3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rég jártam erre.
Tudom, hogy nem warez topic ez, de nagy gondom van, ugyanis a Vray pluginomat elvesztettem és kellene egy Vray. Valaki légyszi adjon egy címet akár privátban is. A másik ha nem gond, akkor a max7-hez is jó lenne link, meg az új vray-hez, ami már jó a 7-es maxhoz.
Légyszíves valaki szánjon meg, mert elszált a vinyóm és most szomorú vagyok 😞
Üdv. Marci
nagyon jó lesz ez...
tényleg picit szögletesek a modellek... meg a hajtómû láng.. szóval valami gameenginehez hasonlít... meg lebukik amikor hátulról nézed (a legvégén a keresztmetszete)
a járgányok anyaga nagyon jó....
egy kis "haze v fog" lenne rajta jobban érzõdne a tér...
ne hagyd ezt abba.. nagyon jó lesz😄
ja és az animba... a camerához dobj be egy nosie-t tudod hogy remegjen a sebesség miatt😄 (fõleg a közeliek.... ne legyen annyira steril a mozgása)
(Mellesleg zavarna is, ha nem lenne SW hangulata. 😊 Az nekem bejövõs)
per aspera ad astra
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Artistpub topic
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra

per aspera ad astra
per aspera ad astra
Én karácson elõtt szoktam ezt bevetni, gyorsan megvan meg ilyenek. A3-ban még kitudom nyomtatni itthon, a keretet meg én magam megcsinálom. Mondjuk ez Olcsó János változat, hogy egy merített B3-as lapra ragasztom rá, de képtõl függ, hogy jól néz-e ki.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Szóval arra vigyázz, hogyha ilyen gurigás nyomtatón tolják, akkor beltéri legyen, úgy lesz igazán szép. A kültéri is egészen jó, csak igen apró csíkok látszódnak, de csak közelrõl.
Pár ezer forintért szerintem ki is nyomathatod valahol. Nem hiszem, hogy oylan borsos árat kérnek egy ekkora plakátért. Lehet, találsz olyan helyet, ahol haveri alapon is lehúzza neked valaki profi géppel. 😊
per aspera ad astra
Kipróbáltam viszintesen bevilágitani,elég jó lett és akkor nem lehet eldönteni mi merre😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.