3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Free
naggyoin állat a hangulata folyt köv legyen ám

más:
Nenad csak neked csak a héten csak úgy L kezdtem egy irdoa szerûséget :c) ha meglesz belinkelem .. :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Render scene\Renderer (ha a vray van beállítva)\Vray:System rollout\frame stamp

Aldaryn
Az ottan caustics? O_O Hehe... Király lesz

per aspera ad astra

tetszik! 😊 erdekes hangulata van.
Mos mondok valamit ne hagyd ennyiben. Masnap is ezt vedd elo es dolgozz rajta! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Dichter
Most tettem fel a vrayt (kösz Evo 😊 ), és lenne néhány kérdés.

Elõször is. Hogy íratjátok ki a render time-ot?

ThomasGins

sry

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Olyan napi felesleges...

ThomasGins
Itt nézz szét http://vray.info.
Ezekbe meg most futottam,ha érdekel vkit és nem ismerte...
link1
link2

FRenkie
Szerinteme lõször az anyagmintát készítsd el jól, hogy üvegnek nézzen ki(gondolom azt akarod elérni), utána játszadozz a search distanse és max photons értékekkel!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

hülye kérdésre hülye válasz...

http://www.feliratok.hu

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Roger6
Sziasztok Max-esek!

Nem jó az avi-m! Illetve elmentem a képszekvenciákat frankón, aztán a beépített RAM Playerrel összerakom, mondom neki: mentsed avi-ba, erre gondolkodik, aztán végez (azt nem tudom mivel, mert nem csinál semmit...), és amikor nézem, sehol egy árva avi sincs. Ti is találkoztatok ilyennel? Mi a megoldás rá? Azt hallottam, hogy lehet vele gond, de most akkor mit tegyek? Szeretem a DivX-et!!! <#rinya>

Namegamásik: Panorama exporter! Ott meg láttam olyat is, hogy lerendeled a négy oldalt, és elmenti movba. Ha megnyitod, akkor meg frankón körbe lehet nézegetni az egér mozgatásával. Nekem meg lerendeli a négy nézetet, aztán összerakja egy képbe. Hogyan, és mit kéne csinálnom, hogy mûködjön a dolog?

Elôre is ezermillió köszönet!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Free
bizti hogy ezt ide akartad címezni ?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

hy! nem tud valamelyikõtök olyan oldalt ahonnan feliratokaat lehet letölteni filmekhez?<#zavart1>

Supercalifragilisticexpialidocious

npeter
Sziasztok!
Próbálgattam a vray-t de nem igazán sikerült úgy ahogy én szerettem volna. A caustic nem igazan lett jó. Mit kellene beállítani még/máshogy?

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Free
akire tartozik látogassa meg a másik topicot mert akadt egy kis "gondom" :c)))

de csak omni light ambient only miatt, nehogy valaki felreertse.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

imapszamolas automatizalasa/rendereles ? Ugy ertem nem kell melette maradni. Kulonbozo kameranezetekbol. Scene State managerrel hasznalhatok ugyanzon a scenen standard materilat is imaphoz, es aztan vray mattal renderel. Ezt mashogy korulmenyes lenne megoldani, (kell ket darab scene)

Aldaryn
Eddig nem volt??! Hehe... még sosem kellett, meglátszik.

per aspera ad astra

Van 7.5-ös full max verzió?

waoo, batch render erre vartam! 😊 nem benzani video postal kerem szepen!
😊

full leszedtem es feltettem ujbol maxot, igy elokerultek a hianyzo menuk.

FRenkie
...akkor tegyél rá 😊

FRenkie
<#falbav>

megneztem a viz helpet, szinte semmi sincs meg, a sweep modifieren kivul. 😞
se state manager, se batch manager se mas.
nem ertem, ujraraktam a biztonsag kedveert de ugyanaz, valoszinu az egesz maxot ujra kene tenni.

szereintem tree fucktory. az generálilyen gyönyörû fákat.

nekem az align alatt a quick align van a spacing tool alatt pedig a clone and align

kerdes, fent van a max7.5 de a tools menubol 2 pont hianyzik...
missing 45 az Align alatt
es missing 46 a spacing tool alatt.

Azt hiszem a scene state manager es a batch render lehet az.
Mindenkinek igy van?

nincs rajta AA 😄

uvw mapping mindenen van amin van textura?
kiirja hogy melyik surfacerol van szo, tegyel ra egy STLcheck et vagy ilyesmi a neve. Hatha kiirja mi a baja.

Malakai
A vray már megint warningokkal jön, material overbright, meg invalid surface normal... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FRenkie
Ackro: A kis felbontás miatt a vékony ágak nagyon pixelesek, nagyobb rendert esetleg?

oryon
Jaj...pedig de szép téma lehetne így ebbõl.

De a fa nem tetszik 😞
Mivel készült?

Komolyan...tök poén lenne: "asztalon hever egy élet" v. "a kis fa" v. hasonló.
Tök poén.

Oryon

Ackro
ok, akkor tééééék és egy felesleges render! 😄

Aldaryn
Nenad, nehogy elfojts már bármi flamelést itten!! Több hete nem töröltem már hozzászólást... kezd ám hiányozni!! 8)

per aspera ad astra

oryon
Nekem a lámpa tetszik a legjobban.
A búra...az valami félelmetesen jó anyagú.
A felette lévõ kerámia v. mi, az már nem annyira.

Amúgy a világítást elvileg növelned kéne...de nem tudom miért, már nem zavar.
Valahogy olyan mint egy fakó, beszürkült fénykép és nagyon hangulatos.

Oryon

egyebkent em a lampaval vagyok megelegedve, az hozza azt amit szeretnek 😊
egy kicsit romantikus hangualtu valamit.

oryon
Nenad: látod mit vált ki az emberekbõl mûved?
Nagy felelõsség nyomja a vállad!
Ezek után adj bele mindent, hogy SZÉP legyen! 😊

Szerintem rajtad nem is fog múlni 😊

Oryon

nehogy olre menjetek ma' 😊
majd a kovetkezo verzional! 😊

ThomasGins
Szerintem az is relativ,h szerinted abszolút.😊

oryon
Szerintem szép és nagyon valósan hat.

Az, hogy szép...hát relatív.
Mindenkinek egyéni joga eldönteni, hogy tetszik e neki v. sem.
Ha valakinek nem tetszik....hát ez van.
Nem lehet olyat alkotni, ami mindenkinek szép.
Ha találsz 1 embert, aki teljes õszinteséggel mondja, hogy neki tetszik a kép, már elértél valamit.
Persze mindenkinek jobban esik, ha ez a szám nagyobb.

A lényeg: szép lesz a kép Nenad és hajrá!
//szintén nem nyalási szándéktól vezérelve, csupán a saját véleményemnek adva ezzel "hangot" 😊

Oryon

Roger6
vegyertek=vegyetek

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Szerintem is szép a kép... Bár nincs valami sok referenciám, de vegyertek úgy, mint egy külsô szemlélôt! Szóval nekem tetszik! 😄

Aldaryn
Szerintem szép a kép, és nem feltétlen azért, mert nyalni akarok Nenadnak. :o) Az nem szokásom, ha valami nem tetszik, inkább hallgatok.

Ha csak emberi léptékkel gondolkodunk, hogy lehetne bármi is abszolút?

per aspera ad astra

ez egy közhely.
a szépség abszolút. gondolkodj el azon, hogy mit és miért tartasz szépnek.

FRenkie
Ezt én is szomorúan nyugtázom magamban néhe, a CGhez ku*va sok idõ kell! De inkább ez, mint a narkó 😊

Ackro
"nincs idõ mi elég lenne rá"

ebben minden benne van amit egy barátnõnek tudnia kéne errõl a témáról, dehát sajna nehéz ezt elfogadtatni. 😄

oryon
A 3D-zés a türelmen túl leginkább az idejét eszi el az embernek.
Az idõ nagyon fontos ehhez.
Namármost minél több idõt áldozol rá, annál többet tudsz és késöbb esetleg adott idõ alatt sokkal többet haladsz.
Persze az újabb technikákat is, meg a még kevésbé ismerteket is el kell sajátítani, melyhez újabb életek kellenek.
Ez egy olyan "szakma", amit nem lehet mindent ismerve megtanulni...ez talán a legnagyobb szépsége.

Egy szó mint száz: nincs idõ mi elég lenne rá.
Annyit kell rááldozni, amit nem szégyelsz 😊

Ha így folytatom jövõre átléphetem az álomhatárt is (25 óra CG-zés egy nap) 😄DD

Oryon

Most már csak megkérdezem! Közületek valaki munka-szinten is csinálja ezt az egészet? Mert elfigyelem, hogy egyesek jobbnál jobb képeket dobálnak be ide, de hogy van ennyi idejük, ha még tanulnak is emellett, vagy ne adj isten dolgoznak?

galéria: tempmaxer.uw.hu

FRenkie
A szépség relatív.

KisQbi