63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #43865 jaja az lesz vagy meg annal is lowpolyb majda textura mas nem megoldja:)
csak bekerdeztem hatha:)
Npeter: kollegamnak pont ilyen bogreje van:) -
frankó a textúrázás. nekem is volt/van vhol ilyen fém "ibrikem". jó massziv, csak vhol elhánykolódott :( -
Hali!
Volt egy kis időm, így hát én is készítettem egy képet a speed-re. Pont 1 hete ez a 95 Ft-os IKEA-s bögre a kedvencem. A vidám színe fogott meg :)
Ebből még a szőlőmag ízű allergiaellenes tea is finomabbnak tűnik
-
makehuman? Lehet vele pufók gyereket. Szárnyakat meg odateszed magad. Az meg, hogy kopasz... Node, gondolom homlokzathoz kell, ott annyira nem gáz, ha egymásba tolt geometriákkal modellezel... -
zenoka #43861 ari bocipot:D -
Hát a véglegesbe pörögnie forognia kell.
Csak már nem volt idő lemodellezni meg meganimálni a másik két kockát. Szeptemberben kell asszem megcsinálnom a véglegeset, környezettel minden lófxsszal. Szerintem maradni fognak a nyilak, csak komplexebb lesz az egész modell, mozgás stb. -
nenad #43859 hopsz:
-
nenad #43858 itt az enyimé, meglepően sokat szöszöltem vele, tesztelgettem egy kicsit, végül kitchen.hdr-nél maradt a bevilágítás.
Indigo renderer. Jó, csak atomerőmű kéne hozzá.
-
zenoka #43857 koszi de nagyon nem volt ra idom:)
egyebkent nincs valakinek veletlenul low poly PUTO (az a pufok kisangyal) modelje:))) nagyon nem akarom azt lemodelezni:) -
nenad #43856 szép a formája, a kamerát esetleg magasabbra hoztam volna. -
nenad #43855 hát komám, ezért adtam tippeket? ;-)
egyébként lehet így jobban érthető.
gondolom flashben oldottam meg a képeket leszámítva. -
Bazz, itt vártam, mikor mozdul meg a kamera, mikor röpül végig 120m/s sebességgel a légbefúvó rendszerben, mikor látunk olyan folyadékszimulációs képeket, hogy aban a pillanatban szilánkosra robban az állam, és szerteszóródik a földön.
Hát, izé... funkcionális.
A pörgő taijituk eladák, aszondom. :D -
Üdv!
Akkor a rajongói leveleknek eleget téve, a legújabb meló... A sulis DLA-s arcok tervezték az épületet és az egyik közülük az épület 'energiakoncepcióját', neki készült az előadásaihoz az anim. Hát elég ratyira sikerült a dolog, de mivel ez csak munkaközi, ezért szívesen várom az építő jellegű kritikákat.
Anim: link (24 MB)
-
zenoka #43852 hehe nah volt egy fel oram:
kedvenc cseszem csak ebben tudok otthon kavet inni (valahogy jo benne kavargatni a kavet) a motivumok rajta nem ilyenek csak hasonlok de rajzolgatni nem volt kedvem:)
-
Vertigo #43851 "Speed"-en kivuli FUN...
(igaz 1kis 2.WW gepismeret nem art hozza)
-
nenad #43850 este 8 ig, hogy a templomos lovagoknak se kelljen imádkozni a mise megrövidítéséért.
:-)
max hor/vert képméret 800*600.
min hor/vert képméret 640*480 :D -
Hajrá!Beszállok!
Lejárati idő? T+60min:P -
zenoka #43848 en beszalok:D
lejarati ido?:) -
nenad #43847 MA SPEED MODELL CHALLENGET HIRDETEK! :-)
A KEDVENC POHARAM/CSÉSZÉM STB CÍMMEL.
(kezdők is beszállhatnak)
(max teapotot a versenyből előre kizártam :D)
A nyertes hatalamas virtuális klap klap kalpot kap, illetve
egy logot, hogy ő azt itt bizony megnyerte.
A zsüri tagjai még nem ismertek, illetve a logo kinézete sem, de ezt még megbeszéljük.
HUZZANAK MÁ BELE!!
-
Ne is mond...
-
rallyeati #43845 Köszi szépen zenoka és npeter! Jó lett! -
hát igen, kis idő elteltével más szemmel látja az ember a saját képeit. persze ha van rá idő várni ilyenkere pár napot/hetet
.
viszont lökött megrendelők sokszor elég furcsa kritikai szemmel nézik a képeket. sokszot olyan dolgokat találnak ki és olyan ocsmányúl kell nekik megrajzolni, hogy nem lenne pofám felrakni netre publikálni.
De ha nekik ez tetszik, üsse kavics :)
-
nenad #43843 a rendetlenségre gondoltam. :D
-
jaj, közeben meg már meg is válaszolták (lassan gépeltem:()) -
valszeg nem kötötted össze a két testet. attach-old össze a két obejektumot eggyé, aztán kijelölöd a szüksges polygonokat majd nyomsz a bridge-re. De mindezek előtt olvass sok-sok alap tutorialt. Pl. programba beépített F1 help. -
zenoka #43840 nagy divatja van a 3d-p0rn-nak mostanaban:))) -
zenoka #43839 attack(!:P) aze kell hogy a ket objectumbol egyet csinalj tehat amig a kulso es a belso nincs osszeattacholva addig nem tudsz bridgelni szoval fogod a kulsoresz edit poly modban az edit geometrynel benyomod az attachot es utana a belso korre kattintasz igy egy obbjectum lesz a kettobol..aztan mar mehetsz tovabb a bridge fele:D -
nenad #43838 ezzel most megihlettél. -
rallyeati #43837 Sziasztok!
Most kezdtem el evvel a programmal foglalkozni, tök kezdő vagyok.
Próbáltam készíteni egy felnit innen és hát a bridge-es részig jól megy. Az a bajom, hogy nem akarja áthidalni a külső csövet a belső hengerrel, csak a külső a külsőhöz kapcsolódik.
Ha egyesíteném akkor jó volna?
Meg ír is vmi attach-ot, de vagy nem jól csinálom, vagy nemtudom.
Valaki tudna segíteni?
Köszi előre is! -
zenoka #43836 mazlista vagyol:) en meg nem alkottam olyat (marmint kepet:P) ami a felesegemnek maradektalanul tetszett volna igy nalunk o a fo kritikus..
egyebkent a sajat kepeit az embernek meg kell nezni mondjuk egy het elteltevel es rogton radobben hogy mik a hibak..legalabbis nalam igy van:D -
vmi ilyesmire gondoltam én is 
így jobban megnézve azzal az üveggel tényleg van vmi bibi.elvileg van az ajtó mögött 1 ablak is, annak a "fénye" is látszódni kéne. Az a baj, hogy 1 bizonyos idő után már nem látja az ember a saját képeiben a hibákat, olyan sokat nézte/foglalkozott már vele. Igaz asszonyt szoktam "zsüriztetni", de neki meg laikus módjára minden tetszik, ami szép,színes, csillog, villog.
Itt persze más szemmel nézitek a képeket, mint 1 sima "halandó".
nenad: bárki beszállhat nyugotdan a partyba (a csajokat gondoljátok oda), csak azért nagyon sokan ne legyetek, mert akkora kupit, amit hagynátok magatok után nem lenne kedvem lemodellezni :D
néztem lépcsős képedet, tényleg hasonló a lépcsőelem, így elforgatva még jobban is tetszik, mint az én fajtám
-
nenad #43834 A csajokat igazán betehetted volna,
egyébként van nekem is egy ilyen interiőröm, ugyanezzel a lépcső elemmel. Csak ott forog.(galéria) -
zenoka #43833 Npetert kerdezd o fantaziaja:P:)
az en agyamat lefoglaljak most a putok, timpanonok, konzolsorok, meg meg ilyen izek:)) -
nenad #43832 beszállhatok? :DDDD -
Vertigo #43831 ...texturak meretere figyelj oda!!! -
hehe... he. heheeee... :D -
zenoka #43829 Leszbikus parocska hazaert es nem birt magaval rohant fel az emeletre:P:)
ami szurja a szemem egy picit az a bejarati ajto uvegenek az anyaga:S valamiert fura egy kicsit meg hogy ennyire nem tukrozodik benne semmi csak a beeges..valami minimal mehetett volna oda szerintem.
De franko lett:D -
Sziasztok!
Még ilyenkor szünnapok alkalmával sem tudom megállni, hogy maxozzak. 7végi termésem eredménye:
eloszoba
Próbáltam egy sima interiort "feldobni" kicsit. Nemtom mennyire jön át nektek
-
nenad #43827 nincs meg még valakinek az ingyenes régebbi verzió, sztem az a 1,0 volt. -
Lol. Most megint nem ingyenes a texture shaker? :D Hehe... Ne lehet komolyan venni az ilyet. No mindegy. Mixelni füvet ábrázoló mapeket szoktam, noiseok nélkül.