3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Adva van egy nested box (div) amibe a cms berakja a tartalmat.
A overflow:auto -n van, es az internet explorer megis szarul jeleniti meg a cuccost, operaban es firefoxban no problemo.
A problema az hogy
1 scroll bart kiteszi a dobozon kivul,
2 ha hosszu szoveg van nem "tordeli" be normalisan a boxba es a horizontalis scroll bar is megjelenik. Gondolom ez egy kommon problema de nem tom mi a megoldas. Valaki esetleg? Al?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
vagyis inkabb tanulj meg modellezni egy kicsit, es utana.
Olvasgasd a tutorialokat stb.
Minel egyszerubb es minel tisztabb annal jobb..
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Csuromvizesen ebredtem 4 fele .
mar kezdik osszerakni az oldalt sajnos, meg szerencse hogy lementettem a poenos verziot idoben.
mar a parasztok is maxoznak a vetemenyesben.
Vazze elmegyek tanarnak! :-)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
It\'s good to be bad.
komam, melyik maxxal csinaltad es mik voltak a beallitasaid, (gi/gather)
es milyen unit setupban vagy?
(egyebkent nekem a search radiusos problemanak tunik vagy ilyesmi.)
It\'s good to be bad.
ezen ügyködtem az elmúlt héten, remélem lesz idegem befejezni, lehet fikázni (bár még nem végleges) és dícsérni
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De mind1... Vray Rc5ben van mar akvarell? Nem? Hatakkormeg?😄 Nimegyekinnendeazonnal?😄
Persze, akvarellverseny, ahol a technikai "tisztaság" önmagában virtuozitás, de ettõl még sznobság, és egy elkészült kép szépségét nem a használt technikának kellene adnia, az elégé képmutatás, nem?
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Es ezt miert mondom? Ha akvarell keppel nevezel kiallitasra, akkor az az elso, hogy feny fele tartjak, es ha van egy olyan pont is, ahol fedofesteket talalnak (fekete-feher) akkor maris kizarnak. Csak e miatt mondtam.
No flame ofkorsz.😊
per aspera ad astra
Nem a használt technikától lesz szép, avagy kevésbé szép egy alkotás, de ezt pont itt, 3D-s közegben érdemes is hangoztatni, ahol valaki azt hiszi, hogy számít valamit, milyen renderelõrendszerrel megy neki egy adott feladatnak.
Tudom, hogy mindig morogtak rám, ha az órákon cerkás tónusozást elintéztem egy hanyag ujjböggyel maszálással, és a hibákat visszaszdegettem radírral, mert ez otromba, és barbár megoldás, de az ilyen megállapításoknak sosem láttam értelmét. Adott egy hangulatot a képnek, ha azt akartam, akkor volt olyan rajzom, amit 4H-s ceruzával tónusoztam apró vonalkákkal majd 1 hétig, amíg a portaszolgálaton unatkoztam. Ez van. 😛
Egyszer kipróbáltam, hogyan tudok erdõt festeni csak és kizárólag feketével, és okkerekkel, mert a kettõ keverékébõl szép zöldeket lehet elõcsalogatni, nah, az mondjuk egy izgalmas dolog. Még van 30 perc a volumetrikus szuperképõl. Lol.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Bocsi 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"So always look on the bright side of death\"
Geometriailag úgy tessék elképzelni, hogy sok face egymáson. Azóta találtam egy szinte kódszinten meglévõ raymarcher libet, de hogy ezt hogy lehet vrayel összeházasítani, nos, arról inkább programozókat tessék kérdezni.
Kis ökörködésnek jó volt.

per aspera ad astra
per aspera ad astra
Inkább javasolnám a Levels-en belül az Options gombnál az Enhanche Monochromatic módot.
It\'s good to be bad.