63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    jaja az lesz vagy meg annal is lowpolyb majda textura mas nem megoldja:)
    csak bekerdeztem hatha:)

Npeter: kollegamnak pont ilyen bogreje van:)
  • npeter
    frankó a textúrázás. nekem is volt/van vhol ilyen fém "ibrikem". jó massziv, csak vhol elhánykolódott :(
  • npeter
    Hali!
    Volt egy kis időm, így hát én is készítettem egy képet a speed-re. Pont 1 hete ez a 95 Ft-os IKEA-s bögre a kedvencem. A vidám színe fogott meg :)
    Ebből még a szőlőmag ízű allergiaellenes tea is finomabbnak tűnik

• Aldaryn
    makehuman? Lehet vele pufók gyereket. Szárnyakat meg odateszed magad. Az meg, hogy kopasz... Node, gondolom homlokzathoz kell, ott annyira nem gáz, ha egymásba tolt geometriákkal modellezel...
  • zenoka
    ari bocipot:D
  • youth #43860
    Hát a véglegesbe pörögnie forognia kell.
    Csak már nem volt idő lemodellezni meg meganimálni a másik két kockát. Szeptemberben kell asszem megcsinálnom a véglegeset, környezettel minden lófxsszal. Szerintem maradni fognak a nyilak, csak komplexebb lesz az egész modell, mozgás stb.
  • nenad
    hopsz:

• nenad
    itt az enyimé, meglepően sokat szöszöltem vele, tesztelgettem egy kicsit, végül kitchen.hdr-nél maradt a bevilágítás.
    Indigo renderer. Jó, csak atomerőmű kéne hozzá.
  • zenoka
    koszi de nagyon nem volt ra idom:)

egyebkent nincs valakinek veletlenul low poly PUTO (az a pufok kisangyal) modelje:))) nagyon nem akarom azt lemodelezni:)
  • nenad
    szép a formája, a kamerát esetleg magasabbra hoztam volna.
  • nenad
    hát komám, ezért adtam tippeket? ;-)
    egyébként lehet így jobban érthető.
    gondolom flashben oldottam meg a képeket leszámítva.
  • Aldaryn
    Bazz, itt vártam, mikor mozdul meg a kamera, mikor röpül végig 120m/s sebességgel a légbefúvó rendszerben, mikor látunk olyan folyadékszimulációs képeket, hogy aban a pillanatban szilánkosra robban az állam, és szerteszóródik a földön.

Hát, izé... funkcionális.

A pörgő taijituk eladák, aszondom. :D
  • youth #43853
    Üdv!

Akkor a rajongói leveleknek eleget téve, a legújabb meló... A sulis DLA-s arcok tervezték az épületet és az egyik közülük az épület 'energiakoncepcióját', neki készült az előadásaihoz az anim. Hát elég ratyira sikerült a dolog, de mivel ez csak munkaközi, ezért szívesen várom az építő jellegű kritikákat.
    Anim: link (24 MB)

• zenoka
    hehe nah volt egy fel oram:
    kedvenc cseszem csak ebben tudok otthon kavet inni (valahogy jo benne kavargatni a kavet) a motivumok rajta nem ilyenek csak hasonlok de rajzolgatni nem volt kedvem:)
  • Vertigo
    "Speed"-en kivuli FUN...
    (igaz 1kis 2.WW gepismeret nem art hozza)
  • nenad
    este 8 ig, hogy a templomos lovagoknak se kelljen imádkozni a mise megrövidítéséért.
    :-)
    max hor/vert képméret 800*600.
    min hor/vert képméret 640*480 :D
  • ThomasGins
    Hajrá!Beszállok!

Lejárati idő? T+60min:P
  • zenoka
    en beszalok:D
    lejarati ido?:)
  • nenad
    MA SPEED MODELL CHALLENGET HIRDETEK! :-)
    A KEDVENC POHARAM/CSÉSZÉM STB CÍMMEL.
    (kezdők is beszállhatnak)
    (max teapotot a versenyből előre kizártam :D)
    A nyertes hatalamas virtuális klap klap kalpot kap, illetve
    egy logot, hogy ő azt itt bizony megnyerte.
    A zsüri tagjai még nem ismertek, illetve a logo kinézete sem, de ezt még megbeszéljük.
    HUZZANAK MÁ BELE!!
  • Aldaryn
    Ne is mond...
  • rallyeati
    Köszi szépen zenoka és npeter! Jó lett!
  • npeter
    hát igen, kis idő elteltével más szemmel látja az ember a saját képeit. persze ha van rá idő várni ilyenkere pár napot/hetet.
    viszont lökött megrendelők sokszor elég furcsa kritikai szemmel nézik a képeket. sokszot olyan dolgokat találnak ki és olyan ocsmányúl kell nekik megrajzolni, hogy nem lenne pofám felrakni netre publikálni. De ha nekik ez tetszik, üsse kavics :)
  • nenad
    a rendetlenségre gondoltam. :D
  • npeter
    jaj, közeben meg már meg is válaszolták (lassan gépeltem:())
  • npeter
    valszeg nem kötötted össze a két testet. attach-old össze a két obejektumot eggyé, aztán kijelölöd a szüksges polygonokat majd nyomsz a bridge-re. De mindezek előtt olvass sok-sok alap tutorialt. Pl. programba beépített F1 help.
  • zenoka
    nagy divatja van a 3d-p0rn-nak mostanaban:)))
  • zenoka
    attack(!:P) aze kell hogy a ket objectumbol egyet csinalj tehat amig a kulso es a belso nincs osszeattacholva addig nem tudsz bridgelni szoval fogod a kulsoresz edit poly modban az edit geometrynel benyomod az attachot es utana a belso korre kattintasz igy egy obbjectum lesz a kettobol..aztan mar mehetsz tovabb a bridge fele:D
  • nenad
    ezzel most megihlettél.
  • rallyeati
    Sziasztok!
    Most kezdtem el evvel a programmal foglalkozni, tök kezdő vagyok.
    Próbáltam készíteni egy felnit innen és hát a bridge-es részig jól megy. Az a bajom, hogy nem akarja áthidalni a külső csövet a belső hengerrel, csak a külső a külsőhöz kapcsolódik.
    Ha egyesíteném akkor jó volna?
    Meg ír is vmi attach-ot, de vagy nem jól csinálom, vagy nemtudom.
    Valaki tudna segíteni?

Köszi előre is!
  • zenoka
    mazlista vagyol:) en meg nem alkottam olyat (marmint kepet:P) ami a felesegemnek maradektalanul tetszett volna igy nalunk o a fo kritikus..
    egyebkent a sajat kepeit az embernek meg kell nezni mondjuk egy het elteltevel es rogton radobben hogy mik a hibak..legalabbis nalam igy van:D
  • npeter
    vmi ilyesmire gondoltam én is
    így jobban megnézve azzal az üveggel tényleg van vmi bibi.elvileg van az ajtó mögött 1 ablak is, annak a "fénye" is látszódni kéne. Az a baj, hogy 1 bizonyos idő után már nem látja az ember a saját képeiben a hibákat, olyan sokat nézte/foglalkozott már vele. Igaz asszonyt szoktam "zsüriztetni", de neki meg laikus módjára minden tetszik, ami szép,színes, csillog, villog.Itt persze más szemmel nézitek a képeket, mint 1 sima "halandó".

nenad: bárki beszállhat nyugotdan a partyba (a csajokat gondoljátok oda), csak azért nagyon sokan ne legyetek, mert akkora kupit, amit hagynátok magatok után nem lenne kedvem lemodellezni :D
    néztem lépcsős képedet, tényleg hasonló a lépcsőelem, így elforgatva még jobban is tetszik, mint az én fajtám
  • nenad
    A csajokat igazán betehetted volna,
    egyébként van nekem is egy ilyen interiőröm, ugyanezzel a lépcső elemmel. Csak ott forog.(galéria)
  • zenoka
    Npetert kerdezd o fantaziaja:P:)
    az en agyamat lefoglaljak most a putok, timpanonok, konzolsorok, meg meg ilyen izek:))
  • nenad
    beszállhatok? :DDDD
  • Vertigo
    ...texturak meretere figyelj oda!!!
  • Aldaryn
    hehe... he. heheeee... :D
  • zenoka
    Leszbikus parocska hazaert es nem birt magaval rohant fel az emeletre:P:)
    ami szurja a szemem egy picit az a bejarati ajto uvegenek az anyaga:S valamiert fura egy kicsit meg hogy ennyire nem tukrozodik benne semmi csak a beeges..valami minimal mehetett volna oda szerintem.
    De franko lett:D
  • npeter
    Sziasztok!
    Még ilyenkor szünnapok alkalmával sem tudom megállni, hogy maxozzak. 7végi termésem eredménye:
    eloszoba

Próbáltam egy sima interiort "feldobni" kicsit. Nemtom mennyire jön át nektek
  • nenad
    nincs meg még valakinek az ingyenes régebbi verzió, sztem az a 1,0 volt.
  • Aldaryn
    Lol. Most megint nem ingyenes a texture shaker? :D Hehe... Ne lehet komolyan venni az ilyet. No mindegy. Mixelni füvet ábrázoló mapeket szoktam, noiseok nélkül.