3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
per aspera ad astra

It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
A max kezdéséhez nemtudom, hogy mi a legjobb megoldás, minden verziónak van elõnye illetve hátránya, de a könyv például kezdetnek jó, ha tudod, hogy mit akarsz, és nem csak áttrágni rajta magadat az elejétõl a végéig.
Programozni nem kell tudni, "csak" a program használatát elsajátítani, plusz azon kívül még a 3D-s képalkotás folyton bõvülõ iratlan szakanyagát. Az utóbbit legtöbbször saját próbálkozások árán lehet elsajátítani.
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
It\'s good to be bad.
Gúdnájt!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Adott ez a kép: Panel
A Translucency wax-al készült. Viszont az a problémám, hogy ok, hogy már nme lehet a panelon átlátni rendesen, viszont a vezetõ sáv mostmár túlságosan is homályos lett. A kérdés pedig az lenne, hogy lehet-e valamit állítani, hogy élesebb legyen a kontúr?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
It\'s good to be bad.
bocs.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
egyebkent ha a falakat vastagabbra veszed akkor sokkal kevesebb photon is eleg, de mivel mental raynek iszonyat gyors a photon agyuja, 25 milla photont kilo 1-2 perc alatt, es boven oke egy vegleges kephez.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Arra voltam kiváncsi találkozott e már valaki hasonló problémával és esetleg akkor nem 1 hét alatt és mondjuk nem 640k fotonnal csinálnám meg a szobám. Ennyi. Egyébként köszönöm.
It\'s good to be bad.
25 milla photon
nekem nem vicces, hogy faj az oldalam..
Es .... sem vagyok, hanem probalgatok es olvasgatok, es tapasztalok stb
Azért vicces,hogy azért nincs kedvem modellezni a szobám mert leragadtam a "valós" fény/árnyéknál. Amig nem kapok olyan képet ami valóságközeli addig nem is folytatom. Sebaj van másik profekt, majd folytatom azokat. Aki esetleg megoldja a problémám üvöltös. Természetesen közben én is ezt teszem csak most egy kicsit pihentetem a dolgot hátha ráakadok valahol. Igazából emiatt a nap miatt sokat szívok, és az az érdekes,hogy valahogy ebben a szobábam nem úgy reagál ahogy kellene.
It\'s good to be bad.
[O_O] (.)(.)
Megint szarozik a epe-helyem, faszom se tudja mar mit egyek, pedig vigyaztam, biztos csak gyorsan mulo valami de nem kellemes.
Hogyan scanneljünk 3D füstöt?
per aspera ad astra
It\'s good to be bad.
Mentalray - GI
It\'s good to be bad.

It\'s good to be bad.
http://iaro.3dmax.hu/kep/eletszag.jpg
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
de lasd hogy nem a levegobe beszelek csinalok egy scenet neked.
Aztn azt nezgetheted.
It\'s good to be bad.
per aspera ad astra
Az igazásg az, hogy majd minden auto value-t másként értelmez IE, mint a világ többi része. :| ÉS ez alól IE7 sem kivétel sok esetben. Blah...
per aspera ad astra
Kis color mapping esetleg?
Sztem itt valami komoly gond van egyebkent, mert ezek a foltok elrettentoek...
1x Sun mltipler, 3GI multipler. Lehet rossz minõségü szõnyeget és falfestéket vettem.

It\'s good to be bad.
2000 Max.P/s
0,2m Max.sr
100000 Average GI P/L

It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.