63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Az ok h füvet,csak milyen mapokkal?Gondolom jópár noise.
Ő az,csak nem volt időm anno kipróbálni. -
nenad #43824 Érdekes ma már nem ingyenes, de emlékszem hogy volt ingyenes is,
lehet hogy akció volt. -
nenad #43823 füveket,
egyéblént anno kiadtak egy igen profi plugint ingyenesen amire direkt erre találtak ki, sajnos elfeljtettem a nevét.
TextureShaker talán. Azzal lehet randomizálni. -
És miket mixelsz?:) -
zenoka #43821 jo az kell neha a fizikai munka:)
-
Mix mapekkel a legjobb a fű!
Amúgy a linkelt képen szvsz ugyan olyan vastagok a kváderek, mint a modellezetten, csak a modellezetten ne ilyen szélesek. Max a lesarkítás hiányzik róla, de az nem jellemző mindig. -
bencsab #43819 ha már versenyezni kell, én inkább gereblyézésben indulnék, ugyanis 1000-el tereprendezek, mert már el vagyok csúszva a füvesítéssel P) -
zenoka #43818 modelezesi contest?:D ezt a kepet lemodelezni?:D -
bencsab #43817 bocsesz, nem akartam szétcseszni a topicot egy ilyen nagy képpel, csak véletlen szúrtam be link helyett... remélem az admin elnézi :) -
zenoka #43816 tuti, vagy az epiteszeti felmeres lett felemas:)
egyebkent hihetetlen hogy mennyi szakszo van nem gyozok neha szotarazni:) -
bencsab #43815 biztos, hogy ilyen vékonyak azok a kváderek? valahogy ezek vastagabbak szokatak lenni jóval.
pl:
-
zenoka #43814 epulet model (csak modelezes) de csak ennyit mutathatok belole egyenlore:S -
nenad #43813 ez mire lesz? -
zenoka #43812 na hogy kep is legyen:)
egy kis modellezos melo..talan ennyi reszletett meg feltehetek legfeljebb leszedem:)
itt -
Köszönöm:) -
zenoka #43810 sima retanglebol csinaltam en a pathot (ket veget lekerekitettem) lehet hogy tenyleg csak zartra megy..ennyire nem mentem bele..de arra jo amire kozephaladoagi-nak kell szerintem:) majd megmondja gondolom :) -
nenad #43809 végül kiprobáltam de nekem csak nurbs curvéval ment zárt splinera. -
zenoka #43808 Nenad ezt a hozzaszolast elmentem:)))
nem is tudom mikor hasznaltam en is utoljara talan valami osregi tutorialba olvashattam anno:)) -
nenad #43807 sztem meg profi, én pl nem ismertem a path deformot/ soha nem használtam -
zenoka #43806 miert haat nem?:) legalabbis az enyem az az mind altalaban mindig nem vagyok en profi sot meg kozephalado sem:))) igy a megoldasaim favagoak:P -
nenad #43805 ( a mosolyt azt elfelejtettem )
:-) -
nenad #43804 mondjuk a favágó az egy kicsit kemény volt. -
zenoka #43803 amivel minap ket orat csesztem el az az volt: hogy van egy path azon vegig megy egy plane amin alfamapos ficko setalgat es a jelenetben van egy osszevissza meno kamera..na most a plannek folyamatosan a kamera fele kell nezni de ne doljon be ha valtozik a kamera magassaga csak a tengelye korul forogjon a plane mikozbe mozog a pathon:) de megoldottam:D -
nenad #43802 micsoda csudálatos megoldás.
:-) ugyes -
zenoka #43801 valami ilyesmit kapsz vegeredmenynek ha erre gondoltal
http://iaro.3dmax.hu/kep/preview.mov -
zenoka #43800 eljenek a favago megoldasaink:)
jah azt elfelejtettem hogy pathdeformnal a percented kulcsold. -
zenoka #43799 szerintem siman csak eleg megrajzolnod a mozgas palyajat valami planet a reklamfeluletnek es path deform(WSM)mel (nem contstraint) jatszani ne bonyolitsd tul:) aztan azt keyyeld szepen ahogy neked kell..
-
nenad #43798 animáljad a material textúrájának offsetjét...
egyszerű fejfájásoktól mentes megoldás..
:-) -
kozephaladoagi #43797 Sziasztok, uj vagyok itt. Az animacioval akadt egy kis gondom. Olyan mozgast szeretnek csinalni, mint a mozgo reklámozo szalagok a villamosmegallokban. A gondom abbol adodik, h a szalagok mozgatása ellipszis palyan tortenik. Rajottem, h constrainttel kell, path constraint, look at, viszont az hogy tudom megcsinalni, hogy a look at csak az ellipszis ket hosszabbik atlo vegen maradjon csak aktiv? Nem tudom ertheto-e a dolog. Vagy valami mas megoldas kell? Ha valaki tud, segitsen legyszi, mert eleg fontos, surget az ido. -
nenad #43796 akkor még itt is befér egy jókívánság.
boldog születésnapot! -
zenoka #43795 haat majdnem elfelejtettem:)
boldog szuletesnapot ThomasGins!:P -
Szeki26 #43794 Sziasztok !
Milyen okok miatt szállhat el a vray rendering ? Mert már ráuntam ,hogy 2-3 percenként elszáll ismeretlen error-ral.Általában ha a material editort megnyitom mindig akkor lép ki.Próbálgatom a mental ray-t de nekem nem tetszik,a vray olyan eccerű és naccerű,de mindig kifagy.Most olvastam,hogy mellette kellene futni vray server-nek vagy minek,én sose futattam max mellett,ez lehet a baj ? -
nenad #43793 ez tök jól néz ki. -
Dark Geo #43792 ha már azt feltettem akkor az elődjét is megosztom. battlefieldezés után sikerült ezt a riektör fíld-et összeraknom. Pihenésben gazdag hétvégét mindenkinek! -
Dark Geo #43791 Mivel NFR így ne törődj vele, egyébként nem rossz:) Nenad idővel le fogok szokni az olyan kérdésekről, amikre másnap kelésnél rájövök, sajnos egyenlőre azért lehetséges ez mert mindig akkor ülök le maxozni, mikor már alig látok!:) Ezt meg azért mert már nincs kedvem többed foglalkozni ezzel a témával. Reactorfield -
marcee #43790 Szöszösség hatására bekövetkező effektusnak is elkönyvelhető az alacsony felbontású map hatása, főleg így dof-fal. Nekem tetsz. -
ó:) -
nenad #43788 én sem pöcsölnék vele többet, be a galériába és kalap :D
-
Jajj... ne tégy már tönkre egy frankó képet alacsony felbontású mappel. Rossz nézni, olyan, mintha agon tömörítetted volna a képet. Ha nem lelsz neten hatalmas felbontásút, akkor fess egyet, nem olyan nagy örödöngősség, MAXben megrajzolod splineokból, referencia pedig akad rengeteg, pl. itt, itt, vagy itt. Utóbbiak magyarázattal. -
zenoka #43786 nekem bejon:D