3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

npeter
""

mi lehet a hiba az árnyéknál?

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

FRenkie
Ú, a globalra nem is gondoltam volna, köszi!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

nem szamol
En viszont a Global Switchies-re gondoltam
egyebkent meg okosan mert ha van valami ami latszik a tukrozodesben es nem szamolsz ra imapot akkor szivas lehet.
Mivel nalam csak egy sarok volt megelolegeztem magamnak 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ackro
mai ökörködésem utánégetõvel
xvid avi

FRenkie
ha a reflectiont kikapcsolod(feketére állítod)akkor már nem számol glossyt, nem?

Hmm, végülis igazad van, minek bonyolultan, ha így is lehet. Meg nem is annyira közeli. Szal tök jó na.
sima tiles, a bumpban szinten tiles, es azon belul dent. Az elso tilesben van egy vilagos sargas textura, a color changes es a fade change ertekek 0.5 es 0.25
rough erteke 1

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

A többiek már kicsontozták. +ban annyit, hogy szép a padló textúrája!
Netán T.Shaker?
reflection/glossy az imapra ki lett kapcsolva.

egyebkent 4 perc a renderido kb 😊

nincs noise rajta, gamma korrekcio az ami van rajt' utolag, s mivel qmc AA igy kicsit jobban kijon a glossy zaja.
labak tenyleg vekonyak 😊 Bar ha elkepzeled hogy a perem nem vastag hanem visszahajlik... 😄 mar nem is olyan vekonyak.
Igaz racsos tapeta nem egeszen illik oda, legalabbis ebben a szinben nem

FRenkie
szép, bár számomra kicsit zavaró az a rácsos tapéta

inkabb ovalis asztalt valasztottam volna
a sulya tulsagosan a vastag asztallapra helyezodik. Igy pont olyan mint a kigyurt bodybuilder pipaszar labakkal 😊 amugy tenyleg szep.

A Noise-hoz milyen plugint hasznaltal?? 😉
Aldaryn
Hmm, biztos bug, nekem is volt már ilyen.

Na, végre! Egy lassúbb render, meg is látszik rajta. Nagyon frankó,igazán kellemes hangulata van. Mint egy realista olajfestmény a századelõrõl...

per aspera ad astra

ez erdekes nem is valaszoltam az uzenetedre...

+ bump
😊

lokok mar en is egy ilyen lasubb rendert. Low settings + hdri + vraylight + csomo glosssy 😄

FRenkie
😊

Aldaryn
kiderült, hogy nem bug, hanem a felhasználó volt hülye. <#falbav>

per aspera ad astra

FRenkie
Yo!

Szép lett, aztán hova tûnt a fekete bug? 😊

KisQbi
hát ez nagyon szép....grat...(irj mar majd egy rendertime-ot.. csak kiváncsiságból...)

sztem ha sarokba tenned meg onamagaban is jol nezne ki, akarom mondani igy is jo, csak magaban sarokban 😊
azert gontoltam hogy rhino mert gyanusan precizek az ivek, de ezek szerint van meg mit elesiteni a szememen 😊

Aldaryn
Köszi!

Nem, ez most Max poly. 😊 Elég gyorsan, 10-12 perc alatt megvolt. Üldögéltem, eszembe jutott, lerajzoltam, aztán ha már itt vagyok, gyorsan lemodelleztem.
Kellene mellé valami kis diszkrét környezet.

per aspera ad astra

ez rhino model?
😊
szep

Aldaryn
eztet csinálgatom:

Maxwell, de nem azért, mert Vrayben nem tudnék ilyet, egyszerûen Maxwellt nem simerem még, és tesztelgetek.

per aspera ad astra

KisQbi
ez a google map nagyon jó!

http://www.windypundit.com/archives/2005/05/googleearth_bet.html

remélem ebben az irányban is feljesztik majd.. (amennyiben igaz a hír, akkor igen...)

www.rhino3d.com alatt van par. klikk tutorials, aztan ismet baloldalt 😊
aztan itt is van par video (swf)
http://www.rhino3d.tv/
meg itt is van par
http://www2.rhino3d.com/resources/default.asp?category=14&language=en

Malakai
Rhino tutorialokat tudnátok ajánlani? Nincs energiám most az egészet magamtól kitanulni... ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

mukszik csak, ha siman autokeyyel allitom akkor nem.. 😞

Free
ez egy videólejátszó program :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Lightcache flytrhough nekem nem mukszik 47.03 alatt, masnak esetleg tapasztalat?

FRenkie
Áh, értem. Megpróbálom a color mappingnál a szorzókat növelni.

repvez
Ez a progi mire valo?Vagy csak nézelödni lehet rajta?
Aldaryn
Nenad + Ackro = Amire gondoltam. 😊

Azaz legyen kontrasztosabb kicsit.

per aspera ad astra

en inkabb az a'rnyek sotetseget hianyolnam. Massal semmi bajom.

Ackro
sztem arra gondolt, hogy túl egyenletes a szórt fény és kicsit alul exponált a kép, szóval ami fehér az legyen fehér.
megjegyzem, nekem teccik így is.

FRenkie
Al: milyeét húzzam fel? (area ok, de ezt mire érted?)

Ackro
a francba! a warez topicba kellett volna... 😊

Ackro
én is kerestem, de nincs, szóval nekem is kéne.

Hali!
Tudja vki honnan lehetne letolteni rpc modelleket?
elõre is thx...

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ThomasGins
Viszont nem szivesen esnék el ebben a szobában😊
Nem mintha máshol szivesen...😄

\"So always look on the bright side of death\"

oryon
Egységes design...ez így nagyon szuper.

Ha ilyen lesz az ágy lába is... :o)

Oryon

Aldaryn
Frankó! Én felvenném az egyik fényforrás ereját, hogy kicsit stúdiósabb legyen a kontraszt, és legyenek tényleges fehérek. 😊 (Vagy PS-ben utánahúznám)

per aspera ad astra

Aldaryn
Azt hiszem én is itt láttam. De folyamatosan egészítgetik ki. Érdemes visszanézni sokszor.

per aspera ad astra

Sadist
Már elég régi dolog, itt az SG-n is volt hír róla 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aldaryn
😊 Hehe... Már készül a Google Maps satellitkép verziója is. Ugyan nem teljes föld, és gyakorlatilag alig van terület amire nagyon jól rá lehet zoomolni, de Észak-Amerika egyes területeire, pl. NewYork Los Angeles egészen odáifg beenged, hogy akár az utcákon közlekedõ autókat is látod. 😊
http://maps.google.com/
Érdemes megnézni. Elég durva. 😊

per aspera ad astra

Nagyon tetszik ez a szepeszipós, izé szecessziós utánérzetû lámpa. A te képed, ergo nemakarok beleuga, de nem próbálod a búrákat is megtekerni egy picit?
Vagy csak a tejüvegre spirál bump?
ThomasGins
Hibátlanok!
És rögzitve van az üveglap😊

\"So always look on the bright side of death\"