mar SG tag volt??? -
Sziasztok. Barátom indított egy a 3ds max-szel foglalkozó oldalt. Jelenleg még csak a fórum él, az oldal tartalma feltöltés alatt. Kérlek Benneteket, ha időtök engedi nézzétek meg és látogassátok a folyamatos frissítésekért.
Előre is köszönöm.
www.3dsmax.hu - A 3D Studio Max szoftver rajongóinak magyarországi weboldala -
Igen ez a bajom hogy ottmarad az alatta.. és azt szeretném kikapcsolni.. ezt régebben 1 féle módon rtudtam megcsinálni hogy 1etlen swfben volt minden.. de a login, az intro a menü és maga a játék.. kicsit túl sok lenne 1etlenbe.. és én is belekeverednék... erre nem tudsz valami parancsot.. hogyha rámék arra h enter the game.. azt a logint kikapcsolja...és átugrik az introra..
/1ébként csak kérdem h mien 1 kezdőtől..?:D/
jah így lenne a helyes..:
http://selmer.uw.hu/02.swf
http://selmer.uw.hu/03.swf
http://selmer.uw.hu/04.swf
-
ha simán go to url-el próbálod? úgy sztem tuti eltűnik az előző :D -
nenad #27475 nah valami hulyeseg van az sg-vel, az elobb azt irta ki a nevem csak szammal vagy betuvel kezdodhet. :D -
nenad #27474 hat ez eleve roszz felepitest feltetelez, mit keres a kogin cucc meg mindig ott?
Ha arra toltesz valamit az tuti hogy eltunik. Szoval nem oda toltesz valoszinu.
De ha nem oda toltesz akkor csinalj neki egy fadeoutot vagy valamit es kapcsold ki az unloadMovie-val (keress ra a helpben)
-
nah itt egy élő példa.... tudom még non alap de én már ennek is örülök.. és sajna átünnek ezek...:
http://selmer.uw.hu/01.swf
jah a kód: rock -
arról beszélek hogy van mondjuk a 01es swf... ott középen van 1 gomb mondjuk h tovább és arra ez a kód van rárakva ha megnyomom.. átugrik a 02re.. ott a jobb felső sarokban van.. de ha középre viszem a cursort. akkor ott is érzékeli a 01esen lévő gombot.. remélem értesz:D -
nenad #27471 ha valami ket nem atalszot egymasra teszel, akkor az nem fog atlatszani... -
Hi bocsi h itt kérdezem csak a megfelelő topikban jövőre se kapnék választ és itt úgy tom sokak értenek flashez... nos az lenne a kérdésem hogyan lehet azt megoldani ha van két swf-em mondjuk 01es és 02es... ez fent van a neten és mien parancsal tunám megoldani h egy gombal átmenjek a másikra eddig ezt használtam de ez csak fölé rakja és ami alatta vannak gombok azok így is működnek azaz egybefolyik az egész:
on(release){
loadMovie("02.swf", 1);
}
előre is köszi... és még1szer boccs.. -
Volt egy free spotom amit meg akartam még spékelni egy halvány Skylightal... rendernél minden objekt úgy nézett ki mintha 100 lenne a self illuminationje, szal túl erős lett a fény. Most ki van törölve a skylight, csak az előző spot van, de a render még mindig ugyan olyan :/ Mit csesztem el? -
nenad #27468 TRIVIALEL:
miert nem teszel egy lampat belulre is akkor? (attentuatinonnal, ha nem akarod hogy kivilagitson)
:)
-
zenoka #27467 sajna az nem megneztem mar egyszer 95% hogy nem az a baj... -
putyi #27466 dupla objektum lehet a plafonod. töröld ki az egyiket és reendben lesz. -
zenoka #27465 please please valaki segitsen mar csak fel orat vagyok net elott ma s hetvegen nem leszek:(:( -
En csak bumpot hasznaltam es fallof az anyagon, persze bump csak minimalis 6.0 az erteke nagyobb erteknel elromlik es csak egy zajos kep lesz nem adja kia reszleteket. Ja es fogalmam nincs ugyan, hogy befolyasolhatja-e a dolgot volumetrikus a fenyforras amit hasznaltam.