Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Geccoka
    Koszi mindenkinek.
    1. hat jah, nem a legjobb, de nem volt sok idom ra, es foleg azzal ment el az ido, hogy hogy tudok egyszerre sok objectet mozgatni meg forgatni anim kozben...
    2. na latod ezt nem tom miert van, eloszor meg rondabb volt, mert az alatta levo legodarabkaval volt par egymason "ülő" polija, most hogy arrebbmozgattam kicsit jobb lett, de nem teljesen fasza
    3. igen, hasonlo a helyzet mint az 1.nel, azt nemtom hogy kell megcsinalni, hogy mikor mozgatom a kocsit egy tengely szerint, akkor a kerek mar forogjon magatol, ezert csak ugy talalomra az anim vegere huztam a slidert es megforgattam 1400 fokot :D Viewportban kicsit jobbnak tunt sajna :(

Amugy meg a BME-n indul minden(?) felevben egy Grafikai és animációs eszközök nevű targy, arra keszult. Sajna ev kozben nem sok idom volt masik targyak miatt, ezert igy csak keves ido maradt ra. A modellek sajatok, LeoCAD-ben keszultek. Az elso eppen 10 napja. 19-en lett kesz minden modell, ekkor pakoltam ossze az egesz jelenetet. Az animacio 20-21-en keszult, utana meg jott a render. Ja es ezt ugy, hogy MAX-et nemigen hasznaltam ez elott, csak neha oran egyszeru feladatokra es par dolgot ugye itt is kerdeztem, meg a neten utana kellett neznem. Az volt a szerencse, hogy a renderrel semmi gaz nem volt, mivel C4D alatt is a finalRender-t hasznalom gyakran, amivel a MAX-os valtozat nagyreszben megegyezik.

Egy fontos dolgot azert tanultam e kis projectbol. Mostanaban nemigen fogok valtani Max-ra, igy, mint par eve cinema-t hasznalo user nekem kesz kinszenvedes volt vele dolgozni, persze en nem szolom le, csak mas utakat jarok :D
    Bocsi a hosszu postert :D