3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen van hang is, de majd holnap vagy valamikor ujracsinalom mert elegge faradt voltam. Meg azert csak jobb ha atfutom mirol is akarok hadovalni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Jók ezek a video tutoriálok. Jöhet bármennyi.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
A64 3000+ 939 @ 1800MHz, CB2003, Win32: 253
A64 3000+ 939 @ 1800MHz, CB2003, Win64: 256
A64 3000+ 939 @ 1800MHz, CB-64, Win64: 337
A64 3000+ 939 @ 2600MHz, CB2003, Win32: 363
A64 3000+ 939 @ 2600MHz, CB2003, Win64: 367
A64 3000+ 939 @ 2600MHz, CB-64, Win64: 480
100 pont a p3-1000MHz teljesítményének felel meg.
A prohardver legújabb procitesztje szerint ez a 480-es érték a kétmagos p4 2.8 és 3.0GHz-es modelljeinek 32bites windows alatt nyújtott teljesítményével egyezik meg. Nem is rossz. Remélem rá állnak max/vray vonalon is a 64bit támogatásra. Baromi kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni belõle.
azert mert azt sakkoztam ki magamnak egy turelmes napon hogy az a legjobb 0.02-tol lefele.
worldben 2cm, es 10cm es filter, altalaban jo.
lehetett volna sokszor hosszabb is ha minden fazisnal kulon renderelek, de igy vot oke. Importalastol kezdodik, nincsen elore kitervelve 😊)
28 mega, 8 perc. codecet akinek nincs alabb megtalalhato.
ez a tut vaklonak is szol 😊 (phase 1)
light setup
a fust itt feher, feher alapon, multkor azt mondtad fekete alapon kell nem?
Egyebkent tok mind1 a parameterek allitasaval meg lehet oldani, meg a "new seed" gomb nyomogatasaval.
van egy iroasztal, de nem egybe hanem a darabjai külön mozognak. Ha kijelölöm az egészet és ugy forgatom akkor mindegyik a saját tengelye körül forog. Hogy lehetne megcsinálni, hogy egy közös tengelyen forogjanak?
Ja ezt hogy kellene elérni (füst)
http://grizzly33.atw.hu/kep.jpg
balra kicsit lejebb max7 trial.
bedobsz valami nem hasznalatos email cimet (egyebkent en erre direkt tartok egyet) es letoltod
per aspera ad astra
A dc-n ne emlegessétek mert mire letölteném kilép a felhasználó😞
Elõre is THX!!!
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
kép
mi az amivel problemad van?
vieport
azon belul?
texture
azon belul?
resolution
a help search dialogba beirod
viewport texture resolution
es lon csoda ott a megoldas. 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Anno pár hete vkinek volt olyan problémája, hogy autókészítésnél a textúra a plane-en (a blueprint...) eléggé maszatos, életlen, és nem adja vissza az eredeti képet... Erre vki írt is egy megoldást, de már nem találom.😞 Lenne szíves az illetõ ismételten beírni a megoldást, mert eléggé bosszantó, és így nem lehet "dolgozni"...
Elõre is köszönet érte!
Live your life like it\'s your last day...
kép
http://grizzly33.atw.hu/kep.jpg
1600*1200 a felbontása, nagyjából jól látszik, a manus lábánál lévõ füst kellene, persze úgy hogy jobban látszódjon.
ftp://ftp.lineage2.com/E3_2005_CG.zip
HOLNAP MEGYEK STRANDRA IS SZAL AZ IS JÓ 😊)))
hehe, ezt max csinalja. nemtom hogy be lehet e allitani valahol, talan be, de ha nem er el egy bizonyos farame ratet akkor automatikusan bounding boxra valt, ha megallitod akkor vissza es a renderinget sem bantja ugyhogy nem kell aggodni. 😊
Valaki hasznalja a PhotoshopCS2-t?? Nalam ritka szar a teljesitmenye. Nagy fajlokkal nem is merek dolgozni. A benti gepemen a 7-es "vigan dobal" 20x9meteres (30dpi-s) soklayeres allomanyokat. Ebben nem mernem megnyitni se.
Valamit megnyomtam a max-ban és amikor forgatom a kamerát vagy közelítek stb... akkor a minden ami ottvan átalakúl vonalakká(pixeleké vagy hogyhívják). Mit kapcsoljak ki hogy ne ez legyen?
F-Secure-ban hol lehet beállítani, h mennyen a v-ray?
Elõre is kösz!