3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

npeter
a kutya elvileg a napozo mögött van 😊
jobban megnézve elég félreérthetõ helyre raktam <#fejvakaras>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

4-5 esti shotok kulonosen tetszenek!😄
az elsokepnel fura a tuja sor.. es a kutyanak senki sem mondta hogy ne menjen mocskos labba a butorra?😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nem lehet, hogy van ott még plusz poligon, ami miatt nem engedi weldelni?

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni. Elvileg kell, hogy legyen egy sorrendje az objecteknek, létrehozás szerint. Ezt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet egyszerûen megváltoztatni? Arra már rájöttem, hogy ha másolatok készítésével, vagy detacholással meg tudom változtatni, de biztos van egy egyszerûbb módja is.
Köszönöm elõre is a segítséget, sajnos nem vagyok egy max zseni! 😊

repvez
Flip normals megoldotta

De a többi gondom nem
repvez
ÉS egy modellezési gondom is van:

A bekarikázott részeken miért nem tudom weldelni a vertexeket? egy félhengert szeretnéd hozzákapcsolni a meglévõ modelhez,de az elejét engedte a hátsó 2 vertexet már nem.
Attacholtam a 2 külön objectet ,de mégsem megy.
Pedig nem egy bonyolult forma.
npeter
nem rossz, de néhol vannak benne huplik, mélyedések, ezeket próbáld meg orvosolni.

repvez
2011-es maxban lennének gondjaim, inkább progi hibára gyanakodnék, A jobb gombos menü eltünik és a modellem részei is ha mozgatom az egeret azt veszem észre hogy hiányoznak részek amik külön layeren vannak és a poly modban ha kijelölök egy polygont csak a körvonala lesz piros ,de nem az egész mint ahogy szokott.

UVW-nál is hasonló a helyzet, ott sem tudom a faceket kijelõlni .Kezdem elveszteni a türelmemet, hogy egyáltalán bármit is tudjak alkotni

Esetleg ha valaki megdobna egy diszkont utalvánnyal egy uj 64 biteshez annak tudnék örülni 😊
atila4
Elromlott a winchesterem. Már nem kezdem elõröl. Helyette ez készül:

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

perzsia az irán... 😄
aki hallott már olyanról aki ismer olyat, aki látott már embert akinek az unokatestvérének a szomszédja kipróbálta, megírhatná, hogy a pluginek kompatibilítása/telepíthetõsége hogyan alakul?

perzsiában már ki is lehet próbálni :-)

számomra is furcsa, hogy a legújabbat állítja le.

Egyébként az xsi az a prg amit teljesen felesleges ezeknek "update"-lni, egész egyszerûen nincs olyan dolog, amire annak a programnak még szüksége volna. Gyakorlatilag ezek az updatek amik voltak hozzá évente, ezeknek nem volt semmi értelme. 😄

Kész van az a program már nagyon régóta, az ICE-nak köszönhetõen minden benne van ami pedig nincs az összeteszed a programban. 😄

https://fxmason.blogspot.com/

az meg külön szenyaság, hogy kihagyták belõle az open subdiv-et.
úgy tûnik, hogy a max-et a game, a mya-t pedig a movie skatulyába pakolták bele, s mivel az autodesk-nek nincs több doboza, így az xsi a kukában végzi.

repvez
Ez elsõre jónak hangzik Kérdés, hogy mennyiért lesz belõle végfelhasználói termék
XDDD

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Vicces, hogy mindegyik verziónál elõadják, hogy mennyit gyorsul a viewport az elõzõhöz képes. Mondjuk azt aláírom, hogy a 2012-2014-es váltásnál pont egy gigantikus ipari épületet modelleztem. Amiben nagyon gyorsult, az a beimportált DWG rajzok megjelenítése. Amiíg 2012 alatt a komplett vonalas alaprajzot pár fps-el mutatta, a snapping is csigalassú volt, 2014-ben 20fps felett ugyanez és a snapping is folyamatos.

Mondjuk csak ismételni tudom magam: 1000 éves hibák javítása kellene!!!!!!!!

Ebbõl mém lesz! 😊

Mostantól nem vagytok maxosok, mától ti vagytok a nindzsák! 😄

https://fxmason.blogspot.com/

ThomasGins
Xp-n még annó 0.8 körüli változat ment jól,win7-en már nem, de ez a 2-es verzió win7en nem akar rendesen menni, nem szereti a vid kártyát villog ezerrel.

\"So always look on the bright side of death\"

ThomasGins
Úgy akartam mondani hogy régen, lehet hogy más csinálta😊
Csak megvették elrontani😊

Most is az.

Köszi.

Most mondja meg valaki, miért nem lehet azt a kurva crossinsert funkciót normálisan leprogramozni?

ThomasGins
BSZ!

De rég láttam már ezt: meshmixer.com, ez régen nem autodesk termék volt, nem?

Köszönöm.

npeter
putyi: BSZ (még belefért a mai napba:-)) <#integet2>

Aldaryn
Nocsak, kezd beérni a nyílt VRay API? Van még jópár dolog, amit implementálhatnának 3rd party fejlesztõk.

Frankó, köszi! És van benne importance sampling!

per aspera ad astra

hát ez van :-)

nem adtal le Te se semmit ejnye😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
😄 hehe Ez igaz.

per aspera ad astra

én még várok egy kicsit :-)

még van 4 azaz 2 órád!
voltak már ennél lehetetlenebb küldetések is :-)

Aldaryn
No, ennyi, idáig húztam az igát, mostantól lenne rá idõ: Azt hiszem, ebbõl nem lesz AP contest nevezés már... :|

per aspera ad astra

haha..😊

nincs idöm rá sajnos...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

pedig egy hónap múlva lesz '15-ös.

ne sokkolj, még csak most tértem át 2014-re. remélem a pluginekkel visszafelé kompatibilis lesz.

meg idoben vagy hol elkezd😄
vasarnap estig kell elkuldeni..
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=4600 (kiiras, file letoltes, egyeb)

márc. 16-ig

ne kelljen már utána néznem...xD aki fejbõl tudja plz

Aldaryn
A 2015-ben lesz. Ami mindjárt itt is vala. 😄

per aspera ad astra

még a 2013-at használom. mondjuk, most jól jönne egy layer manager, de megvagyok nélküle.

Aldaryn
Nézted, hogy az *új* MAX-ba megvettek valami layermanagert, ami már tud layer groupokat kezelni? 😄 Nem, mintha ettõl maga a program gyorsabb, vagy megbízhatóbb lenne.

per aspera ad astra

meddig él a contest?

erre írtam, hogy de jó volna, ha a layer-ek egyben struktúrálnák is az adatot.

nah az mar fel siker😊