63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    sztem sen nagy szam. De webes resz jol van osszerakva.
  • Boba
    A minosegtol nem dobtam hanyatt magam egyaltalan. Inkabb a mennyisegtol. De az meg lehet, hogy nagy a ceg, sok az alkalmazott es sok a renderslave es kesz.
  • Aldaryn
    Jesszus... :) Na, egy kicsit jobban érzem magam, hogy annyira nem vagyok elveszve *talán* archviz téren mint ennek készítői.
  • Free
    OFF:

"Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, pédául abból a célból, hogy késõbb megrépázd, de az is lehet, hogy õ meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon. Persze ha hivatásos, akkor telejned kell, mert kisajtolja belõled, ezt általában elõre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd' becsokizol. Kábé. Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyengus volt". De én erre elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van."
  • zenoka
    egyebkent magyar szinten nalam meg mindig a madárhegyes lakopar latvanyterve animja vezet...jol osszepakoltak ( ok ) kovettek el kivancsi lennek a tobbi munkajukra is...meg hogy kinek mi a kedvenc hazai latvanyterve:DD
  • zenoka
    hehe...a minosege csak ugy gaz (egyebkent ekkoraban lattam mar ennel sokkal rosszabat....volt itt minden mozgo auto tesco neon..kismilio mozdulatlan lowpoly people) hogy a vegen megnezed kicsinalta: Graphisoft....na aze toluk tobbet varna el az ember.
    valoszinuleg jol szerzik a melokat..:DD
  • Free
    amúgy ez az a minőség amit kis hazángan nem tudnál elsütni mert nem fizetnék ki. nem kevés munkaóra lehetett benne.

Kis haznánk látványtervezésére az alábbi oldal a leg álltalánosabb:

[URL=http://www.mcferihegy.hu/]http://www.mcferihegy.hu/ a"projeckt" menüben a virtuális séta...[/URL]
  • Free
    ehh....
    Nem gyenge az online demo...
    nem kevés proci dolgozhattott aezeken a látványokon. a szemünk elött felépülő épületek meg nagyon dúrván jól vannak megcsinálva. nagyon szép és ötletes.
  • marcee
    Restartoltam azóta és így megy a 64bites max 64bites Vistán, de a viewport jelentősen lassabb, mint a 32bites max ugyan ezen a rendszeren. Többször le is akad a max, nem frissül a VP, nem reagál semmire, csak a program bezárása és újraindítása segít. (SP2-es mindkét max) A két verzió alá telepített vray-ek is összevesztek.
  • zenoka
    youtubeos barangolas kozben futottam belejuk:
    http://www.softmirage.com/
    erdemes megnezni a demooreelt az oldalon...nagyon komoly egyket resz benne szeritnem:D
  • Aldaryn
    Hajj, hagyjátok már azt a szegény Vistát még egy évig. :)
  • Ronin666
    Az érdekes. Remélem nálam nem lesz gond, mert én is mostanában tervezem a 64 bites Vistára állást...
  • marcee
    Nem írtam, de az is megvolt.
  • nenad
    google elso talalt ;-)

Attention Vista Users: After downloading and installing the 3ds Max 9 , also download and install 3ds Max 9 Service Pack 2 for Vista compatibility...
  • zenoka
    ne ertsd...erezd...:))
  • lac coo
    Hehe... Most egyből a Load Custom UI Scheme -re böktem és megjavult, korábban vagy 10-szer töltögettem be ,de nem volt jó ....

A farkam se érti néha ezt a mexet ....
  • lac coo
    Customize , Customize User Interface , Colors ,Load....

De spec nekem semmi nem segít , most megint előjött és így marad akármit hívok be :((((
  • marcee
    Létezik, hogy a 64bites Vistán nem megy a 64bites Max 9? Ugyan ott a 32bites gond nélkül fut. Bővítettem 4GB memóriára, gonoltam itt az idő az átállásra, de ez így nem lesz jó... :(
  • Aldaryn
    Nem warez.
  • Malakai
    Előtte nyomj rá egy make planart, hogy 1 síkba legyenek.
  • Free
    emberek nincs hotkey reference .html em . ezért ide teszem fel a kérdést mert hiába googliznék ha azt sem tudom hogyan hívják amit keresek utánna meg lehet kövezni érte vállalom.

a kéérdés hogyan lehet úgy kijelőlni egy azon testen belül a vertexeket hogy adott koordináta beírásával mind arra az adott magasságra ugorjon ne pedig az kijelölt vertexek átlagolt középpontját tegye az adott magasságra. remélem érthető volt amit kérdezek
  • repvez
    ezt olvastam de nem tudom hol kell ezeket a témákat váltogatni mert mindig a defaultot használom
  • lac coo
  • zsolesz92
    ahh, megvan, amikor megynitotttam a mat editort, alapbol rossz helyre volt beállítva hogy hol keresse a fájlokat. szal megvan elvileg ;)
  • repvez
    nekem is elöjött ez a probléma, hol találom azt a témaválasztást amivel meg tudom oldani ezt a hibát?
  • zsolesz92
    Nah amit először vetem meg azt ugy vettem h mellé adtak egy kiegészítőt, mert az alapban nem voltak benne pl a materialok meg help file meg iyenek de ezt nem tudtam telepíteni ezért vettem egy másikat(lassan már elfogy a pénzem basszus) ez mellé nem volt ilyen kiegéstzítő viszont ez sem teszi fel a materialokat se a help filet. Nektek ne volt ilyen? mit kell vele csinálni?
  • 4D
    Hülye válasz tudom. Amíg meg nem gyógyul.
  • 4D
    Erre még emléxem. Reményteli, hogy újra elővetted!!!!!!!!!!
  • lac coo
    Megnézem, germant maker vagy mi a neve .....
  • ThomasGins
    a ruhaszimulálónak a modifyje esetleg?
  • lac coo
    Hát ezek egyike sem a legjobb, össze-vissza poligonokat kapok ....Meg hát természetesen ezeket próbáltam elsőként ...
  • Effendi
    Figyu! Nenad még meddig fog betegeskedni???? :)
  • nenad
    a multkori linken amit beszurtam a szep kepek, azt nem irtam, de gndolom mindenki tudta :D hogy redqueenel keszult! :D
  • FecNiii
    ez szépnek tűnik
    egy animot látok a lelki szemeim előtt :D

hajrá
  • zsolesz92
    Figyi van több ilyen elfreezett cuccod? Ha nem lenne nagy kérés küldetnél át egy kettőt, és gyakorolnékrajta, a felépítése is sokat segítene nekem. Szóval ha nem nagy kérés elküldenél egyet-kettőt ilyen félmodellből? nagyon megköszönnöém. elérhetőséget tudok adni, msn, e-mail, skype, yahoo, minden van.
    Köszi
    szép lesz ez ha kész lesz
  • zenoka
    el ne free-zd:D hajra:D
  • Boba
    Faja, nekem tetszik! Csak egy kicsit talan lehetne robosztusabb a kozepso felepitmeny.
  • Free
    nah elővettem a régi elFree -zelt cuccosaim. most van olyan errőssen jóindulattal 60% os készenlétben úgyhogy kérem ezt Észbentartani :c)))

• Evogordon
    Itt készül a 8-as evo-m

• 4D
    Chamfer. Vagy a sima extrude után, edit polyban mint bármilyen tárggyal ahogy szokás.