3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
de legalabb odafigyelek majd a kajara...
haat tul sok vidam ihletet nem kaptam...baaz csak budapesti korhazba ne keruljon az ember..ehh de mar itthon yupiii😄
na van mit visszaolvasni😄
jóhír, hogy megtartották a régi adatbázist, szóval aki régen regelve volt és nem törölték neki ilyenolyan okokból akkor az most beléphet simán régi email&pass-al
amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...
It\'s good to be bad.
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
per aspera ad astra
It\'s good to be bad.
Amúgy figyeltétek mik a kötelezõk regelésnél és mi áll a szabályzatban? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Én 21 vagyok és kivétel, mert Cinema4D XL 7-tel kezdtem anno 3.5 éve, es meg mindig hû vagyok a programhoz (persze nem ugy, hogy a 7est hasznalom 😄).
Amugy az elso onallo munkam, 2003.12-bol:
Fullos mi? 😄
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
amugy en 36 es max1 ota "probalkozom" (de a dos-ost is nyomogattam 386-oson 😊
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
És ha a cucchoz van 600oldal help és tutor akkor az alapokban ugysem fogunk segiteni,több ezerszer volt már itt olyan arc aki jött h most aztán õ nagyon neki áll ám 3dvel folglakozni és 1 hét alatt eltünt.És rohadtul unjuk megmondani hogy kell gta-hoz kocsit modellezni😊
\"So always look on the bright side of death\"
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Az a reakció,hogy elhagyja a választ 1x unintelligens másodszor a fórum pont azt a célt szolgálja,hogy a problémát megbeszéljék jelen esetben megválaszolják. ha az emberek így reagálnának akkor a fórumok elvesztenék értelmüket. Végülis igazad van minek beszélgessenek az ember?! Menj be tanórára és mondd meg a tanárodnak ,hogy ne beszéljen mert akkor intelligens lesz, bizonyára nagyon fog neked örülni. Tény,hogy vannak nagyon lerágott kérdések-válaszok, amire õ maga egy kis energiabelefektetéssel megkaphatná a választ és sajnos sokszor inkább leírja ide, de valahol el kell kezdeni. Késöbbiekben ha segítik ezt a valakit, bizonyára õ is beláttja,hogy "jé beirom google-be és wow kidobja azt amire szükségem van" <csak sok esetben egy száraz szöveget kap és külömben is ki az aki nem szeret beszélgetni?! 2007ben az emberek kommunikálnak egymással 😉
It\'s good to be bad.
Ki korán kel, poligont lel.