3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
2 kulonbozo displace cukornak es a fank feluletnek,
16 - 128 aa
max 1024 subdivs.
a habos rész sima paint deformation.
hosszú hónapok után be kellet már dobni valamit.
UV mapra van valami egyszerû megoldás? Egyszerûbb, "szögletes" autókat mappoltam már fel de most egy R8-at kellene azon meg annyi és van...
Az is jó lenne ha mondjuk oldalnézetben ami látható poly arról lenne egy map.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
per aspera ad astra
https://fxmason.blogspot.com/
per aspera ad astra
Valamelyik tutoriálban láttam régebben de nem emlékszem melyikben 😞
malom, szénaboglyakert stb
gáz...
per aspera ad astra
Nem láttam a beérkezett pályamüveket ,csak láttam, hogy a malomba volt bedolgozás innen.
per aspera ad astra
Adott egy objektum amit forgattam torzítottam stb. a pivotját beigazítottam 0 pontohoz, ha ráteszem a symmetry módosítót a mirror pont el van forogva és nem oda tükrözi ahova kellene.
Volt már pivot reset, align to world, az objektumon collaps all de a pivot jól áll a mirror meg el van fordulva, hogy lehetne ezt resetelni?
Régen volt, tán igaz se volt. Kis kötetlen örömrenderelgetés, viccesen a mindennapi malomkeréken túl, kívül.
per aspera ad astra
1. A képek pixelesek, ha rájuk közelítek, pedig ugyan az a felbontást adtam meg a planenak, ami a képé.
Ott a Preferences menüben a Veiwport-os dolgot megcsináltam, de a max újraindításkor nem jegyzi meg.
2. Meg-e lehet oldani azt, hogy különbözõ nézeteknél (front,left,top ...) lássam a texturát?
Kb ennyi, 2009-et használom (ehhez találtam normális 64bites letöltést), és ha valaki esetleg tud magyar videót errõl, az is jó lenne.
A válaszokat elõre is köszi.
Da ha nem akkor nem....
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
rossz vicc volt
gettoban nevelkedtem.
miert?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
a bortartó archicad-ben készült
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Kaptam egy fájt, amiben van sok-sok anyag, de hiányzik pár textúra. Hogy lehet megkeresni, hogy melyik materialnak van hiányzó textúrája, hogy manuálisan kicserélhessem másikra?
Pl.: (tippelek) Max7 indít, pluginnel importálod az autót, elmented, átmész 2014-esbe, megcsinálod amit akarsz, vissza Max7-be, majd onnan exportálod a pluginnel, vagy fordítva.
RBR autóépités - Max5
RBR pályaépítés - Max7
Lenne egy kérdésem, amely a 3D Studio Max-et érintene.
Hogyan lehetne (viewport-ba) egy "textúrázott plane" másik oldalát elrejteni. Röviden; ha hátulról nézem ne lássam. (Akartam linkelni egy képet hogy mire is gondolok, erre azt írja a képfeltöltés.hu-ról nem linkelhetek, így frankón írhattam újra -.-)
Az esetleges válaszadást elõre is köszönöm!
Gondoltam valakit érdekelhet itt is. Közös workshop indult a 3DSurvival.hu-n ahol második világháborús jelenetekbe lehet asseteket modellezni. A kész képek kiállításon fognak megjelenni. További részletekért keressétek a workshop szervezõjét:
D-Day 70 (3DSurvival Workshop)
3Ds MAX :)
Majd probálkozok PS-el is,de Nem nagyon értek hozzá, hogy a végeredmény jó legyen , nem nagyon tudom, hogy csináljam hogy csak a falak szinei változzakak,és ami árnyékba van az is megkapja a szint csak az árnyékkal korrekcioban.
De photoshop és lehet próbálgatni a színeket 😊
Szóval be szeretném szinezni kivülrõl a házat,de nem igazán tudom milyen szin lenne a jó választás ami menne egymáshoz. a tetõ szürke pala , a kerités mahagóni és sok a zöld terület, Fehér ablakkeret és fehér bejárati ajtó. Most fehér köporos a ház(illetve szürke a külsõ szigetelés maitt és erre jönne rá a szines vakolat .
Szóval ki milyen szint ajánlana
elsõre észre sem vettem a kannákat 😛
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
link
\"So always look on the bright side of death\"
keress rá C meghajtón
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.