3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mind1..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

muszaly ennem aztan megkereslek😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

de nem lehet semmit sem megnezni belepes nelkul..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

megvan a regi adatbazis keresd meg a speedmodelest s nezd meg hogy nem irtal e bele😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

fogalmam sincs mi volt a usernevem, valaki nem emlekszik veletlen?

jah kiderult cukorbeteg vagyok😞
de legalabb odafigyelek majd a kajara...
haat tul sok vidam ihletet nem kaptam...baaz csak budapesti korhazba ne keruljon az ember..ehh de mar itthon yupiii😄

Aldaryn
Böködted magad? O_o

per aspera ad astra

Jaja, de en mar nem tudom milyen passal regeltem anno, es az elfelejtett jelszos mail meg sosem jon meg 😄

Mi a szosz emberek elvonulok par napra korhazba bokodni magam erre index megvaltozott design21 beindult (fuu atlathatatlan meg) itt meg megjelentek az iskolasok😄
na van mit visszaolvasni😄

nyultap
naigen, végre beindult.
jóhír, hogy megtartották a régi adatbázist, szóval aki régen regelve volt és nem törölték neki ilyenolyan okokból akkor az most beléphet simán régi email&pass-al

amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is...

Nem nagyon akarnak levelet küldeni. Hiba lehet a rendszerben 😉

It\'s good to be bad.

Aldaryn
ilyen kis cseles. 😄

per aspera ad astra

tegnap neztem vazze, akkor meg nem.

Aldaryn
http://www.design21.hu/

<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow2><#wow1><#wow2>

per aspera ad astra

zsolesz92
Nektek kapásbol kiküldték a regisztrációs levelet? nekem nem akarják küldeni má vagy 10 perce
-.-

érdekes regisztráció

It\'s good to be bad.

ezt nem hiszem el....<#wow1>
Malakai
"Boba gagyi! vagy valami ilyenek"

Amúgy figyeltétek mik a kötelezõk regelésnél és mi áll a szabályzatban? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Boba
8 év múlva jövök az ált.suli után. üdv! 😊
egyszer kozredatam ilyen cuccot, nincsen mar meg valakinek?

Malakai
Kéznél nincs, szóval csak gyorsba netrõl..
1, 2, 3.

Ja most jutott el a tudatomig, hogy nem is textúra alapanyag kell, na mind1, majd legközelebb.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nincs valakinek feltexturazott konyvsora (par konyv egymas mellett)? Lusta vagyok csinalni, meg nincs is idom jelenleg erre, de kene :S

Aranyos 😊Micsoda felni 😉

It\'s good to be bad.

Huhh, itt mindenki ilyen "öreg" <#vigyor5>
Én 21 vagyok és kivétel, mert Cinema4D XL 7-tel kezdtem anno 3.5 éve, es meg mindig hû vagyok a programhoz (persze nem ugy, hogy a 7est hasznalom 😄).
Amugy az elso onallo munkam, 2003.12-bol:

Fullos mi? 😄

youth
Ma is 24-28-ig.
www.utcazene.hu

Youth

és 24 vagyok.

It\'s good to be bad.

Jól van egyenlõre én vagyok az egyetlen "amatõr" 😊

It\'s good to be bad.

Veszprémi vagy? Ott éltem 13évet és most se vagyok messze. Ma lesz??!!

It\'s good to be bad.

azert nem mondanam, hogy ide nehez lenne beilleszkedni, csak leginkabb az elofordulo, modellezesi, renderelesi technikakrol esetleges problemairol es azok megoldasairol folyik a csevely. Rengetegszer valaszolnak(unk) alap kerdesekre is, kerdes kinek epp milyen a lelkivilaga/hangulata.

amugy en 36 es max1 ota "probalkozom" (de a dos-ost is nyomogattam 386-oson 😊
ThomasGins
aki Veszprémbe jár,jöjjön utcazenére...😄

\"So always look on the bright side of death\"

Mondjuk az ilyet nehezen tudom elképzelni ,hogy valaki jön és foggalma sincs róla mi az a 3dsmax csak a haverja azt monda,hogy hû azzal lehet gtaba autókat átalakítani és meg is csinálja...😄

It\'s good to be bad.

Nem csodálom de minden fórumon egy idõtuán kialakul egy egy csapat és elég neéz beilleszkedni fõleg ha még sok esetben ellene is vannak😛 Én kb 3-4 éve "nézegetem" ami annyit jelent ,hogy láttam mire képesek emberek és mindig felraktam, húztam egy vonalat, aztán beraktam ezt megcsináltam ezt. Majd tavaj rengeted tutoriált csináltam, nyilván mindig olyat amir úgy gondoltam leginkább szükségem lehet. Most már legalább képes vagyok ezt azt megalkotni és ha szar akkor megcsinálom 150milliószor és egyszer csak kapok egy olyat mint amit elgondoltam. Szóval azért még van tervem vele, de egyenlõre még sok sok sok tutoriál...

It\'s good to be bad.

ThomasGins
Itt nem az a lényeg ki mennyi idõs,és az évek is csak abba fontosak ki mennyire ér rá és mennyire hobbi vagy meló szinten nyomja.
És ha a cucchoz van 600oldal help és tutor akkor az alapokban ugysem fogunk segiteni,több ezerszer volt már itt olyan arc aki jött h most aztán õ nagyon neki áll ám 3dvel folglakozni és 1 hét alatt eltünt.És rohadtul unjuk megmondani hogy kell gta-hoz kocsit modellezni😊

én spec. 34 és 11 éve.

nagyon rossz ez a tanáros példa, mert a fórum neve nem "3d studio max oktató", hanem "3ds max". vagyis feltételez bizonyos alapmûveltséget a témában. de a kedvenc tanáros példáddal élve, ha a 8.a osztályba becsöppen egy tanuló, aki összeadni sem tud, azt a tannéni nemes egyszerûséggel kivágja. vedd úgy, hogy ez itt a gimnázium(és akkor a programmal eltöltött éveket konvertáltam) és a help, meg a gugli az ált. isk.

Ki mennyi idõs? és mióta foglalkozik 3D Studioval?

It\'s good to be bad.

Értem tehát ha valaki abban a témában amikben te/ti "pro"-k vagytok, valaki meg most ismerkedik vele az problémás eset vagyis nézzük le a másikat és nehogy segítsünk neki mert még a végén könnyebben megért dolgokat. és Marcee most perpill arról volt szó,hogy Gasoline kérdezte,hogy álljon neki, nem konkértan azt kérdezte ,hogyan huzzon vonalat. Egyébként ha megkérdezné válaszolnék rá. Olvasd át mégegyszer kérlek. Megint egy tanáros példa😊 bemész órára elkezdõdik az óra, majd benyögné a tanár, hogy Már 40éve tanítok nem mondom el az alapokat mert nekem már unalmas és idegesítõ áhh inkább nem is mondok semmit mert akkor még intelligens is leszk, sõt még ti is... Ott a könyv értsétek meg.

It\'s good to be bad.

ThomasGins
nekem is pont ez...

miert erzem meg mar az elejetol a problemas egyedeket.

<#taps><#worship>

Látod, nálad is van egy határ amirõl szerinted már nem érdemes beszélni. Másnak is van, csak máshol.

Jó én most pl csak arra a kérdésre válaszoltam illetve csak hozzáfûztem ,hogy hogy kellene elkezdeni. nyílván ne írjuk már le hogy hogyan kell egy gömböt berakni v húzni egy vonalat.

It\'s good to be bad.

mégvalami: amit még lejjebb írtam: a mondanivalója az volt ,hogy csináljon magának egy saját beállítást vagy legalább tanulja meg a fontosabb billentyûzetkiosztást ,hogy könnyebben boldoguljon. Mondom ezt én aki kb 1 éve veszi komolyabban a 3d studiot...

It\'s good to be bad.

de ezt már nyolcvanhatmilliószor kérdezték és ugyanennyiszer megválaszolták. amúgy, ha már emlegetted a 3-as és a 4-es max-ot tudnod kellene, hogy az 5-ös max-ban változtatták meg a billentyûzetkiosztást a mostanira. ezt annakidején öles betûkkel hirdették a kedves marketingesek, mi pedig vastagon anyáztunk, mert a 4-es maxra már mindenki kifejlesztett egy saját, jól bevált kódrendszert, amit dobhatott ki a francba.

Egyébként meg tisztelem a tudásukat pont ezért vagyok itt...

It\'s good to be bad.

Jó csak egy gyenge példa: régebbi maxokban 3-4-5 talán ha edit mesh-ben M-et nyomtál <-is bejött a material editor, míg 7+ban de lehed 6-tól fölfele már edit mesh módban meshsmoot lett.
Az a reakció,hogy elhagyja a választ 1x unintelligens másodszor a fórum pont azt a célt szolgálja,hogy a problémát megbeszéljék jelen esetben megválaszolják. ha az emberek így reagálnának akkor a fórumok elvesztenék értelmüket. Végülis igazad van minek beszélgessenek az ember?! Menj be tanórára és mondd meg a tanárodnak ,hogy ne beszéljen mert akkor intelligens lesz, bizonyára nagyon fog neked örülni. Tény,hogy vannak nagyon lerágott kérdések-válaszok, amire õ maga egy kis energiabelefektetéssel megkaphatná a választ és sajnos sokszor inkább leírja ide, de valahol el kell kezdeni. Késöbbiekben ha segítik ezt a valakit, bizonyára õ is beláttja,hogy "jé beirom google-be és wow kidobja azt amire szükségem van" <csak sok esetben egy száraz szöveget kap és külömben is ki az aki nem szeret beszélgetni?! 2007ben az emberek kommunikálnak egymással 😉

It\'s good to be bad.

hunkircsi
Fúúhhh, beszóltak Aldaryn mesternek! Fúú, megrendült a föld, és békák potyognak az égbõl. S ímé harsonák hangját hallom...<#duma>

Ki korán kel, poligont lel.

ha egy kicsit is megnéznéd a max helpjében "user interface" részt, ahol elmagyarázzák, hogy a billentyûkiosztás menüfüggõ(ha az edit mesh menüben vagy más, mintha a material editorban), amit a "keyboard shortcut ovveride" parancscsal tudsz felülírni, akkor nem fognál azonnal billentyûzetet és fikáznád az illetõt ahol éred.